Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geldim, geldim valizimi toplayıp da geldim. Nerde yatacam gösterin bana : ) Kurallarınızı kabul ediyorum elimden geldiği kadar yapicam.
Şimdi sabah haşladığım yumurtaları, peynir ve domates kardeşleriyle yedim.
Öğlen dışarıdaydım: Güzel bir kahvaltı tabağı söyledim. Abartmadan yedim.
Akşamüstü: Bir dilim tatlı(canınız cekmesin ne oldunu demicem )
Akşam: mercimek corbası, haşlanmış tavuk ve 2 dilim tam bugday ekmeği ve yağsız salata

**(Kuralları bir de özele mesaj atarsan Fundacıgım tekrar bakmak ıstıyorum. )

**** Sağlıklıyım, inceciğim , ah ne giysem yakışıyor , dünya bir yana ben bir yana ...

*** 3 km yüzdüm.. Haydi kızlar yüzmeyeeeeeee..........

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum kızlar,uyumam lazım ölüyorum,sabah görüşürüz,iyi geceler

Kıs nereye daha sana gögüs hareketi gösterecektim. Yahu bu takım ne çok yazıyor oku oku bitmiyor valla : ) Daha su 68 kilo vereni ben de seyrettim yorum yapcaktım. Bir de Funda'nın uzun bir yazısı vardı onu okuyordum. Çok mu gec geldim yaa : )

*** Bedenim sağlıklı,aklım sağlıklı; ben sağlıklıyım...

Son düzenleme:

Evet . Hepsini onayladım özellikle de 4. madde. Diyetteyim deyince zayıf şişman herkesin bir fikri olur . Hiç gerek yok.

** Bir karış şortumla harika gözüküyorum, her yeni gün beni hedefime yaklaştırmak için gülümsüyor...

Görmeyenlere motivasyon:

http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/541574-1-kilo-yag-1-kilo-kas-cok-ilginc-2.html

Son düzenleme:

Ketçapla yumurta mı? Yenir mi kız o? Gerçi senin hoşuna gitmiş demekki :)

Takımdan ayrılmamak için bilinçli kilo alan zayıflama yarışmacısı...

Hoşgeldin Esin... Ama mesaj konusunda anlaştık değil mi, bak kimseye torpil yok ona göre... Bir de "elimden geldiği kadar" da yok canım; iyi takımız, hoş takımız ama kuraldışı davrananlara esnek değiliz... :) Tehdit gibi olmasın da... Zaten kurallar olması gereken, her takımın uygulaması gereken kurallar.

Tatlıyı yaz canım, "canınız çekmesin" bahanesinin ardına gizlenmek yok. Biz neler neler yiyoruz da hepsini yazıyoruz. :)
Aslında tatlılar ve benzeri "kaçamak" sınıfı için spor cezamız var. Kuralları tam okumadın hala sanırım. :) Bu defalık affedelim ama bir daha olursa yaparsın sporunu, ona göre...

Spor da yapmışız; ohhh, mis... :)
Kuralları atıyorum canım.

Senin geldiğin takımın bir sayfasında 3 gün vardı... Menü yazıp, çıkıyor herkes... O bir şey değil; bir haftada 3 mesaj yazmış kişi bile listedeydi...

Esincim, ilk geldiğinde "umarım bu takımda menü paylaşmaktan fazlası vardır" demiştin canım. Şimdi bir günde okunması gereken 2 sayfa yazı; hergün 5 mesaj ve menü ve kafasına göre gelmeyene yaptırımlar görünce biraz gönülsüz kaldın... :) Ama istediğin böyle bir yerdi sanırım, tekrar hatırlatmış olayım bunu sana...

O resimde bayağı bir abartmışlar... :)
Ama hacim olarak 3 kata yakın bir farkları oluyor. :) Üstelik kas demek, daha fazla yeme özgürlüğü demek...

