Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam fundacım aynen sen de bana hiiicc cekinme. :)) iradem saglam ama kırıldımı fena 1 lokma yesem 10 lokma yemıs gıbı moralım bozuluyor

canım bır gunde o kadar yuklenme kendıne bugun normalde kac dk yapıyorsan ona ılave 10dk ekle bır kac gunde acıgı kapatırsın.

"Kaçamak keyfi yenen bir yiyecektir."
Demek ki benim bütün yediklerim kaçamak. Hepsini keyfi yiyorum.

midem lıngır lıngır :))))))))
katı namına hic birşey yok :)))

fundacım ziyaretçiler bu konuda ne dusunuyordur dersin :)))))))))

kardesim gidin kendi hayatınızı yasayın!!!

Cidden ya... 8 kişi... İnanmazsanız gösteririm diye resmini bile çektim. O derece... Yani 2-3 kişi sarsın ama 8 kişi nasıl sarar... Kalan 4'ünün hepsi mi denk gelip girdi acaba...

Benim en sağlam teorim şu: Birimizin çok meraklı arkadaşları ya da akrabaları var, bu gruptan haberleri var ve girip okuyorlar. :) Bu da uçuk gerçi. Amaaan, neyse... Normalde kafa yormuyorum da, 8 görünce "hönk" dedimdi... :)

Midemdekiler hemen erise de eski aşkım bisikletcimle şöyle bir kucaklaşsak... Azıcık kilo vermiş olmak istemiyorum yarına...

olabilir fundacım. zaten bencede kesinlikle birimizi tanıyan birileri. ama oyle değilde sırf burun sokmaksa da ona da ayrı pessss.. ama birkaçının kendi hayatı varmıs ki cıktı gıttı. dıger bos hayatlılar duruyor hala...

40 dakika yapıyordum normalde ama bugün sık sık ara vererek biraz daha fazlasını yapmak istiyorum. Çünkü vicdanım hiç rahat değil.

Pelincim hala hava atıyorsun. O kadar hızlı verme, yavaşla azıcık, yoksa ekim sonuna kalamadan mezun olursun.
Acaba çok mu kasın var? 1 kg kas 120 kalori istermiş, Sinemcim öyle demişti. Of ya...

Kız Sinem aramızda 5 kg kas farkı var. Bu da 600 kalori demek. Dertlendim şimdi...
Kas yapmayı sırf bol bol yiyebileyim diye istiyorum zaten.

=
=
=

keşke benimde midemde eriyecek bişey olsa :26:

şok gunlerinden nefret ediyorum ((((47:

neden bu kadar su tutuyor vucudum yaaa. (((

canım sadece tempoyu unutma o zaman. sureklı cok hızlı yapma, arada temponu dusur, hızlan.

ay fundacım aynen aslında su metobolizmanın sırrı ordaymıs da kımse demıyor. tv de yırtınıyorlar sunu yıyın bunu yıyın dıyeabuk abuk karısımlar metobolızma hızlansın dıye. isin kesin cözümünü soylemıyorlar. sporcular ne kalorı alıyor gunde dusunsene ama, acele etmeyelim canım hedefe yaklasınca kas'a odaklanalım. yoksa srekk gıbı oluruz kız simdi minik minik yapalım kasları. zaten hedefe ceyrek kala sıkılasmamız gerecek, ozaman kas agırlıklı spor yaparız.

Sinemcim suyunu bol içiyordun değil mi? Öyle hatırlıyorum. Acaba çok mu tuzlu yiyorsun?

evet canım su cok içiyorum. tuz normal tuketıyorum. onceden cok kullanırdım ama sımdı normal.
tamamen kesemıyorum tuz'u cunku tansiyonum cok dusuk, ona gore ayarlıyorum desem yerıdır. bazen hıc yemıyorum bazen tuzlu ayran falan ıcıyorum. buranın havasından buyuk ıhtımalle fundacım. ya bıde o kadar bıtkı cayı ıcıyorum, içmesem ne olucak merak ediyorum. balon olup ucarım heralde antalya semalarında

Açıklamamı da yaptım o kadar.
Ama şimdi beni kötü görürseniz ceza çekmek için gidip ben de kaçamak yapacağım.

Once söyle bı açıklama yapayım alınmadım yanlış anlaşılmasın:))

Ben kaçamak olayına fundaya kız icine atma dedimya
Kızalım yoksa olmayacak dedimya
Simdi onca laftan sonra kacamak yapip hava attım sanılmasın kendimle çelişmiş sanılmayalım diye dedim:))

Ayrıca Pelin icinde bı çözüm bulalım böyle yiyip yiyip bide yazıp kilo verdim demesin deli oluyorum ha!!
Yani veren var vermeyen var
60 kilo olan var olamayan var canım aaaaa:)))

