- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.601
Epey döktürmüşsünüz bakıyorum kızlar oku oku sonu gelmedi:)
tamam mı şimdi kaçamak konusunda son sözümüz nedir arkadaşlar,mesela bir sütlü tatlı 1bardak süt ve 1meyveyse iki ara öğünü birleştirip bir porsiyon kazandibi yiyebiliyorsak ben şimdi yağmur falan dinlemem gider bimden bir kazandibi alır gelirim.:)
bak şimdi vur dediniz öldürdüm di mi,ama gerçekten sabahtan beri hiç aklımdan çıkmadı yemin ederim tadını ağzımda hissediyorum,üstelik akşam yemeğinde sadece çorba ve salata yemeyi düşünüyorum
alısverıse gıttım geldım forumu acık unutmusum :44:
pelincim oyle anlasmadık. o yuzden bu yagmurda zahmet etme fıstıgım :)))
abur cubur tatlı konusunda kacamak diye anlastık.
ama dısarda olup normal yemek yerıne yarım porsiyon ıskender yada 1 lahmacun yada olculu yenılen bır yemek (kı yınede telafı edılerek) kacamak olarak adlandırılmaz :) ve de dısarda cocuklarla yada eslerle yada sevgılıyle cıkılan bır gunde 1 dondurma yada sutlu tatlı ozaman yenılebılır. ki ayda 1 seferi asıyorsa orda bır şeytanlık vardır :))))))
Funda aynı anda mesaj yazmısız :)))) ama birbirimizden tezat yazmısız :))))))))))) aaaa koptummmm.... haftada maximum 2 ne yaptın :83:
Hayııııııııııııır
ağlarım ama şimdi ben giyindim yaa bime gitmek için,tamam valla akşam yemek olarak sadece yoğurtlu kereviz yiycem mayonezsiz,oğlum uyur uyumaz da spor yapıcam gerçekten delirmek üzereyim aklımdan çıkmıyor,oğlumun çikolatalarına saldırmamak ve kek çırpmamak için savaşıyorum sabahtan beri.
Yorgunum uykusuzuım üstelik hastayım spastik kolon olmuşum acıyın bana
Kestane kebap acele cevap.ben şimdi hazır vazlyette bekliyorum gideyim mi gitmeyeyim mi
bir dipnot vereyim bu arada,bimdeki sütlü tatlıları mado yapıyor,madoda 6liraya yiyeceğinize bimden 1buçuğa alın ama siz yemeyin misafirinize ikram edin,sinem fırçalayacak beni şimdi
Kestane kebap acele cevap.ben şimdi hazır vazlyette bekliyorum gideyim mi gitmeyeyim mi
bir dipnot vereyim bu arada,bimdeki sütlü tatlıları mado yapıyor,madoda 6liraya yiyeceğinize bimden 1buçuğa alın ama siz yemeyin misafirinize ikram edin,sinem fırçalayacak beni şimdi
ahhh pelin ahhhh aynı sehırde olucaktık ki :)))) sen ne cadı bıseysın ya birde akıl verıyor tabı uygun nasıl olsa fıyatı alalım yıyelım şişelim dimi
pelincim senden inanılmaz bir irade gosterisi bekliyorum. simdi soyunup dokunuyorsun, kendine bir yeşil cay alıyorsun ve zaferinin tadını cıkarıyorsun. guvenıyorum sana tatlım
Sinemcim her zamanki gibi en acımasız şeytanımız.
Öyle mi yapsak acaba? Bak bana da daha mantıklı geldi şimdi. Sabahki konuşmalarda sonra yenebilir demiştim ben ama...
Hadi 5. takım yüksek jürisine soralım...
Tek başına yenen tatlılar kaçamak mıdır, değil midir? (Çikolata ya da cipslerden pek farkı yok gibi geldi bana da şimdi... :44:)
İyice şaşırdım.
