- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.521
Tunicim her defasında aynı sonucu veriyor tartı, Sinemle aynı tartımız, onunki de herhalde öyledir. Ben de almadan önce o konuda çok kaygılıydım. Çünkü bu dijital tartıların en büyük sorunu. Hatta ben mağazada tester'ını denediğim zaman da farklı farklı tartmıştı beni, korkmuştum. Ama piline yormuştum o zaman. "Herkes üstüne ine çıka pilini bitirmiştir." demiştim. Çünkü pil azsa da farklı sonuçlar çıkarabiliyor. Bir de sert ve düz zemin olması önemli. Ben evde denediğimde de ilk birkaç basışımda farklı farklı çıkardı. Ama benim odamın zemini marley ve dolayısıyla çok düz olmuyor. Tartıya bir dokundum, dengede değil, sallanıyor hafif. Ben de aradım aradım ve tartının sabit durduğu bir yer buldum. Ondan sonra da hiç farklı sonuç vermedi, 100 gram bile oynamadı.
Yani uzun lafın kısası, pilin dolu olduğundan ve tartının zeminde dengede durduğundan eminsen; değiştir derim canım.
Kızlaaaaar ben geldim nerdesiniz kimse yok.
Upuzun geçmişi okudum,sabah yazdığım mesajı biliyorsunuz,motivasyonumu yitirdim demiştim,o motivasyon öyle bir döndü öyle bir döndü ki kızlar sormayın:)
bugün birkaç elbise denedim,yakında düğünümüz var,çoktandır bluz haricinde bişey almadım,kaç beden elbise giydiğimi bilmiyordum,mağazadaki kızdan 40bedenini istedim ÜSTÜMDE DÖNDÜÜÜÜÜ BEN ARTIKIN 38BEDENİM HEEEEEEY
çizelgeme bakıp ta bu kadar kilo vermekle mi demeyin,ben yakın zaman önce 71kiloydum.
38bedenden daha önemlisi karnımda silikon bir bebe yastığı varmış gibi görünmüyordu,mini elbiseler denediğimde bacaklarıma gülümseyerek bakabildim aynada,harbiden lombur lombur etli yağlı görünmüyorum artık,giydiğim eşofmanların içinde popom ve bacaklarım yağdan gamze gamze görünmüyor
darısı size kızlar.
Ben bu sabah adet oldum kızlar,dün akşam ve bu sabahki tırlatmış,tatlıya saldırmış hallerimin sebebi bu olabilir mi acaba?
Menümü yazıyorum
sabah
tuninin kahvaltı tarifini yaptım,sağol canım tunicim,oğluşuna da çok güldüm
1yumurta
1dilim ekmek
1kk kaşar (bu olmadı galiba)
1kupa da sütlü kahve
öğlen bişey yemedim zaten fırsat olmadı,hastaneye gittik oğlumla,saatler sürdü ama alçıyı çıkarttıramadan döndük
akşam üzeri,artık öğle yemeğine sayarsınız akşama mı bilmem
1derisiz tavuk pirzola
yarım dilim ekmek
az önce yine 1kupa sütle kahve ve 2petibör bisküvi.
Bu kadar,sadece yeşil çay içerim artık.
1saat yürüdüm ayrıca
Sen sözünü verdin fundacim onun icin kacamaklarina bisey demiycemGünlük menüm:
Kahvaltı:
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
2 domates
5 zeytin
Ara:
2 porsiyonluk üzüm
Öğle:
2 dilim kadar kekcik= 200 kalori
Ara:
Yok (olmayıversin zaten)
Akşam:
3 köfte
5 kaşık pilav
+ 2 bardak yeşilçay
+ 30 dakika eliptik yürüyüşü
Bu saatten sonra zaten bir şey yemem. Bir büyük bardak yeşil çay içeceğim sadece.
Kekimin cezasını çektim. Sinemcim senin yolladığın videodaki egzersizleri yaptım. Dans etmeyi öğrenmiş oldum.Edemem sanırdım bir de... Yahu sen o hareketlere nasıl yetişiyorsun, o kadar hızlı ki, anlamak için durup izlemem gerekti.
Ama o videonun bana 200 kalori yaktırdığına inanmadım pek. O yüzden 20-30 dakika daha bineceğim bisiklete.
Kaçamağımı görenler, cezamı çektiğimi de görün, olur mu?
İlk cezayı da ben yemiş oldum.Bir de kaptan olacağım.
Hadi burdan iddialı bir söz vereyim size. Eğer cumaya kadar bir daha bir çubuk kraker bile kaçırsam, ettiği kalorinin 3 katını harcayacağım. Bir daha olursa bunu yüzüme vurursunuz ama olmayacak. Söz!
Affedin beni, ne olur...
kızlar hepinize iyi akşamlar.
bizim modemimiz bozuldu.
annemlerden yazıyorum.
belli bir süre giremiycam.
haber vereyim dedim.
eşim alana kadar bayağı bir süre geçer.
