Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar sormayı unutuyorum kaç gündür,konusu geçmişti bir ara,nasıl ekmek tüketiyorsunuz?
Ekmek alırken dikkat edin,koyu renkli diye aldanıp almayın,yanılmıyorsam ben bimde satılan tam bugday ekmeğinin içindekilerini okumuştum,gıda boyası vardı.ben ya uno alıyorum,ya da halk ekmek.yani tam tahıllı yiyorum diye boyalı beyaz ekmek yemeyin

Yaaa Bende geçenlerde bimden Çavdar ekmegi aldım dur bakayım hemen....

Yarın büyük gün muhteşem yüzyıl var,gece diziden sonra gelirim artık.oğlumu erkenden uyutup telefonumu da kapatıcam.hep en heyecanlı yerinde telefonum çalıyor sonra

Çıkıyorum kızlar,biraz enerji toplayayım,umut muhtemelen her gece yaptığı gibi sabaha karşı uyanıp içeri gidelim telejoonu açalım diye tutturacak.hadi herkese iyi geceler,yatmadan önce 2kaşık ta olsa yoğurt yiyorum,yağsız yoğurt yiyip yatınca yağ yakıyormuş,özellikle karın yağları.çok kere duydum,hatta senelerdir duyuyorum,doğrumu bilmem ama yiyorum.yoğurdu kendim yapıyorum,kaymağını atınca yağsız oluyor

Gıda boyası mı varmış.
Bim'in kaç ürünü iyi ki zaten? Onların sütü yüzünden süt içemiyoruz artık doğru düzgün. Yoğurtları da öyle...
Ben de uno alıyorum, memnunum. :)

Kızlar... Bisikletin sorununu bulduk. Sertlik ayarını yapan tekerin vidasının yağı akmış. Şimdilik makine yağı döktük ama gres yağ mıdır nedir, ondan gerekiyormuş. Onu da mümkünse haftasonu yapacağız. Ama sertlik ayarını yapamadık. En sert ayarda sıkıştı kaldı, tüm mekanizmayı kapadığımız için de tekrar açamadık. Artık gres yağını sürerken açacağız yine.

Ben de bugün mümkün olduğu kadar bineceğim, biraz geç oldu ama binmek istiyorum. Yarın ve perşembe günü de en az 1 saat binmek istiyorum ki cumaya + da çıkmayayım.

Menümü unutmuşum, hemen yazıyorum:

Sabah:
2 dilim ekmek üzeri az becel

Ara:
Yok

Öğle
1 tabak kuru fasulye
yarım kase yoğurt

Ara:
Diyet bisküvi

Akşam:
2 dilim ekmek arası beyaz peynirden tost
1 bardak süt

Ara:
Yarım kase leblebi

-----------
Bu arada o kadar üst üste mesaj attım ki, 5 mesajı doldurup kaçmaya çalışanlara benzedim. Hatta neredeyse kendimden şüpheleneceğim.

M-1
Günaydın 5. Takımın güzelleri.....

Bu sabah söyle bir diger takımlara göz attım da 3. Takımda pirinc lapasi diyeti yapıyorlarmış, merak ettim okudum azcik, ayda bir yapılan bu diyet ödem atmak icin cok iyiymis, özellikle regl döneminde cok ise yarıyormuş, 2 günden fazla yapılmaması gerekiyormuş, yağ dan gitmiyor ama ödem atıyor. Sizlerden bu diyeti yapan varmı veya bilgisi olan merak ettim kizlar?

Günaydın. :)
Sonunda bugün cuma günü için bana umut veren bir rakam gördüm. Sanırım birkaç yüz gram vermiş olacağım tartıda.
Arzucum dediğin diyeti ben de gördüm ama hiç okumadım canım. Yapmadım da...

Sağol Tunicim, huyları hemencik değişiyor hastalansınlar...bizde bir laf vardır acımam ki hastalandı, acırım huy kapar....
ya varya nasıl güzel söylemişler, huyları olumsuz anlamda anında değişiyorda sonra tekrar düzeltmesi pek zor oluyor
benimki geçen hastalandığında yanmızda yattı şimdi gece uyanıp uyanıp yanımızd ayatmak istiyor yatağında uyutamıyoruz napıcaz bilemiyorumm(

Valla bende kendimi tebrik ediyorum o pastaya nasıl hayır dedim hala aklım almıyor.
bir kere hayır diyebildinya bunu gördünya artık hep diyebilirsin başarabilirsin
yeseydin ne olacaktı o anlık zevk bitmiş gitmiş olacaktı ama sen hala pişman olacaktın:))
Bende yatsıyı kılıp geliyorum hemen....
allah kabul etsin canım:))
Tuniiim, iyileş yarına...
Çok yazışalım, sen gelince de senle yazışalım.
iyileştim geldiiiimmmm:) çok şükür iyiyim hadi yazışalımmmm:))
Gıda boyası mı varmış.
Bim'in kaç ürünü iyi ki zaten? Onların sütü yüzünden süt içemiyoruz artık doğru düzgün. Yoğurtları da öyle...
Ben de uno alıyorum, memnunum. :)
ya neden ama ben bimin yoğurdunu özellikle seviyorum, diğer yoğurtlar tatlımsak gibi geliyor
Sinemcim niye gelmedin? :26:

----

Asude'nin selamı var kızlar.

aleykümselammm:))
napıyormuşş iyimiymiş:??

sinem nerde acaba ya
inş kötü bi durum yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…