- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.681
günaydın canlarım çokkkkkkkkkkkk özledım sizi çok
ama çok utanıyorum :18: gelmekle iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim kızlar tatilde kendimi kaybettım 1,8 kılo alarak geldim bugun şok diyet yapıyorum 3 günlük affed,n kızlar kendime hakım olamadım
ya kızlar hadi bana biçözüm bulalım
sabah kahvaltım gayet güzel
öğlede iyi
aralarda iyi
ama saat 5 gibi eve gidincee
yemeğe kadar yemekte yemekten sonra sürekli bişeyler yemek istiyorum
ve normalde akşam daha hafif geçmesi gerekirken daha ağır geçiriyorum(
ve buda kilo vermemi etkiliyor(
berivancım hiç sana laf söyleyecek halim yok çünkü tatilden bend ekilo alarak dönmüştüm
yılda bir kere 3 gün tatil yapıyoruz o kadarda olsun artık napalım
gerçi o 1.8in kgmı zaten diyeti bırkaınca geri gelen sudur diye düşünüyorum çabuk gidiyor çünkü
nasıldı tatilin eğlendinmi anlat bakalım
çok özlemişim sizi valla canım yürüyüş yapıp bol yüzdüm ama yine de almışım tatıl çokkkkkk güzel geçtı otel çok güzeldi hersey harıkaydı kendıme zaman ayırdım güneslenirken tam 300 sayfa kıtap okudum kıtap çok heycanlı sona daha çok var merakla okuyorum bitteer gibi oldum valaaaaaaaaaaaa
günaydın canlarım çokkkkkkkkkkkk özledım sizi çok
ama çok utanıyorum :18: gelmekle iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim kızlar tatilde kendimi kaybettım 1,8 kılo alarak geldim bugun şok diyet yapıyorum 3 günlük affed,n kızlar kendime hakım olamadım
gemişi daha okuyamadım kızlar fırsat buldukca dönecegım hosgeldın raaa
saol canım:))
denedinmi belki olur :)
Cuma + 800...
Nedeeeeeeen? Deli olacağım yaaa...
Ama kararım kesin, şok rejim yok. O şok yüzünden böyle oldu zaten...
Cumaya kalmış şurda 2 gün...
Takımın yarısı +'da çıkacak sanırım...
1.8 kg 12.600 kalori ettiğine göre... Sana 12.600 kalorilik spor cezası vermemiz gerek aslında...
1.8 kg... Bu kadar kısa bir süre için bu çok devasa bir rakam... Arada ufak tefek kaçamağın olsaydı hiç kilo almadan gelirdin. Ama hiç dikkat etmemişsin demek bu. Sen bu yarışmadan mezun olmak istemiyor musun? Bu gidişle olacağı bu... Çünkü 70'in altına bir indin mi, o kaçamaklarınla hayatta kilo veremezsin, hayatta veremezsin.
Berivancım sana bir şey söyleyeyim mi, hepinizi ilk girdiği günden itibaren okuyorum, sizi daha iyi tanımak için. Ve senle ilgili biraz yorum yapacağım şimdi canım. Geleli kaç ay oldu, bu zamana oranlarsak verdiğin kilo çok az. Peki neden böyle? Çünkü düzenli yemiyorsun. Bir öğün 150, diğeri 450 kalori olabiliyor. Ve de çok kaçamak yapıyorsun. Rejimdeyken yenilen bir tatlı, normal bir günde yapacağı etkinin 3 katını yapıyor. Emin ol bu yarışmaya girdiğinden beri hiç kaçamak yapmasaydın, hiç yoktan 6 kg daha vermiş olurdun en az. Umarım bunları okuyunca davranışların değişir...
Ve bir başka şey söyleyeceğim şimdi...
5. Takım Kuralları
Numara 12: Üç hafta üst üste kilo alan üyenin aldığı toplam kilo 1 kg’nin üzeri ise, 3. haftanın sonunda üyenin yanına “Kendi isteği ile ayrıldı.” notu düşülür.
2 hafta daha 100 gram dahi alacak olsan, maalesef durum bu.
O yüzden ben senin yerinde olsam bu 2 hafta full dikkat ederdim. Spor yapmaya da çalışırdım.
Yazdıklarımı iyi oku, aklına kazı. "Okudum, bitti, günüme bakıyorum şimdi" moduna girme. Bu şekilde olmaz. Hedefine ulaşamazsın. Bir mucize olup bir peri çıkıp seni 60 kilo yaparsa da, 3 ay geçmeden yine 80'lerin kapısına dayanırsın, benden söylemesi. Hiç rejim psikolojisine hazır değilsin bence sen. Çünkü öyleymiş gibi davranmıyorsun.
funda evet haklısın kilo aldım farkında degıldım bu kadar aldıgımın sabah tartılınca ögrendim hatta üyelıgımı iptal etmeyı bıle dusundum ama size olan sorumluluğumdan dolayı geldım ve acıkladım kılzar ben devam etmek istemıyorum k.bakmayın lütfen funda cuma günü kendi istegı ıle ayrıldı yazarsın yerıme de istıkrarlı rejim pskolojisine hazır bırını bulursun
aaaa yok artık daha nelerr
berivancım burdan ayrılırsan herşey daha zor olacak şimdi zor giden kilolar o zmaan hiç gitmeyecek
hani noldu 65 kilo hayellerimize
hem sensiz 5. takımın tadı olmazz((
tunicim ben diyeti bırakmayacagım sadece takımda olmak istemiyorum arada bir girer durumunuza bakarım canım
funda evet haklısın kilo aldım farkında degıldım bu kadar aldıgımın sabah tartılınca ögrendim hatta üyelıgımı iptal etmeyı bıle dusundum ama size olan sorumluluğumdan dolayı geldım ve acıkladım kılzar ben devam etmek istemıyorum k.bakmayın lütfen funda cuma günü kendi istegı ıle ayrıldı yazarsın yerıme de istıkrarlı rejim pskolojisine hazır bırını bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?