- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.501
Gitmeden önce sebze yemeği şansım yok oğlum alıştırma haftası okula başlıcak bu hafta 11 de gidcek 1 de cıkcak okulun orda onu beklemek zorundayım, ordan da güne geçerim sadece ara yapıp gidebilirim. Sırf salata yerim bende.....
rica ederim fundacım, motive en buyuk silahımız nıhayetınde..
canım aklıma geldı belkı yağlanması gerekıyordur ısınca ses cıkarıyor dıyorsun surtunme falan oluyordur belkı. ses gelen yere surme ımkanın varsa biraz WD40 sur ıstersen.
bırde dısdakı vıdalar gevsemıs olabılır, benımkıde bı ara ses cıkarıyordu vıdaları gevsemıstı sıktım ses gıttı.
tunicim valla oyle bak usenmedım resımını cekıp ekledım. :)
aynen dediğin gibi 100gr, 200gr off dıyoruz ama aradan zaman gecıp basa sona bakınca vay be oluyor ınsan.
Eki Görüntüle 506167
11 Mayıs 16 Mayıs arasi ne oyle ya maşallah 5 gunde kac kilo vermissin oyle:))rica ederim fundacım, motive en buyuk silahımız nıhayetınde..
canım aklıma geldı belkı yağlanması gerekıyordur ısınca ses cıkarıyor dıyorsun surtunme falan oluyordur belkı. ses gelen yere surme ımkanın varsa biraz WD40 sur ıstersen.
bırde dısdakı vıdalar gevsemıs olabılır, benımkıde bı ara ses cıkarıyordu vıdaları gevsemıstı sıktım ses gıttı.
tunicim valla oyle bak usenmedım resımını cekıp ekledım. :)
aynen dediğin gibi 100gr, 200gr off dıyoruz ama aradan zaman gecıp basa sona bakınca vay be oluyor ınsan.
Eki Görüntüle 506167
Gitmeden önce sebze yemeği şansım yok oğlum alıştırma haftası okula başlıcak bu hafta 11 de gidcek 1 de cıkcak okulun orda onu beklemek zorundayım, ordan da güne geçerim sadece ara yapıp gidebilirim. Sırf salata yerim bende.....
Önceden bende normal kondüsyon bisikleti vardı. Bir kere gıcırdıyor diye yağlamıştım da, kayışına gelmişti, sonra sertlik ayarı denen bir şey kalmadı ve çöpü boyladı...O yüzden gövdeye yağ sürmek istemiyorum. Vidalara falan sürüyorum, sıkılığını- gevşekliğini de kontrol ediyorum sık sık. Ama sen böyle dedin, bari her vidayı bir yağlayayım bugün. Ne olur ne olmaz. Anlamıyorum mekanik işlerden, belki sıkı bir vida gövdede bir şey sıkıyor da olabilir.
Sinemcim ne hızlı metabolizman var senin... E tabi o 30 kg kasın o kadar farkı olacak. :) Çok kıskanıyorum kaslarını ya... Bende niye yok.Anca 25 kg var, 200 gram kas da yok olmuş gitmiş cuma günü... Günler boyu peşpeşe 300-400 gram vermişsin, ne güzel... Hep böyle devam etsin umarım canım.
Bir de rica etsem bana o güzelim kaslarını nasıl geliştirdiğini söyler misin?
11 Mayıs 16 Mayıs arasi ne oyle ya maşallah 5 gunde kac kilo vermissin oyle:))
canım cok sağol. daha iyisi senınle olsun..
oncelıkle aslında cok hızlı metobolızmam yok(tu) onu soylıyım kı moral olsun. :) (yanı yavas metobolizmada hızlanabılıyormus o anlamda soyledım :) yanlıs anlasılmasın) dogru sporla olustu sanırım, cunku bende yaa benım metobolızmam nıye yavas dıye uzulurdum.
fundacım gecen kıs sporsuz yaptıgım dıyette bu kadar ıstıkrarlı olmamıstı kılo kaybım. bırde ne kadar kas o kadar metobolızma hızını ogrenınce abartmadan ne yapabılırım oldum.
