Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaaa sorma akıl fukarası :)))) birde ornek olacakmıs. suan yapılabilecek en saglıklı diyeti yapıyoruz ve bizimle tekrar muthis gurur duydum.

Yok canım enerji düşüklüğü yok :) ben bugun cooookk cooooookk pozitifim. bu hafta her gun spor yapıcam hıc kacamaksız, bayılsam surunsem yapıcam :)))))

funda senden ozellikle rica ediyorum. bu hafta, eger menulerde spor olmazsa, sor bana hanı nerde spor dıye..

Ben pozitifim, takımım pozitif...
harikayız, inceciğiz, patır patır kilo veriyoruz... :)

Sen merak etme Sinemcim, sorarım, hem de nasıl sorarım...

A-aaa Göbeğim gitmiş....
Ne zaman eridi bu göbek yahu?

Harikasın valla Sinemcim beni bile gaza getirdin kim tutar seni, bizi, takımımızı..... Bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu, sağlıklı, yıllara....

Mesaj 1.......Günaydıııııın.Şuan dünyanın en gozel karısı yazmakta.Evet yalnış duymadınız ''ben dünyanın en güzel kadınıyım'':)))
Pozitif düşünce inceyim,güzelim,kilo veriyorum ve kendimi seviyotrummmmm.Bayram hedefim 62 kızlar:)Bugün uyumuşum baya yeni uyadım hafif bir kahvaltı yaptım.Yazdıklarınızı okuyim dedim yetişemedim.Maşallah döktürmüşsünüz.

Kızlar ben şimdi abime kahvaltıya gidiyorum, gelince görüşürüz...

Bugün kendimi çok zayıf hissediyorum, zayıfım, sağlıklıyım

Handecim dün öğle civarlarına bak, bayram hedef listesi orda, oraya kendini ekleyip tekrar paylaş...

Mesaj 3
Bende izledim dün onu aman ne örnek ne örnek.Gelsin bir de bizi görsün.Hahayyyyt kim tutar bizi.(Eriyin yağcıklarım eriyin:)))

Son düzenleme:

Handemi : 62 hadi bakalım
sağlıklıyım,mutluyum ve kilo veriyorummmm:)

Sen merak etme Sinemcim, sorarım, hem de nasıl sorarım...

A-aaa Göbeğim gitmiş....
Ne zaman eridi bu göbek yahu?

sor sor bak kendime nasıl guveniyorum eger dersem ki, bugun lastık patladı, yollar camurdu falan... ıstedıgın gıbı cezada verebilirsin :)

aaaa sen yeni mi farkettin o göbüş çok oldu gideli.. :)))

Harikasın valla Sinemcim beni bile gaza getirdin kim tutar seni, bizi, takımımızı..... Bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu, sağlıklı, yıllara....

arzucum daha kimse tutamaz bizi :)))) ama gercekten o kadını gorunce cidden bizle gurur duydum yaa.. canım bizz :))))

sağol arzucum. 30 oldum, hala 30 hissetmiyorum ama alısıcam artık :)))
belki bir kaç sene daha 29 da takılırım :76: :)

:)))))) eski bir turk film vardı o geldi aklıma :))) ben dönyanın en gözel garısıyam :))))))
------------------------------------------------------------
kızlar bu hafta enerjimiz hep boyle olsun inşallahhh....

Bayram hedefleri:

tunituni :69.9
buffy26 :67- 63 cok beklentim yok.
berivannnn26 :79 - 72 olacagımı düşünüyorum
Funda08 : 70
UmutCan :57
Handemi : 62

kızlar ben o zaman mevcut kilomu da yazmısım. mevcut kiloları da eklesek ıyı olmaz mı?

Arkadaşım doğum günün kutlu olsun bu arada.Bende 30 oldum bu sene ama gören kimse inanmıyor 30 olduğuma hele kızımı yanımda görenler hiç inanmıyor.Biraz tuhaf hissettim kendimi başlarda ama şimdi seviyorum 30 yaşımı.Her yaşın ayrı bir güzelliği var tadını çıkar derim

Bayram hedefleri:

Funda08 : 70
UmutCan :57

Heee böyle yapmam gerekiyor şimdi anladım.Geç oluyor ama oluyor:)

Katılıyorum aslında mevcut kilolarda yazılsa fena olmaz hani.

selm arkadaşlar
akşam eşim dönüyor istediğim gibi bir degişiklik yok ama en azından bundan sonra olacağını biliyorum,burda olmak hakkaten diyetten kopmamayı sağlıyor ve insan hep konturol durumda,konturolunü kaybettiği anda bile hemen buraya zacağı menüyü düşünüyor;bu gün öğleden sonra arkadaşlarımla dışardayım eminim ordada aynı duygularla gareket edicem(funda ben dışarda olduğum günleri yazıcam ve senden kaptanım olarak ricam o günlerde menümü daha ayrıntılı incelemen ve gerekiyorsa ,uyarılarını daha sert yap(çokda alınganım ama hak ediyorsan kesinlikle hiç çok mahçup olurum):))))))...

Ya... Ağlayacağım şimdi ama...
Ben 25 oldum ve o rakam bana dağ gibi geliyor. Bir gün 30 da olacağım, 40 da...
İnsanın ruhunun genç ve canlı olması güzel de o ruh nüfus cüzdanıyla uymayınca bir tuhaf oluyor...

sağol canım...

valla zaten en buyuk tesellim benimde o. :)) yasımı ogrenen hıc ınanmaz, minyon tipliyim sanırım. ama ben bılıyorum ya iste :))) dediğin gibi belki bende zamanla kaynaşırım yeni yaşımla. :)

Yazalım Sinemcim de, yeni yazanlar nasıl yapacak. Ben kendiminkini yazayım...

Funda08 : 75- 70
UmutCan : 57

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…