Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoş buldum pelinciğim ,yok bizde eşim dün gece geldiğinden dolayı akşama kadar yuvarlandık,akşam evyemekleri yapan bir yere yemeğe gittik biraz gezdik döndük cnmm....

Ben gidip yatayım kızlar,yarına çok işim var,koca bir poşet patlıcan aldım,közlenecek,buzluğa atılacak,belki gidip kırmızı biber de alır közlerim.
Ekmek tarifini unutma sinemcim,fırın çalışırken onu da atayım,kırmızı biberleri kendi fırınıma atarım,patlıcanları muhtemelen lavaşçıya götürücem

Pelincim benim bir zamanlar ekmek makınam vardı :)) bır zamanlardı cunku bozuldu :)))) oyle basladım yapmaya. ama ben onun tarıflerıyle ısrarla hala yapmaktayım :) fakat onun olcu kaplarıyla yapıyorum hala. evde ekmegım bıtmek uzere yarın yapıcam zaten, yaparken o kaplarla normal olcu değerlerini cıkarayım oyle yazayım sana olur mu ?

Spor cezası kalkmadı kızlar; çünkü aksini söyleyen bir kişi bile çıkmadı. :) Tembelliği üzerimizden atmaya başladık, tebrikler.

Ama şu kaçamak konusuna devam edelim. Aylık 1 tane kaçamak hakkı mantıklı bence... Onun dışında ceza çekmeyi göze alıp yapana bir laf yok.

peki ayda bir yapacağımız kaçamağın ölçüsü nedir?

Evet pelincim benimde biraz fazla hareketli bı hayatim var aslında:))
Sen ne zamandır istanbuldan
Eminim Mersin'de olsan es dost akraba arkadas çokluğundan sende oyle olurdun:))

on yıldır burdayım canım ama ne benim ne eşimin ailesinden kimse yok,arkadaşlarım da az ve özdür,pek arkadaşım da yok aslında,3,4dostum var burda o kadar.ben ya hep ya hiççiyim,öyle laylaylom insanlara emek ve zaman harcamak istemiyorum.eskiden çok daha yoğundum,insanları yalvar yakar eve davet ederdim,sanki not verecekler gibi kendimi parçalar binbir çeşit hazırlardım,şimdi akıllandım,ben gidicek olsam evde sıkılsam,bakıyorum hepsinin bahaneleri var,işleri var,artık zaten oğlum var,kimse için onu ihmal etmek istemiyorum,sıkıldıkça alışveriş merkezi,park,idare ediyoruz

Takımımla gurur duyuyorum ya!
Gerçeklerin farkındayız artık, doğruları yanlışları biliyoruz.
Hepimiz böyle mesaj yazar olduk birbirimize...

Sinemcim yine döktürmüş, yine çok güzel söylemiş.

:))) hadi beraber ogrenelim pelin :)))

Hadi öğrenelim de siz zaten biliyorsunuz,ben sizden çok gerideyim.en azından oğlum büyüyüp okula gittiğinde ona ders lerinde yardımcı olabileyim,annem ne bilir ki demesin

sağol sinemcim desteklerinizi bekliyorum her zaman...

ingilizce öğrenmeye bende varımmmm......

Ben de varım, ben de...

-------

Bu arada kızlar çok hızlısınız bugün, yetişemiyorum size... Daha önümde en az bir 10-15 mesaj var.

Önemli değil Raa'cım... Bugün hepimiz böyle olduk, pazar gününün imkanlarına yoruyorum bunu... Bugünün mesaj ve menü sayımı sabah 06:00'ya kadar geçerlidir. Yoksa tüm takıma X koymak zorunda kalacağım. :)

Haaaa, bu arada....

3 çatal patates (kızartma)
2 karper kadar çikolata

Neleri yeniden yüklemedim ki Sinemcim...
Neleri yüklemedim...

Yaş konusunda genelinizden az bir şey daha avantajlıyım o yüzden bize bilgisayar alındığında daha 12 yaşındaydım. O zamandan beri uğraşıyorum bilgisayarla, hacker değilim tabi... Ama yolumu yordamımı biliyorum.

Şu an sırf hala XP kullandığım için uygulayabildiğim kaçak bir yöntemim var videolar için, ama o da ancak %50 çözüm oluyor...
Sadece format atmayı denemedim. Yani onu da yaparım ama cd-rom bozuk... Harici cd-rom var, onu da ben de görmüyor... Kullanılabilecek uygun usb yok...

Süper paylaşım!
Hala kola içen varsa buyursun okusun. :)
Ellerine sağlık Raa'cım. :)

Tamam sinemcim,ölçüye çok ihtiyacım yok,gözkararım iyidir,ne koyduğunu yazsan yeter,miktarları ayarlarım.

supersın ozaman

su (1 bardak, bardak kucukse 1 bardaktan az fazla)
şeker ( 2 tatlı kasıgı)
zeytınyagı ( 2 tatlı kaşığı)
tuz (2 çay kaşığı)
kuru maya (2 çay kaşığı)
un

yanlarına suan tahmını soyluyorum net olculer değil. sadece malzemeler diyince en azından tahmını yazayım dedim.

canım peki sunu sorayım Flash Player ı ve Flash Player ın tum eklentilerini Programlardan kaldırmayı denıyıp sonra yenıden Flash Player ı yukledın mı

eski versiyonlarını ve eklentilerini kaldırmadan yuleyincede aynı hatayı verır surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…