- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.621
:18: :18: :18:
Ben de görmüştüm Pelin'in olmadığını... Ama alıp gelse bile vazgeçmek için her zaman şansı var.
bence alıp geldıgınde yemeden yazmaz buraya, bilir vazgecırmeye calısacagımızı
Sinemcim, mesaja yazılanlara okudun galiba canım. :) Konu gördüğün gibi yorumlandı. Yani madem öyleymiş bugüne kadar neden başka örneği yok onu da anlayabilmiş değilim.Ama suçlar gibi de konuşmak istemiyorum.
evet Fundacım okudum :) keske bızımde haberımız olsaymıs İYİMİŞ......
bizim guzel canımız sağolsun fıstık ne dıyım sen, ben,tuni, pelin, arzu,beriş,raa,ece, asude yani biz... takım 5... amacımıza ulaşalımda 1.lık baskalarının olsun...
Hangi msja yazılanlar
Noluyor yahu anlamadım deli oldum
İki defa geriye gittim kaçırdığım biseymis var diye bulamadım
Hayirdir olay ne??
Menumu yazayım
Sabah
1 yumurta
1 dilim buğday ekmegi
Peynir
Ara
Üzüm
Öğle
Tavuk doner
Ara
Bir avuc fındık
Aksam
Zeytinyağlı taze fasulye
Ayran
Salata
Ara
1 dilim kek
Aaay su kaçamak muhabbetini kapatalimmi artık
O kadar konuştuk konuştuk ben keki yemisim bile((
6. takım bu hafta yeni üyelerin bildirimini değişik hesaplamış da Tunicim, onu konuşmuştuk.
Bunlar da ne?
Aman Tanrım!
Tunicim... ???
Tavuk döner ???
Kek ???
Ne yapalım şimdi seni canım? Pelin de hüpletti galiba kaçamağını... Tartı sonuçlarını hatırlayın kızlar, yapmayın...
Tuni hani rakiptik? Niye sana yetişmeme göz göre göre izin veriyorsun?
Hakkınızdaki karar açıklanmadan önce eklemek istediğiniz bir şey var mı sayın Tuni? Yoktur ama; var mı suçunuzu hafifletecek gerekçeleriniz?
Bence yemeden yazar ama dur bakalım. Belki gitmemiştir bile... :)
Film tavsiyesi isteyen arkadaşlara öneriler:
Bilimkurgu:
Geleceğe dönüş 1-2-3
Küp 1-2 (3 değil kesinlikle)
Zaman ötesi
Fantastik:
Kelebek Etkisi 1-2 (3 değil kesinlikle)
Mumya 1-2
The Colour of Magic (BBC'nin televizyon filmi olduğu için sinemalarda oynamadı, bizim televizyonlarda da oynamamıştır. Ama bulabilirseniz kesin izleyin.)
Romantik
Bridget Jones'u zaten izlemeyen yoktur ama yazayım, belki vardır.
Not seni seviyorum
Kadın aklı erkek aklı
Göl Evi
Korku
Cehennemden Gelen
Diğer
Stand by me (Türkçe adını bilmiyorum)
What's eating Gilbert Grape (Türkçe adını bilmiyorum)
Sıkıysa Yakala
Güneş İmparatorluğu
Esaretin bedeli
Güneş İmparatorluğu
Kehanet
Daha bir sürü var aslında ama bunlar şu an elimin altında olan vcd-dvd'lerden yazdıklarım. :)
Nasil hesaplaşmışlar??
:18::18:
Tavuk donerde sıkıntı yok tatlım
Ekmeksiz
Kekte neyse cezama raziyim
Aksam ekmek filan yemedim ama sadece taze fasulye
sizce canlarım?
Gittim,aldım yedim bile,hem de valla varya sinemin hiç görmediğim yüzüne baka baka sırıta sırıta yedim,kovun siz beni kovun iyisimi.
