Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süper paylaşım!
Hala kola içen varsa buyursun okusun. :)
Ellerine sağlık Raa'cım. :)

3-4 yıl oldu kolayı bırakalı. bir kez daha iyi ki bıramısım dedim...
(paylaşım için tesekkurler raa)

tamam o zaman sen örtmen biz ögrenci

Öğretmen olmayayım, yol gösterici olayım. :) Yani çok isterim öğretmenlik yapmayı, hele ki dil öğretmeyi ama yüzyüze olmadan olmaz o iş... :) Gerçi senin de esprisine söylediğini biliyorum, niye böyle bir açıklama yapıyorsam.

İyi yol göstericilik yaparım ama, farklı seviyelerde olan çok arkadaşıma yapmışlığım vardır. Kaynaksa kaynak, yöntemse yöntem. Ama internetten ne kadarına yetişebilirsem o kadarını yaparım. Bu arada Sinemcim, bence sen kendi başına gayet güzel ilerleyeceğin bir kıvama gelmişsindir canım. :)

O zaman dördümüz bir plan belirleyelim. Tabi herkesin kendi seviyesine göre.
5. takımın amacını da şaşırtmadan yapalım bu işi tabi...

-------

Kızlar, işin aslı ben saat 00:00'dan beri yatmaya çalışıyorum. Ama mesajlara yetişmekti; arkadaşım aradı, onla konuşmaktı derken bu saat oldu. Yarın da erken kalkmam gerekiyor. Geriye kalan cevap vermem gereken mesajlara artık yarın vermeye çalışacağım. Yarın da dışarda olacağım için belki akşama kalabilir.

Ay dayanamıyorum, bu mesajı göndermeden yine gidip yeni atılan mesajlara cevap yazıyorum. Böyle olmayacak bu, daha bakmamam lazım. Hadi son bir kez bakayım, sonra bilgisayarı kapatayım...

Öptüm hepinizi, iyi geceler... :)

Benim için girdi anacım. :)

Açıklık da getireyim: Kendileri Cheetos'un fıstıklı cipsidir. 100 gramında 400 kalori olduğuna ve bir paket 70 gram olduğuna göre 1,5 pakete kadar da yenebilir.

kendini bilen insan da baska oluyor canım :)))))))))))))))))
cips hastası oldugum ıcın o bagımlılık nasıl bılırım. senın de küçük bir cips canavarı oldugunu bılıyorum. :))))) merak etme fundacım oyle cok dedın ki cheetos fıstık unutmam mumkun değil. hayatım boyunca ne zaman cheetos fıstıklı gorsem fundanın cipsi dicem o kadar yanı :))))))))))))))))) ama o normal boyut nıye degıl de aıle boyu

e en fazla sen bılıyorsun fundacım. hic de esprisine soylemedim :)
ya olmazsa kendımıze gore bır bolum bulalım orda konu acalım hem burayı hıc karıstırmamıs oluruz.

Küçük bir cips canavarı olduğumdan olabilir mi acaba?

e en fazla sen bılıyorsun fundacım. hic de esprisine soylemedim :)
ya olmazsa kendımıze gore bır bolum bulalım orda konu acalım hem burayı hıc karıstırmamıs oluruz.

İyi dedin canım. Forumda yabancı dille alakalı başlıklar olacaktı, bir ara girmiştim. Yarın ilgileneceğim bu konuyla. Daha iyi olur dediğin gibi. Çünkü burayı karıştırmayalım diye az yazacak olsak da motivasyonumuz düşer.

----

Ay bu defa son, dişlerimi de fırçaladım, yatağım hazır. Artık kaçtım kızlar. İyi geceler... :)

valla bende aynı durumdayım..
size doymaya calısırsam sabahlar olur iyisimi bende yatayım..

herkese iyi geceler...

Günaydın sevgili takımım.
Raa,kolayla ilgili paylaşımın çok güzel,nadiren şekersiz olanını içiyorum,şekerlisine zehir gözüyle bakıyorum.bir de zaten şu kolaya rengini veren meyan kökünün fabrikada preslenirken içindeki farelerin de preslendiği hikayesi var ya,bir de ayrıca yine renk vermesi için bir böceğin kanını kullandıkları hikayesi,düşününce midem bulandı,sanırım artık diyet olanını da içemem.kolanın içindeki böcek,fare yazsanız internette bulursunuz.

Sinem canım peki bu ekmeği tost ekmeği gibi baton kalıbımla mı pişireyim,normal ekmek şekli verip taş tepsi üzerinde mi.şöyle yumuşacık tost ekmeği gibi olsun istiyorum,belki biraz süt te eklerim,sonucu yazıcam.bir de kutularda satılan un karışımları var,ekmek yapmak için,7tahıllı falan,onlarla deneyeyim.kendi ekmeğimi kendim yapayım,dilimler buzluğa atarım,her sabah birkaç dilimini mikrodalgada çözdürürüm,normalde de öyle yapıyorum zaten

Günaydın 5. takım!

