Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar balik yiyormusunuz kimsenin menüsünde balik görmüyorum
Ben aslında cok severim ama ne zamandır unutmusum simdi geldi aklıma
Balik yiyelim arkadaslar dieyette olmazsa olmaz
Hem omega 3 yağ yakınını hızlandırıyor kolesterolü düşürüyor:))

Eliptik bisikleti olanlar hep bozuldu diyor sağlam bı alet degilmi acaba??
Aman bozulmasın sen baya guzel spor yapıyorsun onunla:)

Umarım bozulmaz Tunicim. Gövdesini açıp bakacağım, bilemiyorum. Sanki bir şeyler sürtüyor gibi sesler geliyor. Kaç gündür vardı da, hep bitirdiğim zamanlarda çıkıyordu ses. Sonra soğuyunca da geçiyordu. Umarım çok kullanıp da bir yerlerine zarar getirmemişimdir. Yoksa kilo verme maceramın sonu olur bu...

Aaaa ne demek sonu olur
Olumsuz düşünenlere sen kziiyordun başkanım noldu böyle
Bozulursada Can'ın sagolsun sen bulursun yapacak spor kim tutar seni

Selam Kızlar
once sabah sohpetınıze goz gezdırdım. :)
Esim gece shiftinde oldugundan yeni gitti anca sabah gorusebılıyoruz boyle olunca.

Fundacım hemen kilo verme maceramın sonu olur deme canım. sadece onunla verılmıyor ya. insallah cıddı bır arızası yoktur ama, bozulursada canın sağolsun. daha sabah Peline neler yazmıssın motıve ıcın yakısıyor mu sana boyle bır cumle. sen her sekılde spor ıcın bır cozum bulursun fıstık

Kızlar ben daha bısey yemedım oluyorum acımdan desem yerıdır.
bi kahvaltı yapıp gelıorum. tunim senın tarıften yapıcam nam nam nammmmm

Kızlar ben daha bısey yemedım oluyorum acımdan desem yerıdır.
bi kahvaltı yapıp gelıorum. tunim senın tarıften yapıcam nam nam nammmmm

Cok gec olmus canım bence bir daha bu kadar gec kalma aman kahvaltı cok önemli biliyorsun:))
Tarifi dene bakalım eminim beğenirsin ama sonucu yaz canım

Bende biraz once oğluma kabakli bulgurlu çorba yapmıştım gayet guzel oldu gerçi tam çorba sayılmaz çorba pilav arasi bı yogunluktaydi:
Bende bir kase yedim ondan öğle yemegi niyetine
3 kasıkta yogurtla

Ne yicem derken hallettim
Şimdide bı kahve yapicam kendime
Ay bı keyiflendim ben:))

evet canım ya sorma bazen boyle gec kalıyorum, vucudum cıglık cıglıga oluyor sankı. tansiyonum falan da dusuyor hemen sabah ilk kalktıgımda yapamıyorum hemen ama bugun extra gec kaldım kotu oldum.
yedim cok begendım tunıcım ekmeklı yumurta yada peynırlı yumurta yapıyordum ama 3nu bırden denememıstım. valla cok sağol canım ıyı değişiklik oldu birde detaylı kahvaltı boguyor bazen benı tabagıma aldım hoop geldım. pratık.
afiyet olsun canım :) ohhh allah keyfını bozmasın canım benım.

tunicim iyi bir konuya değinmişsin. ben yemedıgım halde ne zamandır benımde aklımda soylıcem hep unutuyorum. takımımızda benım gıbı bırı daha olmadıgını umuyorum. cunku ben hıc bır balıgı yemıyorum. yıllarca cevrem cok zorladı ama yıyemıyorum ıcım kalkıyor. yıyenler ıcın fırın yada ızgara balık harıka bır ogun.

daha oncekı dıyetlerımde hıc takıp yapmadıgım ıcın (nekadar zamanda ne kadar kg vermısım, ne zaman duraksama olmus) bu defa abartı sekılde takıpteyım resmen :) mayıs sonunda bir Excel'e 15 gunde bır kılo hedefı koymustum. 15 gunde bır acıp mevcut kılomu yazıyordum. Ancak diyetin ilerleyen zamanlarına gore hedefi acık abartmısım galıba (tabı bırde bayram donemı varkı bende tabıkı kacırdım bıseyler) bugun onu silmeden yenı bır tablo hazırladım mevcut kılomdan. tabi daha insaflı rakamlarla, cunku hedefe yaklastıkca yavaslıyorum. kesinlikle tavsiye ederim kızlar elinizin altında gecmise bakarak hımmm su donem kotuymus dıyor ınsan ve ortalama ayda kac kılo verdıgını gorebılıyor.

birde motıvasyonumun en buyuk etkılerınden bırıde sanırım, (basta motıve eder amaclı dusunmemıstım ama oyle oldu) mutfak panomada gun gun kılomu yazıyorum. mutfaga gıdıp nıyetı bozdugum anlarda gozume carpmaya baslamıstı, ordakı rakamları gorunce degmez dıye dıye gerı dondum, ve benı ne kadar motıve ettıgını en onemlısı benı bır suru kacamaktan kurtardı. simdi tatlı krızım tavan yaptıgında gıdıp oraya bakıyorum ya su ya bıtkı cayı alıp geri donuyorum :)

Kızlar şimdi arkadaşım aradı perşembe günü günümüz varmış aylık hep toplanıyoruz. Gün demek börek çörek tatlı demek gelirim ama ben diyetteyimm dedim olmaz yersin bişyler dedi (hep bi ısrar vardır zaten) perşembe günüyse hiç yemem dedim cuma tartı var. İnşallah tutarım kendimi....

merhaba kızlar, dün pek giremedim, hasta gibiydim, bi kırıklık vardı üstümde, menümü yazıyım

uyanınca: 1 bardak su
kahvaltım: 2 çatal peynirli omlet, domates, 2 dilim ekmek, 3 zeytin
ara: neskafe sütsüz şekersiz ( öyle seviyorum )
öğlen: 2 adet zeytinyağlı biber dolması, 1 kase yoğurt
ara: daha yapmadım yapınca yazıcam ama çok tıkadı beni dolma bişe yemem heralde,

diyetisyene gitcem ya cuma günü, çatlıyorum merakımdan

dıdıdıdıdıdıd ve de korkuyorummmmmmmmmm

Ben de yapacağım bunu Sinemcim. Sağol fikir için.

