Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya şu an beynim patlamak üzere
yan bina inşaat ve zarıl zarıl matkapmı ne zımbırtı o bilmiyorum beynimi deldi kaç saattir
bide inşaat olunca seste yankılanıyor ve kat kat artıyor
bide ben kafayı o sese taktımya sanki beni deliyorlar yaaa (((((((((

Bir daha olmayacak Tunicim, haklısın. :)

Yani şimdi "kıyalım birbrimize, sövelim" diyorsan siz de destek çıkın. :) Tek kötü ben almayayım.

Pelin kötü örnek olma bakayım takım arkadaşlarına.

Hedefini aşağı çekmek isterse zaten bizle kalır ama 50 olmak ister mi ona sormak lazım. :)

Ben takımda paylaştığım örnek listedekine paralel gidiyorum şu an. :) Ayrıntıları yazarım sonra. Şimdi biraz işim var, zor yazıyorum zaten. :)

Pelincim yarın ilk sen hazırla listeyi, biraz pratik olsun. Sonra bir hata olursa anlatırım doğrusunu, değiştirirsin.
Tuni de yardım eder bizim yokluğumuzda ama sen de bil yine de.

selam kızlar
kusura bakmayın gelemedim. bu ara biraz zor bir donem geciyorum. aklınıza bunalım gıbı bısey gelmesın sukur oyle bısey değil.
ozledim sizi cok.. hiç kaçamak yapmadım. bugunde konustugumuz gıbı şok'a basladım.

canım arkadaslarıma sevgımden ve takımıma saygımdan ıkı gunluk menulerımı ozet geceyım.

sabah
nesfıt+sut
ogle
nesfıt+sut
aksam
1 seftalı + 1kase uzum
(bu ogune kızmayım ne olur. o gün bu kadar bıle yemem ıyıydı aslında)
-----------------------------------------------------------------
sabah
nesfıt+sut
ara
5badem
1kurukayısı
ogle
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
2-3 zeytın
1 salatalık
ara
1 seftalı
aksam
patetes salatası (içinde 1 tatlı kasıgı zeytınyagı vardı)
1bardak ayran

Hoşgeldin Sinemcim. :) Biz sana elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız canım.
İyiki döndün, biz de seni çok özledik...
Ben de şoktayım bugün.
Güzel bir cuma olacak hepimiz için umarım...
Ay çok sevindim dönmene. :)))

Sağol Fundacım bende cok sevindim aranıza dondugum ıcın. hemen ozledim sizi canım yaaa insallah hepimiz tartıda eksileri goruruz yarın. kacamak yapmamıssınızdır insallah. bu hafta cok ıstıyorum 1. olalım.
son zamanlarda vucudumda su var hıssedıyorum resmen regl ıle beraber sıstım ıyıce sankı. o yuzden ben karpuz şok u yapıyorum.
maranki'den duymustum yaz baş'ı. ara ara yapıyordum. bugun sadece 1.5 kılo karpuz yicem ve bol yesil çay içicem.

Bu haftadan ben de ümitliydim aslında ama yeni gelen arkadaşlar gelmeyince o ümidim biraz kırıldı. İzinlilerimiz de olacak 2 tane... Ama olsun, bu hafta ilk 3 'e oynarız, haftaya 1. oluruz biz de... :)

Veeee...
Hadi bakalım "kıyalım birbirimize" diyorduk, en güzel sözleri Sinem söyler bu konuda herhalde. :) Benden daha sert olur.
Şikayetim var Sinemcim. Tuni ve Pelin dün pizza hüplettiler. Üstelik havasını bile attılar.

aaaa.. nasıl yaaa... hemde pizzaa ve hava mı attılar? Fundacım burda hepimizin amacı tabıkıde kılo vermek ama birbirimize sorumlulugumuz yok mu ? biz takım değilmiyiz ?
Birincisi kacamak yapmak demek buraya yazmak demek. kimbilir kaç kere pizza lafı gectı (hala da gecıyor) bu yemicek insanı bile durter.
İkincisi, bu hafta sozlesmistik kacamak yoktu. Bende size sozverdiğim icin yemedim. yoksa benimde bir suru sey canım cekıyor, bi lokma alayım ya ne olucak derdim, bende gestapo değilim yani. haksızmıyım ama
önümüzdeki hafta dogum gunum var esimin beynini yedim en kucugunden al pasta dıye. onu bıle kağıt gıbı yemiş olmak icin yicem. hem yazık değil mi bunca emeğimize, hepimiz kaç kilolardan geldik buraya.
valla ben uzuldum ne diyim Fundacım kacıran arkadaslara sunu sorayım ben ozaman...

