Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence su anda cok hossundur
Senin boyunda 64 kilo İnan cok degil:))

sagol tunicim. bu resimdeki kadar iyi değilim ama en azından eskisi kadar kendime soğuk değilim. :)

Ben seni hep siyah saçlı canlandırıyordum gözümde...
İncecikmişsin gerçekten. İyi gaz olur bu resim sana artık.

:)))) suan saclarım kumral :) 9 kilonun dısında bırde kuafore ıhtıyacım var :) gerçi onumuzdekı ay artık gıtmeyı dusunuyorum kuafore. temel renk tamam, (kendim boyuyorum zaten) bir rofle ve kesime ıhtıyacım var :)

Çok hoşsun tatlım resim hemen dikkatimi çekti:)

sağol handecim. :)

Koştur koştur bu saat oldu.Öğle yemeğimi yedim ama Allahım ölüyorum şuan tatlı krizine girmiş durumdayım naptıysam geçmiyo çikolata dolu bir havuza atlıyasım var hırrrrrr:///

Handecim aman sakın kaybetme kendini. gecen gun arzu bir paylasımda bulunmustu sen de onu dene istersen. dur bulayım da paylasıyım onu.

handecim bak bu yontem cok guzel. ama tek bır cesıtte uygula bunu. mesela canın tatlı ıstıyor tatlılarda dene..

Bayram hedefleri:

tunituni :69.9
buffy26 :67- 63 cok beklentim yok.
berivannnn26 :79 - 72 olacagımı düşünüyorum
Funda08 : 70
UmutCan :57
Handemi : 62 B]

tunituni :69.9
buffy26 :67- 63 cok beklentim yok.
berivannnn26 :79 - 72 olacagımı düşünüyorum
Funda08 : 70
UmutCan :57
Handemi : 62
areler : 61

Bayram hedefleri:

tunituni : 73 - 69.9
buffy26 : 67- 63 cok beklentim yok.
berivannnn26 : 79 - 72 olacagımı düşünüyorum
Funda08 : 75- 70
UmutCan : 57
Handemi : 64.2 - 62
raa: 83.5 - 79.5
areser : 61

Listenin son hali...

Kizlar bir alıntı daha.....

Evet gercekten zayiflamak istiyorum!

1- Deli mısınız? Niçin zihninizle konuşuyorsunuz? Bunu hemen bırakın!

2- Zihniniz kelimelerle değil bir cocuk gibi hayallere çalışır. Telkinlerde bulunmak yerine, kendinizi olmak istediğiniz (ve elbette olacağınız) kisi gibi görün.

3- Eğer bu zihnimizle birer bebek olsaydık asla yürümeyi başaramadık. Her düşüşümüzü bir yenilgi olarak kabul ederdik. Bir beek ne kadar düşerse düşsün asla yuruyemeyecegini düşünmez.

4- Hayallerinizi baskaları ile paylaşmayın. Su an olumsuz yorumlara ihtiyacınız yok.

5- Unutmayın bedeniniz seker istiyorsa bir miktar kuru üzüm de sizi mutlu edecektir. Tatlı askerliğiniz durumlarda bir miktar kuru meyve ile kendinizi testiden. Böylece tatlı isteyen bedeniniz mı, zihniniz mı görün.

6 - tekrarlı bir sekilde düşündüğünüz het şey gerçekleşir. O zaman neleri düşünmek isterdiniz? Buna biraz zaman ayırın.

7- Hayalini kurduğunuz düşünce, size büyük bir keyif versin. Hayalinizi gerçekleştirmek icin geri kalanını beyniniz halledecektir.

8- Eğer kurduğunuz hayal sizi keyiflendirmiyorsa, o zaman doğru hayali kurmuyorsunuz demektir.

9- Bu çalısmalar icin, illa ki sessiz bir ortama ihtiyacınız yok. bunları otobüste giderken bile yapabilirsiniz. Belki de otobüste yüzünde gülümseme olan tek insan siz olacaksınız. Gülümseyen ikinci bir insan varsa bu kitabı o da okumuştur.

