Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oğlum babasıyla işe gitti bu sabah,aslında spor ve ev işi yapmak için çok müsait bir durum bu ama o olmayınca elim kolum tutmuyor mal mal oturuyorum.
Kahvaltımı ettim kızlar.bugün alışveriş merkezine gitmeyi düşünüyorum,bakalım orda şok diyetime uygun ne bulabilirim,hiç bulamazsam yemiycem,oğluma aldığım yemekten birkaç lokma alırım,ayran ya da diyet kolayla.
Az kaldı,şu tartıda 59.9bile olsa o 50li rakamları gördüğüm gün varya heeeey diye naralar atarak inip caddede arabaların içinde yalınayak halay çekicem var ya

Halay mı?
Ay ben neler yapardım acaba?

Ben şok kahvaltımı yaptım, çayım da demleniyor, darısı sizin iradenize.

Funda bende onu düşünüyorum,ben hedefime ulaşsam bile bu takımdan ayrılmak istemiyorum ne yapıcaz şimdi.zaten ben ekim sonunda önce eşimin sonra kendi ailemin yanına tatile gidicem,toplamda 20gün 1ay kalırım ve muhtemelen kilo alarak dönmüş olurum,annem benim için ne planlar yapıyor şimdiden,çok salmayı asla düşünmüyorum tabii de,birkaç kilo alırım herhalde diyorum,dönüşte yine buraya gelsem nasıl olur

Canım mezun olursan 6 ay boyunca bir daha gelemiyorsun... Ekimin sonuna 1,5 ay var. Hadi kilo verdin gittin yarım kilo aldın döndün olsun... Eninde sonunda burdan ayrılacağız maalesef... Liste dışı "kilo koruma" adı altında biraz daha takılabiliriz tabi... Ama illaki ayrılacağız.

Sinem niye gelmiyor kızlar,bişey mi kaçırdım.şurda yazışan 4kişi kaldık,arzu,funda,ben,tuni

Sinemcim'in morali bozuktu biraz. O gün bugündür görünmedi...
Umarım iyidir. Hemen toparlansın da gelsin, özledik onu...

4 kişi kaldık maalesef canım. Ama bu ay elimizden geldiğince ayar çekelim bu takıma. 12 kişi var ama sadece 4'ü yazıyor. Gerçi Sinem'i saymıyorum tabi. Onunki zorunlu hal sayılır, o yüzden 5 kişi de... Berivan da var, 6 de...

Son düzenleme:
kızlar herkese merhaba öğle arasında yazıyorum.

fundacım canım beni bir müddet izinli sayabilir misin. buraya hiç vakit ayıramıyorum ya akşam eve geldiğimde yorgunluktan gebermiş oluyorum resmen hele bir de annemlere uğramamız ya da ev alışverişi falan yapmamız gerektiğinde eve gelip yatağa atlıyorum yani hayatımı bir düzene sokana kadar beni izinli say nolur. takım kurallarını okudum 1 hafta girmeyen diskalifiye oluyormuş düşünsene nerdeyse diskalifiye olacaktım bu yüzden kilo da veremiyorum allahtan almadım da koşturmacadan almadım rejimi yapamıyorum ki hiç

Ececim sonunda geldin. :)
O zaman şöyle yapalım canım, izinli yazmayalım da, "Geri dönmek üzere ayrıldı" yazalım. Çünkü ne kadar süreceği belli değil. Zaten birkaç kayıp vereceğiz sanırım, geldiğinde yer olur diye düşünüyorum. Ne dersin? Sen de bir düzen oturtmak için ne kadar zamana ihtiyacın varsa kullanırsın canım, aceleye gelmez. Olmadı sen döndüğünde takım doluysa 13. yaparız seni.
Bence hepimiz için en iyi çözüm bu.

Kızlar nerdesiniz yaaaaa
sabahtan beri girip bakıyorum kimse bişey yazmamış
bugün perşembe değil mi anacım,en çok motive olmamız gereken gün,
maç başladı,sahaya çıktım,seyirciyi selamlıyorum anaaaaaa bi baktım bizim takım ortada yok.
Yarın sabah skoru görücez iyi olan kazansın.ben kendi maçımı kazanmışım bile yahu,kızkardeşimin düğününde çekilmiş resmimi buldum tesadüfen,tam 1yıl önce,allahım bide güzel oldum sanmıştım o gün,bi baktım ooooooooyyy o da kim dedim,abiye giymiş bir içli köfte duruyor gelinin yanında.şimdiki halime baktım bir de aynada,ay ben bidaha çocuk mocuk doğurmam anacım
helal sana kız peloş,helal valla,çıtır oldum,çıpçıtır olucam şurda ne kaldı heheeeeyt

tamam canım öyle yapalım şu anda her şeyden biraz bunalmış durumdayım sabahları zor uyanıyorum saçıma başıma vakit ayıramıyorum eve geldiğimde yorgunluktan bişi yapamıyorum aklım burda ama giremiyorum vs istersen yarın bildirim yapabilirim yani eğer az kişi varsa ondan sonra ayrıldı dersin??