şimdi araştırır inceler falan.
offff offfffffffffffff
en çok da buradan uzak kalıcam
ondan üzülüyorum
kendinize iyi bakın.
kilocuklara elveda deyin hepiniz tabi bende
Sorma tunicim ya,alçıyı yaptıkları gün 10gün sonra gel dediler,acil ortopedi'de taktılar,on gün sonrası bugündü,bende yine aynı yere gittim zaten haftasonu olduğu için,illa poliklinikten randevu alacaksın,burda alçı çıkaramayız dediler ve en yakın randevuyu on gün sonraya veriyorlar.
Zaten kolun çatlak olup olmadığı bile kesin değildi,emniyet olsun diye on gün saralım dediler,şimdi on gün fazladan nasıl bekleyeyim,başka hastanelere randevu olmaya çalıştım,haseki devlette 4gün sonraya buldum.
Özel hastaneye gitmek istemiyorum,başımıza öyle kötü şeyler geldiki özel hastanelerde,artık asla güvenmiyorum,biliyorum sırf fazladan para almak için fazladan röntgenler çektirecekler,sağlam kolu bile alçıya alırlar herşeyi beklerim,çocuğumun çekeceği eziyete yazık,kaz gibi yolunmak bir tarafa.
Sırf beni panikletip çocuğumu hastaneye yatırmam için bronşit olmuş çocuğuma zatürre dediler,sadece oda parası olarak geceliğine 400lira para aldılar,ayrıca uygulanan tedavi ücretiyle astronomik bir rakam ödedik çıktık,sonuçta benim evde de yapabileceğim şeyleri yaptılar,günde 3kez şurup,bir kez iğne.
Sünnet ettirdim özel hastanede,çocuğum eziyet çekmesin,temiz rahat olsun diye,koter denen zıkkımla pipisini yakmışlar,anestezi almış baygın çocuğu yakmayı nasıl becermiş allahın belası bilmiyorum,suçu ortaya çıkmasın diye sarmış sarmalamış,ben farkedince uyuşturucu iğne yaptık onun yeri dedi,günlerce o yanığın acısıyla ağladı oğlum,daha 9aylıktı,her aradığımda beni azarladı doktor,örtbas etti,başka hastaneye gittiğimde öğrendim gerçeği.1ay tedavisi sürdü,
herşey gelip benim oğlumu buldu,yine doktorun ısrarla tavsiye ettiği özel aşıyı bir dünya paraya alıp yaptırdım,tam 5ay hastane hastane süründük.oğlum ölüyordu ben aklımı yitirecektim.
Neyse kafanızı şişirmeyeyim,bu liste burda bitmiyor da ben bitireyim,diyeceğim o ki artık özel hastanelere güvenim yok
Neyse ya ben konuyu çok dağıttım,güzel bir söz de benden gelsin
şişman kimdir?
ŞİŞMAN,HER KARNI DOYDUĞUNDA DİYET YAPMAYA KARAR VERİP,HER ACIKTIĞINDA VAZGEÇEN KİŞİDİR.
Günlük menüm:
Kahvaltı:
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
2 domates
5 zeytin
Ara:
2 porsiyonluk üzüm
Öğle:
2 dilim kadar kekcik= 200 kalori
Ara:
Yok (olmayıversin zaten)
Akşam:
3 köfte
5 kaşık pilav
+ 2 bardak yeşilçay
+ 30 dakika eliptik yürüyüşü
Bu saatten sonra zaten bir şey yemem. Bir büyük bardak yeşil çay içeceğim sadece.
Kekimin cezasını çektim. Sinemcim senin yolladığın videodaki egzersizleri yaptım. Dans etmeyi öğrenmiş oldum.Edemem sanırdım bir de... Yahu sen o hareketlere nasıl yetişiyorsun, o kadar hızlı ki, anlamak için durup izlemem gerekti.
Ama o videonun bana 200 kalori yaktırdığına inanmadım pek. O yüzden 20-30 dakika daha bineceğim bisiklete.
Kaçamağımı görenler, cezamı çektiğimi de görün, olur mu?
İlk cezayı da ben yemiş oldum.Bir de kaptan olacağım.
Hadi burdan iddialı bir söz vereyim size. Eğer cumaya kadar bir daha bir çubuk kraker bile kaçırsam, ettiği kalorinin 3 katını harcayacağım. Bir daha olursa bunu yüzüme vurursunuz ama olmayacak. Söz!
Affedin beni, ne olur...
Upuzun geçmişi okudum,sabah yazdığım mesajı biliyorsunuz,motivasyonumu yitirdim demiştim,o motivasyon öyle bir döndü öyle bir döndü ki kızlar sormayın:)
bugün birkaç elbise denedim,yakında düğünümüz var,çoktandır bluz haricinde bişey almadım,kaç beden elbise giydiğimi bilmiyordum,mağazadaki kızdan 40bedenini istedim ÜSTÜMDE DÖNDÜÜÜÜÜ BEN ARTIKIN 38BEDENİM HEEEEEEY
çizelgeme bakıp ta bu kadar kilo vermekle mi demeyin,ben yakın zaman önce 71kiloydum.
