Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de fundacığımın dediği gibi perşembe günlerini kendime şok günü ilan ediyorum.
Göbeği hallettim,çatlaklar kaldı,keşke onların da çözümü olsaydı.

Ya çok sevindim Pelincim. Şu 2 gündür ne güzel haberler verdin bize... :) Ben 1 kere denemiştim o egzersizleri. Ama boynum ağrımıştı, 2 gün de sürmüştü o ağrı. Bir de bazı hareketleri yapamıyordum. Hani şu mekik çekerken aynı anda bacaklarını da kendine çektiğin hareket. Ben de hareketleri kendim için zor bulup yapmadım ondan sonra. Ama sen yapıp faydasını görmüşsün, ne güzel. :)

Ben de fundacığımın dediği gibi perşembe günlerini kendime şok günü ilan ediyorum.
Göbeği hallettim,çatlaklar kaldı,keşke onların da çözümü olsaydı.

Beraber şok yaparız senle perşembeleri o zaman...

Bir de çatlaklar için ben şu kahve-limondan yapmıştım. Çoğu kişiye fayda etmemiş ama bana gerçekten fayda etti. Kollarımdaki çatlaklar yüzünden tişört giymeden önce 10 kere düşünürdüm eskiden. Şimdi hiç düşünmeden giyebiliyorum. En azından %50 fark var. Belki benim kötü niyetimdir ama ben zaten o başlığı açan arkadaşın o olayı gerçekten yaşadığına inanmadım. Anlatış tarzı gerçekçi değildi. Üstelik sonradan kendisi bırakmış gitmiş başlığını... İlgi çekmek için kendi uydurmuş gibi geldi bana, dediğim gibi, belki benim kötü niyetimdir bu... Ama o kadar inandım ki işe yarayacağına, kendime telkinde bulunmuş oldum. Sonrasında da fark etti. Bir ara yine yapmayı istiyorum aslında ama çok pis iş... Tek korktuğum yanı o... Üstelik ben 1 saat sürüyordum onu, çok zaman alıyordu. Önce şu yağlarımı bir %20 yapayım da, artık ondan sonra tekrar dert edeceğim çatlakları... :)

M-1

Günaydın kızlarrrrr

Kahvaltıya misafirim var, hemi de elticim, kayınvalidemler o yüzden hemen çıkıyorum size bir günaydın diyim dedim iyi pazarlar aksama görüşürüz artık....

Kızlar, ben Özge (lajverdi)'nin pek yarışmaya girmeye niyetli olduğunu sanmıyorum. Düzenli mesaj yazması gerektiğini 3 kere söyledim ama hiç ciddiye almadı. Başlığımıza gelip, 3-5 günde bir yine mesaj atıp çıkabilir tabi ama üye adayı saymıyorum onu. Sizin de aklınızda bulunsun, gelip bu konuda bir şey derse (gerçi sanmıyorum), böyle dediğimi söylersiniz. Düzenli mesaj yazmayan kimseye bu takımda yer yok. Şu an boş yerimiz var, üye adayı takibindeyim. Umarım kısa zamanda aramıza bize uyum sağlayıp, bol paylaşım yapacak birini bulabilirim... :)

Tunaydın kızlar..
Kacamaksız, saglıklı, bol sporlu bır pazar olsun... :118::118::118::118::118:

fundacım bende gunde 300 vermedımkı kusum orda duraksamalar var. ya artıya gecmıstım ya durmustum. dusunsene 15 gun falan gram gıtmedıgı ustune artı cıktıgı oldu. o donemlerde ıstıkrar saglamam cok zor olmustu ama ınadım tuttu. genelde bana fayda saglamayan kecı ınadım o donemlerde ıse yaradı.
O 600 e hıc takma canım buyuk ıhtımalle 2-3 gune -ye gececegın ıcın cıkmıstır o +600 zaten. kilo kaybı olmadan once artıyı cok gordum onceden moralım bozulurdu simdi sevınıyorum :) hıhhh dıyorum 2-3 gune ıyı kayıp olacak dıye.
dikkat ettiysen ilk ay 4.5kg cıvarı vermısım ama ikinci ay 2.7kg yanı zaman zaman hakıkaten yavaslıyor ramazan ve bayram donemınde 1 aydan fazla surede 1.5 kg vermıstım. sende aldıgın gunlerı yazma duraksama yaz gec ama gramları topla zamanla lısten uzasın gıtsın - gramlarla (ılerde hangı donemlerde durdugunu gorursun)

canım valla bol sans.. o aletler cok karmasık sokerken neyı nerden soktun ıyıce bak sonra toplamak buyuk iş

Pelincim ne kadar guzel senın yazını okuyunca bitki çayı ıcesım ve spor yapasım geldı :)
bende yapıcam o 8dk dan kılolar gıdıyor sevınıyorum ama heryerım gevsek ama sıkılasma egzersizleri tam 60 olunca baslıcam. simdi mumkun oldugunca kalorı yakmak derdım.