İnceyim, ince... İnceciğim...

Fare olayını bilemem... Ama o böcekle ilgili şöyle bir gerçek var. :) O böceğin kanı doğal bir renklendirici olarak başka pek çok gıda ürününde de kullanılıyor. Karamel tonları olan pek çok yiyecekte hatta... :)

Ben de asitli içecekleri neredeyse bıraktım ama yaz geldi mi bazen hararetten gözümün döndüğü oluyor. Ama cocacola hayatta içemiyorum. Kumaş tadı alıyorum. Pepsi içiyordum onun yerine, onun da tadını beğenmez oldum. Bir tek kolaturka kaldı içilebilir statüsünde benim için... Ama onu da yakında sevmem herhalde... Sanırım gereksiz alışkanlıkları bıraktığımız zaman vücut tekrar tükettiğinde onları istemiyor, o yüzden de tadını beğenmemeye başlıyoruz diye düşünüyorum.

Birimiz pozitif, hepimiz pozitif! :118::118::118:

Dünün değerlendirmesi:

Handecim menü yok.
Raacım mesajlar yazılmadı.

**Evet nedenler vardı ama dediğim gibi genel düzeni sağlamak adına geçerli neden de olsa yine de değerlendirmeye yazma taraftarıyım. O da şöyle; bir kişi 10 gün içinde 4 kere menü yazmadı; ilk "annemler geldi" dedi, sonra "dışardaydım, yetişemedim." hastaydım kalkamadım." "hatırlayamadım" vs. Şimdi bu kişinin iyi niyetli olduğunu düşünebilir miyiz, düşünemeyiz. O yüzden ben yine de yazıyorum, zaten genel tablodan kişinin durumu ortaya çıkıyor.

Şunu da belirteyim; Handecim bu hafta içinde yazılmayan 2. menü oldu. 3 olursa uyarmak zorunda kalacağım, o yüzden biraz daha dikkatli ol canım.

Onun dışında kimsede bir problem yok şimdilik.

Mesaj 1

Günaydın kızlar hemen dünkü menümü paylaşıyorum

Uyanınca : bir bardak ılık sı
Kahvaltı : bir dilim ekmek ,bir yumurta,beyaz peynir iki çatal
Öğlen : taze fasülye,bir keğçe çorba,bir dilim ekmek
Ara : bir kahve 3 adet erik
Akşam : ızgara tavuk bir parça ve yine ızgara balık bir parça,bir dilim ekmek

Cezamı da uyguladım : Yarım saat yürüdüm ve yarım saat ip atladım

Mesaj 2
İlk geldiğim gün yazmadım sanırım evet doğru ama dün dediğim gibi çocuklar gitti ve ben hemen paylaştım dünkü menümü.Gecikmeli oldu ama umarım sorun olmaz:/

günaydın canım takımımmmmmmmmm çok özledim sizi çok çok çoooooooooookkkkkkkkkkkk
aaaaaaaaaayyyyyyyyy ne çok yazmışsınız valla oku oku helak oldum valla maşallahhhhhhhhhhh diyeyimmm
evet işte geldim burdayım
tunicim öncelikle geçmiş olsun Allah dan kasko varmış canım ,nişan elbisenin içine girebilmiş olman müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım tebrik ederim
buffyy canım profil resmin çok hoş bir maşallah da benden
arzu cum :alıntı çok güzel oolmuş canımcım
handecim hoşgeldin tatlım

kızlar cumartesi günü pendiğe gittik viaport daydım çok güzel geçti ama yorucuydu menülerimi tam hatırlamıyorum ama agır hiç birsey yemedım sadece 1 poçaca fazla oldu o kadar
sözümü tuttum spora başladım
sporum :45 dk tempolu yürüyüş ,tvistim var az yapabildim kaç dk bilmiyorum birde hergün 200 ip atlıyorum

dün çarşıda lise den arkadaşım la karşılaştık kız benden kiloluydu ama bir gör 55 kilo olmus ben şok zor tanıdım valla oturduk bir kahve içtik bana dırrını anlattı KARATAY DİYETİ dedi uzun uzun neler yaptıgını anlattı 6 ay da 25 kilo vermiş hemde hiç zorlanmadan kıtabını okumus ve aynen yapmıs hayatından emekle alakalı herseyı sılmıs poğça ,simit ,kek falan
pilav ,makarnayı da çok saglıklı gorunuyodu kıtabını aldık bana bolca da kuruyemıs fındık,fıstık,bdem bunları bol tuketeceksın dedı işin sırrı bu dedı aasla ekmek yemek yok günlük yumurta peynır zeyzın ye kuvvetlı yap kahvaltını dedı rvr grldım kıtabı hatım ettım hepsını okudum kafa ma çok yattı kızı bır gorsenız öyle hos olmuşkııııııııı
kızlar ben karatay dıyetı yapmak istıyorum takım için bır masuru olur mu :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…