Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Fundacım ben silkelen,kendine gel ve diyete devam et seçeneğini tercih ediyorum,evet dün akşam koca bir porsiyon kaçamak yapmış olabilirim,hatta gece gece üstüne bir kase daha dondurma yedim,ahanda itiraf ediyorum,teslim oluyorum ama cezamı kendim kestim canlarım,bugünkü menümü yazıcam şimdi,1saat kadar da yürüdüm,hemde hava kararmıştı,normalde ödleğin tekiyim ben,hemen taksiye atlar giderdim,oğlumun bebek arabasını ittirerek yürüdüm valla,hemde geçmek zorunda kaldığım zifirizindan sokaklardan korkudan koşmak suretiyle:)
ben niye böyleyim ya,güneş batınca kendimi bir dağ başında ışıksız insansız kalmışım yönümü kaybetmiş kaybolmuşum gibi hissediyorum,çok korkuyorum,koşmak istiyorum,bir panik,bir tedirginlik.

Zemin düz canım mermer karolardan birinin üzerine koyuyorum araya gelmemesine dikkat ediyorum sallanmiyorda
Amaaa
Nerdeyse 5 aydır diyetteyim gunde birkaç defa tartildigimi ve daha hic pil değiştirmediğimi dusunurseeem pilin zayıf olma ihtimali cok yüksek)
Teşekkür ederim hemen bı pili değiştirip denicem tekrar

Ben bu sabah adet oldum kızlar,dün akşam ve bu sabahki tırlatmış,tatlıya saldırmış hallerimin sebebi bu olabilir mi acaba?
Menümü yazıyorum
sabah
tuninin kahvaltı tarifini yaptım,sağol canım tunicim,oğluşuna da çok güldüm
1yumurta
1dilim ekmek
1kk kaşar (bu olmadı galiba)
1kupa da sütlü kahve

öğlen bişey yemedim zaten fırsat olmadı,hastaneye gittik oğlumla,saatler sürdü ama alçıyı çıkarttıramadan döndük

akşam üzeri,artık öğle yemeğine sayarsınız akşama mı bilmem
1derisiz tavuk pirzola
yarım dilim ekmek

az önce yine 1kupa sütle kahve ve 2petibör bisküvi.

Bu kadar,sadece yeşil çay içerim artık.
1saat yürüdüm ayrıca

kızlar hepinize iyi akşamlar.
bizim modemimiz bozuldu.
annemlerden yazıyorum.
belli bir süre giremiycam.
haber vereyim dedim.
eşim alana kadar bayağı bir süre geçer.
şimdi araştırır inceler falan.
offff offfffffffffffff
en çok da buradan uzak kalıcam
ondan üzülüyorum
kendinize iyi bakın.
kilocuklara elveda deyin hepiniz tabi bende

Ne guzel pelincim tebrik ederim sakın bırakma diyeti devamı gelsin :))
Bende 48 bedenden 42 ye düştüm o bile beni cok mutlu ediyor 38 beden olurmuyum bilemiyorum kemiklerim iyidir benim biraz ( hep oyle denir ya:)). Yok benim cidden oyle ben 1,68 boyla 60 kiloyken bile 40 giyiyordum ama simdi sporla verirsem belki olurmu diyorum ama bilmiyorum önemlide degil
Önemli olan kendimi zayıf ve özgüvenli hissetmem:))

Gecmis olsun canım niye çıkmadı alçı bı sorun yoktur ins

Senin oglus bu yollardan gecti tabi cok cok alemler her gün yeni bı numara hergun yeni bı saklabanlik minicik başlarıyla herkese bedeller maşallah:))

Tarifi beğenmene sevindim canım afiyet olsun

Bende menümü yazayım

Sabah
1 dilim buğday ekmegi
2kasik Menemen
Domates salatalık peynir

Ara
10 badem

Öğle
1 kase Kabakli bulgurlu çorba
3 kasik yoğurt

Ara
Nescafe
3 eti form limonlu

Aksam
1 dilim buğday ekmegi
Zeytinyağlı taze fasulye
Cacik

Ara
1 haslanmis misir

Yarım saat spor
2 kupa yesil cay

Sen sözünü verdin fundacim onun icin kacamaklarina bisey demiycem
Ama seninde dediğin gibi kaptanımızsin aman deyim bize ornek ol:))

Cerenin bizden ayrı kaldığın sürece sakın diyetini bırakma
İns en kısa zamanda alırsınız
Biz burda seni bekleriz:))