Tamam kız, gaza geldim. Bugün hazır 600 gram artıda çımışken (bu arada, kafama takmıyorum zaten Sinemcim, birkaç güne geçer, biliyorum ) ben de bugünü başlangıç kabul edip yazayım bari... En azından bir 10 gün deneyeyim. Her gün düzenli 100 gram bile gidiyorsa tutarım listemi.

bencede canım mesaj yazmaya gelmıyor suan tartı gunlerı nerde bulucaz. bende pek ıstıkrarlı gormedım. gelsın takılsın, destekleriz ama yarısmaya gırmesın.

biliyorum kusum kafana takmadıgını, ben o krız, kacamak anları ıcın soyluyorum ozaman sana moral olur baktıkca

artı objektıf olarak sunuda soylyım ılk haftalarına gore cok daha ıstıkrarlı gıdıyorsun o konuda tebrık ederım canım. kacamakların gıttıkce kaybolmaya basladı. (dunkunu saymıyorum artık oncekılere gore)

Sağol Sinemcim. :) İlk günler daha çok kaçırıyordum, haklısın. Ya bir de dünkünün üzerine 600 gram alınca gerçekten değmeyeceğini gördüm. Bir de böyle güvendiğin bir tartıda tartılınca durum daha bir acı gerçek oluyor. Eski tartım olsa "ayarı kaçmış yine" falan derdim. Ama bunun gerçekleri söylediğini biliyorum. Artık kaçamaklar konusunda dünden daha isteksizim kesinlikle. Neydi motivasyon cümlemiz:

"Yemek ağızda bir dakika, midede 2 saat, kalçada 3 ay kalır."

Aynen öyle. 1 dakikalık bir zevk için günlerin emeğini çöpe atmaya kalkıyoruz.

kesinlikle canım.
bayılıyorum bu söze. o cumeleye bir ilave yapmak ıstıyorum ki..... :)

Yemek ağızda bir dakika, midede 2 saat, kalçada 3 ay kalır ve 1 yılda zor gider...

kesinlikle canım.
bayılıyorum bu söze. o cumeleye bir ilave yapmak ıstıyorum ki..... :)

Yemek ağızda bir dakika, midede 2 saat, kalçada 3 ay kalır ve 1 yılda zor gider...

Ahan da tam oldu.

Her gün en az bir kere yazacağım bunu takım başlığına.

Süper oldu Sinemcim, son noktayı koydun.

İyi pazarlar kızlaar:))
Düzensiz bir tatil gunundeyim
Sabah kalkınca 1 incir 6 badem yedim
Kahvaltı yapamadık bı türlü
Sonra dünden kalma yarım haslanmis misir vardi onu yedim derken bu saat oldu
Birazdan yine bizim icin artık bir ritüel olan menemenli tatil kahvaltımızı yapıcaz
Gec oldu biliyorum ama en azından ac kalmadım bişeyler yedim:))

Güzellerim... Sizin şu mutfak sırlarınızı ve yemek tariflerinizi not etmeye başladım. Takıma ilk geldiğim güne kadar geri dönüp hepsini yazacağım. Ama bir saattir bakıyorum daha anca 5 gün geri gidebildim.

Bu arada dün fark ettim. Şaka maka, gırgır derken, bisikleti aldığımdan beri 5 kilo vermişim. 2 ay olmuş olması lazım. :)

İyi pazarlar Tunicim. :)
İyi yapmışsın atıştırmakla. Arada geçe kalabiliriz tabi. Ailecek toplu bir kahvaltı yapmak varken kim erken olsun diye tek başına yemek ister ki?

Afiyet olsun canım.

iyi pazarlar fıstık
olur arada canım oyle hem gec yada eksık ogunlerın kurtarmasını yapmıssın zaten. mideni bos bırakmamıssın.
afiyet seker olsun..

ooo sayfalarda gezmek hakıkaten zor ıs ya cok yazıyoruz gerı donup bısey aramak zor oluyor

fundacım harikaaaa.. bu demek oluyorkı, yolun 4te 1nı gıtmıssın aynı yoldan 3 sefer daha gecınce hedefındesın

ya bisey soylıyım mı burda, aynı yolda arkadaslık etmek ıcın bulustuk ama, ben sizinle konusunca cok pozıtıf oluyorm (yanı dıyetten bahsetmıyorum, genel anlamda)

Sen sor canım biz yine yazarız gecmisten bisey bulmk cok zor

Bencede canım doğru karar vermissin
Israrla ve kibarca kac defa söyledin ama söyle bı mazeretim var su an yasamıyorum yazicam filan dese yine beklenebilirdi ama hic yazdıklarına bile cevap vermedi(

Bu arada hande de yok ne zamandır sanki ,bisey demismiydi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…