- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.641
Nerelerdesin sen arzu yaaa(
Mantı tereyagli degildi inss(
Kızlar bu hafta gündüzleri giremiyorum beni mazur görün okul işleri iyice karıştı müdür sınıf açmamakta hala diretiyor oyalıyor çocuklarımıza diğer öğretmen giriyor yarından itibaren çocuğumu karar çıkana kadar okula göndermiycem zaten kızımı da bugün doktora götürdüm vücudunda kızarıklar var birkaç gündür bende alerjik durum zannettim ama kurdeşen dökmüş yavrumm sıkıntıdan çok içli çocuk hep içine atar herşeyi onunla uğraştım bide okula gidip geliyorum yarın yine gitcem okula bir yandan da küçüğünü de bırakıyorum bu hafta şu işler yerine oturuna kadar böyle akşamları girebilirim ancak...
Funda, Pelin ordasınız özledim valla sizi ev şu an dandini iki gündür sokaklardayım heryer heryerde çocuklar uyudu toplasana sağını solunu dimi ama yok ben burdayım......
Neyse fundacım,biraz gülelim istedim de,benden başka eğlenen olmamış galiba,şak yaptım,umarım kırmamışımdır seni.
Siz şimdi sinemle birbirinize özel mesaj atar benim kritiğimi yaparsınız,ne yapalım pelini falan????
Ayyy yok yok gene başladım,susayım iyisimi,kazandibi bana yan etki yaptı,enerjim tavan yaptı,çeneme vurdu,kendi kendime gülüyorum deli gibi
Biz de seni özledik arzucum,boşver işi yap yap ertesi gün aynı,azıcık kendine izin ver 5dakika.
Yazık kızına çok üzüldüm,benimki de çok hassas,aylar önce yolda bir kedi gördük,araba çarpmış ölmüştü,umut sordu kediye noolmuş diye,ben de gerizakalıyım ya ettiğim lafa bak,annesinin elini tutmamış araba çarpmış ölmüş dedim,aylardır bir kedi masalı tutturmuş anlatıp duruyor,kedi ölmedi ki,annesinin elini tutmuş,kedi bayılmış,anne bana araba çarpar mı diyip duruyor
Biz de seni özledik arzucum,boşver işi yap yap ertesi gün aynı,azıcık kendine izin ver 5dakika.
Yazık kızına çok üzüldüm,benimki de çok hassas,aylar önce yolda bir kedi gördük,araba çarpmış ölmüştü,umut sordu kediye noolmuş diye,ben de gerizakalıyım ya ettiğim lafa bak,annesinin elini tutmamış araba çarpmış ölmüş dedim,aylardır bir kedi masalı tutturmuş anlatıp duruyor,kedi ölmedi ki,annesinin elini tutmuş,kedi bayılmış,anne bana araba çarpar mı diyip duruyor
ahhh pelin ahhhh aynı sehırde olucaktık ki :)))) sen ne cadı bıseysın ya birde akıl verıyor tabı uygun nasıl olsa fıyatı alalım yıyelım şişelim dimi
pelincim senden inanılmaz bir irade gosterisi bekliyorum. simdi soyunup dokunuyorsun, kendine bir yeşil cay alıyorsun ve zaferinin tadını cıkarıyorsun. guvenıyorum sana tatlım
Kızlar bu hafta gündüzleri giremiyorum beni mazur görün okul işleri iyice karıştı müdür sınıf açmamakta hala diretiyor oyalıyor çocuklarımıza diğer öğretmen giriyor yarından itibaren çocuğumu karar çıkana kadar okula göndermiycem zaten kızımı da bugün doktora götürdüm vücudunda kızarıklar var birkaç gündür bende alerjik durum zannettim ama kurdeşen dökmüş yavrumm sıkıntıdan çok içli çocuk hep içine atar herşeyi onunla uğraştım bide okula gidip geliyorum yarın yine gitcem okula bir yandan da küçüğünü de bırakıyorum bu hafta şu işler yerine oturuna kadar böyle akşamları girebilirim ancak...
Ay kıyamaz insan ona... :)
Çocuklar böyle işte, anında kaydediyor o bilgiyi... Hele erken yaşlarda maddiyi-maneviyi, gerçeği-hayali ayırt edemiyorlar. Gerçi neden bunları bir anneye yazıyorsam.
Kendine gelir zamanla... Ama ben senin yerinde olsam o etkilenmeyi silmeye yardımcı olacak başka bir şey söylerim çaktırmadan.
Realden kimseyi tanımıyorum. Tanısamda realde tanıdıgım insana ekstra ıyı değil bu konuda daha sert davranırım.. ki bunu sizleri burda tanıyıp ne kadar değer verip ne kadar ustunuze dusup ilgilendiğimden anlamalısınız kı anlayan anlar......
benim bilinmeyen yuzume karsı bır hırs neden burunur onuda anlamam..... kımse yaptıgı kacamagı burda bana yapmıyor bana zararı yok. bana mı yaptın simdi?????
fundaya,
sevınmısım.....
ayrıcalık yapıyormusum.....
buraya herkes menusu yazıyor ama kım ne kadar dıkkat edıyor o menuleri GERÇEKTEN MERAK edıyorum?????
funda 1 haftadan fazladır normal yemek yemıyor...
ve bunu ona soyledım. ben burda sadece kacamak yapılmasında ne olursa olsundan yana değilim aynı zamanda saglıklı beslenılsınden yanayım.. evet kalorili ama sonunda et yedı ve ben buna uzulmem. avm'ye gıdıp baklava tatlı yemedı dıye bakarım...
ve funda ılk zamanlar gunde 6 dilim ekmek yediği icin ona kac kere tepkide bulundum. ki kafasına gore yedıgı bırsey değildi diyetisyeni vermisti. ama ben yıne de soyledım ona cok dedım..
funda ne dedı?
sinem olmayan yuzune baka baka sırıta sırıta yıyorum daha sı varmı demedi.....
ve bunu ılk defa soyluyorum, ben Funda ılk geldıgı zamanlar onu cok kızdırdım, farkındayım. ama hıcbırı kotulugu ıcın değildi. o da bunu bılıyordu, hoslanmıyordu belkı o an ama bısey demıyordu.
burda defalarca soyledım uyarılardan rahatsız olan varsa soylesın dıye kımse sesını cıkarmadı. aksıne memnunnuz dendı..
ben pozitif konusurken, hiç yuzyuze tanımadıgım bır ınsan ıcın.....
saat 17:51
aldıgım karsılık cok hos.......
benim daha fazla soyleyecek sozum yok arkadaslar....
Sinemcim daha önce de söylemiştin bunu ama ben ilk geldiğim günlerde söylediklerine hiç kızmadım, alınmadım da... Aksini yapacak biri olsaydım zaten herhangi bir takıma girmezdim; çünkü burada biz dizginleyemiyorsak bile birileri bizi dizginlesin diye duruyoruz.
Günde 6 dilim ekmeği genelde hala yiyorum. :) Çünkü öbür türlü doymuyorum, bazen 1 dilim eksilttiğim oluyor gerçi...
-----------
Ben Pelin'in o mesajları bu şekilde anlaşılacağını düşünüp de yazdığını sanmıyorum. Öyle diyerek biraz takılmak istediğini, biraz da kaçamağına yönelecek dikkati azaltmak için yazdığını düşünüyorum... Daha önce de böyle şeyler söyledi; evet bu sertlikte değildi belki ama o zamanlar şaka içindi... Aynı olduğunu sanıyorum, sadece azıcık dozajı kaçmış. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?