Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pelin forumu actıgımdakı surat ıfademı gorseydın daha cok sasırdın. deflarca okudum yazdıklarını, ben mı yanlıs anlıyorum dıye ama arka arkaya oyle bır yazmıssın ki.. bir sure cevap bıle veremedım. bana bu kadar neden dolusun anlamadım benım senınle yıldızım hıc kusmedı sımdıye kadar. acaba dedım bana karsı bırseyımı var ? birşey mi yaptım? ama ben ne sana ne baskasına kimseye bişey yapmadım ve yazdıkların bana gore komik seyler değil..

Ne kini sinem ya,ben yazarken kendi kendime kikir kikir gülüyordum,umut bile bende bakıcam dedi,bişey var sandı.laf işittim diyorsun,bu kadar alıngan olduğunu bilsem hiç yazmazdım inan,burda birbirimiz tanımasak ta bir bağ var aramızda,birbirimizi seviyor özlüyoruz,ya da ben öyle düşünüyorum,o samimiyete dayanarak yazdım,madem dozajını kaçırmışım,menümü yazar 5mesajı doldurur çıkarım,ya da isterseniz kaçamaklarla ilgili kuralımız vardı,bugün yeniden kaçamak konusunu tartıştık ama hala geçerliyse diskalifiye edin beni,ya da kendi isteğiyle ayrıldı diyin,kimsenin keyfini kaçırmayayım,kırılmam darılmam canınız sağolsun

pelincim hepimiz sakalasıyoruz ama soylediğin seyler once suclayıcı ve keskin sonra saka yaptım. ben alıngan değilim yazdıkların agır kacmıs. hepimiz birbirimize takılıyoruz ama incitmeden... ve elbette bır bag var. ya ınsanların ınternette tanısıp evlendıgı bır cagdayız.. biz burda yalnızca dıyet yapmıyoruz dertlerımızı mutluluklarımızı paylasıyoruz. yani daha fazlasını... hayatımızı paylasıyoruz.. sakladıgımız tek sey goruntumuz o da internetin guvenli olmadıgını biliyoruz..
hala anlamadınmı ben sana değer vermesem sana kırılırmıyım? notr notrdur. ama bır ınsana deger verıyorsan ona kırılırsında...
kimse sana git demiyor, ama her mesajında yollayın beni diyorsun. madem bu kadar seviyorsun bizi, nasıl hemen bir kalemde surekli giderim diyebiliyorsun.

Yahu ne diskalifiyesi, ne ayrılması... Kimse bir yere gitmeyecek.

Sadece yazışarak konuşuyoruz; ses tonu yok, mimik yok. Bunun yanlış anlaşılmalara yol açabileceğini biliyoruz. Bugün yaşanan olay da budur. Olabilir böyle şeyler... Ben de bir kere Pelin ve Tuni'ni pizzaları hakkında bir şey yazmıştım; onda da Tuni biraz bozuk çalar gibi olmuştu. Sonra ne demek istediğimizi açıkladık birbirimize olay bitti. Bir olay da yoktu zaten. Bugün de aslında bir şey olmadı. Azıcık zaman geçse, soğusa, bir daha okunsa bu şekilde anlaşılmayacak belki...

Aramızda böyle şeyler yüzünden soğukluk olmasın. Hepimiz aynı amaç ve bu yolda birbirimize destek için burdayız.

kızlar ben yatıyorum...
bugunku menum..

sabah
yarım domates
yarım salatalık
1kk peynır
2-3 zeytın
1dilim kepekli ekmek

ara
7-8 badem

ogle
1 kofte
1 bardak ayran

ara
1 porsiyon uzum

aksam
2 kofte
coban salata
1 bardak ayran

2 yeşil çay
50dk parkta spor

herkese iyi geceler..

Tadımız kalmadı bugün, ben de yatayım.

Menüm

Kahvaltı:
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeyin

Ara:
1 çay bardağı leblebi

Öğle:
2 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara:
1 armut

Sonrası yok.
Yarın görüşürüz, iyi geceler hepinize...

Evet funda yazdığın şeyi bende aynen düşündüm,mimik yok,tonlama yok,okurken başka türlü yorumlayabiliyor insan.

Herkesin tadını kaçırdım,özür dilerim,menümü yazıyorum

sabah
1dilim ekmek
1bardak süt
1kk peynir
1domates

öğlen
2kase mercimek çorbası
1parça tavuk göğsü

ara
1kazandibi
zıkkım oldu zaten keşke yemeseydim

akşam
yarım kase çorba
1lokma ekmek

iyi geceler herkese

Aaaa Kizlar Bikac saat girmedim neler olmus böyle
Hadi bakalım herkes herseyi bosveriyor eski neşemize donüyoruz
Ay hele o son 3 msj ne oyle herkes buz gibi menü yazıp çıkmış

Pelinin üslubu genelde oyle sakaci ama biraz dozu kaçmış tabi
Sinemde kaçamak yapmayalım diye çabalıyor ne çıkarı var hepsi bizim icin:))

Hadi ama kimse kimseye darılmasın gucenmesin su guzel grubumuz huzurlu mutlu devam etsin
Bizde incecik hatundan olalım o günleri düşünelim:))

Pelincim kimse kimsenin tadını kaçırmadı. Yaşanan şey kaçırdı ama o da direkt olarak herhangi birinin sorumluluğunda değil. Yarın hepimizin konuyu daha doğru yorumlayabileceğini düşünüyorum. Bu gece kimse canını sıkmasın lütfen. Böyle şeyler olabilir, atlatırız beraber; güçlü bir takımız biz. :)

Son mesajlar buz olmuş gerçekten... :) Kimse bilerek öyle yazmadı gerçi, belki de biraz sakinleşmek daha iyi olur.

Ben aynı şekilde devam edeceğimize inanıyorum.

menüm
sabah 1 portakal 1 kepekli galeta
ara 1 armut 1 ceviz
öğle 1 tabak etli patlıcan 2 dilim tam buğ ekmegi 1 domates
ara 3 kuru kayısı
akşam balık 1 dılım elmek 2 küçük kuru soğan piyazı 1 dilim peynir
ara 2 gaju fıstık 2 kuru kayısı
1 haftadır ilk defa yürümedim
2 litre suyumu içtim

günayddııınnn:))
hadi bakalım şekerler erken kalkın metabolizmanız çalışmaya başlasın hemen
ben bugün kendimi extra iyi hissediyorum
neden?
bir ay önce daha yeni aldığım bi pantolonum vardı
bir kere giymiş sonra giyememiştim üstüne uygun bişey aramaktan
bugün o pantolonumu giydimmm aman allahım boooolll:)
inananamadım
giymeyide kafama koydumya inanın beline iğne taktım çünkü baya baya bollaşmış:))
zayıflıyoruz ya kızlaaarrr
hadi tam gaz devam edelim:)))

menün genel olatak güzel canım ama bence şu kahvaltıya bi çözüm bul
1 galetayla kahvaltı olmaz
peynir domates süt bişeyler eklemelisin

Günaydııııın! :)

Gözünaydın Tunicim.
Ya benimde sezon başında aldığım mavi bir elbisem var, kolları sıktığı için giyemiyorum. Bari havalar soğumadan sonbaharda giyebileyim istiyorum. Umarım giyebilirim.

Berivancım hoşgeldin canım. :)

günaydın canlarım çokkkkkkkkkkkk özledım sizi çok
ama çok utanıyorum :18: gelmekle iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim kızlar tatilde kendimi kaybettım 1,8 kılo alarak geldim bugun şok diyet yapıyorum 3 günlük affed,n kızlar kendime hakım olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…