- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.321
Raa ile tuni gelmişler,hoşgeldiniz.tuni ne güzel bir hafta sonu geçirmişsin,okuyunca kendime acıdım,benim eşim hep işte hep işte,ben hep oğluşla evde,sağda solda,pazarın cumadan,cumanın salıdan farkı yok,tek far diziler.
Arzu hastaydın canım nasıl oldun.
Bakın raa döktürür şimdi,kimbilir nasıl bir haftasonu geçirmiştir,faal kadın canım,benim gibi mi:)
sinem sen ekmeğini evde mi yapıyon kız,bana da yazsna bende yapayım.bi ara köy ekmeğine merak sardım,şu trabzon ekmeği varya onun gibi harika ekmekler yapıyordum,sonra beyaz ekmeği bırakınca vazgeçtim.hatta mermerciden tepsi gibi yuvarlak mermer bile aldım,fırının içinde duruyor,taş ekmeği gibi olsun ekmeklerim diye
Raa ile tuni gelmişler,hoşgeldiniz.tuni ne güzel bir hafta sonu geçirmişsin,okuyunca kendime acıdım,benim eşim hep işte hep işte,ben hep oğluşla evde,sağda solda,pazarın cumadan,cumanın salıdan farkı yok,tek far diziler.
Arzu hastaydın canım nasıl oldun.
Bakın raa döktürür şimdi,kimbilir nasıl bir haftasonu geçirmiştir,faal kadın canım,benim gibi mi:)
sinem sen ekmeğini evde mi yapıyon kız,bana da yazsna bende yapayım.bi ara köy ekmeğine merak sardım,şu trabzon ekmeği varya onun gibi harika ekmekler yapıyordum,sonra beyaz ekmeği bırakınca vazgeçtim.hatta mermerciden tepsi gibi yuvarlak mermer bile aldım,fırının içinde duruyor,taş ekmeği gibi olsun ekmeklerim diye
Kizlar bu profil resmini nasıl,değiştiriyorsunuz ben beceremedim yaa.....
Spor cezası kalkmadı kızlar; çünkü aksini söyleyen bir kişi bile çıkmadı. :) Tembelliği üzerimizden atmaya başladık, tebrikler.
Ama şu kaçamak konusuna devam edelim. Aylık 1 tane kaçamak hakkı mantıklı bence... Onun dışında ceza çekmeyi göze alıp yapana bir laf yok.
Evet pelincim benimde biraz fazla hareketli bı hayatim var aslında:))
Sen ne zamandır istanbuldan
Eminim Mersin'de olsan es dost akraba arkadas çokluğundan sende oyle olurdun:))
bende memnun oldum iremcim. :)
o zaman sana cok cok daha destek olmalıyız derim ben. cunku madem ılk dıyetın ıkıncıyı yapmana izin vermeyelim.
bir kere eve su gelen yatılı yada normal mısafır konusunda anlasalım. :) Evimize gelen insanı guzel misafir etmek bizim işimiz, onun için kendimizi şişirmek değil. :)
ben gecen yıl bu konuda ciddi bir magduriyet yasadım. kızların cogu bılır anlatmıstım. eylul ile aralık arasında 79 kilodan 70'e duştum. Sevindim hemen kıyafetler aldım kendime...
Ama birkaç yatılı misafir hooooopp 77.9... 8 kilo 2 ayda yapıstı ustume gerıo zaman burda değildim. mayısta tekrar basladım 78 ıle o zaman bu zaman KK'dayım. ben iradeliyim falan da biliyorum ki burda olmasam simdi 70 yolundaydım. Cunku burda misafirim vardı diyince kimse kabul etmiyor :))
Yazın bir suru misafim geldi. Yatılı, normal... bu defa kıymadım kendıme.. Her turlu klasık yemegıde yaptım (yanı yagını vs hıcbırseyını kısmadan) ama ben yemedım.
O aslında bizim içimizdeki bahane, misafire ayıp olmasın :)
Şimdi kendine guvenebilirsin cunku zor kararı almıssın zaten. insanın ben dıyete baslıyorum demesi bile baslı basına bir iş...
