Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öyle dene bakalım Tunicim. :) Düzelir umarım.

38 beden standart kadınlar için bir ölçüt. Ama iri kemikte 40 beden de gayet hoş durur.

Sen sözünü verdin fundacim onun icin kacamaklarina bisey demiycem
Ama seninde dediğin gibi kaptanımızsin aman deyim bize ornek ol:))

Cumaya kadar kesin karar artık kaçamak yok. Zaten midem yandı talcid'lik oldum... Kesin o kaçamaktan oldu. Pis düşmanlar!

Cerencim üzülme canım. Bize iyi haberlerle dön yeterki, bekleriz biz seni.

O kaçamakların üstüne güzel bir menü olmuş. Normalde az bulurdum ama kaçırınca ara sıra böyle yapmak lazım.

Az yemeye alıştık demekki bu guzel bı haber
Bende öyleyim önceki yediklerime kıyas edilemeyecek kadar az yesemde rahatsız oluyorum
Seviniyorum bu duruma :))

Ya ben birde salas giyinmeyi severim cok dar sevmem belki 38 bedende girermisim bilemiyorum:))

Pili en kısa zamanda degistiricem fundacim ve hatta sizin artıdan alicamda bı alamadım daha:))
Omronunkileri filan gördüm aksam karıştı gerçi onlarda epey pahalı amanı defa alicam alsammi diyorum ama karar veremiyorum
Ahh verememki ben kolay kolay karar,, cok zorumdur Cook:))

Geçmiş olsun Pelincim. Ne vicdansız insanlar var...
Doktor hatalarını hastalar artık üstlerine alıyorlar zaten, tabi zorla... Adam ameliyatta bizi kasten öldürse hiçbir şey diyemiyor kimse, çünkü imza atılmış oluyor.

Benim de babamın gözünde şekerden kanama vardı. 3 sene önce özel bir hastaneye gittik, 7-8 kere geleceksin dediler, 800 lira para tutuyordu. Araya bir şeyler girdi. En sonunda daha birkaç ay önce gidebildik tekrar, bu defa devlet hastanesine... 4 kerede bitirdiler tedaviyi. Üstelik doktor şunu dedi: "1 kerelik seans bile olsa, çok az lazer yapmışlar." Bu ne demek? 8 kere gidelim de daha çok para ödeyelim diye eksik tedavi yapmışlar demek. Çok kötüler gerçekten. Bir tahlil yaptırmıştım bir ara, 50 tl ye yaptırdığım tahlil için özel hastane 700 lira istemişti... Böyle işte, çok haklısın. Ama kesin olan tek şey var: Özel ya da devlet... Bu ülkede hastaneye yolun düşmeyecek. Yoksa vay haline.

O kaçamakların üstüne güzel bir menü olmuş. Normalde az bulurdum ama kaçırınca ara sıra böyle yapmak lazım.

Evet iki ogünde sebze tabi hafif oldu
Ama dünkü borek hala yüreğimde oturunca böyle iyi oldu:))

Bu arada hala bir tane bademli kurabiyem var ve hatta masanın üzerinde duruyor ama kac gündür yemiyorum
Aferin bana yaa:))

Ayyy ne güzell 38 beden evlendiğim zaman giymiştim en sonn inşallah bende 38 olurum......

Sorma canım ya... Yani umarım komşular halimi görüp beni videoya çekmemişlerdir. Youtube'a düşsem izlenme rekorları kıracak derecede komiktim. Bir de annemle beraber yaptık. Bir ara kolbastı yapan gulyabanilere benzedik. Ama acayip bayıldım videoya... Yaktırdığı kalori 50 de olsa bundan sonra sık sık yapacağım. Hele 2 hareket vardı ki onlara bayıldım. Hani şu dambılla sırt çalışılan bir hareket var, dizlerin bükük oluyor, kollar arkaya. Ona hasta oldum. Kemiklerimi bile inceltir kesin. Bir de ısınma hareketlerinde iki adım attığımız bir bacak hareketi vardı, yine bildiğin dans eder gibi. Bir de ona bayıldım. Esneme faslı da resmen baleydi. Ay çok sevdim yaa... Hayatımda gördüğüm ritme bire bir uyan ve en eğlenceli aerobik videosuydu. Çok teşekkürler bunu paylaştığın için. :) Herkese tavsiye ediyorum. En azında bir kere deneyip kararınızı öyle verin kızlar. :)

-------------------

Sinem ve Pelin. Sizi çok kıskandım, size çok uyuz oldum ve de çok sevindim. Karmaşık duygular içerisindeyim. :) :26: :44: Aynı bunlar gibiyim.