Yani fundacim bide söyle bisey var
Hani sen hemen kalorilerini hesapliyorsunya o benim cok hoşuma gidiyor
Çünkü daha oncede bahsetmiştim kilo vermeye kalori saymayacağız başladım
Bakımlı illaki aman o yenmeyecek yenirse diyet bozulur mantığı yok
Onun icin belki ufak tefek seyler yenir ama kalorisini hesap edip hemen ona göre bı spor yapmak lazım
Ve bir sonraki veya günkü öğününde ona göre hafif tutmak lazim

Gecen gün bitki cayı deliği aldım nasil guzel biseymis o
Sizlerde vardır belki ama bendeni aldım
Uzunca bardak gibi
Üçünde süzgeci olan kapaklı bı sapı var
Pek pratik
Anlatamadim tam gerçi ama
Yoksa hemen edinin bı tane:))

Benimde tansiyonum cok düşük ve hatta gecenerdeki bas dönmemin sebebide bu
Tuzu kesmeyi cok istiyorum ama mümkün olmuyor
Hem tansiyonum düşük olmasa bile hic tuzsuz hic tad alamıyorum hic yiyemiyorum mümkün degil yani

Birde sis oldugunuzu hissediyormusunuz
Ben regl ken bile pek bı fark hissetmiyorum
Şişemi değilim yoksa benmi farkinda değilim bilemedim:)

Shrek gibi oluruz, ne güzel demişsin.
Ama kas zaten zamanlar kuruluyor, şimdi başlasak anca olur. Gerçi ben de yağ kaybetmeye odaklıyım bu aralar. En iyisi 65'e falan inince kasları iyice arttırayım, böylece daha çok kalırım burda. Ağır çeker ya kas, o açıdan. :) Tv'de tabi söylemezler, tembeller ülkesiyiz biz. Bir sabah kalkalım da zayıf bulalım kendimizi diye bekliyoruz. Parayı spor salonlarına değil de diyetisyenlere veriyoruz. Adamlar "Eşeklik etmeyin, onun yerine kas yapın." dese, hiç süksesi kalmaz zayıflamak isteyenler dünyasında. :)

Daha neler neler demiş Pelin, "hızlı veriyorum, hiç kasmıyorum" demiş. Düşman edinecek burda. :)
60 kilo olan var, olamayan var... Aynen Tunicim...

Diyetisyene gittiğimden beri unutmadım kalori hesabını... Hepsini hatırlıyorum, çok iyi oluyor. Çünkü aslında yiyeceklerde düşündüğümüzden çok kalori var. Spor internet hurafelerinde yazdığı kadar kalori yaktırmıyor. Düz yolda hafif yürüyüşe 400 kalori diyen var... Aradaki hesabı iyi yapmak lazım, bir de her gün yağlı yememek lazım, sonrası problem olmaz. Kimileri "Ölene kadar kalori mi hesaplayacağım, uğraşamam." diyor. Ben de hesaplamadan rahat edemiyorum. :) Hesabımı iyi yapayım, vücuduma doğru davranayım ki 70 yaşıma geldiğim gün de 2000 kalori yiyebileyim ve asansöre muhtaç olmayayım istiyorum. :)

Bu arada hoşuma giden birkaç resmi paylaşacağım sizle şimdi... :)

Kesinliklee
Bende ömrümün sonuna kadar kalori hesaplayabilirim

Hadi bekliyoruz resimleri:))

Yağ ve kas arasındaki acı gerçek; buyrunuz, ikisi de yaklaşık 2.3 kg

------------------------------
Bu iç yüzümüz.

-----------------------------
Bunlarda vücut yağ yüzdesi örnekleri

Bu arada Sinemcim merak emiştik seni yahu
Kötü bişeyler yok umarım???

Tunim sağol. bu aralar pek hersey iyi değil. (ama herzaman dediğim gibi allah beterini vermesin) ama buna extra olarak sizden ayrı kalmayı eklemek istemedim carcabuk dondum. insallah dediğim gibi.. her sey cok guzel olacak..:26: en azından pozitif olmaya calısıyorum.

canım o cok buyuk dert iste. bir yandan sisiyoruz bir yandan tuz yemesek HER YERRRRR KARANLIKKK sarkısı soyluyoruz :) ben cozumu boyle buldum ara da ıyı oluyor bu şok ama cok zor ya oluyorum aclıktan. ama illaki kilo da tetikliyordur. kılo verınce bıraz daha rahatlarız sisme konusunda. insallah..

yaaa kesinlikle fundacım. o biraz kendini kandırmak oluyor zaten. oranları ısteklerımıze gore değil dogrulara gore hesap etmek lazım. simdi guzellik için yıllar sonrasında saglık için olmalı amacımız zaten..

Aşağıdasiniz görüyorum yazsaniza yahuuu

:)))) canım sayfayı acık unutmusum. yazını gorunce cok guldum :))))

Kızlar internetim yine beni delirtecek kıvamda şu aralar...
Ben de bu bahaneyle artık biraz spor yapayım.

Son resimdeki %17-18'lik ile %14-15 lik arası bir şey olmaya gidiyorum. :)
Görüşürüz... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…