- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.241
Handecim... O şekerlerin üstüne kaçamazsın canım...
100 kalorilik cezanı yarın çekeceksin ona göre...
Takımın geneli için de geçerli bu... Eğer kaçamaklarınızı yazıp kaçacaksanız, kaldıralım cezayı... Herkesin kendi insafına kalsın.
Bu konuda fikir bekliyorum kızlar. Spor cezası kalsın mı, kalksın mı?
Ceza alanların anca 1/3'ü yapıyor cezayı... Diğerleri duymazlığa geliyor.
Takımın geneli için de geçerli bu... Eğer kaçamaklarınızı yazıp kaçacaksanız, kaldıralım cezayı... Herkesin kendi insafına kalsın.
Canım önce anlatayım olmazsa internetten bulmaya çalışayım. Bunu cocukluk arkadasımın annesi teee biz lisedeyken söylemişti. Bak şimdi ayakta ya da otururken fark etmez. İki elinin ayasını açık bir şekilde –gögüs hizanda- birbirine bastırıyorsun. Bu senın hem dik durmanı sağlıyor, omurganı destekliyor hem de gögüs kaslarını çalıştıyor.göster anacım heyecanla bekliyorum:)
benim 2buçuk yaşında bir oğlum var esincim,uyuma özürlü.bak şu anda oturmuş tam 2saattir çizgifilm izliyoruz.o yüzden akşam11 gibi baylıp kalıyorum.o uyanana kadar ne uyursam işte.
Çok memnun oldum Pelin… Pelin en sevdiğim isimlerdendir. Funda adını da çok severim ( Eşitsizlik olmasın : ) )Esincim adım pelin bu arada,umut'ta oğlumun ismi.
Yani bence abartmamak kaydıyla haftada bir kere ve miktarı da az tutarsan uygulanabilir ve güzel bir fikir güzelim arkasından da bir saatcik yürü bişicik kalmaz : )Kızlar diyet pasta fikri nasıl sizce,şu şekersiz diyet pudingler var ya,vanilyalı falan,onu yarım yağlı sütle hazırlayıp,tuzsuz etimeği kahveli sütle ıslatıp üzerine bu diyet pudingi döksem ve en üstüne birkaç ince dilim muz ve kahve tozu,kakao tozu serpsem nasıl olur,çakma diyet tiramisu olur herhalde,ne dersiniz yapılabilir mi.soğuk ve ıslak.
Delirdim ha sabahın beşinde.ya adam gibi akşam yatıp sabah kalksam böyle gece gece acıkmıycam,az önce 1incir daha yedim,çünkü içim kazınıyordu
Yani her bir dilim pastada 1dilim etimek olur.
handecim bak bu yontem cok guzel. ama tek bır cesıtte uygula bunu. mesela canın tatlı ıstıyor tatlılarda dene..
Spor cezası KALKMASIN. Sonuç olarak hepimiz amaçlarımız için buradayız. Öbür türlü altın gununde gibi olacağız ohh gelsin pastalar, börekler o la la .... Olmaz oyle ... Hatta yapılan sporlar büyük harfle yazılsın ki hem dikkat çeksin hem özendirici olsun.
***3 KM YÜZDÜM. 1.5 SAAT YÜRÜDÜM GİBİ....
Kızlar diyet pasta fikri nasıl sizce,şu şekersiz diyet pudingler var ya,vanilyalı falan,onu yarım yağlı sütle hazırlayıp,tuzsuz etimeği kahveli sütle ıslatıp üzerine bu diyet pudingi döksem ve en üstüne birkaç ince dilim muz ve kahve tozu,kakao tozu serpsem nasıl olur,çakma diyet tiramisu olur herhalde,ne dersiniz yapılabilir mi.soğuk ve ıslak.
Delirdim ha sabahın beşinde.ya adam gibi akşam yatıp sabah kalksam böyle gece gece acıkmıycam,az önce 1incir daha yedim,çünkü içim kazınıyordu
Yani her bir dilim pastada 1dilim etimek olur.
Mesaj 3
Tamam Fundam okudum şimdi.Bugün Şileye Anneme gitmeyi düşünüyorum orası müsait hem yürüyüş için hemde ip atlamak için kaçışım yok kesinlikle yapıcam emin olabilirsin.İnan öyle bişey istiyordum bende bana bir ceza veren olsa ne iyi olur diye iyiki varsınız anacım:)))
Bugunku menumude yazayım
sabah
3-4 kasık nesfıt
+sut
ara
5 çiğ badem
ogle
1dilim kepekli ekmek
1 haslanmıs yumurta
3 zeytin
ara
1 şeftali
aksam
3 kasık yagsız makarna
1 kofte
1 bardak ayran
gecen gun eski menulerime baktım ki nesfıtı yerken hep yemek kasıgıyla olcerdım. o alıskanlıgı bırakmısım belki de fazla koyuyordum, olcusuz. o alıskanlıga tekrar dondum. ve aralardakı su badem cevız sayılarınada dıkkat etmekte fayda oldugunu dusunuyorum, onlarında sayısını arttırmısım. evet faydalı ama yag var ıcınde kararında faydalı sonucta.
bugün geç girme sebebim de, valla öldüm sabahtan beri temizlik yapıyorum..hazır eşimde evdeyken tülleri yıkadım eşim astı, camları sildim falan..öldüm yorgunluktan..
bugünkü menüm;
kahvaltı
kalktım eşim kalkmamıştı süt içtim, 1 küçük armut yedim
öğle
2 çorba kaşığı kadar menemen
1 simit
1 kk kaşar
2 fincan çay
akşam
1 tabak makarna
1 bardak ayran
spor:yok
su: yatana kadar 2 lt olur
bugün geç girme sebebim de, valla öldüm sabahtan beri temizlik yapıyorum..hazır eşimde evdeyken tülleri yıkadım eşim astı, camları sildim falan..öldüm yorgunluktan..
bugünkü menüm;
kahvaltı
kalktım eşim kalkmamıştı süt içtim, 1 küçük armut yedim
öğle
2 çorba kaşığı kadar menemen
1 simit
1 kk kaşar
2 fincan çay
akşam
1 tabak makarna
1 bardak ayran
spor:yok
su: yatana kadar 2 lt olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?