10- Eviniz de boy aynası yoksa bir tane boy aynası alın.

teşekkürler cnm,bunları okumak hakkaten çok iyi geliyor sık sık paylaşalım bu tip yazıları...

sabah-- peynirli omler (1 yumurta)

ara 3 erik
öğle --1 kıymalı pide 1 ayran 2 kaşık roka salatası
ara---
akşam -- meyve yemeyi düşünüyorum erik:))))))))))))))))

çok hoşsunuz ,eminim şu anda çok güzelsinizdir,ama hangi kiloyu istiyorsanız en kısa sürede orda olursunuz umarım...

sağol canım. hepimiz insallah..

arzucum cok begendim. artı emegine saglık canım.. ben senın alıntılarınla ınanılmaz motıve oluyorum, suan sen kitabı okuyorsun motıven tavandır sanırım :)

sabah-- peynirli omler (1 yumurta)

ara 3 erik
öğle --1 kıymalı pide 1 ayran 2 kaşık roka salatası
ara---
akşam -- meyve yemeyi düşünüyorum erik:))))))))))))))))

caktırmamıssın ama sende farkındasınkı aksam sadece erik :) canım ne yapmıssın boyle bugun omlet dediğin unlu olan değildir umarım. pide zaten yorumsuz

evet sinemcim fıstık gibisin maşallah.ben de diyorum ki bu kız incecik nesine rejim yapıyor,görünürde hiçbirşey yok

pelincim suan oyle olsam dıyet yaparmıyım o evlenmeden onceki halim kilo 56 bilemedin 57 arada oynuyordu. ahhhh ahhhhh diyorum.

hepimiz inceyiz hepimiz fıstıgız...........

tunituni : 73 - 69.9
buffy26 : 67- 63 cok beklentim yok.
berivannnn26 : 79 - 72 olacagımı düşünüyorum
Funda08 : 75- 70
UmutCan : 60-58
Handemi : 64.2 - 62
raa: 83.5 - 79.5
areser : 61[/B]

böyle mi,becerebildim mi?
Şimdiki kilom ve bayramda olmayı beklediğim kiloyu yazdım umarım doğru anlamışımdır

Menü

Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta

Öğle
1 simit
2 kk peynir

Akşam
Yarım palamut (maalesef yağda)
1 dilim ekmek

+50 dk eliptik
+2 bardak yeşil çay

Ara yapmadım ama ana öğünler beni o kadar tıkadı ki bugün, hala davul gibiyim. Yatana kadar bir şey yemeyeceğim.

Ahhhh çok yorgunum,dökülüyorum.
Kızlar menümü yazayım da önce bir sorum var fundacım,kaç incir bir porsiyon eder,küçük sayılırlar ve tatlı krizim tuttu,incirle bastırırım diye düşünüyorum

Tanesi 30 kalori, hadi küçükse 20 kalori olsun. Ama incir çok şekerlidir, ben senin yerinde olsam 4 taneden fazla yememeye çalışırım. Aslında bu saat için o bile çok fazla ama en masum seçimin şu an incirse diye söylüyorum... Küçük incirse 3 tanesi 1 porsiyon eder bu durumda...

Sen de güncellemişsin bayram hedefini... Ne feciyiz aslında...

Olsun, en azından böyle umudumuz var. :)

Rahatım, huzurluyum, her an daha da kilo veriyorum, kendime inanıyorum.

Birimiz pozitif, hepimiz pozitif! :118::118::118:

Son düzenleme:
Menüm
sabah
1bardak sütlü neskafe
1yumurta
1kk peynir
1çorba kaşığı ketçap!!!

Kahvaltı değil,adamakıllı yemek yemek istiyordu canım,yumurtaya ketçap sıktım,ne midesizim dimi

öğlen
1kase çorba,
1dilim ekmek
hazır çorba,fincan poşetlerinden,yemeğim de vaktim de yoktu onu içtim

ara
10badem
ara
yarım armut
3küçük incir

akşam
yarım dilim ekmek
3biber dolması,
çok az pirinç ve çok az yağla yaptım,bol domates maydonoz soğan kullandım,pirincin azlığından lapa olmuştu yani,o kadar.
Biraz meyve yemeyi düşünüyorum,bugünlük bu kadar.
Şınav çektim,karın egzersizimi yaptım

tamam 3tane yer yatarım.neden güncellediğimi yazayım,57olursam mezun olmam gerekir:)olmak istemiyorum,zaten bayramda elazığ,mersin,adana turnesi yapıcam,halk beni istiyor.toplam bir ay kalıcam,birkaç kilo almış olurum diye düşünüyorum.
Bir de bir ayda 3kilo verebilir miyim biemedim,gözüme çok geldi o yüzden 58yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…