- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.081
Oooooohhh canıma değsin fundiiiş
pizzamı da yedim,eksiye de düştüm oooh yandan yandan
Oğlum babasıyla işe gitti bu sabah,aslında spor ve ev işi yapmak için çok müsait bir durum bu ama o olmayınca elim kolum tutmuyor mal mal oturuyorum.
Kahvaltımı ettim kızlar.bugün alışveriş merkezine gitmeyi düşünüyorum,bakalım orda şok diyetime uygun ne bulabilirim,hiç bulamazsam yemiycem,oğluma aldığım yemekten birkaç lokma alırım,ayran ya da diyet kolayla.
Az kaldı,şu tartıda 59.9bile olsa o 50li rakamları gördüğüm gün varya heeeey diye naralar atarak inip caddede arabaların içinde yalınayak halay çekicem var ya
Funda bende onu düşünüyorum,ben hedefime ulaşsam bile bu takımdan ayrılmak istemiyorum ne yapıcaz şimdi.zaten ben ekim sonunda önce eşimin sonra kendi ailemin yanına tatile gidicem,toplamda 20gün 1ay kalırım ve muhtemelen kilo alarak dönmüş olurum,annem benim için ne planlar yapıyor şimdiden,çok salmayı asla düşünmüyorum tabii de,birkaç kilo alırım herhalde diyorum,dönüşte yine buraya gelsem nasıl olur
Sinem niye gelmiyor kızlar,bişey mi kaçırdım.şurda yazışan 4kişi kaldık,arzu,funda,ben,tuni
kızlar herkese merhaba öğle arasında yazıyorum.
fundacım canım beni bir müddet izinli sayabilir misin. buraya hiç vakit ayıramıyorum ya akşam eve geldiğimde yorgunluktan gebermiş oluyorum resmenhele bir de annemlere uğramamız ya da ev alışverişi falan yapmamız gerektiğinde eve gelip yatağa atlıyorum yani hayatımı bir düzene sokana kadar beni izinli say nolur. takım kurallarını okudum 1 hafta girmeyen diskalifiye oluyormuş düşünsene nerdeyse diskalifiye olacaktım bu yüzden kilo da veremiyorum allahtan almadım da koşturmacadan almadım rejimi yapamıyorum ki hiç
Ececim sonunda geldin. :)
O zaman şöyle yapalım canım, izinli yazmayalım da, "Geri dönmek üzere ayrıldı" yazalım. Çünkü ne kadar süreceği belli değil. Zaten birkaç kayıp vereceğiz sanırım, geldiğinde yer olur diye düşünüyorum. Ne dersin? Sen de bir düzen oturtmak için ne kadar zamana ihtiyacın varsa kullanırsın canım, aceleye gelmez. Olmadı sen döndüğünde takım doluysa 13. yaparız seni.
Bence hepimiz için en iyi çözüm bu.
tamam canım öyle yapalım şu anda her şeyden biraz bunalmış durumdayım sabahları zor uyanıyorum saçıma başıma vakit ayıramıyorum eve geldiğimde yorgunluktan bişi yapamıyorum aklım burda ama giremiyorum vsistersen yarın bildirim yapabilirim yani eğer az kişi varsa ondan sonra ayrıldı dersin??
Kızlar nerdesiniz yaaaaa
sabahtan beri girip bakıyorum kimse bişey yazmamış
bugün perşembe değil mi anacım,en çok motive olmamız gereken gün,
maç başladı,sahaya çıktım,seyirciyi selamlıyorum anaaaaaa bi baktım bizim takım ortada yok.
Yarın sabah skoru görücez iyi olan kazansın.ben kendi maçımı kazanmışım bile yahu,kızkardeşimin düğününde çekilmiş resmimi buldum tesadüfen,tam 1yıl önce,allahım bide güzel oldum sanmıştım o gün,bi baktım ooooooooyyy o da kim dedim,abiye giymiş bir içli köfte duruyor gelinin yanında.şimdiki halime baktım bir de aynada,ay ben bidaha çocuk mocuk doğurmam anacım
helal sana kız peloş,helal valla,çıtır oldum,çıpçıtır olucam şurda ne kaldı heheeeeyt
Ayrıldı desek bile zaten kilosunu göstermek zorundayız o hafta. O yüzden yarın bildirimini yapabilirsin Ececim, biz de mutlu oluruz. :)
ya fundacım nasıl şaşırdım bunları okuyunca"Kilolu bayanların duyguları" diye bir başlık var, onu okuyordum biraz önce; daha önce onu da benzerlerini de kaç kere okudum. Belki orada yazılan psikolojiden uzağım şu an, okuduğumda çok üzülmüyorum belki... Ama bu o günleri unuttuğum anlamına gelmiyor.
Bizim takımda çocukluğundan beri şişman (kilolu falan değil, bildiğin şişman) olan bir ben varım galiba... O kadar kötü günlerdi ki... 9 yaşında kilo almaya başladım. Sokaktaki çocuklardan, sınıftaki çocuklardan neler çektim... Arkamdan neler denmedi ki... Bu yaşıma geldim, şu anda şişman kategorisine de girmiyorum ama sokakta küçük çocukların yanından her geçişimde korkuyorum bana bir şey diyecekler diye...
