Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz de mi kaçsak yavaş yavaş Tunicim, ne dersin?
Yazıyorum size bir saattir ama geç oldu. Gerçi ben yine de yazarım. Dayanamıyorum, her şey kontrolüm altında olsun istiyorum. Acaba kontrol manyağıyım da farkında mı değilim? :44: Olabilir bak...

Kimin kaç kilo verdiğini nerede görüyorsunuz ?

O daha beter. Çok komik oluyor o dev gözlükler. Sarı saçı da pek sevmem. Çünkü doğal sarılardan başka kolay kolay kimseye yakışmaz... Siyah saç severim ben, simsiyah olacak...

Ay kızlar ben bu geceden bir şey anlamadım Umarım arada kaynattığım biri olmamıştır. Pek hareketliydi, zor yetiştim. :) Artık yatayım ufak ufak. Görüşürüz...

Burcu mu ? Ha cok kontrollüyüm dedin ya ondan sordum. Sen bak dedin ya ben de 1. takımı okuyordum. Sen de yazmışsın oraya yeni gördüm. Onları okuyordum..

Esincim sadece bakma, yaz oraya durumunu canım. Geri dönmek üzere mi olacak, kendi isteği ile mi olacak. Nasıl istiyorsan onu söyle. Sonra listede değişiklik yapsın kaptanın.

Günaydın Kızlarrrrrrrrr....

Hafta içi her sabah 5 'te kalkınca 7 ye kadar zor dayandım. Yatakta döndüm durdum. Eh sonunda olcak gibi değil kalkayım dedim. Kızlar dün uzun zamandan sonra yüzdüm ya hemen fark etti : ) Sabah kalkınca hemen geceliğimi sıyırdım karnıma baktım. Dikine ince bir çizgi oluşmaya başlamış yupee…

Kendimi seviyorum, inceciğimm, 36 bedenim, ışık saçıyorum, her giydiğim yakışıyor...hehe

Şimdi 1 bardak sütümü içtim 2 tane yumurtayı da haşlanmaya koydum. Bu arada sizinLA olmaya karar verdim:) Hadi uyanın artık bakayım : )

günaydın cnm.
öncelikle hoş geldin ,bende yeniyim ve eminim ikimiz içinde bu gurup ve yarış çok iyi olucak ,,,
evet ışığın bana bile yansıdı

Günaydın kızlar.
Esincim kalmana sevindim,o zaman tekrardan hoşgeldin.
Kızlar ben dün menümü yazıp altına çok yedim galiba diye ekledim ama sabah tartıldım, -400gr. Neyse iyiki dün artı çıkmışım,herkes artıdaydı çünkü,bu 400gr önümüzdeki cumaya lazım olacak.:)

Günaydııııın! :)

Stresi bıraktık, olumlamaya başladık ya canım, ondandır. Artık vücut gereksiz yere kilo tutmuyor.

Esincim, "sizinle olmak" derken; yine misafir olarak mı, yoksa üye olarak mı bizimle olmak? :)

Gunaydınnnnnnnnn... :)

pelincim cok sevindim darısı bize insallah. gerçi ben dunden sonra cok hızlı beklemıyorum dun 2 ogun yedim ozellikle aksam fenaydı.

neyse onu unutup bugun sporlu guzel bır gune merhaba diyorum.. :)

az once ShowTV'de bir kadın vardı, oyuncuymus. Kadın cok kilo almıs, bunalıma gırmıs ve kilosu yuzunden dışlanmış anlatıyor.... 100kusur gun evden cıkmadım, banyo bıle yapmıyordum, ojelerimi bile cıkarmıyordum, ağlıyordum, dua ediyordum.... sonra bir gun kendime geldim.. beni dıslayanlar için değil, benim gıbı olanlara bir umut ve ornek olmak ıcın kılo vermeye karar verdım demiş.... Buraya kadar guzel.. dımı bır basarı hıkayesı gıbı.. AMA DEĞİL.. Kadın amelyatla yağ aldırarak kilo vermiş. Bir de TV'ye cıkmıs ornek olacakmıs.. İnanılmaz sinirlendim, o salak cıkmıs konusuyor da, Kanal nasıl yayınlıyor onu. Bu basarı değil, zayıflık nerde bunun saglıklı tarafı...

Çok komik bir hikaye bu... "Başarı" mıymış bunun adı, "örnek" miymiş?

Ama sizin enerjiniz çok düşük... Bu ne böyle hani nerde pozitifliğimiz?

Birimiz pozitif, hepimiz pozitif! :118::118::118:

Rahatım, huzurluyum, her an daha da kilo veriyorum. Kendime inanıyorum.

Ben cizelgemi degistirmedim. Fundacım sende yazmıssın.. ister değiştirin ister değiştirmeyin diye.
ben orda geriye gitmek istemedim.
haftaya cuma olsun da ınsallah eksı ıle değiştiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…