diyette boyle kacamak yaparken korumaya gecınce ne olacak? bu diyet olayı saglıklı yasama donmedıgı surece yıne kılo alırız ben burdan yalnızca kılo vererek cıkmak ıstemıyorum. dogru beslenmeyı ve o alıskanlıgı ogrenmek ıstıyordum. ama zamanla ınsan birbirini tanıdıkca, amaaann onlar ne yaparsa yapsın dıyemıyor. bırbırımızı gormesek te sevgı olusuyor. pasta, doner,pizza hayalıyle burdan cıkmamalıyız ki bu hayatımızdaki son dıyet olsun. (sonuna kadar hakkım var valla kımse ne oluyor demesın grubun min. kacamak unvanına sahıbım ona gore)

Ya gerçekten ne kadar az kaçamak yapıyorsun; geldiğimden beri en fazla 5 kere görmüşümdür belki...
Ben de hala aklımdan atamıyorum pastaları, pizzaları, çikolataları, cipsleri... Ama atmazsak olacağı yine bu yarışmaya geri dönmek olur. Doğumgünümde hayatta incecik dilimle duramam ben mesela. Aksine kendi pastam diye kalın kalın yerim. Keşke senin gibi olsam... Hepimizin seni örnek alması lazım Sinemcim. Yoksa dediğin gibi, koruma dönemi falan olmaz, direk alırız geri...

Ben de Hande'nin fırında patlıcan tarifini deneyeyim dedim ama bilmiyorum nasıl olacak. Az kaldı pişmesine... Umarım güzel olur, malum ben sizler gibi becerikli bir kadın değilim. :)

aşkolsun ama fundacımmm
kendimi şu an haksızlığa uğramış hissediyorumgerçekten(

ben dün gitmeden önce yazdım sonrasındada spor yapıcam söz dedim kurtarıcam dedim bi daha olmayacak dedim
hani ben nerde havasını attım acabaa??

Tunicim haksızlığa uğramış hissetme. Sen sporunu yaptın biliyorum. :) Burdan da Sinem'e not düşmüş olalım. Pelin "hep yedim, hem kilo verdim" demişti ya canım, hava olayını onun için yazdım. :) Ama o da gelip kırılmasın şimdi. Sert olalım demiştik ya, o yüzden öyle dedim, onda da tam ciddi değildim zaten, biraz takılmış olayım dedim. :)

cok teeşkkür ederim canım
öncesindede mısır unu ve suyla peeling demiştin dimi??

her seferinde değil canım,haftada bir kez maske yapsan yeter.hatta bak yüz temizleme fırçaları var,kozmetik satan yerlerde,ondan alırsan zaten piling maskeye ihtiyacın kalmaz,gratis watson foryou gibi marketlerde var,yuvarlak yumuşak bir fırça.her duşta ona yüz yıkama jelinden döküp yüzünü ov,o kremi de her nemlendirici ihtiyacın olduğunda,yüzünü her temizlediğinde,her duştan sonra ve özellikle yatmadan önce sür,müthiş bişey

Fundacım, inan ben de o kadar değildim. ama basladıgım kıloyla olan fark gorsel olarak o kadar bellı kı. durmamam ıcın bır sebep yok simdi. ya hepimiz cok genciz daha, bugunun yarınıda var. 50-60 yasıma geldıgımde 50 kıloda olsam da gıyemeyecegım seyler var. ama pasta yesem, aaaa koca kadın pasta yıyor ne ayıp demez kimse. zamanı kacırmamak lazım.
1 hafta ugrasıyoruz, bir iki kucuk dediğimiz ve bazen hakıkaten kucuk kacamak oluyor ama hooop kılo alıyoruz. cunku daha oncede soylemıstım. vucudumuz suan son derece acık, suan yaptıgımız kacamaklar normal yememızden daha tehlıkelı. allah baska yaşlarda nasip ederse o zaman yerim koca bir dilim pasta, ama bu sene değil.

guzel olur fundacım, niye olmasın sok gunu icinde iyi yemek olur yagsız.