Ben de istiyorum küçük beden kıyafet giyip mutlu olmak. Yaz başında 71 kilo iken kendime çok güzel bir mavi elbise almıştım 40 beden... Her yeri gayet iyi oluyordu da, bir kolları sıkıyordu. (Ah şu kollarım...) "3 kilo versem giyerim." dedim aldım. Hala 1 kere bile giyemedim. Artık sonbaharın sıcak günlerine giymek nasip olur bana da umarım... :)

Sinemcim gelmiş gitmiş yetisememisim(

Fundacim sen gelmisin naber tatlım..?

İyiyim canım, sen nasılsın? :)

İlla yeni bir tane alacaksan çok para verme. Sonuçta hepsi aynı sistemle çalışıyor. Al bizimkinden olsun bitsin. Ben carrefourdan aldım. :)

Harika menü canım, afiyet olsun. :)

Ben kaçırmışım bu videoyu yaa linkini bir daha atarmısınız kızlar....

Fundacım oldurdun benı gulmekten :))) kolbastı yapan gulyabanılere ozellıkle aklıma geldıkce guluyorum. :))))) ben zaten komedıydım de bır de bı aksam esıme yaptırmıstım, ben aerobık yapıyorum dıye anlatırken o hımm ıyı dıyordu :))))) hafıf bısey sanıyordu heralde, onada acıp yaptırınca bune yaaa oldu :))) bir sure sonra farkettım kı artık agızından nefes alamıyor

Aynı bolumlere bayılmısız desem %100 dogru olur. o dambılla bacak hareketıne bende bayılıyorum. insan yaparken muthıs hıssedıyor calıstıgını. o ısınma hareketındekı bacak hareketıde bastan havaya sokuyor zaten :) tempo tempo
rica ederim kusum bende cok zevkle yapıyorum bu videoyu, zaten severek yapınca bıseyı dolayısıyla kaytarma olmuyor. yarın son gunum reglde pazartesı bende baslıcam artık spora.

canım karmasık duygularını cok ıyı anlıyorum :) cunku o duygular hedefe ulasıncaya kadar gıtmıyor. hemen hemen aynı rakamlarda baslamısız birde, cok ınce bır yerdersın 60lara cok bır rakamın yok oraya gelene kadar iradenı tut bugun yazdım ya bıseyler kılo takıbını cok ıyı yap o listeye her gecen gun baktıkca yemeye degmez dersın. ben bıde bazen krız zamanlarında ınternetten gıyım sıtelerıne gıryorum :) onları gordukce onların ıcıne gırme arzum yeme arzumu bastırıyor :) o elbısenı ıcıne gırene kadarda sakın kaldırma canım dolaptan 1-2 haftada bır dene

Ben haftalık liste yapacağım Sinemcim. Çünkü senin gibi günde 300 gram veremiyorum. Anca şok yaptığım gün veriririm. Yani bir gün 200 gram alıp, ertesi gün 400 veriyor olabilirim. O yüzden aldığım gramları görürsem moralim bozulur diye yapmayacağım. Bugün 600 gram +'da çıktım mesela... Sinirim bozuldu. Of of... 2 dilim kekin yaptığına bak. Neyse artık. Bir şekilde halledeceğim. Şok rejimler için en uygun günün de perşembe olduğuna karar verdim. Hem gözüm dönse de kaçırma şansım yok, hem de o ekstra eksik kaloriler fazladan birkaç yüz gramla yansır tartıya... Bakalım. Ama herhalde bu 600 gidene kadar her gün tartılacağım...

Günaydın sevgili takımım!

Dün tam siz muhabbeti döktürürken ben giremedim internete bir türlü... Anca gece cevap yazabildim. Şimdi gidip kahvaltımı yapayım.Günlerdir geç yatmaktan geç kalkmaya başladım, kahvaltım da hep geçe kalıyor. Bunun da bir çaresine bakmam lazım. Her neyse, sabah gevezeliği...

Bu arada dün bisikletin içine bakarken lastik tarafından çıkmış sert ip gibi bir şeyin pedalların olduğu disklere sürtündüğünü gördüm. Hatta yanılmıyorsam bir yere dolanmış. Yani kısacası, bugün içini açmak zorundayız onun. Bana bol bol şans dileyin kızlar. Şimdilik öptüm sizi...

Günaydın kızlar,
erken kalktım ama kahvaltımı etmedim,sabah umut beni uyandırdığında gözüm açılmıyordu,kendime gelmek için kahve içtim iştahımı kesti.
Kızlar ben yazdığım bir mesajı buldum,göbeğimden yakınmışım,bel çevrem göbek deliğimden ölçünce 83cm çıkıyor,üstelik karnım beyaz beyaz jöle kıvamında yağ demişim,o günden bu güne çok zaman yok,kilo olarak ta 3kg fark var ama şimdi ölçtüm belim 78cm çıktı,o iğrenç görüntü de yüzde 80kaybolmuş,neredeyse hiç doğum yapmamış kadar oldum,
8dakika karın egzersizine borçluyum,çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…