Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 bardak süt + 2 meyve demiştik. :) Tabi yine de tatlısına göre değişir. Sütlaç olmaz mesela, çünkü içinde pirinç var, sütlaç için bir dilim de ekmek saymak lazım. Kazandibinin yanık tarafı şeker yanığı değildi umarım... :)

Genel menü ile affedebileceğimize göre afiyet olsun Pelincim. :) Ama bunu tekrarlamak yok bu hafta, değil mi? :)

Vakti zamanında diyetisyenim bana mavi-yeşilin albenisi için izin vermişti. Tabi hesabını yapmıştık... 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ + 1 bardak süt müydü neydi... Sonra iki hafta boyunca nerdeyse her gün o çikolatayı yedim. Sonra gittim diyetisyene, kilo verememişim... "Hiçbir şey de kaçırmamıştım halbuki..." derken... Diyetisyenim her gün albeni yediğimi öğrenince "Ben haftada bir kere yersin diye verdim onu sana" dedi. Şok olmuştu kadın. :) Sonuç olarak o yediğim albeniler yüzünden kilo verememiştim halbuki aynı kaloriyi alıyordum. :)

Haftada bir ideali olsun ama haftada 2 de maksimum sınır olsun bence... Tabi her şey yine bugünün başından beri konuştuğumuz gibi kişisel vicdana çıkıyor. :)

alısverıse gıttım geldım forumu acık unutmusum :44:

pelincim oyle anlasmadık. o yuzden bu yagmurda zahmet etme fıstıgım :)))
abur cubur tatlı konusunda kacamak diye anlastık.

ama dısarda olup normal yemek yerıne yarım porsiyon ıskender yada 1 lahmacun yada olculu yenılen bır yemek (kı yınede telafı edılerek) kacamak olarak adlandırılmaz :) ve de dısarda cocuklarla yada eslerle yada sevgılıyle cıkılan bır gunde 1 dondurma yada sutlu tatlı ozaman yenılebılır. ki ayda 1 seferi asıyorsa orda bır şeytanlık vardır :))))))

Funda aynı anda mesaj yazmısız :)))) ama birbirimizden tezat yazmısız :))))))))))) aaaa koptummmm.... haftada maximum 2 ne yaptın :83:

Sinemcim her zamanki gibi en acımasız şeytanımız.

Öyle mi yapsak acaba? Bak bana da daha mantıklı geldi şimdi. Sabahki konuşmalarda sonra yenebilir demiştim ben ama...
Hadi 5. takım yüksek jürisine soralım...

Tek başına yenen tatlılar kaçamak mıdır, değil midir? (Çikolata ya da cipslerden pek farkı yok gibi geldi bana da şimdi... :44:)

İyice şaşırdım.

Hayııııııııııııır
ağlarım ama şimdi ben giyindim yaa bime gitmek için,tamam valla akşam yemek olarak sadece yoğurtlu kereviz yiycem mayonezsiz,oğlum uyur uyumaz da spor yapıcam gerçekten delirmek üzereyim aklımdan çıkmıyor,oğlumun çikolatalarına saldırmamak ve kek çırpmamak için savaşıyorum sabahtan beri.
Yorgunum uykusuzuım üstelik hastayım spastik kolon olmuşum acıyın bana

Funda aynı anda mesaj yazmısız :)))) ama birbirimizden tezat yazmısız :))))))))))) aaaa koptummmm.... haftada maximum 2 ne yaptın :83:

Evet çok farklı olmuş... Ya ne bileyim canım, sabah sanki çok yumuşak konuşmuştuk diye hatırladım. Kapı aralamıştık sanki kaçamaklara... Pizzalara, iskenderlere, o yağlı halleriyle "tamam" dedik ya... Tatlıya da deriz diye düşündüm.

Ama bence "eş-dostla yenme şartı sınırı" iyi fikir.
Bir de özel günler... Doğumgünleri, yılbaşı... Bugünlerde izin olsun bence. Pastasından bir dilim yedi diye kimseye ceza vermeyelim, ama 2. dilime verelim. Yılbaşında da dışarı çıkarız, bir şeyler içeriz... O da kaçamağa girmesin bence... Ama jürinin kararı önemli.

Kestane kebap acele cevap.ben şimdi hazır vazlyette bekliyorum gideyim mi gitmeyeyim mi
bir dipnot vereyim bu arada,bimdeki sütlü tatlıları mado yapıyor,madoda 6liraya yiyeceğinize bimden 1buçuğa alın ama siz yemeyin misafirinize ikram edin,sinem fırçalayacak beni şimdi

:) Yahu madem en başında açtık bu konuyu... Sporumu da yaparım demişsin, o zaman bu zaten kaçamağa girer. "Hem kaçırır, hem yerim, cezamı peşin kabul ediyorum." diyorsan..... Buyrun:

EGZERSİZ LİSTESİ (Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Ev Temizliği...........................150
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400

NOT: 250 kalorilik bir ceza olacak ona göre...

NOT2: Hiç heveslenmeyin kızlar, hiçbir şeye izin vermedik. Pelin o tatlıyı sadece kaçamak olduğunu kabul ederse yiyebilir.

Son düzenleme:

(Yahu neden gülmekten yerlere yatan bir smiley yok burda... Hep eksikliğini çekiyorum.)