Sorma tunicim ya,alçıyı yaptıkları gün 10gün sonra gel dediler,acil ortopedi'de taktılar,on gün sonrası bugündü,bende yine aynı yere gittim zaten haftasonu olduğu için,illa poliklinikten randevu alacaksın,burda alçı çıkaramayız dediler ve en yakın randevuyu on gün sonraya veriyorlar.
Zaten kolun çatlak olup olmadığı bile kesin değildi,emniyet olsun diye on gün saralım dediler,şimdi on gün fazladan nasıl bekleyeyim,başka hastanelere randevu olmaya çalıştım,haseki devlette 4gün sonraya buldum.
Özel hastaneye gitmek istemiyorum,başımıza öyle kötü şeyler geldiki özel hastanelerde,artık asla güvenmiyorum,biliyorum sırf fazladan para almak için fazladan röntgenler çektirecekler,sağlam kolu bile alçıya alırlar herşeyi beklerim,çocuğumun çekeceği eziyete yazık,kaz gibi yolunmak bir tarafa.
Sırf beni panikletip çocuğumu hastaneye yatırmam için bronşit olmuş çocuğuma zatürre dediler,sadece oda parası olarak geceliğine 400lira para aldılar,ayrıca uygulanan tedavi ücretiyle astronomik bir rakam ödedik çıktık,sonuçta benim evde de yapabileceğim şeyleri yaptılar,günde 3kez şurup,bir kez iğne.
Sünnet ettirdim özel hastanede,çocuğum eziyet çekmesin,temiz rahat olsun diye,koter denen zıkkımla pipisini yakmışlar,anestezi almış baygın çocuğu yakmayı nasıl becermiş allahın belası bilmiyorum,suçu ortaya çıkmasın diye sarmış sarmalamış,ben farkedince uyuşturucu iğne yaptık onun yeri dedi,günlerce o yanığın acısıyla ağladı oğlum,daha 9aylıktı,her aradığımda beni azarladı doktor,örtbas etti,başka hastaneye gittiğimde öğrendim gerçeği.1ay tedavisi sürdü,
herşey gelip benim oğlumu buldu,yine doktorun ısrarla tavsiye ettiği özel aşıyı bir dünya paraya alıp yaptırdım,tam 5ay hastane hastane süründük.oğlum ölüyordu ben aklımı yitirecektim.
Neyse kafanızı şişirmeyeyim,bu liste burda bitmiyor da ben bitireyim,diyeceğim o ki artık özel hastanelere güvenim yok

Sorma tunicim ya,alçıyı yaptıkları gün 10gün sonra gel dediler,acil ortopedi'de taktılar,on gün sonrası bugündü,bende yine aynı yere gittim zaten haftasonu olduğu için,illa poliklinikten randevu alacaksın,burda alçı çıkaramayız dediler ve en yakın randevuyu on gün sonraya veriyorlar.
Zaten kolun çatlak olup olmadığı bile kesin değildi,emniyet olsun diye on gün saralım dediler,şimdi on gün fazladan nasıl bekleyeyim,başka hastanelere randevu olmaya çalıştım,haseki devlette 4gün sonraya buldum.
Özel hastaneye gitmek istemiyorum,başımıza öyle kötü şeyler geldiki özel hastanelerde,artık asla güvenmiyorum,biliyorum sırf fazladan para almak için fazladan röntgenler çektirecekler,sağlam kolu bile alçıya alırlar herşeyi beklerim,çocuğumun çekeceği eziyete yazık,kaz gibi yolunmak bir tarafa.
Sırf beni panikletip çocuğumu hastaneye yatırmam için bronşit olmuş çocuğuma zatürre dediler,sadece oda parası olarak geceliğine 400lira para aldılar,ayrıca uygulanan tedavi ücretiyle astronomik bir rakam ödedik çıktık,sonuçta benim evde de yapabileceğim şeyleri yaptılar,günde 3kez şurup,bir kez iğne.
Sünnet ettirdim özel hastanede,çocuğum eziyet çekmesin,temiz rahat olsun diye,koter denen zıkkımla pipisini yakmışlar,anestezi almış baygın çocuğu yakmayı nasıl becermiş allahın belası bilmiyorum,suçu ortaya çıkmasın diye sarmış sarmalamış,ben farkedince uyuşturucu iğne yaptık onun yeri dedi,günlerce o yanığın acısıyla ağladı oğlum,daha 9aylıktı,her aradığımda beni azarladı doktor,örtbas etti,başka hastaneye gittiğimde öğrendim gerçeği.1ay tedavisi sürdü,
herşey gelip benim oğlumu buldu,yine doktorun ısrarla tavsiye ettiği özel aşıyı bir dünya paraya alıp yaptırdım,tam 5ay hastane hastane süründük.oğlum ölüyordu ben aklımı yitirecektim.
Neyse kafanızı şişirmeyeyim,bu liste burda bitmiyor da ben bitireyim,diyeceğim o ki artık özel hastanelere güvenim yok

