Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bu hafta gündüzleri giremiyorum beni mazur görün okul işleri iyice karıştı müdür sınıf açmamakta hala diretiyor oyalıyor çocuklarımıza diğer öğretmen giriyor yarından itibaren çocuğumu karar çıkana kadar okula göndermiycem zaten kızımı da bugün doktora götürdüm vücudunda kızarıklar var birkaç gündür bende alerjik durum zannettim ama kurdeşen dökmüş yavrumm sıkıntıdan çok içli çocuk hep içine atar herşeyi onunla uğraştım bide okula gidip geliyorum yarın yine gitcem okula bir yandan da küçüğünü de bırakıyorum bu hafta şu işler yerine oturuna kadar böyle akşamları girebilirim ancak...

Kızlar kaçamak konusu konuşulmuş, kısaca benimde düşüncem kaçamak hakkında ben bu diyete başlamadan önce kendime 1 sene vermiştim oğlumun sünnetine kadar ilk başta yediklerimi azaltmayı, daha sonra kilo vermem durunca da onları azaltmayı, mesela ben bir oturuşta 3 lahmancun yerdim eskiden şimdi 1 yiyorum aslında hiç yememek lazım biliyorum ama bazen durumlar el vermiyor. herkesin de dediği gibi oldu da yedin ama diğer öğünlerde dengelemek lazım diye düşünüyorum....

Arzucum hiç problem değil. Önce işlerini yoluna koy,ondan sonra gündüzleri de katılırsın bize.

Funda, Pelin ordasınız özledim valla sizi ev şu an dandini iki gündür sokaklardayım heryer heryerde çocuklar uyudu toplasana sağını solunu dimi ama yok ben burdayım......

Neyse fundacım,biraz gülelim istedim de,benden başka eğlenen olmamış galiba,şak yaptım,umarım kırmamışımdır seni.
Siz şimdi sinemle birbirinize özel mesaj atar benim kritiğimi yaparsınız,ne yapalım pelini falan????
Ayyy yok yok gene başladım,susayım iyisimi,kazandibi bana yan etki yaptı,enerjim tavan yaptı,çeneme vurdu,kendi kendime gülüyorum deli gibi

Funda, Pelin ordasınız özledim valla sizi ev şu an dandini iki gündür sokaklardayım heryer heryerde çocuklar uyudu toplasana sağını solunu dimi ama yok ben burdayım......

Ben de seni özledim Arzucum...
Takımımız böyle bağlı tutar kendine işte... Ama sen işlerini de yarım bırakma canım, biz seni bekleriz burda...

Sinemle kritiğimizi bitirdik ve seni takımdan sürmeye karar verdik.

Ay daha neler, ben kimin arkasından özel mesajlarda kritik yaptım ki bugüne kadar? :)
Kırılmadım Pelincim, senin takılma tarzın öyle, biliyorum seni... :)
Ama çok kaçırıyorsun ve yarın o spor cezasını yapıyorsun canım.

Sinem bir gelsin de fırçalasın seni.

Biz de seni özledik arzucum,boşver işi yap yap ertesi gün aynı,azıcık kendine izin ver 5dakika.
Yazık kızına çok üzüldüm,benimki de çok hassas,aylar önce yolda bir kedi gördük,araba çarpmış ölmüştü,umut sordu kediye noolmuş diye,ben de gerizakalıyım ya ettiğim lafa bak,annesinin elini tutmamış araba çarpmış ölmüş dedim,aylardır bir kedi masalı tutturmuş anlatıp duruyor,kedi ölmedi ki,annesinin elini tutmuş,kedi bayılmış,anne bana araba çarpar mı diyip duruyor

Ayyy yavrum benim yaaa yani Pelincim sende çocuğa ne güzel örnek vermişsin öylee çocuğun bilinçaltında kalmış canım benim yaa....

Ay kıyamaz insan ona... :)
Çocuklar böyle işte, anında kaydediyor o bilgiyi... Hele erken yaşlarda maddiyi-maneviyi, gerçeği-hayali ayırt edemiyorlar. Gerçi neden bunları bir anneye yazıyorsam.

Kendine gelir zamanla... Ama ben senin yerinde olsam o etkilenmeyi silmeye yardımcı olacak başka bir şey söylerim çaktırmadan.

Realden kimseyi tanımıyorum. Tanısamda realde tanıdıgım insana ekstra ıyı değil bu konuda daha sert davranırım.. ki bunu sizleri burda tanıyıp ne kadar değer verip ne kadar ustunuze dusup ilgilendiğimden anlamalısınız kı anlayan anlar......
benim bilinmeyen yuzume karsı bır hırs neden burunur onuda anlamam..... kımse yaptıgı kacamagı burda bana yapmıyor bana zararı yok. bana mı yaptın simdi?????

fundaya,
sevınmısım.....
ayrıcalık yapıyormusum.....
buraya herkes menusu yazıyor ama kım ne kadar dıkkat edıyor o menuleri GERÇEKTEN MERAK edıyorum?????

