- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.141
Çok komik bir hikaye bu..."Başarı" mıymış bunun adı, "örnek" miymiş?
Ama sizin enerjiniz çok düşük... Bu ne böyle hani nerde pozitifliğimiz?
Birimiz pozitif, hepimiz pozitif! :118::118::118:
Rahatım, huzurluyum, her an daha da kilo veriyorum. Kendime inanıyorum.
yaaa sorma akıl fukarası :)))) birde ornek olacakmıs. suan yapılabilecek en saglıklı diyeti yapıyoruz ve bizimle tekrar muthis gurur duydum.
Yok canım enerji düşüklüğü yok :) ben bugun cooookk cooooookk pozitifim. bu hafta her gun spor yapıcam hıc kacamaksız, bayılsam surunsem yapıcam :)))))
funda senden ozellikle rica ediyorum. bu hafta, eger menulerde spor olmazsa, sor bana hanı nerde spor dıye..
Ben pozitifim, takımım pozitif...
harikayız, inceciğiz, patır patır kilo veriyoruz... :)
yaaa sorma akıl fukarası :)))) birde ornek olacakmıs. suan yapılabilecek en saglıklı diyeti yapıyoruz ve bizimle tekrar muthis gurur duydum.
Yok canım enerji düşüklüğü yok :) ben bugun cooookk cooooookk pozitifim. bu hafta her gun spor yapıcam hıc kacamaksız, bayılsam surunsem yapıcam :)))))
funda senden ozellikle rica ediyorum. bu hafta, eger menulerde spor olmazsa, sor bana hanı nerde spor dıye..
Sen merak etme Sinemcim, sorarım, hem de nasıl sorarım...
A-aaa Göbeğim gitmiş....
Ne zaman eridi bu göbek yahu?
Mesaj 1.......Günaydıııııın.Şuan dünyanın en gozel karısı yazmakta.Evet yalnış duymadınız ''ben dünyanın en güzel kadınıyım'':)))
Pozitif düşünce inceyim,güzelim,kilo veriyorum ve kendimi seviyotrummmmm.Bayram hedefim 62 kızlar:)Bugün uyumuşum baya yeni uyadım hafif bir kahvaltı yaptım.Yazdıklarınızı okuyim dedim yetişemedim.Maşallah döktürmüşsünüz.
Handecim dün öğle civarlarına bak, bayram hedef listesi orda, oraya kendini ekleyip tekrar paylaş...
Bayram hedefleri:
tunituni :69.9
buffy26 :67- 63cok beklentim yok.
berivannnn26 :79 - 72 olacagımı düşünüyorum
Funda08 : 70
UmutCan :57
Tunicim senden bahaneyle ben de değiştirdim kendiminkini.Kızlar bugün son şansınız bir daha hiçbir şeyi değiştirmek yok. :) Yılbaşı hedefleri de buna dair. Değiştirebildiğinizi bugün değiştirin. Yazmayanlar da hala yazabilirler.
Sen merak etme Sinemcim, sorarım, hem de nasıl sorarım...
A-aaa Göbeğim gitmiş....
Ne zaman eridi bu göbek yahu?
Harikasın valla Sinemcim beni bile gaza getirdin kim tutar seni, bizi, takımımızı..... Bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu, sağlıklı, yıllara....
Mesaj 1.......Günaydıııııın.Şuan dünyanın en gozel karısı yazmakta.Evet yalnış duymadınız ''ben dünyanın en güzel kadınıyım'':)))
Pozitif düşünce inceyim,güzelim,kilo veriyorum ve kendimi seviyotrummmmm.Bayram hedefim 62 kızlar:)Bugün uyumuşum baya yeni uyadım hafif bir kahvaltı yaptım.Yazdıklarınızı okuyim dedim yetişemedim.Maşallah döktürmüşsünüz.
sor sor bak kendime nasıl guveniyorumeger dersem ki, bugun lastık patladı, yollar camurdu falan... ıstedıgın gıbı cezada verebilirsin :)
aaaa sen yeni mi farkettino göbüş çok oldu gideli.. :)))
arzucum daha kimse tutamaz bizi :)))) ama gercekten o kadını gorunce cidden bizle gurur duydum yaa.. canım bizz :))))
sağol arzucum. 30 oldum, hala 30 hissetmiyorum ama alısıcam artık :)))
belki bir kaç sene daha 29 da takılırım :76: :)
:)))))) eski bir turk film vardı o geldi aklıma :))) ben dönyanın en gözel garısıyam :))))))
------------------------------------------------------------
kızlar bu hafta enerjimiz hep boyle olsun inşallahhh....
Bayram hedefleri:
Handemi : 62
kızlar ben o zaman mevcut kilomu da yazmısım. mevcut kiloları da eklesek ıyı olmaz mı?
sor sor bak kendime nasıl guveniyorumeger dersem ki, bugun lastık patladı, yollar camurdu falan... ıstedıgın gıbı cezada verebilirsin :)
aaaa sen yeni mi farkettino göbüş çok oldu gideli.. :)))
arzucum daha kimse tutamaz bizi :)))) ama gercekten o kadını gorunce cidden bizle gurur duydum yaa.. canım bizz :))))
sağol arzucum. 30 oldum, hala 30 hissetmiyorum ama alısıcam artık :)))
belki bir kaç sene daha 29 da takılırım :76: :)
:)))))) eski bir turk film vardı o geldi aklıma :))) ben dönyanın en gözel garısıyam :))))))
------------------------------------------------------------
kızlar bu hafta enerjimiz hep boyle olsun inşallahhh....
Arkadaşım doğum günün kutlu olsun bu arada.Bende 30 oldum bu sene ama gören kimse inanmıyor 30 olduğuma hele kızımı yanımda görenler hiç inanmıyor.Biraz tuhaf hissettim kendimi başlarda ama şimdi seviyorum 30 yaşımı.Her yaşın ayrı bir güzelliği var tadını çıkar derim
Bayram hedefleri:
kızlar ben o zaman mevcut kilomu da yazmısım. mevcut kiloları da eklesek ıyı olmaz mı?
Bayram hedefleri:
raa:83.5--79.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?