Benim misafirlerimin canı cheetos fıstıklı çekiyor. Ben de onlar için markete gideyim bari.

ahhh pelin ahhhh aynı sehırde olucaktık ki :)))) sen ne cadı bıseysın ya birde akıl verıyor tabı uygun nasıl olsa fıyatı alalım yıyelım şişelim dimi
pelincim senden inanılmaz bir irade gosterisi bekliyorum. simdi soyunup dokunuyorsun, kendine bir yeşil cay alıyorsun ve zaferinin tadını cıkarıyorsun. guvenıyorum sana tatlım

Sinem sen niye kaptan olmadın yaa.. Bayılıyorum kaçamaklara yaklaşım tarzına... Hemen devredebilirim yani görevi...

Bu arada bir önceki mesajım için kızma bana okuyunca...

bence kesinlikle kaçamak. ama ayda 1 hakkımız olsun tekbir şey... hem yemek hem tatlı yok ve karasınıda cıkarmak yok (o kara baska bısey aslında ) yani misal lahmacunsa 1 tane
iskenderse yarım porsiyon, pizzaysa diyemicem pizzaya cok karsıyım diyette hem beyaz un, hemde cok kalın hamuru. (ki bende pizzaya bayılırım, sevmiyorda işine gelmiyor sanmayın yani ) ve o gunde yenılen + için illaki sporla -lenmeli. yani gunu dengeliyerek. Herkeste aylık hakkını bilirse baska zaman gozu donmez. :)

işte pelincim, hastayım, uykusuzum bunların hepsi bahane... bende sabah parkta sıcaktan bayıldım yaaa :) dahası varmı :))) ama dinlendim kalktım yaptım sporumu. karsıda bakkal vardı ayyyy şekrim dustu bir çikolata yiyiyim bari demedim

yok canım ben sabah hiç yumusak konusmadım :)))) daha aslında az bıle konusuyorum kızarsınız dıye frenlıyorum kendımı :)))) pizzalara cok ama cok karısıyım, iskenderde cok yaglı ama en azından kırmızı et, oyuzden sıcak bakıyorum. sen 1 haftadır yemeklerı es gecıyordun hep, ben aksıne kırmızı et yedın dıye sevındım acıkcası.

ozel gunlere bende katılıyorum. ama yıne karasını cıkarmadan. :) yılbasında illaki birşeyler içilir zaten o yuzden yemekleri mumkun oldugunca hafıf tutmak lazım. yanı ısın ozu ozel gunler fikrinde bende okey'ım. ama normalde durup dururken yenılen bır tatlıya yada yemege cok cok karsıyım

Sinemcim, mesaja yazılanlara okudun galiba canım. :) Konu gördüğün gibi yorumlandı. Yani madem öyleymiş bugüne kadar neden başka örneği yok onu da anlayabilmiş değilim. Ama suçlar gibi de konuşmak istemiyorum.

Sinem sen niye kaptan olmadın yaa.. Bayılıyorum kaçamaklara yaklaşım tarzına... Hemen devredebilirim yani görevi...

Bu arada bir önceki mesajım için kızma bana okuyunca...

Fundacım benim kadar sert biri de iyi olmaz kaptanlıga :)))))herkes kaçar hem ben kaptanımızdan cok memnunum diyette kacamak yapmadım yapmadım, bir yaptım bayramda agzımın payını aldım.

ve kacamak diyetten sogutuyor insanı, vazgecesi geliyor. hani derler ya sinek kucuktur ama mıde bulandırır. dıyette kacamakta sinek oluyor işte bana gore...

yok canım gordum onu ama kızmadım :)) misillemeni anladım hem benim misafirlerde cok sever o grubu (dorıtos ruffles chetos falan )

evet Fundacım okudum :) keske bızımde haberımız olsaymıs İYİMİŞ......
bizim guzel canımız sağolsun fıstık ne dıyım sen, ben,tuni, pelin, arzu,beriş,raa,ece, asude yani biz... takım 5... amacımıza ulaşalımda 1.lık baskalarının olsun...

Yok yahu, sertlik-yumuşaklık fark etmiyor. Bak bugün çağırdığım kişi geldi okudu beğenmedi bizi.

Ben "kızma" diye egzersiz listesinin olduğu mesaja demiştim, kapı aralamıştım ya tatlıya, o yüzden... 2 mesaj üstü oluyor aslında ama karıştırdım sanırım. :)

Kaçamak rejimden soğutuyor gerçekten. Doğruya doğru şimdi; aramızda kaç kişi pasta yiyebilecekken taze fasulye yer? Kaç kişi birkaç dilim börek yemek varken, 1 tabak yoğurt yer? O yüzden o eski güzel tatları unutmamız lazım, en azından şimdilik. Yoksa çok zor oluyor. Tadını hatırladın mı tekrar istiyorsun. Heleki tatlılar... 1 burger menüden sonra 1-2 günde toparlayabiliriz ama, bir tatlıdan, çikolatadan sonra 1 haftada toparlayamayız.

oooo o an da yıne aynı anda yazmısız mesaj ben gormemıstım bunu egzersız listesi diyince allah allah ne egzersız lıstesı dedım kendıme.. ne yaptın funda pelin bunun gazıyla fırlamıstır bim'e. kızarım valla bu acık kapı ye yap olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…