Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yağ ve kası gorunce içim kalktı desem yeridir. sağol funda kendimden iğrendim.
ve bundan daha fazla kendimden iğrenemem derken.......iç yüzümüz olan resimi gorunce ikinci kere kendimden iğrenmeme sebep oldu

ama şu vucut yag yuzdelerindeki %17-%18 i gorunce bir umut ışığı gordum kendımede. acaba bende oyle olabılırmıyım dıye :26:

Kizlar birazdan çıkacağız bı arkadasa gideceğiz
Yarın öğleden sonra sehir dısına gidiyoruz
Bı arkadasımız avr yeni evlendi onların misafiri olacağız bir gün
Cumartesi aksam kuzenimin nisanı var demiştim onun icin akşamına doneriz ins

Gitmeden menümü yazayım
Gelince gec olur belki

Sabah
Yogutlu buğdayli yaptıgım soğuk çorba ( sadece buğdayli yogurtu karıştırdım nane ve pulbiber az Tuzla)

Ara
Yok

Öğle
Yine aynı karışım

Ara
Bir avuc leblebi

Aksam
Zeytinyağlı kabak yemegi
Yoğurt
Bir dilim ekmek

3 koca kupa yesilcay
Cok olmadıysa gece gelinceye icebilirim

Yani yapamam sanmıştım ama gayet sok bı gün oldu
Yarını cok merak ediyorum
Hepimizinkini
Öptüm sizi

Ohh, mis olmuş. :) Bu hafta güzel kilolar gidecek bence. Genel olarak çok dikkatli yedik hepimiz. 3 KOCA kupa olduğuna göre bence daha fazla içme Tunicim. :)

Funda raa birdaha gelmedi :)
şok beni mahvetti bugün,enerjim düştü,yorgun halsiz,uykulu ve gergin bir hale gelince gidip 2dilim tambuğday ekmeğiyle bir tost yaptım,ama yine de gayet hafif yedim bugün.birazdan da bitki çayımı hazırlıycam.

M-3
Kizlar iyi akşamlar bugun yatıya misafirim var demiştim, o yüzden pek giremedim simdi menumu yazıp çıkıyim gece yine tekrar girerim....bugun sok yapamadım maalesef
Sabah : 1 dilim Çavdar ekmegi, 1 kk peynir, 1 salatalık
Ara: 3 kuru kayısı
Öğlen : 1 kase tavuk salatası, 1 milfoy kucuk börek

Ara: 1 sekersiz sade nescafe

Aksam : 1 tabak türlü, 2 dilim ekmek Çavdar, 3-4 kasık yoğurt

Ara : 1 bardak süt icerim gece

Spor : yok
Gün icin de 2 lt su, 2 kupa yeşil çay.....

ben de kamera şakası menumu yazayım:26:

sabah
400 gr karpuz

ara
150 gr karpuz

öğle
400 gr karpuz

ara
150 gr karpuz

aksam
400 gr karpuz

çaylar
2 tane kiraz saplı bitki çayı
2 tane yeşil çay

şok diyet sonunda bende şokta gibiyim. yarın vucudumdaki şişliğin gitmesini ve de tartıda -ler gorerek emeğimin meyvelerini yemek istiyorum. ama karpuz olarak değil. ıyykkk

Üzülme arzu,benimki de pek şok olmadı.
Sinem sen nasıl ayakta durdun bu menüyle,valla ben olsam bayılırdım herhalde.
Bende menümü yazayım
sabah
1dilim tambugday ekmegi
1yumurta
1kupa süt

öğlen
1büyük kase çorba

ara
2dilim tambuğday ekmeği ve 1tatlı kaşığı beyazpeynirden tost

akşam
1kase çorba
yumurta kadar balık

ara
1bardak süt

gece de 1şeftali yemeyi düşünüyorum,çok geç yatıyorum acıkırım.