dıyete basladıgımdan beri harfi harfine soylıyım canım ne yaptım. ılk zamanlar dısarda bısıklete bındım 10-15 gun kadar, sonra hafıften sıcaklar basladı gunesın altında zor geldı. sahıldeki parkta spor aletlerınde calıstım her bırıne 10-15 dk vererek o gunku performanısıma gore 45dk ile 1 saat arası (cok yoruldugumda 45de bırakıyordum) daha da ısınınca havalar (antalya malum dısarı cıkılmaz oluyor) dunku paylastıgım aerobık vıdeosuna basladım. 30dklık bır kardıo aerobık. sabah 30 aksam 30 yaptım. ama 2 aydır yuzmek dısında bır sporum yok sıcaktan. bu arada o aerobıgı begenmemın sebebı, hem içinde bıraz dambıllada calısma var, hemde cok tempolu.
Bunlara ilaveten bır makalede okumustum, tempolu spor yaparken cok tıkandıgınızda temponuzu dusurun aksı durumda yag yakmayı bırakıp karbonhidrat yakmaya baslarmıs vucut, bu da çok daha fazla eforla daha az kilo kaybına neden oluyormus. Ben deli gibi yırtınırdım eskıden bı turlu veremezdım sebebını yenı anlamıs oldum. Bir de spor yaparken yudum yudum su içmek gerekıyormus. ben bunlara harfıyen uydum. o makaleyı paylasırım burda.
Bıraz uzun oldu ama, bisey soruldugunda eksık gedık anlatanlara cok kızarım, o yuzden tam anlamıyla ne yaptıysam onu yazdım.
-----
Keyif sırası bende kızlarr yemek yaptım, evi süpür toz al, 2 makine çamaşır yıka as, ayy çok yoruldum Yeşil çay keyfi yapıyorum şimdi......
Fundacim ve Sinemcim tartınız her tartildiginizda doğru sonuc veriyormu sorucam sorucam unutuyorum
Bendede sinbo var normal dijital ama aynı yerde üstüste çıktığımda bile bazen 500 600 gr + - tarttigi oluyor hic güven vermiyor bende 10 kadar tartiliiip en cok çıkanı esas alıyorum ama sinirim bozuluyor(
Kizlar birkaç saattir ciddi bı bas donmem var biraz yattım ama hala ayniyim
Birkac haftadir ara ara oluyordu ama hemen geciyordu bu sefer baya uzun surdu
hic keyfim yok
Sinemcim cok guzel bilgiler teşekkürler:))
Sporsuz diyet olmuyor bunu bende deneyerek gördüm:)
Fundacim ve Sinemcim tartınız her tartildiginizda doğru sonuc veriyormu sorucam sorucam unutuyorum
Bendede sinbo var normal dijital ama aynı yerde üstüste çıktığımda bile bazen 500 600 gr + - tarttigi oluyor hic güven vermiyor bende 10 kadar tartiliiip en cok çıkanı esas alıyorum ama sinirim bozuluyor(
Kizlar birkaç saattir ciddi bı bas donmem var biraz yattım ama hala ayniyim
Birkac haftadir ara ara oluyordu ama hemen geciyordu bu sefer baya uzun surdu
hic keyfim yok
------
Kızlar hemen menümü yazıp çıkıyorum misafir gelecekmiş
Sabah : 2 dilim ekmek, yarım yumurta, 1 kk peynir, domates, salatalık, 2 zeytin
Ara : 1 yeşil elma, 2 grisini
Öğlen : Beyaz peynirli tost, domates, 1 bardak ayran
Ara : Activa kayısılı yoğurt
Akşam : 1 dilim ekmek, zeytinyağlı patlıcan yemeği, (sade kıymasız), 3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
Gün içinde 2 kupa yeşil çay, 2,5 litre su
Spor : sabah 45 dk yürüyüş
Gece de 1 bardak süt içerim artık.... hadi kaçtım sonra yazılanları okucam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?