Orta okulda karşı apartmandan komşum aynı zamanda da 8 yıllık sınıf arkadaşım olan biri beni sırf şişmanım diye doğumgününe çağırmamıştı. İşin daha da acı yanıysa onlar orda doğumgünü partisi yaparken annem onların camına bakan camı sildirdi bana o gün. Üstelik o da görmüştü o partiyi ve benim çağrılmadığımı... Yıllardır düşünmemiştim bunu... Daha ne doğumgünlerine sırf şişman olduğum için çağrılmadım. Şişmanım diye benim kalemlerime dokununca bile iğrenen insanlar oldu.
Dışarda yürüyemezdim, kabus olurdu. Sanki herkes bana bakardı. Kendi annemin bile bana "ayı" , "pisboğaz" demişliği var. Şişmanım ya da bir zamanlar şişmandım diye hala daha bugün ailemden, akraba çevremden beni sevmeyen insanlar var. Daha aklıma gelmeyen nice acı ve keskin hatıralarım var.
Aranızda bunların benzerlerini kimler yaşadı bilmiyorum ama yaşayan varsa alın size motivasyon. O günkü psikolojinize bir de bugününüze bakın. Asla bir daha yaşamayacağım onları ama asla unutmayacağım. Bir gün 40 kiloya bile düşsem, önünden geçtiğim bir çocuk hep benle dalga geçecek diye korkacağım.
Kiloyla insan adam olur derler, çok doğru... Sadece kiloyla da değil fiziksel herhangi bir başka "genel olmayan" durumla da insan adam olur. Burnum çarpık olsaydı, bir kolum olmasaydı, saçlarım olmasaydı, topal olsaydım, sağır olsaydım, tekerlekli sandalyede olsaydım ve daha niceleri... Yine adam olurdum, bugün olduğum gibi. Bunları yaşayan herkes adam olur mu bilmem tabi, ama ben oldum. :) Ben asla bir başkasının gözlüğüyle, ağzıyla dalga geçmem. Ama bunu yapabilecek çok yetişkin var.
Kilo beni kendi içime yöneltti; soruşturmaya, araştırmaya, eleştirmeye, doğruyu aramaya yöneltti. Erken çocukluğumu da hatırlıyorum, nasıl çekilmez biriydim biliyorum. Üzülerek itiraf ediyorum ki eğer ömrü boyunca 58 kilonun üstüne çıkmamış bir kız olsaydım; bugün sokakta görüp de nefret ettiğim o ukala, düşünmeyi bilmeyen, aptal insanlardan biri olabilirdim. Önümde 120 kiloluk bir insan yürüseydi, yaptığım şeyin kendi acizliğim olduğunun farkına varmadan onla dalga geçebilirdim. Yine bugünkü ben de olabilirdim belki, bunu şimdi bilemiyorum. Ama kendim olmak için ödediğim bedel buysa, "değmiş" diyorum.
Konuyu ne kadar saptırdım. :) Artık keseyim en iyisi... Yani varsa eğer bu durumları yaşamış başkaları; okuyun, görün, hatırlayın ve bu takıma, bu yarışmaya, bu serüvene daha da sıkı sarılın.
evet canım bir insan kınadığı bir şeyi yaşamadan ölmezmişKız funda ben geçmişi okuyana kadar kaçtın,bari selam verseydin
ben bugüne kadar hiç düşünmedim biliyormusun,şişman insanlar ne hisseder,neler yaşar.çok şaşırdım yazdıklarını okuyunca.benim bir arkadaşım var,onun öyle aptal huyları vardı,şişmanlardan iğrenirdi,arkalarından hakaret ederdi,şimdi yetmiş küsür kilo,üstelik boyu 1,45falan.karnı buğum buğum,her baldırı benim belim kadar,beter olsun ukala:)
umutun iyi olmasına çook sevindim , tekrar geçmiş olsun kuzucuğada sanada:))Nasılsınız kızlar,
ben bugün hastaneye gittim,umut iyiymiş,röntgen falan çekildi,kolunda sorun yokmuş,çok şükür.
Bu akşam dizi izledim,söylemiştim,yine herzamanki gibi oldu,önce telefonum çaldı,kapatmayı unuttum,açmak zorunda kaldım,20dakika konuştuk,sonra da komşum geldi,diziden bişey anlamadım.
yok yokkkCezerye mi tek kaçamak?
"Sabah ve öğle arasında ara yok" derdim aslında ama ne desem bilemiyorum. :)
Hadi bakalım yarın şok var zaten, sen de yapacaktın diye hatırlıyorum ben.
Ay dayanamıyorum yumuşak davranıyorum ben size ya...
Kendi cezanızı kendiniz verin anacım.
Sporlar yapılacak ama lütfen bir daha böyle kaçamaklar (hele hele akşam öğününde) olmasın lütfen.