38bedenden daha önemlisi karnımda silikon bir bebe yastığı varmış gibi görünmüyordu,mini elbiseler denediğimde bacaklarıma gülümseyerek bakabildim aynada,harbiden lombur lombur etli yağlı görünmüyorum artık,giydiğim eşofmanların içinde popom ve bacaklarım yağdan gamze gamze görünmüyor
darısı size kızlar.
Ben bu sabah adet oldum kızlar,dün akşam ve bu sabahki tırlatmış,tatlıya saldırmış hallerimin sebebi bu olabilir mi acaba?
Menümü yazıyorum
sabah
tuninin kahvaltı tarifini yaptım,sağol canım tunicim,oğluşuna da çok güldüm
1yumurta
1dilim ekmek
1kk kaşar (bu olmadı galiba)
1kupa da sütlü kahve
öğlen bişey yemedim zaten fırsat olmadı,hastaneye gittik oğlumla,saatler sürdü ama alçıyı çıkarttıramadan döndük
akşam üzeri,artık öğle yemeğine sayarsınız akşama mı bilmem
1derisiz tavuk pirzola
yarım dilim ekmek
az önce yine 1kupa sütle kahve ve 2petibör bisküvi.
Bu kadar,sadece yeşil çay içerim artık.
1saat yürüdüm ayrıca
Bende menümü yazayım
Sabah
1 dilim buğday ekmegi
2kasik Menemen
Domates salatalık peynir
Ara
10 badem
Öğle
1 kase Kabakli bulgurlu çorba
3 kasik yoğurt
Ara
Nescafe
3 eti form limonlu
Aksam
1 dilim buğday ekmegi
Zeytinyağlı taze fasulye
Cacik
Ara
1 haslanmis misir
Yarım saat spor
2 kupa yesil cay
Sorma tunicim ya,alçıyı yaptıkları gün 10gün sonra gel dediler,acil ortopedi'de taktılar,on gün sonrası bugündü,bende yine aynı yere gittim zaten haftasonu olduğu için,illa poliklinikten randevu alacaksın,burda alçı çıkaramayız dediler ve en yakın randevuyu on gün sonraya veriyorlar.
Zaten kolun çatlak olup olmadığı bile kesin değildi,emniyet olsun diye on gün saralım dediler,şimdi on gün fazladan nasıl bekleyeyim,başka hastanelere randevu olmaya çalıştım,haseki devlette 4gün sonraya buldum.
Özel hastaneye gitmek istemiyorum,başımıza öyle kötü şeyler geldiki özel hastanelerde,artık asla güvenmiyorum,biliyorum sırf fazladan para almak için fazladan röntgenler çektirecekler,sağlam kolu bile alçıya alırlar herşeyi beklerim,çocuğumun çekeceği eziyete yazık,kaz gibi yolunmak bir tarafa.
Sırf beni panikletip çocuğumu hastaneye yatırmam için bronşit olmuş çocuğuma zatürre dediler,sadece oda parası olarak geceliğine 400lira para aldılar,ayrıca uygulanan tedavi ücretiyle astronomik bir rakam ödedik çıktık,sonuçta benim evde de yapabileceğim şeyleri yaptılar,günde 3kez şurup,bir kez iğne.
Sünnet ettirdim özel hastanede,çocuğum eziyet çekmesin,temiz rahat olsun diye,koter denen zıkkımla pipisini yakmışlar,anestezi almış baygın çocuğu yakmayı nasıl becermiş allahın belası bilmiyorum,suçu ortaya çıkmasın diye sarmış sarmalamış,ben farkedince uyuşturucu iğne yaptık onun yeri dedi,günlerce o yanığın acısıyla ağladı oğlum,daha 9aylıktı,her aradığımda beni azarladı doktor,örtbas etti,başka hastaneye gittiğimde öğrendim gerçeği.1ay tedavisi sürdü,
herşey gelip benim oğlumu buldu,yine doktorun ısrarla tavsiye ettiği özel aşıyı bir dünya paraya alıp yaptırdım,tam 5ay hastane hastane süründük.oğlum ölüyordu ben aklımı yitirecektim.
Neyse kafanızı şişirmeyeyim,bu liste burda bitmiyor da ben bitireyim,diyeceğim o ki artık özel hastanelere güvenim yok
Nerdesiniz Kizlar gelinde iki muhabbet edelim
darısı size kızlar.
Fundacım ben silkelen,kendine gel ve diyete devam et seçeneğini tercih ediyorum,evet dün akşam koca bir porsiyon kaçamak yapmış olabilirim,hatta gece gece üstüne bir kase daha dondurma yedim,ahanda itiraf ediyorum,teslim oluyorum ama cezamı kendim kestim canlarım,bugünkü menümü yazıcam şimdi,1saat kadar da yürüdüm,hemde hava kararmıştı,normalde ödleğin tekiyim ben,hemen taksiye atlar giderdim,oğlumun bebek arabasını ittirerek yürüdüm valla,hemde geçmek zorunda kaldığım zifirizindan sokaklardan korkudan koşmak suretiyle:)
ben niye böyleyim ya,güneş batınca kendimi bir dağ başında ışıksız insansız kalmışım yönümü kaybetmiş kaybolmuşum gibi hissediyorum,çok korkuyorum,koşmak istiyorum,bir panik,bir tedirginlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?