- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.541
Zemin düz canım mermer karolardan birinin üzerine koyuyorum araya gelmemesine dikkat ediyorum sallanmiyorda
Amaaa
Nerdeyse 5 aydır diyetteyim gunde birkaç defa tartildigimi ve daha hic pil değiştirmediğimi dusunurseeem pilin zayıf olma ihtimali cok yüksek)
Teşekkür ederim hemen bı pili değiştirip denicem tekrar
Ne guzel pelincim tebrik ederim sakın bırakma diyeti devamı gelsin :))
Bende 48 bedenden 42 ye düştüm o bile beni cok mutlu ediyor 38 beden olurmuyum bilemiyorum kemiklerim iyidir benim biraz ( hep oyle denir ya:)). Yok benim cidden oyle ben 1,68 boyla 60 kiloyken bile 40 giyiyordum ama simdi sporla verirsem belki olurmu diyorum ama bilmiyorum önemlide degil
Önemli olan kendimi zayıf ve özgüvenli hissetmem:))
Sen sözünü verdin fundacim onun icin kacamaklarina bisey demiycem
Ama seninde dediğin gibi kaptanımızsin aman deyim bize ornek ol:))
kızlar hepinize iyi akşamlar.
bizim modemimiz bozuldu.
annemlerden yazıyorum.
belli bir süre giremiycam.
haber vereyim dedim.
eşim alana kadar bayağı bir süre geçer.
şimdi araştırır inceler falan.
offff offfffffffffffff
en çok da buradan uzak kalıcam
ondan üzülüyorum
kendinize iyi bakın.
kilocuklara elveda deyin hepiniz tabi bende
Bende menümü yazayım
Sabah
1 dilim buğday ekmegi
2kasik Menemen
Domates salatalık peynir
Ara
10 badem
Öğle
1 kase Kabakli bulgurlu çorba
3 kasik yoğurt
Ara
Nescafe
3 eti form limonlu
Aksam
1 dilim buğday ekmegi
Zeytinyağlı taze fasulye
Cacik
Ara
1 haslanmis misir
Yarım saat spor
2 kupa yesil cay
Öyle dene bakalım Tunicim. :) Düzelir umarım.
38 beden standart kadınlar için bir ölçüt. Ama iri kemikte 40 beden de gayet hoş durur.
Cumaya kadar kesin karar artık kaçamak yok. Zaten midem yandı talcid'lik oldum...Kesin o kaçamaktan oldu. Pis düşmanlar!
Sorma tunicim ya,alçıyı yaptıkları gün 10gün sonra gel dediler,acil ortopedi'de taktılar,on gün sonrası bugündü,bende yine aynı yere gittim zaten haftasonu olduğu için,illa poliklinikten randevu alacaksın,burda alçı çıkaramayız dediler ve en yakın randevuyu on gün sonraya veriyorlar.
Zaten kolun çatlak olup olmadığı bile kesin değildi,emniyet olsun diye on gün saralım dediler,şimdi on gün fazladan nasıl bekleyeyim,başka hastanelere randevu olmaya çalıştım,haseki devlette 4gün sonraya buldum.
Özel hastaneye gitmek istemiyorum,başımıza öyle kötü şeyler geldiki özel hastanelerde,artık asla güvenmiyorum,biliyorum sırf fazladan para almak için fazladan röntgenler çektirecekler,sağlam kolu bile alçıya alırlar herşeyi beklerim,çocuğumun çekeceği eziyete yazık,kaz gibi yolunmak bir tarafa.
Sırf beni panikletip çocuğumu hastaneye yatırmam için bronşit olmuş çocuğuma zatürre dediler,sadece oda parası olarak geceliğine 400lira para aldılar,ayrıca uygulanan tedavi ücretiyle astronomik bir rakam ödedik çıktık,sonuçta benim evde de yapabileceğim şeyleri yaptılar,günde 3kez şurup,bir kez iğne.
Sünnet ettirdim özel hastanede,çocuğum eziyet çekmesin,temiz rahat olsun diye,koter denen zıkkımla pipisini yakmışlar,anestezi almış baygın çocuğu yakmayı nasıl becermiş allahın belası bilmiyorum,suçu ortaya çıkmasın diye sarmış sarmalamış,ben farkedince uyuşturucu iğne yaptık onun yeri dedi,günlerce o yanığın acısıyla ağladı oğlum,daha 9aylıktı,her aradığımda beni azarladı doktor,örtbas etti,başka hastaneye gittiğimde öğrendim gerçeği.1ay tedavisi sürdü,
herşey gelip benim oğlumu buldu,yine doktorun ısrarla tavsiye ettiği özel aşıyı bir dünya paraya alıp yaptırdım,tam 5ay hastane hastane süründük.oğlum ölüyordu ben aklımı yitirecektim.
Neyse kafanızı şişirmeyeyim,bu liste burda bitmiyor da ben bitireyim,diyeceğim o ki artık özel hastanelere güvenim yok
O kaçamakların üstüne güzel bir menü olmuş. Normalde az bulurdum ama kaçırınca ara sıra böyle yapmak lazım.