funda 1 haftadan fazladır normal yemek yemıyor...
ve bunu ona soyledım. ben burda sadece kacamak yapılmasında ne olursa olsundan yana değilim aynı zamanda saglıklı beslenılsınden yanayım.. evet kalorili ama sonunda et yedı ve ben buna uzulmem. avm'ye gıdıp baklava tatlı yemedı dıye bakarım...

ve funda ılk zamanlar gunde 6 dilim ekmek yediği icin ona kac kere tepkide bulundum. ki kafasına gore yedıgı bırsey değildi diyetisyeni vermisti. ama ben yıne de soyledım ona cok dedım..

funda ne dedı?
sinem olmayan yuzune baka baka sırıta sırıta yıyorum daha sı varmı demedi.....

ve bunu ılk defa soyluyorum, ben Funda ılk geldıgı zamanlar onu cok kızdırdım, farkındayım. ama hıcbırı kotulugu ıcın değildi. o da bunu bılıyordu, hoslanmıyordu belkı o an ama bısey demıyordu.

burda defalarca soyledım uyarılardan rahatsız olan varsa soylesın dıye kımse sesını cıkarmadı. aksıne memnunnuz dendı..
ben pozitif konusurken, hiç yuzyuze tanımadıgım bır ınsan ıcın.....

saat 17:51

aldıgım karsılık cok hos.......

benim daha fazla soyleyecek sozum yok arkadaslar....

hosgeldin arzucum, gecmis olsun canım kızına.
olsun tatlım işlerini hallet burası kolay.. sadece ozlerız senı :)

ne söylesem ki bilemiyorum,
kedilerle başımız dertte zaten,ne iş anlamadım,önce kedi ısırdı çocuğu,5doz kuduz aşısı oldu,sonra gecenin 2sinde eşim geldi karşılayayım diye kapıyı açtım,kucağımda umut,hooop içeri koyun kadar bir kedi daldı,iran kedisimiymiş neymiş,upuzun saçları kaşları,benimkinden büyük kafası var,çocuk aklını kaçırdı korkudan,çığlık kıyamet,mahalle uyandı,balkonlara çıktı.sonra bir de bu ezilen kediden etkilendi,sık sık kedilerden bahsediyor,kabus görüp uyandığ da oluyor,kedi geldi diyor

Sinemcim daha önce de söylemiştin bunu ama ben ilk geldiğim günlerde söylediklerine hiç kızmadım, alınmadım da... Aksini yapacak biri olsaydım zaten herhangi bir takıma girmezdim; çünkü burada biz dizginleyemiyorsak bile birileri bizi dizginlesin diye duruyoruz.

Günde 6 dilim ekmeği genelde hala yiyorum. :) Çünkü öbür türlü doymuyorum, bazen 1 dilim eksilttiğim oluyor gerçi...

-----------

Ben Pelin'in o mesajları bu şekilde anlaşılacağını düşünüp de yazdığını sanmıyorum. Öyle diyerek biraz takılmak istediğini, biraz da kaçamağına yönelecek dikkati azaltmak için yazdığını düşünüyorum... Daha önce de böyle şeyler söyledi; evet bu sertlikte değildi belki ama o zamanlar şaka içindi... Aynı olduğunu sanıyorum, sadece azıcık dozajı kaçmış. :)

sinem çok şaşırdım inan ki,gözlerimi koca koca açarak defalarca okudum,üzüldüm,bu tepkiyi hakedecek bişey yapmadım,sadece takılmıştım,biraz fırlamalık yapmak istedim,gülüşelim diye.
Elbette ki fundayı kayırdığını düşünmüyorum,şurda kimsenin maddi kazancı olmayacak,kimseye paralar pullar hediyeler verilecek değil,iki muhabbet ediyoruz,diyeti keyfe dönüştürmeye çalışıyoruz,azıcık renk ketmek istemiştim,tamamen espiriydi,asıl ben söyleyecek söz bulamıyorum üzgünüm

fundacım ben herkesin menusune detaylı bakıyorum. yeri geliyor 3 dılım ekmek goruyorum. bu demekki o gunku ogunlerde doyup kalmıssın masadan. zaten ılk zamanlarda cok ustelemememın sebebıde buydu. aclıkla dıyet devam etmez sonucta. buraya gelme amacımız baslıca o zaten bırbırımıze moral vermek ve almak..

pelinin tarzına bende alıskınım artık bırbırımızı yavas yavas tanıyoruz. ama bu kadar kinle yazılması cok yanlıs. ya benim anlamadıgım benim ne gıbı bır kotu nıyetım olabılır burda ben bunu gercekten cozemıyorum. ama bundan sonra cidden kimsenın kacamagına karısmıcam. kurallar bellı cezası bellı. ben hem engel olmaya calısıp hemde laf ısıtecek değilim.

neden durup dururken normal ve keyıflı bır gun gecırmısken, foruma gırıp kızlar ne yaptı? pelin insallah supriz yapmıstır yememıstır dusuncesıyle gırıp moralımı bozayım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…