1kupa yeşil çay içtim,bir tane daha içerim
20şer dakikadan 2kez spor yaptım
8dakika karın,plates,dans karışık

Aynı şeyi bende düşündüm Pelincim, bende diyorum sizlerle daha cok beraber olmak icin hedefimi ellileri gördükten sonra biraz daha aşağıya çeksem nasıl olur böyle bişey mümkün mü degistirebiliyor muyuz hedefimizi.....

valla pelincim yazın da yapıyordum daha ıyı dayanıyordum. bu gece bayılarak uyuyacagım sanırım. tırmalıyorum desem yerıdır.

menun tam sok olmasada ıyı olmus. ozellikle aksam cok hafıf gecmıs o cok cok ıyı. ama geceyı de dedıgın gıbı yanlızca seftalıyle atlatırsan harıka

Raa'nın gelmediğinin farkındayım ben de... :) Artık daha sonra başkasını çağırırız.
2 dilim ekmekten bir şey olmaz canım, madem halsizdin, iyi yapmışsın, boşver. :)
Ben de çay hazırlayacağım birazdan.

Şok olmasa da, kötü değil Arzucum. Zaten şoktan pek farklı da değil. :)

Ay Sinemcim.
Yarın iyi olacak canım, merak etme. :) Ben bütün gün karpuz yeseydim gık demezdim herhalde, 1 aydır yemiyorum sayılır, severim karpuzu. :)

Yahu kızlar şok rejim deyince sadece salatalık yemek mi geliyor aklınıza. :) Hiç de fena değil menüler. Gayet şoklar.
Pelincim spor da yapmışsın, ne güzel.

Yeni üye kaydın yapıldığı zaman bildirilen hedefi değiştiremezsin. Ama kimse hedefine ulaştığın zaman "Hadi bakalım, bitti senin işin, naş naş" demiyor. :) Hedefiniz altına da istediğiniz kadar düşebilir, istediğiniz kiloda mezun olabilirsiniz. Ama asıl önemli olan nasıl görünmek, kaç kilo olmak istediğiniz... Acı ama gerçek, hepimiz bir gün ayrılacağız bu takımdan. :) Tabiki hep beraber kalalım ama sırf bu takımda olmak için 45 kiloya düşmeye kalkmayalım. :) Ama rejimi bıraktığınız ilk zamanlar için bir garanti olsun diye fazladan 2-3 kilo verebilirsiniz bence.

Arzucum hedef değiştirilebiliniyormuş yanılmıyorsam ama bu hanımefendiler beni istemiyorlar artık
motivasyonlarını bozuyormuşum

cadıııııı :))) cadısın ıste..... :)))) niye istemeyelim kuşum o nasıl laf. ama hayatım 70lerde ve 60larda olanlarada hak ver bızım daha 10-15 kılomuz var. ayrıca hedefın değiştirilebildiğinden eminim cunku daha once defalarca gordum. hem burda hem dıger gruplarda.
benım basından berı hedefım 56-55 de aslında. ama 78den 56 dıyemedım 60'a gelınce bende cekıcem hedefımı. daha bayag burdayız. ama suda var cok da abartmıcam burda kalmayı bu seferde kotu hıssederım kendımı baskalarını engellıyorum dıye. sonra baska bı baslıkta devam ederız hepberaber. orda eskı gunlerı de anarız bana dersiniz sen ne cadolozdun diye

Arzucum hedef değiştirilebiliniyormuş yanılmıyorsam ama bu hanımefendiler beni istemiyorlar artık
motivasyonlarını bozuyormuşum

Olur mu öyle şey sevgili yardımcım. :)
Hem biz senle irademizi güçlendiriyoruz. Senin kaçamakları görüp yememe başarısı elde etmeye çalışıyoruz.

Ben de ne yüzle dalga geçiyorsam... :) 1 hafta önceye kadar neredeyse her gün kekler, halleyler, harıbolar... Of, of, of.. :S

Hedef değişebiliyorsa da değiştirmeyin anacım.
"Hedefini %120 oranında başararak mezun oldu." diye bir şey var, değil mi ama.
En iyisi mezun olduktan sonra beraber kilo koruma başlığı açalım biz.

ayyy fundacım değil 1 aydır 1 senedir yemiyor olsan tum gun yınede bıkardın cunku aççsınnn (((

şöyle ki...

sabah tartıldım, gun ıcınde tekrar tekrar tartıldım. hanı yemek yıyınce sabahkıne gore fazla cıkar ya ben halaaaa sabahkıyle aynıyım. artı yok. aylardır tartıda artı gormedıgım ıcın sevınmedım. acıdım kendime yaa.. sen düşün açlığımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…