Ayrıldı desek bile zaten kilosunu göstermek zorundayız o hafta. O yüzden yarın bildirimini yapabilirsin Ececim, biz de mutlu oluruz. :)

Yahu asıl ben burdayım da kimse yok. :)
En çok motive olmamız gereken gün tabi, şahsen ben öyleyim. :)
Tuni yazmadı bugün, herhalde işleri var. Rakam olarak kalabalık görünüyoruz ama yazan olmadığı için terkedilmiş takım havasında sürdürüyoruz. :)
Ya bak ne güzel ne kadar yol aldığını fark etmek, değil mi? :) Doğurma çocuk, 1 tane yeter zaten. :) Genciz daha, çıtır çıtır yaşayalım hayatımızı.
Sen yaz anacım, ben de yazayım. Beraber yazışalım. :)

ya fundacım nasıl şaşırdım bunları okuyunca
kilo insanı nasıl etkiliyor baksana
birde insanın annesi çocuğuna öyle dermi yaa çok üzüldüm
ama sen artık ipleri eline almışsın bir daha hiç kilolu olmayacak ve özgüven içinde salınacaksın bundan sonra
ben sana güveniyorum
hele ben burda gayet pozitif ve görmüş geçirmiş bir fundayla tanıştım ve önceki hallerini inan tahmin edemiyorum etmeyeyimde bir daha olma zaten:))

evet canım bir insan kınadığı bir şeyi yaşamadan ölmezmiş
onun için söylediğimiz şeylere çok dikkat etmek gerek:))
umutun iyi olmasına çook sevindim , tekrar geçmiş olsun kuzucuğada sanada:))
yok yokkk
bence kıy fundacımm
böyle olmaz bu
birbirimize kıyamadıkça olmayacak bu iş
gayet eli maşalı bi takım olalım
popolarımızda birikecek yağları göze alsakta birbirmizden yiyeceğimiz lafları göze alamayalımmm:)))
Herkesin yediği kendi poposuna gidiyor. :)
Tüm kaçamaklara afiyet olsun. (Pek bir sinir bozucu oldum bugün galiba... )
ol oll öyleya herkesinki kendinee
kızamadıkça içinde birikti napacaksın sende
kız git anacım ya atma içinee:)))
ya ben o gün onu not etmemişim şimdide bulamıyorummm((
tekrar istesem acaba zor olurmukiii((
hadi bakalım darısı yarının başınaa:))
hoşgeldin arkadaşımm
hiç merak etme bende doğumdan sonra 87 kiloydummm
nasıl miskindimm nasıl umutsuzz artık böyle kaldım dmeiştim
ve hatta başladığımda diyete aynen snein gibi 75 olsam yeter demiştim
ama bak çok şükür şu an 72 yim ve yetmeeeez diyorum en az 65 olacam inş:)
sende hiç ümitsizliğe düşme yavaş yavaş gidecek o kilolar
karar vermişsinya kararından dönmediğin sürece yavaşta olsa zorda olsa eninde sonunda vereceksin buna inan:))
Oooooohhh canıma değsin fundiiiş
pizzamı da yedim,eksiye de düştüm oooh yandan yandan
aaaa fundaaa bu çok kötü örnek oluyor yaaaaa
bende 6ları görünce ne yaparım bilmiyorumm

ya şöyle yaparız pelin edefini 50ye çeker memlekete gideceği zaman geri dönmek üzere ayrıldı deriz gelincede kaldığı yerden devam eder olmazmıkiii:)))

geldiimm gekdimmm hatta döktürdüm bile gelir gelmez
bugün şok günüü
bende dün dediğim gibi naptımm
buğday haşladım
sabah onu yoğurt ve pulbiberle karıştırıp yedim
birazdan tekrar aynısını yicem
büyük ihtimal ikindide sunta bisküvi ve peynir yerim
akşam yine yoğurtlu karışım
inşş güzel olacakkk
siz neler yaptınızz

Yazayım tunicim
bir temiz kavanoz veya krem kutusuna normalde kullandığın nemlendirici kremin her neyse ondan 1tatlı kaşığı,
bepanten krem 1tatlı kaşığı,krem unutma,merhem değil,
2kapsül evicap e vitamini,iğneyle delip sık
birkaç damla kayısı çekirdeği yağı
birkaç damla hodan yağı,ben şu anda hodan eklemeden yapıyorum ama alıp onu da ekliycem,onsuz da yani.alırsan daha da iyi olur,bazen onu tek başına sür yat,ya da gündüz sür birkaç saat yüzünde kalsın.
Kayısı çekirdeği yağını da tonik olarak kullanabilirsin tek başına,sonrasında yüz temizleyicinle yıka.

Funda canım sen beni yardımcı tayin ettin ya,ben karar defterine baktım şimdi biraz,olur ya sen gelmezsin,izinli olursun falan birgün bildirimi benim yapmam gerekir diye,,,
kız ben hayatta yapamam ya,o kadar okudum zerre bişey anlamadım,valla iş bana kalırsa tüm takım diskalifiye olur haberiniz olsun.ben şimdiden düşünüyorum yarınki kendi hesaplamamı nasıl yapacaktım diye,bi ajandama not almıştım,onu çıkarıp bakıcam şimdi sabah elim ayağıma dolanmasın diye,neyi neye bölecektim ona bakıcam

cok teeşkkür ederim canım
öncesindede mısır unu ve suyla peeling demiştin dimi??

merak etme cnaım ben olursam ben yaparım
olduya bende olmadım oda önceden belli olur zaten ( hem fundanın hem benim aynı gün olmayacağımız )
o zamanda birşeyler düşünürüz
ya bi gün önceden kilolaırmızı bildirir listemizi yaparız hazırlarız
sen ertesi gün paylaşırsın
yada izin alırız ne bileyim ayarlarız bişeyler
sen şimdiden bunları düşünme:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…