- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.181
[SUB][/SUB]
M-2
Aramıza bir arkadasımız daha katılmış hosgeldin Raa..... Umarım istediğin kiloya sağlıklı bir sekilde kavuşursun...
Günaydın arkadaslar
İlk bildirimi ben yapayım
Gecen hafta 72,5
Bu hafta 71,8
Fark 700 gr
72,5/71,8/0,7/% 0,97
71leri gördüuum cok şükür haftaya 70 ler, ins sonraki haftaya bekleee 60 lar ben geliyoruuuuumm:))))
Tebrikler Tunicim... :) Sonunda şeytanın bacağını kırdın.
Günaydın!
Çok mutluyum. :)
İşte bildirimim:
73.2 / 72.6 / 0.6 / %0.82
oh ohhhh
tebrikleerr
aramızdaki fark 800gr oldu
sen beni yakalarsın bu gidişle
ama yooook yakalatmıycaaammm:)))
Kızlar, size birşey danışacağım...
Asude'nin geçmişine baktığımda düzenli paylaşımda bulunmadığını görüyorum. Şimdi de yurtdışında olduğu için izinde; ama 3 hafta diye gitmişti, 4 haftaya uzadı... Yani ben şu anda ne olacağından emin değilim.
Şöyle diyorum. Biz şimdilik Asude için "Geri dönmek üzere ayrıldı." desek ama 3 hafta daha onun yerini muhafaza etsek, kimseyi almasak... Gelirse normal bir şekilde kilosu bölünür, kaldığı yerden devam eder. Gelmezse de izinli üye için bir de "takımdan ayrıldı" yazmamış ve böylece 2 kere ortalamayı düşürmemiş oluruz.
Ne dersiniz?
Günaydın arkadaslar
İlk bildirimi ben yapayım
Gecen hafta 72,5
Bu hafta 71,8
Fark 700 gr
72,5/71,8/0,7/% 0,97
71leri gördüuum cok şükür haftaya 70 ler, ins sonraki haftaya bekleee 60 lar ben geliyoruuuuumm:))))
Günaydın!
Çok mutluyum. :)
İşte bildirimim:
73.2 / 72.6 / 0.6 / %0.82
ben bi diğer takımlara bakıp geleyimm
ne meraklıyım bugün yahuu
Bak, bak... Kardeş takımda bize bakıyordu az önce.
Biz de bakalım.
Ay 1. lik beklemiyorum diyordum ama ümitlendim şimdi ya... Bence bu hafta ilk 3'e gireriz kızlar.
tunimmmmmmmm fıstıkımmmm benım kız supersın sabah sabah gozlerım fırladı. canım benım bu gun emegimizi gorduk tartıda cokkkkk tebrik ederim.
Fundacım, harika yaaaaa... bak tartın sana gulumsesin diyordum 72kusur diyordum. senınkı sana gulumsememis sırıtmıs direk. Guzel bır haftaya mutlu bır sonuc fıstıgım cok tebrık ederım.
Kızlar cidden supersiniz. :118::118::118::118::118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?