İnanamıyorum pelincim ya ne zor seyler yasamissin
Biz ufacık çöpden sakınalım göz bebeklerimizi para icin yapılan seylere bak yazıklar olsun(

Evet tunicim allah kimseye yaşatmasın,ben çok zor şeyler yaşadım,artık bir defasında hastanenin önünde koptum,hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım,kucağımda umut,tek başımayım,kadınlar başıma toplandı,oğlunda kötü hastalık mı çıktı diye.
Böyle zamanlarda yalnızlık çok koyuyor insana biliyormusun,ne benim,ne eşimin ailesi,kimsemiz yok,her biri bir şehirde,eşimin çalışma saatleri de çok uzun,ben genelde yalnızdım ve çok ağladım

Neyse ya ben konuyu çok dağıttım,güzel bir söz de benden gelsin

şişman kimdir?
ŞİŞMAN,HER KARNI DOYDUĞUNDA DİYET YAPMAYA KARAR VERİP,HER ACIKTIĞINDA VAZGEÇEN KİŞİDİR.

hatanı bılmene susmuyorumda aslında ozguvenıne ve verdıgın soze susuyorum canım bişey dedim mi demedim.
canım o aerobık rahat yaktırmıstır 200kalorı. :))) ay hala guluyorum yetısemedıgınden yakamams olabılırsın. :))))) sen benı gorseydın ılk yaptıgımda keske karsıma kamera koyup cekseymısım acar acar gulerdım halıme :)))) ellerım kollarım bırbırıne gırıyordu. 2-3 gunden sonra bı bakmıssın hızlanıyorsun merak etme canım. iste o zaman acaip keyıflı oluyor zaten bırakma devam et derım.

pelincim en guzel motıvasyonlardan bırı kesınlıkle.. benım cok yaptıgım seylerden bırı o dısarda cok denıyorum almasam bıle ama esas evde dolapta gecen kıs dıyetteyken o kadar guvenmıstım kı kendıme small beden cok sık bır kırmızı ceket almıstım onu tutuyorum dolapta. değil dugmelerı ılıklemem onu bırbırıne kavusmuyordu bıle. ama kıslıkları kaldırırken bu kalsın dedım butun yaz o gozumun onunde ara ara denedım once onu kavusmaya basladı :) sonra dugmeler yetısır gıbı oldu :) sımdı dugmeler kapanıyor:) geriye icine rahat gırmek kaldı tabı kısın boyle ınce seylerın ustune gıymıcem sonucta. bırde kendımı eskı pantolonlarımı gıyerek tatmın ediyorum
o zaman kızmıstım kendıme xl (hatta bazen xxl gıyıyordum) beden gıyerken small beden aldım ne aptalım dıye. ama yanlıs dusunmusum o ceketın her onunun yakınlasmasında daha da motıve oldum :)

bugun temız bır menuyle karsımızdasın pelıncım kuru incir i siddetle tavsıye ederım adet donemınde bastırıyor bıraz olsun tatlı krızını canım.

ohh ıcım acıldı tunı menunden valla ne guzel ogunler olmus afıyet olsun canım.

offff ki offf iste valla okudukca asabım bozuldu nefret edıyorum zaten ozel hastanelerden. kapısından gecsen tutup yakalarlar hemen serum baglarlar. rabbım herkese layıgını versın dıyorum artık boyle ciğerini para burumus ınsan kılıklılara..

Nerdesiniz Kizlar gelinde iki muhabbet edelim

bak geldım kacmak yok tunı :)

menumu yazayım bende

sabah
tunimin tarifi sağol tunıcım
1yumurta
1 dılım kepeklı ekmek
1kk peynır
1tatlı kasıgı zeytınyagı

ara
10 tane uzum
5 cıg badem

ogle
1 haslanmıs patates

ara
1 kucuk seftalı
1 kuru incir

aksam
6-7 kasık makarna
salata
1 dılım karpuz

2 yesil cay 1 kıraz saplı cay

Oh, oh, oh...

Darısı bize gerçekten. Çok sevindim Pelincim.

Geçmişinde yaşadığın bir olaydandır canım. Bende de klostrofobi var ama neden var ben de bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…