Hayııııııııııııır
ağlarım ama şimdi ben giyindim yaa bime gitmek için,tamam valla akşam yemek olarak sadece yoğurtlu kereviz yiycem mayonezsiz,oğlum uyur uyumaz da spor yapıcam gerçekten delirmek üzereyim aklımdan çıkmıyor,oğlumun çikolatalarına saldırmamak ve kek çırpmamak için savaşıyorum sabahtan beri.
Yorgunum uykusuzuım üstelik hastayım spastik kolon olmuşum acıyın bana
Evet çok farklı olmuş... Ya ne bileyim canım, sabah sanki çok yumuşak konuşmuştuk diye hatırladım. Kapı aralamıştık sanki kaçamaklara... Pizzalara, iskenderlere, o yağlı halleriyle "tamam" dedik ya... Tatlıya da deriz diye düşündüm.
Ama bence "eş-dostla yenme şartı sınırı" iyi fikir.
Bir de özel günler... Doğumgünleri, yılbaşı... Bugünlerde izin olsun bence. Pastasından bir dilim yedi diye kimseye ceza vermeyelim, ama 2. dilime verelim.Yılbaşında da dışarı çıkarız, bir şeyler içeriz... O da kaçamağa girmesin bence... Ama jürinin kararı önemli.
Sinem sen niye kaptan olmadın yaa..Bayılıyorum kaçamaklara yaklaşım tarzına... Hemen devredebilirim yani görevi...
Bu arada bir önceki mesajım için kızma bana okuyunca...
Sinemcim, mesaja yazılanlara okudun galiba canım. :) Konu gördüğün gibi yorumlandı. Yani madem öyleymiş bugüne kadar neden başka örneği yok onu da anlayabilmiş değilim.Ama suçlar gibi de konuşmak istemiyorum.
Fundacım benim kadar sert biri de iyi olmaz kaptanlıga :)))))herkes kaçarhem ben kaptanımızdan cok memnunum diyette kacamak yapmadım yapmadım, bir yaptım bayramda agzımın payını aldım.
ve kacamak diyetten sogutuyor insanı, vazgecesi geliyor. hani derler ya sinek kucuktur ama mıde bulandırır. dıyette kacamakta sinek oluyor işte bana gore...
yok canım gordum onu ama kızmadım :)) misillemeni anladımhem benim misafirlerde cok sever o grubu (dorıtos ruffles chetos falan )
eyvahhh pelin yok. pelin nerdesinnnnnnnn sakın bım e gıttım deme..........
:) Yahu madem en başında açtık bu konuyu... Sporumu da yaparım demişsin, o zaman bu zaten kaçamağa girer. "Hem kaçırır, hem yerim, cezamı peşin kabul ediyorum." diyorsan..... Buyrun:
EGZERSİZ LİSTESİ (Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Ev Temizliği...........................150
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400
NOT: 250 kalorilik bir ceza olacak ona göre...
NOT2: Hiç heveslenmeyin kızlar, hiçbir şeye izin vermedik. Pelin o tatlıyı sadece kaçamak olduğunu kabul ederse yiyebilir.
Yok yahu, sertlik-yumuşaklık fark etmiyor. Bak bugün çağırdığım kişi geldi okudu beğenmedi bizi.
Ben "kızma" diye egzersiz listesinin olduğu mesaja demiştim, kapı aralamıştım ya tatlıya, o yüzden... 2 mesaj üstü oluyor aslında ama karıştırdım sanırım. :)
Kaçamak rejimden soğutuyor gerçekten. Doğruya doğru şimdi; aramızda kaç kişi pasta yiyebilecekken taze fasulye yer? Kaç kişi birkaç dilim börek yemek varken, 1 tabak yoğurt yer? O yüzden o eski güzel tatları unutmamız lazım, en azından şimdilik. Yoksa çok zor oluyor. Tadını hatırladın mı tekrar istiyorsun. Heleki tatlılar... 1 burger menüden sonra 1-2 günde toparlayabiliriz ama, bir tatlıdan, çikolatadan sonra 1 haftada toparlayamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?