Kızlaaaaar ben geldim nerdesiniz kimse yok.
Upuzun geçmişi okudum,sabah yazdığım mesajı biliyorsunuz,motivasyonumu yitirdim demiştim,o motivasyon öyle bir döndü öyle bir döndü ki kızlar sormayın:)
bugün birkaç elbise denedim,yakında düğünümüz var,çoktandır bluz haricinde bişey almadım,kaç beden elbise giydiğimi bilmiyordum,mağazadaki kızdan 40bedenini istedim ÜSTÜMDE DÖNDÜÜÜÜÜ BEN ARTIKIN 38BEDENİM HEEEEEEY
çizelgeme bakıp ta bu kadar kilo vermekle mi demeyin,ben yakın zaman önce 71kiloydum.
38bedenden daha önemlisi karnımda silikon bir bebe yastığı varmış gibi görünmüyordu,mini elbiseler denediğimde bacaklarıma gülümseyerek bakabildim aynada,harbiden lombur lombur etli yağlı görünmüyorum artık,giydiğim eşofmanların içinde popom ve bacaklarım yağdan gamze gamze görünmüyor
darısı size kızlar.
hatanı bılmene susmuyorumda aslında ozguvenıne ve verdıgın soze susuyorum canımbişey dedim mi demedim.
canım o aerobık rahat yaktırmıstır 200kalorı. :))) ay hala guluyorum yetısemedıgınden yakamams olabılırsın. :))))) sen benı gorseydın ılk yaptıgımda keske karsıma kamera koyup cekseymısım acar acar gulerdım halıme :)))) ellerım kollarım bırbırıne gırıyordu. 2-3 gunden sonra bı bakmıssın hızlanıyorsun merak etme canım. iste o zaman acaip keyıflı oluyor zaten bırakma devam et derım.
-------------------------
pelincim en guzel motıvasyonlardan bırı kesınlıkle.. benım cok yaptıgım seylerden bırı o dısarda cok denıyorum almasam bıle ama esas evde dolapta gecen kıs dıyetteyken o kadar guvenmıstım kı kendıme small beden cok sık bır kırmızı ceket almıstım onu tutuyorum dolapta. değil dugmelerı ılıklemem onu bırbırıne kavusmuyordu bıle.ama kıslıkları kaldırırken bu kalsın dedım butun yaz o gozumun onunde ara ara denedım once onu kavusmaya basladı :) sonra dugmeler yetısır gıbı oldu :) sımdı dugmeler kapanıyor:) geriye icine rahat gırmek kaldı tabı kısın boyle ınce seylerın ustune gıymıcem sonucta. bırde kendımı eskı pantolonlarımı gıyerek tatmın ediyorum
o zaman kızmıstım kendıme xl (hatta bazen xxl gıyıyordum) beden gıyerken small beden aldım ne aptalım dıye. ama yanlıs dusunmusum o ceketın her onunun yakınlasmasında daha da motıve oldum :)
Sinemcim gelmiş gitmiş yetisememisim(
Fundacim sen gelmisin naber tatlım..?
Az yemeye alıştık demekki bu guzel bı haber
Bende öyleyim önceki yediklerime kıyas edilemeyecek kadar az yesemde rahatsız oluyorum
Seviniyorum bu duruma :))
Ya ben birde salas giyinmeyi severim cok dar sevmem belki 38 bedende girermisim bilemiyorum:))
Pili en kısa zamanda degistiricem fundacim ve hatta sizin artıdan alicamda bı alamadım daha:))
Omronunkileri filan gördüm aksam karıştı gerçi onlarda epey pahalı amanı defa alicam alsammi diyorum ama karar veremiyorum
Ahh verememki ben kolay kolay karar,, cok zorumdur Cook:))
Evet iki ogünde sebze tabi hafif oldu
Ama dünkü borek hala yüreğimde oturunca böyle iyi oldu:))
Bu arada hala bir tane bademli kurabiyem var ve hatta masanın üzerinde duruyor ama kac gündür yemiyorum
Aferin bana yaa:))
menumu yazayım bende
sabah
tunimin tarifisağol tunıcım
1yumurta
1 dılım kepeklı ekmek
1kk peynır
1tatlı kasıgı zeytınyagı
ara
10 tane uzum
5 cıg badem
ogle
1 haslanmıs patates
ara
1 kucuk seftalı
1 kuru incir
aksam
6-7 kasık makarna
salata
1 dılım karpuz
2 yesil cay 1 kıraz saplı cay
Sorma canım ya... Yani umarım komşular halimi görüp beni videoya çekmemişlerdir. Youtube'a düşsem izlenme rekorları kıracak derecede komiktim. Bir de annemle beraber yaptık. Bir ara kolbastı yapan gulyabanilere benzedik. Ama acayip bayıldım videoya... Yaktırdığı kalori 50 de olsa bundan sonra sık sık yapacağım. Hele 2 hareket vardı ki onlara bayıldım. Hani şu dambılla sırt çalışılan bir hareket var, dizlerin bükük oluyor, kollar arkaya. Ona hasta oldum. Kemiklerimi bile inceltir kesin.Bir de ısınma hareketlerinde iki adım attığımız bir bacak hareketi vardı, yine bildiğin dans eder gibi. Bir de ona bayıldım. Esneme faslı da resmen baleydi. Ay çok sevdim yaa... Hayatımda gördüğüm ritme bire bir uyan ve en eğlenceli aerobik videosuydu. Çok teşekkürler bunu paylaştığın için. :) Herkese tavsiye ediyorum. En azında bir kere deneyip kararınızı öyle verin kızlar. :)
-------------------
Sinem ve Pelin. Sizi çok kıskandım, size çok uyuz oldum ve de çok sevindim. Karmaşık duygular içerisindeyim. :):26: :44: Aynı bunlar gibiyim.
