- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.661
sinem çok şaşırdım inan ki,gözlerimi koca koca açarak defalarca okudum,üzüldüm,bu tepkiyi hakedecek bişey yapmadım,sadece takılmıştım,biraz fırlamalık yapmak istedim,gülüşelim diye.
Elbette ki fundayı kayırdığını düşünmüyorum,şurda kimsenin maddi kazancı olmayacak,kimseye paralar pullar hediyeler verilecek değil,iki muhabbet ediyoruz,diyeti keyfe dönüştürmeye çalışıyoruz,azıcık renk ketmek istemiştim,tamamen espiriydi,asıl ben söyleyecek söz bulamıyorum üzgünüm
Ne kini sinem ya,ben yazarken kendi kendime kikir kikir gülüyordum,umut bile bende bakıcam dedi,bişey var sandı.laf işittim diyorsun,bu kadar alıngan olduğunu bilsem hiç yazmazdım inan,burda birbirimiz tanımasak ta bir bağ var aramızda,birbirimizi seviyor özlüyoruz,ya da ben öyle düşünüyorum,o samimiyete dayanarak yazdım,madem dozajını kaçırmışım,menümü yazar 5mesajı doldurur çıkarım,ya da isterseniz kaçamaklarla ilgili kuralımız vardı,bugün yeniden kaçamak konusunu tartıştık ama hala geçerliyse diskalifiye edin beni,ya da kendi isteğiyle ayrıldı diyin,kimsenin keyfini kaçırmayayım,kırılmam darılmam canınız sağolsun
Aaaa Kizlar Bikac saat girmedim neler olmus böyle
Hadi bakalım herkes herseyi bosveriyor eski neşemize donüyoruz
Ay hele o son 3 msj ne oyle herkes buz gibi menü yazıp çıkmış
Pelinin üslubu genelde oyle sakaci ama biraz dozu kaçmış tabi
Sinemde kaçamak yapmayalım diye çabalıyor ne çıkarı var hepsi bizim icin:))
Hadi ama kimse kimseye darılmasın gucenmesin su guzel grubumuz huzurlu mutlu devam etsin
Bizde incecik hatundan olalım o günleri düşünelim:))
menüm
sabah 1 portakal 1 kepekli galeta
ara 1 armut 1 ceviz
öğle 1 tabak etli patlıcan 2 dilim tam buğ ekmegi 1 domates
ara 3 kuru kayısı
akşam balık 1 dılım elmek 2 küçük kuru soğan piyazı 1 dilim peynir
ara 2 gaju fıstık 2 kuru kayısı
1 haftadır ilk defa yürümedim
2 litre suyumu içtim
Son mesajlar buz olmuş gerçekten... :) Kimse bilerek öyle yazmadı gerçi, belki de biraz sakinleşmek daha iyi olur.
Ben aynı şekilde devam edeceğimize inanıyorum.
Günaydııııın! :)
Gözünaydın Tunicim.
Ya benimde sezon başında aldığım mavi bir elbisem var, kolları sıktığı için giyemiyorum. Bari havalar soğumadan sonbaharda giyebileyim istiyorum. Umarım giyebilirim.
Berivancım hoşgeldin canım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?