Kız ne beeee bu ne çifte standart,funda hanım iskender yiyor,neymiş et yemişmiş sinem de sevinmiş,proteinmiş,he canım tabii tabii üstüne cosss diye dökülen o tereyağında,domates sosundaki ayçiçek yağında,tabağın dibindeki bol pidede birsürü protein vardı de mi??
Akşam yemeği yok,sadece bir kase rendelenmiş kereviz ve yoğurt yiycem,geç oldu demeyin,sabahlıyorum biliyorsunuz.kaçamaklar beni diyetten soğutmuyor,aksine arada bonus oluyor,kendimi daha mutlu hissediyorum,
cezaysa ceza bacım,bitarafımdan ter aktı,ev temizledim akşam akşam,sil süpür toz al,tuvalet banyoyu sürt,daha da karın çalışıcam
Oooooohhh canıma değsin fundiiiş
pizzamı da yedim,eksiye de düştüm oooh yandan yandan
Günaydın kızlar
hiç keyfim yok,bildirimi yapıp kaçmayı düşünüyorum
çünkü ne deseniz haklısınız
vere vere 400gr vermişim
dünden bugüne sadece 100gr fark var,o kadar bitki çayı,spor,şok diyet topu topu yüz gr içinmiydi.
60.4 /60.0 /0.4/ 0.66
doğru yapmışımdır umarım
sizce canlarım?
Gittim,aldım yedim bile,hem de valla varya sinemin hiç görmediğim yüzüne baka baka sırıta sırıta yedim,kovun siz beni kovun iyisimi.
Kız ne beeee bu ne çifte standart,funda hanım iskender yiyor,neymiş et yemişmiş sinem de sevinmiş,proteinmiş,he canım tabii tabii üstüne cosss diye dökülen o tereyağında,domates sosundaki ayçiçek yağında,tabağın dibindeki bol pidede birsürü protein vardı de mi??
Akşam yemeği yok,sadece bir kase rendelenmiş kereviz ve yoğurt yiycem,geç oldu demeyin,sabahlıyorum biliyorsunuz.kaçamaklar beni diyetten soğutmuyor,aksine arada bonus oluyor,kendimi daha mutlu hissediyorum,
cezaysa ceza bacım,bitarafımdan ter aktı,ev temizledim akşam akşam,sil süpür toz al,tuvalet banyoyu sürt,daha da karın çalışıcam
hitlerin iki kadın subayı fundayla sinem,hıh gıcıklar.
Filmlerini de beğenmedim,hepsi fısss bin kere tv de çıktılar hepsini ezbere biliyoz
Kız Pelin bunlar nasil laf böyleee:))Mor yıllar diye bir film var,tv 8 de izlemiştim,harika bir film,mutlaka izleyin,ingilizcesi colour purple,sanırım böyle yazılıyor.
Bir de korku filmi önereyim,meşhur bir filmmiş aslında,belki biliyorsunuzdur,japon psikolojik gerilim filmi,iki kız kardeş filmin adı,valla bütün japonlar birbirine benziyor ya,film bittiğinde eşim dedi ki kim kimdir ben hala anlayamadım,tanıyamadım:)benimse ömrümde ilk kez dudağım bir film izlerken uçuklamıştı.mutlaka izleyin
Girdiği günkü kiloyu baz alıp 2'ye bölmüşler. İlk defa gördüm böyle bir şey ama görünüşe göre normal bir uygulamaymış.
Ekmeksiz, güzel... :)
Kek nasıl kekti, bir anlat bakalım, keselim cezasını...
Nerelerdesin sen arzu yaaaİyi akşamlar kızlar hemen menümü yazıyım sonra da geçmişi okuyacağım...
Sabah : Yarım simit, 1 kk peynir, domates, az bişey yağda yumurta
Ara : 1 avuç badem
Öğlen : 1 tabak mantı,
Ara : yok
Akşam : 1 güveç, 1 bardak ayran
Ara: Yeşil çay, bide meyve yerim
Spor : Yok yine bugün sokaklardaydım.....
Evet canım bakım simdi paylaşım alanına banada cok garip geldi hic bende görmemiştim cidden
Keeek(
Hazır keklerden canım sade((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?