Pelin oyle guzel soylemıskı, evde un seker vs sureklı gıden ve alınan gıdalardı dıye. aynen bende sureklı kek pogaca vs vs.. aylardır evde normal un yok :) kepeklı ve tam bugdaylı var onlarıda ekmek yapmak ıcın kullanıyorum.
Biz elimizden geleni yaparız, sende ilk gunler aclık ıllakı olucak onunla savas. ben defalarca dıyet yapmıs olmama ragmen, yenıden basladıgımda kazınıyordum basta.. :)
:))) hadi beraber ogrenelim pelin :)))
Hadi öğrenelim de siz zaten biliyorsunuz,ben sizden çok gerideyim.en azından oğlum büyüyüp okula gittiğinde ona ders lerinde yardımcı olabileyim,annem ne bilir ki demesin
sağol sinemcim desteklerinizi bekliyorum her zaman...
ingilizce öğrenmeye bende varımmmm......
fundacığım özür dilerim hem menüm 15 dakıka rötarlı hemde bu gnki mesaj sayım (mazretim eşim dün yurt dışından geldi gun boyu giremedim ,menünün geç olmaqsıda akşam dışardaydım yeni geldik..
sabah --yarım muz yarım portakal 3 çatal patates (kızartma)
öğle yoğurtlu salata 2 dilim kp.ekmek 1 erik
ara -- 2 karper kadar çikulata
akşam ..1 bıber dolma salata 1kase terhon çorba 1 dilim ekmek 2 ısırık su böregi
ara 1 muz
:) How I Meet Your Mother ı bende ızlıyorum. o kesinlikle keyiflenmek istediğinde izlenilecek bir dizi :) bu arada gecen sene RINGER basladı Sarah Michelle Gellar oynuyor o da fena sayılmaz. Desperate Housewives gecen sezon bıttı ama ızlemedıysenız kesınlıkle tavsıye ederım. aaaaa kızlar birde izlemediyseniz FRINGE i ısrarla tavsiye ederim.. :)
Fundacım Flash Player ı sitesinden yeniden yukledın mı hıc?
‎1 Bardak Kola, 1 Saatte Neler Yapıyor. ( İlginç Bilgi )
1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan 'fosforik asiddir'.
2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.
3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.
4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)
5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.
6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırırsınız.
7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde leptin ve insülin direnci gelişir.
8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir.
Süper paylaşım!
Hala kola içen varsa buyursun okusun. :)
Ellerine sağlık Raa'cım. :)
Kullanıcı Kontrol Paneline gırınce, solda avatarını değiştir var Arzucum ordan.
Tamam sinemcim,ölçüye çok ihtiyacım yok,gözkararım iyidir,ne koyduğunu yazsan yeter,miktarları ayarlarım.
Oraya giriyorum canim bı adres çıkıyor söyle http://www bundan sonra ne yazmam gerekiyor
canım onun alt tarafında Gözat var bilgisayarından eklemek ıcın orayı tıkla
Neleri yeniden yüklemedim ki Sinemcim...
Neleri yüklemedim...
Yaş konusunda genelinizden az bir şey daha avantajlıyım o yüzden bize bilgisayar alındığında daha 12 yaşındaydım. O zamandan beri uğraşıyorum bilgisayarla, hacker değilim tabi...Ama yolumu yordamımı biliyorum.
Şu an sırf hala XP kullandığım için uygulayabildiğim kaçak bir yöntemim var videolar için, ama o da ancak %50 çözüm oluyor...
Sadece format atmayı denemedim. Yani onu da yaparım ama cd-rom bozuk...Harici cd-rom var, onu da ben de görmüyor... Kullanılabilecek uygun usb yok...
peki ayda bir yapacağımız kaçamağın ölçüsü nedir?
canım peki sunu sorayım Flash Player ı ve Flash Player ın tum eklentilerini Programlardan kaldırmayı denıyıp sonra yenıden Flash Player ı yukledın mı
eski versiyonlarını ve eklentilerini kaldırmadan yuleyincede aynı hatayı verır surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?