- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.221
Ben çıkıyorum kızlar,uyumam lazım ölüyorum,sabah görüşürüz,iyi geceler
Kizlar bir alıntı daha.....
Evet gercekten zayiflamak istiyorum!
1- Deli mısınız? Niçin zihninizle konuşuyorsunuz? Bunu hemen bırakın!
2- Zihniniz kelimelerle değil bir cocuk gibi hayallere çalışır. Telkinlerde bulunmak yerine, kendinizi olmak istediğiniz (ve elbette olacağınız) kisi gibi görün.
3- Eğer bu zihnimizle birer bebek olsaydık asla yürümeyi başaramadık. Her düşüşümüzü bir yenilgi olarak kabul ederdik. Bir beek ne kadar düşerse düşsün asla yuruyemeyecegini düşünmez.
4- Hayallerinizi baskaları ile paylaşmayın. Su an olumsuz yorumlara ihtiyacınız yok.
5- Unutmayın bedeniniz seker istiyorsa bir miktar kuru üzüm de sizi mutlu edecektir. Tatlı askerliğiniz durumlarda bir miktar kuru meyve ile kendinizi testiden. Böylece tatlı isteyen bedeniniz mı, zihniniz mı görün.
6 - tekrarlı bir sekilde düşündüğünüz het şey gerçekleşir. O zaman neleri düşünmek isterdiniz? Buna biraz zaman ayırın.
7- Hayalini kurduğunuz düşünce, size büyük bir keyif versin. Hayalinizi gerçekleştirmek icin geri kalanını beyniniz halledecektir.
8- Eğer kurduğunuz hayal sizi keyiflendirmiyorsa, o zaman doğru hayali kurmuyorsunuz demektir.
9- Bu çalısmalar icin, illa ki sessiz bir ortama ihtiyacınız yok. bunları otobüste giderken bile yapabilirsiniz. Belki de otobüste yüzünde gülümseme olan tek insan siz olacaksınız. Gülümseyen ikinci bir insan varsa bu kitabı o da okumuştur.
10- Eviniz de boy aynası yoksa bir tane boy aynası alın.
Menüm
sabah
1bardak sütlü neskafe
1yumurta
1kk peynir
1çorba kaşığı ketçap!!!
Kahvaltı değil,adamakıllı yemek yemek istiyordu canım,yumurtaya ketçap sıktım,ne midesizim dimi
öğlen
1kase çorba,
1dilim ekmek
hazır çorba,fincan poşetlerinden,yemeğim de vaktim de yoktu onu içtim
ara
10badem
ara
yarım armut
3küçük incir
akşam
yarım dilim ekmek
3biber dolması,
çok az pirinç ve çok az yağla yaptım,bol domates maydonoz soğan kullandım,pirincin azlığından lapa olmuştu yani,o kadar.
Biraz meyve yemeyi düşünüyorum,bugünlük bu kadar.
Şınav çektim,karın egzersizimi yaptım
tamam 3tane yer yatarım.neden güncellediğimi yazayım,57olursam mezun olmam gerekir:)olmak istemiyorum,zaten bayramda elazığ,mersin,adana turnesi yapıcam,halk beni istiyor.toplam bir ay kalıcam,birkaç kilo almış olurum diye düşünüyorum.
Bir de bir ayda 3kilo verebilir miyim biemedim,gözüme çok geldi o yüzden 58yazdım
Geldim, geldim valizimi toplayıp da geldim. Nerde yatacam gösterin bana : ) Kurallarınızı kabul ediyorum elimden geldiği kadar yapicam.
Şimdi sabah haşladığım yumurtaları, peynir ve domates kardeşleriyle yedim.
Öğlen dışarıdaydım: Güzel bir kahvaltı tabağı söyledim. Abartmadan yedim.
Akşamüstü: Bir dilim tatlı(canınız cekmesin ne oldunu demicem )
Akşam: mercimek corbası, haşlanmış tavuk ve 2 dilim tam bugday ekmeği ve yağsız salata
**(Kuralları bir de özele mesaj atarsan Fundacıgım tekrar bakmak ıstıyorum. )
**** Sağlıklıyım, inceciğim , ah ne giysem yakışıyor , dünya bir yana ben bir yana ...
*** 3 km yüzdüm.. Haydi kızlar yüzmeyeeeeeee..........
Kıs nereye daha sana gögüs hareketi gösterecektim. Yahu bu takım ne çok yazıyor oku oku bitmiyor valla : ) Daha su 68 kilo vereni ben de seyrettim yorum yapcaktım. Bir de Funda'nın uzun bir yazısı vardı onu okuyordum. Çok mu gec geldim yaa : )
*** Bedenim sağlıklı,aklım sağlıklı; ben sağlıklıyım...
Evet . Hepsini onayladım özellikle de 4. madde. Diyetteyim deyince zayıf şişman herkesin bir fikri olur . Hiç gerek yok.
