Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

[SUB][/SUB]

M-2
Aramıza bir arkadasımız daha katılmış hosgeldin Raa..... Umarım istediğin kiloya sağlıklı bir sekilde kavuşursun...

m-2 günaydınlar arkadaşlar hepinize gülen tartı sonuçları gelir inş..
bende bu gun mutlu olacagım bir rakam gördüm devamının burda hep birlikde gelecegine eminim..
burda olmakdan çok memnunum bana çok şey katacagına çok içten inanıyorum.

Günaydın arkadaslar
İlk bildirimi ben yapayım

Gecen hafta 72,5
Bu hafta 71,8
Fark 700 gr

72,5/71,8/0,7/% 0,97

71leri gördüuum cok şükür haftaya 70 ler, ins sonraki haftaya bekleee 60 lar ben geliyoruuuuumm:))))

Kızlar, size birşey danışacağım...

Asude'nin geçmişine baktığımda düzenli paylaşımda bulunmadığını görüyorum. Şimdi de yurtdışında olduğu için izinde; ama 3 hafta diye gitmişti, 4 haftaya uzadı... Yani ben şu anda ne olacağından emin değilim.

Şöyle diyorum. Biz şimdilik Asude için "Geri dönmek üzere ayrıldı." desek ama 3 hafta daha onun yerini muhafaza etsek, kimseyi almasak... Gelirse normal bir şekilde kilosu bölünür, kaldığı yerden devam eder. Gelmezse de izinli üye için bir de "takımdan ayrıldı" yazmamış ve böylece 2 kere ortalamayı düşürmemiş oluruz.

Ne dersiniz?

mantıklıııı

Günaydın Fıstıklar..
Bildirimleri gordum hemen onlara gecmek istiyorum kendimden once.
Bir de Fundacım, asude konusunda bende katılıyorum sana canım.

Günaydın arkadaslar
İlk bildirimi ben yapayım

Gecen hafta 72,5
Bu hafta 71,8
Fark 700 gr

72,5/71,8/0,7/% 0,97

71leri gördüuum cok şükür haftaya 70 ler, ins sonraki haftaya bekleee 60 lar ben geliyoruuuuumm:))))

tunimmmmmmmm fıstıkımmmm benım kız supersın sabah sabah gozlerım fırladı. canım benım bu gun emegimizi gorduk tartıda cokkkkk tebrik ederim.
Günaydın!
Çok mutluyum. :)
İşte bildirimim:

73.2 / 72.6 / 0.6 / %0.82

Fundacım, harika yaaaaa... bak tartın sana gulumsesin diyordum 72kusur diyordum. senınkı sana gulumsememis sırıtmıs direk. Guzel bır haftaya mutlu bır sonuc fıstıgım cok tebrık ederım.
Kızlar cidden supersiniz. :118::118::118::118::118::118::118::118:

Bak, bak... Kardeş takımda bize bakıyordu az önce.
Biz de bakalım.

Ay 1. lik beklemiyorum diyordum ama ümitlendim şimdi ya... Bence bu hafta ilk 3'e gireriz kızlar.

ya böyle rekabetle daha bi güzel oldu yaa
yarışmaları hep severim zaten
ama bencede güzel olacak bizim sonucumuz
sinemde baya iyiydi daha bildirim yapmadı ama
arzu zaten iyi diyrdu inş 2 günde bişey değişmemiştir
pelin zaten maşallah veriyor:)))))))))))

ee daha ne olsun ama dimii

Sabah gozlerimi ovaladım resmen tartıya bakarken.meger vucudumda ne odem varmıs. acaiipppppp mutluyum yaaaa. nerdeyse tartıya sarılıcaktım

gecen hafta:66
bu hafta :64.9
fark :1.1

66/64.9/1.1/%1.66

dun aclıktan mıdem yatana kadar gar gur dedı ama detox yaradı sukur bekledıgımden fazlasını verdı. ucuyorum sevıncten

evet sinemcim yaa bu şok güzle bişeymiş
ben daha dün sabah 72.2 çıkıyordum bi günde hooop inivermiş
inş bi günde iniverdiği gibi bi günde çıkıvermezde amannnnnn((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…