- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #64.941
Kızlar sormayı unutuyorum kaç gündür,konusu geçmişti bir ara,nasıl ekmek tüketiyorsunuz?
Ekmek alırken dikkat edin,koyu renkli diye aldanıp almayın,yanılmıyorsam ben bimde satılan tam bugday ekmeğinin içindekilerini okumuştum,gıda boyası vardı.ben ya uno alıyorum,ya da halk ekmek.yani tam tahıllı yiyorum diye boyalı beyaz ekmek yemeyin
Yaaa Bende geçenlerde bimden Çavdar ekmegi aldım dur bakayım hemen....
Beğen, bir daha beğen, bir daha beğen... :)
Arzucum harikasın canım. Na kadar tebrik etsem azdır. Güne git ve 1 dilim börekle dön. Süpersin.
Yarın büyük gün muhteşem yüzyıl var,gece diziden sonra gelirim artık.oğlumu erkenden uyutup telefonumu da kapatıcam.hep en heyecanlı yerinde telefonum çalıyor sonra
Canlarım ben çıkıyorum
Karın ağrım hala geçmedi
Ve üşüyorum resmen
Söyle kıvrilip buzulup yatmak istiyorum
Cok yazismayin haaa!!!
Kızlar sormayı unutuyorum kaç gündür,konusu geçmişti bir ara,nasıl ekmek tüketiyorsunuz?
Ekmek alırken dikkat edin,koyu renkli diye aldanıp almayın,yanılmıyorsam ben bimde satılan tam bugday ekmeğinin içindekilerini okumuştum,gıda boyası vardı.ben ya uno alıyorum,ya da halk ekmek.yani tam tahıllı yiyorum diye boyalı beyaz ekmek yemeyin
Geldim kizlar ama bir tek ben ve ziyaretçi var....
ya varya nasıl güzel söylemişler, huyları olumsuz anlamda anında değişiyorda sonra tekrar düzeltmesi pek zor oluyorSağol Tunicim, huyları hemencik değişiyor hastalansınlar...bizde bir laf vardır acımam ki hastalandı, acırım huy kapar....
bir kere hayır diyebildinya bunu gördünya artık hep diyebilirsin başarabilirsinValla bende kendimi tebrik ediyorum o pastaya nasıl hayır dedim hala aklım almıyor.
allah kabul etsin canım:))Bende yatsıyı kılıp geliyorum hemen....
iyileştim geldiiiimmmm:) çok şükür iyiyim hadi yazışalımmmm:))Tuniiim, iyileş yarına...
Çok yazışalım, sen gelince de senle yazışalım.
ya neden ama ben bimin yoğurdunu özellikle seviyorum, diğer yoğurtlar tatlımsak gibi geliyorGıda boyası mı varmış.
Bim'in kaç ürünü iyi ki zaten? Onların sütü yüzünden süt içemiyoruz artık doğru düzgün. Yoğurtları da öyle...
Ben de uno alıyorum, memnunum. :)
Sinemcim niye gelmedin? :26:
----
Asude'nin selamı var kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?