Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay seninde bu arkadaşların bı alem
Nerden buldun yahu sen bunlari

küçülsünler kız,iki sene emzirdim oğlumu,iki sene inek gibi gezdim koca koca memelerle.çok sıkıldım,üstelik deforme de oldular.toparlanacaksa 75giymeye razıyım.hem bence daha modern duruyor küçük göğüs,

Onu diyenin arkadaşın olduğuna emin misin?
Ben olsam çok şey derdim kesin. Onu diyeni de kesin çirkin bulurdum.

Şimdi siz bana inanmazsınız, "Sen de çirkinsin o yüzden böyle diyorsun" dersiniz... :)
Ama bence insanın karakteri yüzüne yansıyor ve çirkin ruhlu, çirkin düşünceli insanın mimiklerinde çirkinlik oluyor. Kötü niyet, kıskançlık, ukalalık... Ve onu görünce o insanlar bana çok çirkin geliyor; yani elimde değil, çirkin gelsin diye zorlamıyorum kendimi...

Düşüncesi güzel insanın da bakışları güzel oluyor, gülüşü sıcak oluyor. İsterse çarpık burunlu olsun, yeri geldiğinde çok güzel görüyor onları gözlerim...

Karakter yüze her zaman yansır.

Ya sonuclara bakımda simdi
İnanın aklım almıyor
60 kilo olan biri haftada 3 kilo nasil verir?????

Yani kimseyi yargiladigimdan değilde cidden merak ettim yanii

O hareketi ben de yapıyorum. Sen çok faydasını gördün mü Tunicim? Ne zamandır yapıyorsun?

Ya sonuclara bakımda simdi
İnanın aklım almıyor
60 kilo olan biri haftada 3 kilo nasil verir?????

Yani kimseyi yargiladigimdan değilde cidden merak ettim yanii

Aynen... Bence ortada yine bir ergen vakası var.

Kesinlikle katılıyorum

Mesela kendi basarisiz olmayan bi insan karşısındakine basarisiz diyemezmiş
Çirkin olmayanda çirkin diyemez heralde

Yani sonuçta kisi neyse karşısındakini oyle görüyor
Yada ölüyor kıskançlığından hasedinden ancak oyle karşısındakini ısırarak soğutuyor icini

Cok komik geliyor o insanlar banaa

Kizlar gecmisi okumaya çalışıyorum ama ne kadar cok yazmışsınız maşallah simdi ağladığım bir şey olursa söyleyin...

1- aramıza yeni bir arkadasımız katılmış, İrem hosgeldin canim aramıza...

2- Sinemcim dogum gunün kutlu, olsun nice mutlu, sağlıklı yıllara canim

3- Handecim sana da hoş geldin diyorum tekrar..

4- Bayram hedefi var galiba bayrama ne kadar kaldı kizlar haberim yok valla

5- Bı de sonuncu olmusuz olsun biz önümüzdeki maclara bakalım...

Atladım bir şey varsa hatırlatın kizlar...,

Biz güçlü bir takımız haftaya birinci olacağız......

bişey demedim valla,dumur oldum,gülümseyemedim bile.seçilmiş bir arkadaş değildi benim için zaten,iş arkadaşı,zorunlu ortam arkadaşlığı yani.
Sana katılıyorum fundacım,insanın içi yüzüne yansıyor

Hadi canim..... İnanmıyorum Kompleksli insanlar böyle oldular var bir sorunu heralde.....

O hareketi ben de yapıyorum. Sen çok faydasını gördün mü Tunicim? Ne zamandır yapıyorsun?

Aynen... Bence ortada yine bir ergen vakası var.

Yani diger arkadas 80 kilo 2,5 kilo vermiş yine mantıklı olabilitesi var ama 60 kilo zaten ya insafff

Fundacim yani hareketi düzenli yapsam diyorumda pek yapamıyorum aklıma geldikçe yapıyorum ama bence yeterli sayıda yapmıyorum(
Zaten kısacak bı hareket 300 500 bile yapılabilir bı seferde

İyi oldu bu konunun geçtiği hemen başlıyorum düzenli yapmaya

Hoca o zaman göğüsleri çalıştıracak baskada bı hareket yok bundan başka demişti ne derece doğru bilmem ama internettende cok araştırdım baskada bisey bulamadım ( sınavdan başka)

O kesin 45 kilo götsüz, memesiz bir şeydir. O yüzden öyle demiştir. Ölsün etsizlikten!

300-500 mü?

Ben bazen günde 20 kere yapıyorum.

Ben de en az bir 100 yapayım bari ya... Gerçi eliptik de bayağı fayda etti ama, olmuşken tam olsun.

Aaaa yeni güne gecmisizya ben hala ---- koyup duruyorum ( basta cok Sinir olmuştum her msja koymaya ama baya baya alistim sanırım)

Neyse msj 1 den baslayim
Nasılsa msj yazma sorunum yok
5 msj neki

Kizlar gozlerim acayip yanıyor, boğazlarımda acımaya başladı. Hasta olucam galiba. Ben yatıyorum yarin görüşürüz öptüm sizi sekerler iyi geceler.....

300-500 mü?

Ben bazen günde 20 kere yapıyorum.

Ben de en az bir 100 yapayım bari ya... Gerçi eliptik de bayağı fayda etti ama, olmuşken tam olsun.

İnan yapılır
Hani hilal gelmistide o Bikac gün spor yapalım birbirimize soralım demistikya
O 3 gün baya baya yapmıştım

Hadi sorun bana yaptimi kac yaptın diye
Ödev sorumluluğunda olursa yaparım

Mesela simdi yatmadan 200 yapıyorum ins

O kesin 45 kilo götsüz, memesiz bir şeydir. O yüzden öyle demiştir. Ölsün etsizlikten!

ayyyyy koptum kız gece gece,allah iyiliıini versin.yok valla eti butu yerinde,harbi güzel kızdı ama kendini dev aynasında gören bir tipti,tamam güzel,dikkat çekici biriydi ama kendini dünyanın en güzel en seksi en çekici en en en eni sanıyordu,onun sorunu da oydu,
öyle olduğunu sanğyor öyle davranıyordu,sokakta yürüdüğünde herkes ona bakıyordu çünkü suratının yarısını kaplayan güneş gözlüğü,civciv sarısı saçı,topuklu ayakkabılarıyla burnunu gökyüzüne kadar kaldırır öyle yürürdü,sanırsın amerikalı bir ünlü geçiyor.allahım ya nerden aklıma geldi manyak şey,amma güldüm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…