Ben azarlayamıyorum sizi ama siz birbirinizi azarlayabilirsiniz.(Not: Takım içi kışkırtma... )
ol oll öyleya herkesinki kendineeHerkesin yediği kendi poposuna gidiyor. :)
Tüm kaçamaklara afiyet olsun.(Pek bir sinir bozucu oldum bugün galiba... )
ya ben o gün onu not etmemişim şimdide bulamıyorummmHadi ben gittim canlarım,funda sana yazdığım kremi unutma yap bak,gece sürüp yatıyorum,sabah kalkıyorum yüzümü yıkayınca yüzümde bir ışık,bir güzellik,pudra fondoten sürülmüş gibi.
Bu sitede ladysubaru diye bir arkadaş konu açmış,ana fikir ona ait ama bepanteni falan ben ekledim,başka tavsiyelerle birleştirdim,manyak bişey oldu
hadi bakalım darısı yarının başınaa:))M-1
Gunaydinnn
Ay bugun tartıda neler gördüm neler iki gündür bana pek bişey söylemeyen tartım bugun o kadar cok şey söyledi ki şaşırdım inanamadım iki tartı da tatildim ikisi de aynı çıktı. İnşallah yarın da aynı şeyi söyler..,,,
hoşgeldin arkadaşımmGÜNAYYYDINNN.....:))))..
38 yaşında 85 kiloda1.66 boyunda olan ,hayatı boyunca hep inişler çıkışlar yaşıyan bir bayanım.35 yaşına kadar 75 leri hiç geçmeyen ikinci dogumunla 86 yı gören ben 75 lere düştüm ama malesef 4 yıl içinde sürekli gelgit yaşadım ama artık dur deyip hedef kılom 68 inmek istıyorum ,bundan 8 9 yıl önce 75 oldum diye ağlayan ben şimdi 75 olsam sevinçten uçucak durmdayım;yarış ve takım ruhu beni çok motive edecegi için yarışınıza katılmak istıyorum...
aaaa fundaaa bu çok kötü örnek oluyor yaaaaaOooooohhh canıma değsin fundiiiş
pizzamı da yedim,eksiye de düştüm oooh yandan yandan
bende 6ları görünce ne yaparım bilmiyorummOğlum babasıyla işe gitti bu sabah,aslında spor ve ev işi yapmak için çok müsait bir durum bu ama o olmayınca elim kolum tutmuyor mal mal oturuyorum.
Kahvaltımı ettim kızlar.bugün alışveriş merkezine gitmeyi düşünüyorum,bakalım orda şok diyetime uygun ne bulabilirim,hiç bulamazsam yemiycem,oğluma aldığım yemekten birkaç lokma alırım,ayran ya da diyet kolayla.
Az kaldı,şu tartıda 59.9bile olsa o 50li rakamları gördüğüm gün varya heeeey diye naralar atarak inip caddede arabaların içinde yalınayak halay çekicem var ya
Canım mezun olursan 6 ay boyunca bir daha gelemiyorsun... Ekimin sonuna 1,5 ay var. Hadi kilo verdin gittin yarım kilo aldın döndün olsun... Eninde sonunda burdan ayrılacağız maalesef...Liste dışı "kilo koruma" adı altında biraz daha takılabiliriz tabi... Ama illaki ayrılacağız.
Yahu asıl ben burdayım da kimse yok. :)
En çok motive olmamız gereken gün tabi, şahsen ben öyleyim. :)
Tuni yazmadı bugün, herhalde işleri var. Rakam olarak kalabalık görünüyoruz ama yazan olmadığı için terkedilmiş takım havasında sürdürüyoruz. :)
Ya bak ne güzel ne kadar yol aldığını fark etmek, değil mi? :) Doğurma çocuk, 1 tane yeter zaten. :) Genciz daha, çıtır çıtır yaşayalım hayatımızı.
Sen yaz anacım, ben de yazayım. Beraber yazışalım. :)
Yazayım tunicim
bir temiz kavanoz veya krem kutusuna normalde kullandığın nemlendirici kremin her neyse ondan 1tatlı kaşığı,
bepanten krem 1tatlı kaşığı,krem unutma,merhem değil,
2kapsül evicap e vitamini,iğneyle delip sık
birkaç damla kayısı çekirdeği yağı
birkaç damla hodan yağı,ben şu anda hodan eklemeden yapıyorum ama alıp onu da ekliycem,onsuz da yani.alırsan daha da iyi olur,bazen onu tek başına sür yat,ya da gündüz sür birkaç saat yüzünde kalsın.
Kayısı çekirdeği yağını da tonik olarak kullanabilirsin tek başına,sonrasında yüz temizleyicinle yıka.
Funda canım sen beni yardımcı tayin ettin ya,ben karar defterine baktım şimdi biraz,olur ya sen gelmezsin,izinli olursun falan birgün bildirimi benim yapmam gerekir diye,,,
kız ben hayatta yapamam ya,o kadar okudum zerre bişey anlamadım,valla iş bana kalırsa tüm takım diskalifiye olur haberiniz olsun.ben şimdiden düşünüyorum yarınki kendi hesaplamamı nasıl yapacaktım diye,bi ajandama not almıştım,onu çıkarıp bakıcam şimdi sabah elim ayağıma dolanmasın diye,neyi neye bölecektim ona bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?