.............

Bisikletin içini açmadım. Isınınca o sesi çıkarıyor, soğuyunca geçiyor. Şu anda da bir ses yok. Bakmak lazım tabi de, o kadar karmaşık ki, geri toplayamayız diye korkuyorum. (Babamla açacaktık, o da bu tür işlerde pek profesyonel sayılmaz... :) ) Yani kısacası şimdilik dokunmayacağım. Umarım kalıcı bir problem olmaz. Bugünün sporunu da bir ara tamamlayacağım artık. Servise göndermek istemiyorum, çünkü servislere güvenmiyorum. Bir de garanti belgesinde "tamir süresi 30 gündür" yazıyor. 30 gün bekleyemem zaten. Bakalım... Bana şans dileyin kızlar, bir sorun çıkmadan devam etsin.

...........

Bu arada, alışverişten geldim, sebze falan aldım. Artık sizin şu tariflere başlıyorum. Yaptıkça yazacağım buraya.

Özge nerdesin sen bakayım?
Hep girip girip kaçıyorsun.

Bak bu defa temelli döndün sayıyorum ona göre... Bugünün başlangıç olsun. 2 hafta düzenli mesaj yazarsan tartıya girersin canım. Bir de, kilo çizelgesi ekleyelim lütfen... :)

Araları atlama, yoksa bir süre sonra kilo vermezsin. Bir de sütsüz nescafe ara öğünden sayılmaz canım. Çünkü hiçbir kalorisi yok.

Arzucum.... İnşallahı yok bu işin canım. Bak bu hafta en büyük yüzde sendeydi. Haftaya istiyorum aynısını... Bir sürü yeni kan var. Kilo alma bildirimleri de bitti. Çok umutluyum haftaya cuma. Yeme lütfen. Üstelik arkadaşların da yoldan çıkarır seni. İllaki gideceksen müthiş bir irade ile git. Günden öncesinde 3 tabak sebze yemeği ye, öyle git. Tıka basa sebze dolu ol. Yoksa çok çok çok çoooooook büyük bir risk canım. O keklere, tatlılara, böreğe, kısıra kim saatlerce bakışarak dayanabilir ki?

Bencede guzel fikir
Baslarda bende hergun yazıyordum tekrar başlayayım iyi hatırlattın
O beğenmediğimiz 100grlar birleşimde ne müthiş sonuc oluyor onu görüyorsun hem:))

Gitmeden önce sebze yemeği şansım yok oğlum alıştırma haftası okula başlıcak bu hafta 11 de gidcek 1 de cıkcak okulun orda onu beklemek zorundayım, ordan da güne geçerim sadece ara yapıp gidebilirim. Sırf salata yerim bende.....

Aman Tanrıııım! Dün ne kadar çok mesaj kaçırmışım öyle... Hepsine cevap vereyim:

Leslie bu muymuş, öğrenmiş oldum. Nedense hep şu üstünde durup, ip çeke çeke çalışılan alet gibi bir şey sanıyordum ben onu.

Ters gittiğini düşünme canım. Sınavında da başarılar.

fundacım nıye af dıleyerek yazdın anlamadım. basta oyle okuyunca allah dedım ama menunde bısey yok evet bıraz karışık ama tehlikeli bisey yok fıstık afıyet seker olsun..

Çok az yemiş olduğum için yazmıştım canım... O da kötü sonuçta ya...

Sen işlerinle ilgilen Handecim. Birkaç gün idare ederiz, problem değil.

:):)
ya ben önce cezamı çekiyorum zaten hergün,sonrasında kaçamağımı yapsam olurmuş o zaman.
Şaka şaka funda kızar şimdi

Pelincim o zaman hepimiz yaptığımız sporları da cezaya sayalım canım. :) Hadi kızacağımı biliyormuşsun, üstünde durmayayım bari...

Ya ben yaparken bitarafımdan nefes alıyorum ama sadece 25kalori yakıyorum öyle mi?

Maalesef öyle oluyor canım. Kardiyo egzersizi yapmadan kalori yakılmıyor kolay kolay.

rica ederim fundacım, motive en buyuk silahımız nıhayetınde..

canım aklıma geldı belkı yağlanması gerekıyordur ısınca ses cıkarıyor dıyorsun surtunme falan oluyordur belkı. ses gelen yere surme ımkanın varsa biraz WD40 sur ıstersen.
bırde dısdakı vıdalar gevsemıs olabılır, benımkıde bı ara ses cıkarıyordu vıdaları gevsemıstı sıktım ses gıttı.

Bencede guzel fikir
Baslarda bende hergun yazıyordum tekrar başlayayım iyi hatırlattın
O beğenmediğimiz 100grlar birleşimde ne müthiş sonuc oluyor onu görüyorsun hem:))

tunicim valla oyle bak usenmedım resımını cekıp ekledım. :)
aynen dediğin gibi 100gr, 200gr off dıyoruz ama aradan zaman gecıp basa sona bakınca vay be oluyor ınsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…