- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.101
Sabırsızım işte,huyum kurusun.
Hadi ben gidip uyumaya çalışayım,hiç uykum yok ama sabah perişan oluyorum sonra..
Bir arkadaşım bana aynen şöyle dedi kızlar,hatırladıkça gülüyorum
ayyyy pelincim güzel olmak o kadar zor o kadar zor ki,sen benim kadar güzel olmadığın için bilemezsin.
Canım göğüsleri dikleştirmek için bire bir diyorlar. Ama biraz olsun büyüklerse dene bence; çünkü küçültme ihtimali de var. :) Ya da o riski göze alıyorsan dene. Youtube'a yaz, şınav başlangış teknikleri diye... Hemen spor hocaları gibi şınav çekmeye başlama.Ordaki aşamalara göre git.
Hadi ben gidip uyumaya çalışayım,hiç uykum yok ama sabah perişan oluyorum sonra..
ayyyy pelincim güzel olmak o kadar zor o kadar zor ki,sen benim kadar güzel olmadığın için bilemezsin.
Ay seninde bu arkadaşların bı alem
Nerden buldun yahu sen bunlari
Bendim canım evet
Ama yapamadım malesef
Bilegimdeki sorundan bahsetmiştim hatırlarsın belki
Başlangıçta olsa bileklerine yuklenemedim yapamadım
Ama ben başka bı hareket yapıyorum
Pilatese giderken hoca göstermişti
İki elinide bir digerinin bileğinden kavrayip birbirine doğru itiyorsun ( anlatabildimmi emin değilim:))
Yada pilatese çemberin yada küçük topun varsa
Ellerini gogus hizasında ileriye doğru elinde top veya çember sıkıyorsun:))
Ya sonuclara bakımda simdi
İnanın aklım almıyor
60 kilo olan biri haftada 3 kilo nasil verir?????
Yani kimseyi yargiladigimdan değilde cidden merak ettim yanii
Onu diyenin arkadaşın olduğuna emin misin?
Ben olsam çok şey derdim kesin. Onu diyeni de kesin çirkin bulurdum.
Şimdi siz bana inanmazsınız, "Sen de çirkinsin o yüzden böyle diyorsun" dersiniz... :)
Ama bence insanın karakteri yüzüne yansıyor ve çirkin ruhlu, çirkin düşünceli insanın mimiklerinde çirkinlik oluyor. Kötü niyet, kıskançlık, ukalalık... Ve onu görünce o insanlar bana çok çirkin geliyor; yani elimde değil, çirkin gelsin diye zorlamıyorum kendimi...
Düşüncesi güzel insanın da bakışları güzel oluyor, gülüşü sıcak oluyor. İsterse çarpık burunlu olsun, yeri geldiğinde çok güzel görüyor onları gözlerim...
Karakter yüze her zaman yansır.
Onu diyenin arkadaşın olduğuna emin misin?
Ben olsam çok şey derdim kesin. Onu diyeni de kesin çirkin bulurdum.
Şimdi siz bana inanmazsınız, "Sen de çirkinsin o yüzden böyle diyorsun" dersiniz... :)
Ama bence insanın karakteri yüzüne yansıyor ve çirkin ruhlu, çirkin düşünceli insanın mimiklerinde çirkinlik oluyor. Kötü niyet, kıskançlık, ukalalık... Ve onu görünce o insanlar bana çok çirkin geliyor; yani elimde değil, çirkin gelsin diye zorlamıyorum kendimi...
Düşüncesi güzel insanın da bakışları güzel oluyor, gülüşü sıcak oluyor. İsterse çarpık burunlu olsun, yeri geldiğinde çok güzel görüyor onları gözlerim...
Karakter yüze her zaman yansır.
O hareketi ben de yapıyorum. Sen çok faydasını gördün mü Tunicim? Ne zamandır yapıyorsun?
Aynen... Bence ortada yine bir ergen vakası var.
Kesinlikle katılıyorum
Mesela kendi basarisiz olmayan bi insan karşısındakine basarisiz diyemezmiş
Çirkin olmayanda çirkin diyemez heralde
Yani sonuçta kisi neyse karşısındakini oyle görüyor
Yada ölüyor kıskançlığından hasedinden ancak oyle karşısındakini ısırarak soğutuyor icini
Cok komik geliyor o insanlar banaa
Yani diger arkadas 80 kilo 2,5 kilo vermiş yine mantıklı olabilitesi var ama 60 kilo zaten ya insafff
Fundacim yani hareketi düzenli yapsam diyorumda pek yapamıyorum aklıma geldikçe yapıyorum ama bence yeterli sayıda yapmıyorum(
Zaten kısacak bı hareket 300 500 bile yapılabilir bı seferde
İyi oldu bu konunun geçtiği hemen başlıyorum düzenli yapmaya
Hoca o zaman göğüsleri çalıştıracak baskada bı hareket yok bundan başka demişti ne derece doğru bilmem ama internettende cok araştırdım baskada bisey bulamadım ( sınavdan başka)
Bu sefer gittim,hoşçakalın arkadaşlar,hepi9lze iyi geceler
300-500 mü?
Ben bazen günde 20 kere yapıyorum.
Ben de en az bir 100 yapayım bari ya... Gerçi eliptik de bayağı fayda etti ama, olmuşken tam olsun.
O kesin 45 kilo götsüz, memesiz bir şeydir. O yüzden öyle demiştir.Ölsün etsizlikten!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?