Hoş buldum canım... Ya beni tek kasan günde 5 mesaj oldu... Yani senin bu kadar aktif ve toparlayıcı oldugunu bilemezdim. Günde 5 mesaj olması için hem bilgi aktarımı olması lazım hem de az bucuk muhabbet dönmesi lazım. Şimdiye kadar seyredilen ya da okunan paylaşılmadı. İşte takımı ve olayı kısırlaştıran- çıkmama sebep- buydu. Burada sen cok etken olmana rağmen takımdaki kızlar da ellerinden geleni yapıyorlar. Herkes izlediği, okudugu, gördüğü bir şeyi paylaşıyor. Sürekli ay çok yedim şimdi ne yapicam yok... ve tabii ki en cok ihtiyacımız olan şey olumlama ve olumlu bakış açısı...

Açıkcası beni bu takıma en cok bağlayan o oldu. Yine Senin, umutcan'ın ve diğer arkadaşların yaklaşımları da çok etkili oldu... Bu arada ben takımı bilmeden yazdım... Bilemezdim.. Tatlııyı okuyunca benım canım cekiyor ondan yazmamaıştım. Tatlı ince bir dilim limonlu cheesecake idi.

Bugun menüm
Sabah: 2 dilim Çavdar ekmegi, 3 çatal yağda yumurta, domates, biber, 2 zeytin

Ara: 2 kuru kayısı

Öğlen : 1 lahmacun, 1 kutu ayran

Ara : yok

Aksam : 1 kase çorba, 2 dilim ekmek

Ara: 1 yeşil çay

Spor : yok artık pazartesinden itibaren kesin başlıyorum

Sahalara geri dön Arzucum. Fazla fazla gitsin yağlar! Menün güzel.

Son düzenleme:

Dünya güzeli Pzt değil yarın pazar bir ara 45 dk yuruyebilirsin : ) Bir de akşam yemeğin az mı ne salata nerde : )

O resimde bayağı bir abartmışlar... :)
Ama hacim olarak 3 kata yakın bir farkları oluyor. :) Üstelik kas demek, daha fazla yeme özgürlüğü demek...

Fundacım özel mesajını aldım okudum. Cevap verecektim ki... 10 dakikada bir mesaj atabilirsiniz diyor. Yarın sana uzun bir mesaj yazmak istiyorum.Şimdi yazarsam bazı şeyleri hatırlicam uykum kacacak... Her şeyi anlatırım. Kararı da sen verirsin yine olur mu canım ... Şimdi müsadenle...

Tamam Esincim, yarın yazarsın cevabını... İyi geceler.

Veee işte burdayım:)
Menüm

uyanınca : bir bardak ılık su
kahvaltı : bir dilim ekmek,bir yumurta,beyaz peynir
ara : 3 adet hurma,bir çay bardağı süt
öğlen : bir dilim ekmek,7 kaşık taze fasülye,2 kaşık yoğurt
ara : 4 kayısı,2 ceviz
akşam : 3 kaşık makarna,3 kaşık mantarlı et sote,bir dilim ekmek

Bugünün kaçamağını açıklıyorum : 3 adet toffife (ya ama çok pis tuttu tatlı krizim uffff)

Kızlar şimdi kaçıyorum yazdıklarınızın bir kısmını okudum ama cvp yazma işini yarına bırakıyorum hepinizi seviyorum:)
Sağlıklı kilo veriyorum,mutluyum kendimi ve deiğim gibi hepinizi seviyorum.İyi geceler.....

Handecim... O şekerlerin üstüne kaçamazsın canım...
100 kalorilik cezanı yarın çekeceksin ona göre...

Takımın geneli için de geçerli bu... Eğer kaçamaklarınızı yazıp kaçacaksanız, kaldıralım cezayı... Herkesin kendi insafına kalsın.
Bu konuda fikir bekliyorum kızlar. Spor cezası kalsın mı, kalksın mı?
Ceza alanların anca 1/3'ü yapıyor cezayı... Diğerleri duymazlığa geliyor.

göster anacım heyecanla bekliyorum:)
benim 28uçuk yaşında bir oğlum var esincim,uyuma özürlü.bak şu anda oturmuş tam 2saattir çizgifilm izliyoruz.o yüzden 11gibi baylıp kalıyorum.

göster anacım heyecanla bekliyorum:)
benim 2buçuk yaşında bir oğlum var esincim,uyuma özürlü.bak şu anda oturmuş tam 2saattir çizgifilm izliyoruz.o yüzden akşam11 gibi baylıp kalıyorum.o uyanana kadar ne uyursam işte.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…