** Bir karış şortumla harika gözüküyorum, her yeni gün beni hedefime yaklaştırmak için gülümsüyor...
Görmeyenlere motivasyon:
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/541574-1-kilo-yag-1-kilo-kas-cok-ilginc-2.html
Hoşgeldin Esin... Ama mesaj konusunda anlaştık değil mi, bak kimseye torpil yok ona göre...Bir de "elimden geldiği kadar" da yok canım; iyi takımız, hoş takımız ama kuraldışı davrananlara esnek değiliz... :) Tehdit gibi olmasın da... Zaten kurallar olması gereken, her takımın uygulaması gereken kurallar.
Tatlıyı yaz canım, "canınız çekmesin" bahanesinin ardına gizlenmek yok.Biz neler neler yiyoruz da hepsini yazıyoruz. :)
Aslında tatlılar ve benzeri "kaçamak" sınıfı için spor cezamız var. Kuralları tam okumadın hala sanırım. :) Bu defalık affedelim ama bir daha olursa yaparsın sporunu, ona göre...
Spor da yapmışız; ohhh, mis... :)
Kuralları atıyorum canım.
Senin geldiğin takımın bir sayfasında 3 gün vardı...Menü yazıp, çıkıyor herkes... O bir şey değil; bir haftada 3 mesaj yazmış kişi bile listedeydi...
Esincim, ilk geldiğinde "umarım bu takımda menü paylaşmaktan fazlası vardır" demiştin canım. Şimdi bir günde okunması gereken 2 sayfa yazı; hergün 5 mesaj ve menü ve kafasına göre gelmeyene yaptırımlar görünce biraz gönülsüz kaldın... :) Ama istediğin böyle bir yerdi sanırım, tekrar hatırlatmış olayım bunu sana...
Bugun menüm
Sabah: 2 dilim Çavdar ekmegi, 3 çatal yağda yumurta, domates, biber, 2 zeytin
Ara: 2 kuru kayısı
Öğlen : 1 lahmacun, 1 kutu ayran
Ara : yok
Aksam : 1 kase çorba, 2 dilim ekmek
Ara: 1 yeşil çay
Spor : yok artık pazartesinden itibaren kesin başlıyorum
Bugun menüm
Sabah: 2 dilim Çavdar ekmegi, 3 çatal yağda yumurta, domates, biber, 2 zeytin
Ara: 2 kuru kayısı
Öğlen : 1 lahmacun, 1 kutu ayran
Ara : yok
Aksam : 1 kase çorba, 2 dilim ekmek
Ara: 1 yeşil çay
Spor : yok artık pazartesinden itibaren kesin başlıyorum
O resimde bayağı bir abartmışlar... :)
Ama hacim olarak 3 kata yakın bir farkları oluyor. :) Üstelik kas demek, daha fazla yeme özgürlüğü demek...
Fundacım özel mesajını aldım okudum. Cevap verecektim ki... 10 dakikada bir mesaj atabilirsiniz diyor. Yarın sana uzun bir mesaj yazmak istiyorum.Şimdi yazarsam bazı şeyleri hatırlicam uykum kacacak... Her şeyi anlatırım. Kararı da sen verirsin yine olur mu canım ... Şimdi müsadenle...
Veee işte burdayım:)
Menüm
uyanınca : bir bardak ılık su
kahvaltı : bir dilim ekmek,bir yumurta,beyaz peynir
ara : 3 adet hurma,bir çay bardağı süt
öğlen : bir dilim ekmek,7 kaşık taze fasülye,2 kaşık yoğurt
ara : 4 kayısı,2 ceviz
akşam : 3 kaşık makarna,3 kaşık mantarlı et sote,bir dilim ekmek
Bugünün kaçamağını açıklıyorum : 3 adet toffife(ya ama çok pis tuttu tatlı krizim uffff )
Kızlar şimdi kaçıyorum yazdıklarınızın bir kısmını okudum ama cvp yazma işini yarına bırakıyorum hepinizi seviyorum:)
Sağlıklı kilo veriyorum,mutluyum kendimi ve deiğim gibi hepinizi seviyorum.İyi geceler.....
Dünya güzeli Pzt değil yarın pazar bir ara 45 dk yuruyebilirsin : ) Bir de akşam yemeğin az mı ne salata nerde : )
Kıs nereye daha sana gögüs hareketi gösterecektim. Yahu bu takım ne çok yazıyor oku oku bitmiyor valla : ) Daha su 68 kilo vereni ben de seyrettim yorum yapcaktım. Bir de Funda'nın uzun bir yazısı vardı onu okuyordum. Çok mu gec geldim yaa : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?