:) kız ben senı yerım :)))) genel yazmıs funda zaten artı bende, o yazdıklarımı ıkınıze yazmadım. genel herkese yazdım. :)

canım pelinin cok uzun olmadıgı ıcın yolu kacamak yapıyor sanırım. hepimiz aynı kıloda degılız, ama bu konuda bıraz dıkkatlı olmak lazım sanırım. birbirimizi kıskırtmak oluyor cunku. özellikle pelinnnnnnn sana soyluyorum cadııııı ne demek ''hem yedim, hem kilo verdim'' takım kaptan yardımcısı olarak boyle mı motıve edıceksın bızı simdi benim canım bisey istiyor, size kostum kızlarrrr cok fenayım dıye. bana ye canım, hem ye hem kılo verırsın mı dıcen :26:

fundacım bencede sert olalım. ama ıstemeyen olursa, ona da saygı ama ben kabulum cunku niyeti bozdugum zaman yumusak uyarı kesmez beni. tuniyle berişe kızıyorum ben bisey demiyorlar :) sanada bazen dozu arttırıyorum sende daha bısey demedin :) ama, kimsenın kotulugune konusmuyorum tabıkı sonradan pişman olmaktansa yedim diye. fakat istemeyen olusa sonsuz saygı ayrı.

Açıklamamı da yaptım o kadar.
Ama şimdi beni kötü görürseniz ceza çekmek için gidip ben de kaçamak yapacağım.

sakın sakın sakın.... bahane arama kaptan yarın tartıya cıkıcaz senden minumum -500 beklıyorum.

Bazıları tam pişmemiş patlıcanların. Niye böyle oldu ki şimdi? Anlaşılan tüm tepsi bana kalacak.

canım fırının kucuk fırınsa bı tarafı daha fazla ısı verıyor olabılır tepsiyi cevir tam tersine o sekılde koy fırına. kucuk fırınlarda oluyor boyle.

Yok kız korkmayın,ben öyle herşeye kızan,kolay küsen biri değilim.
Bikere şekerler,siz kaçamak diyorsunuz ama benim için kaçamak nedir ben size söyleyeyim,karnım tokken tamamen keyfi yediğim yiyecektir,mesela pastadır,tatlıdır,dondurmadır,ya da ne bileyim booool tereyağlı bol kalorili yemeklerdir.ama ben o pizzayı öğün olarak,aç ve sokakta olduğum için üstelik te 2dilimden az olacak şekilde diyet kolayla yedim.normalde biz eşimle 2orta boy pizza söylerdik,biri ona biri bana,o bitiremezdi ben kendi 6dilimimi bitirirdim,hemde yanında dolu dolu kolayla.o yüzden ben o birbuçuk dilim pizzayı gerçekten çok abartılı olmayan bir öğün olarak görüyorum,affınıza sığınarak :)

midem lıngır lıngır :))))))))
katı namına hic birşey yok :)))

fundacım ziyaretçiler bu konuda ne dusunuyordur dersin :)))))))))

kardesim gidin kendi hayatınızı yasayın!!!

Fırın davul fırın mı ne diyorlar, onlardan. Çıkardım zaten artık fırından. Ama dediğin doğru, galiba her tarafa eşit ısı vermediği için öyle oldu.

Pelin bizi bırakmamak için kaçamak yapıyor.
Bana istediğin kadar sert ol Sinemcim, hak ediyorum çünkü... Yani kaçırdığım zamanlar. :)

Ya 500 gram keşke canım. Ama bütün hafta bisikletsizlikten sonra biraz zor. Bu arada bugün artık komple yapıldı bisikletim. Ama 15 dakika önce yemek yedim, biraz zaman geçsin diye bekliyorum. Acısını çıkartmam lazım bu haftanın. En az bir 80 dakika binmiek istiyorum ama dur bakalım... Belki o zaman 500 gram vermiş olurum. :)

Bir de şimdi şöyle bir gerçek var ki ben şanslı bir insanım,kolay kilo verebiliyorum.hep duyarım mesela,ben senin kadar yesem şimdiye yüz kilo olurdum diyen çok oldu,eşim bile benden çok az yer.görümcemin benimle yaşıt kızları var,ben hep takılırım onlara,ben sizin kadar az yesem hortlağa dönerim diye ama benden kilolular.
Ayrıca ben çok sıkı diyet yapsam arada 2lokmacık ta olsa tatlı bişeyler yemesem sonra direncim birden kırılıyor ve kendimi koca bir porsiyon tatlının önünde buluyorumhani funda demişti ya arada sırada minik jelibonlar yiyorum,yoksa sürekli tatlı düşünüyorum diye,aynen öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…