Ben de istiyorum küçük beden kıyafet giyip mutlu olmak.Yaz başında 71 kilo iken kendime çok güzel bir mavi elbise almıştım 40 beden... Her yeri gayet iyi oluyordu da, bir kolları sıkıyordu. (Ah şu kollarım...) "3 kilo versem giyerim." dedim aldım. Hala 1 kere bile giyemedim. Artık sonbaharın sıcak günlerine giymek nasip olur bana da umarım... :)
Ben kaçırmışım bu videoyu yaa linkini bir daha atarmısınız kızlar....
Sorma canım ya... Yani umarım komşular halimi görüp beni videoya çekmemişlerdir. Youtube'a düşsem izlenme rekorları kıracak derecede komiktim. Bir de annemle beraber yaptık. Bir ara kolbastı yapan gulyabanilere benzedik. Ama acayip bayıldım videoya... Yaktırdığı kalori 50 de olsa bundan sonra sık sık yapacağım. Hele 2 hareket vardı ki onlara bayıldım. Hani şu dambılla sırt çalışılan bir hareket var, dizlerin bükük oluyor, kollar arkaya. Ona hasta oldum. Kemiklerimi bile inceltir kesin.Bir de ısınma hareketlerinde iki adım attığımız bir bacak hareketi vardı, yine bildiğin dans eder gibi. Bir de ona bayıldım. Esneme faslı da resmen baleydi. Ay çok sevdim yaa... Hayatımda gördüğüm ritme bire bir uyan ve en eğlenceli aerobik videosuydu. Çok teşekkürler bunu paylaştığın için. :) Herkese tavsiye ediyorum. En azında bir kere deneyip kararınızı öyle verin kızlar. :)
-------------------
Sinem ve Pelin. Sizi çok kıskandım, size çok uyuz oldum ve de çok sevindim. Karmaşık duygular içerisindeyim. :):26: :44: Aynı bunlar gibiyim.
Ben de istiyorum küçük beden kıyafet giyip mutlu olmak.Yaz başında 71 kilo iken kendime çok güzel bir mavi elbise almıştım 40 beden... Her yeri gayet iyi oluyordu da, bir kolları sıkıyordu. (Ah şu kollarım...) "3 kilo versem giyerim." dedim aldım. Hala 1 kere bile giyemedim. Artık sonbaharın sıcak günlerine giymek nasip olur bana da umarım... :)
Fundacım oldurdun benı gulmekten :))) kolbastı yapan gulyabanılere ozellıkle aklıma geldıkce guluyorum. :))))) ben zaten komedıydım de bır de bı aksam esıme yaptırmıstım, ben aerobık yapıyorum dıye anlatırken o hımm ıyı dıyordu :))))) hafıf bısey sanıyordu heralde, onada acıp yaptırınca bune yaaa oldu :))) bir sure sonra farkettım kı artık agızından nefes alamıyor
Aynı bolumlere bayılmısız desem %100 dogru olur. o dambılla bacak hareketıne bende bayılıyorum. insan yaparken muthıs hıssedıyor calıstıgını. o ısınma hareketındekı bacak hareketıde bastan havaya sokuyor zaten :) tempo tempo
rica ederim kusum bende cok zevkle yapıyorum bu videoyu, zaten severek yapınca bıseyı dolayısıyla kaytarma olmuyor. yarın son gunum reglde pazartesı bende baslıcam artık spora.
canım karmasık duygularını cok ıyı anlıyorum :) cunku o duygular hedefe ulasıncaya kadar gıtmıyor. hemen hemen aynı rakamlarda baslamısız birde, cok ınce bır yerdersın 60lara cok bır rakamın yok oraya gelene kadar iradenı tut bugun yazdım ya bıseyler kılo takıbını cok ıyı yap o listeye her gecen gun baktıkca yemeye degmez dersın. ben bıde bazen krız zamanlarında ınternetten gıyım sıtelerıne gıryorum :) onları gordukce onların ıcıne gırme arzum yeme arzumu bastırıyor :) o elbısenı ıcıne gırene kadarda sakın kaldırma canım dolaptan 1-2 haftada bır dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?