Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz bu alanda çok benziyoruz senle anlaşılan. :)

Ben yeni nesil vampirleri hiç ciddiye almıyorum; ne öyle elmas gibi parlıyorlarmış da, vejeteryanlarmış da... Ona bakarsak Angel, Allah'ın parlak Cullen'larından daha vejeteryan; zavallı kasaplardan, hastanelerden kan satın alırdı. Hala daha vampir dendi mi onların değişen yüzleri gelir aklıma...

Ben kurslara zaten güvenmiyorum. Öğretmen diye karşıma gelecek kişi benden az biliyor bile olabilir diye düşünüyorum. Anlaşılan sende de durum aynı. Bizim artık kurslardan alacağımız bir şey kalmadı anacım. Yola kendi çabamızla devam edeceğiz...

Son düzenleme:
Kizlar size iyi geçeler yarın okul var kızım nihayet sınıfına ve öğretmenine kavuşacak ben kaçar kocaman öpüyorum sizi...

Kendi mı hic bu kadar zayif ve guzel hissetmemistim...

bende memnun oldum iremcim. :)
o zaman sana cok cok daha destek olmalıyız derim ben. cunku madem ılk dıyetın ıkıncıyı yapmana izin vermeyelim.
bir kere eve su gelen yatılı yada normal mısafır konusunda anlasalım. :) Evimize gelen insanı guzel misafir etmek bizim işimiz, onun için kendimizi şişirmek değil. :)
ben gecen yıl bu konuda ciddi bir magduriyet yasadım. kızların cogu bılır anlatmıstım. eylul ile aralık arasında 79 kilodan 70'e duştum. Sevindim hemen kıyafetler aldım kendime...

Ama birkaç yatılı misafir hooooopp 77.9... 8 kilo 2 ayda yapıstı ustume gerı o zaman burda değildim. mayısta tekrar basladım 78 ıle o zaman bu zaman KK'dayım. ben iradeliyim falan da biliyorum ki burda olmasam simdi 70 yolundaydım. Cunku burda misafirim vardı diyince kimse kabul etmiyor :))
Yazın bir suru misafim geldi. Yatılı, normal... bu defa kıymadım kendıme.. Her turlu klasık yemegıde yaptım (yanı yagını vs hıcbırseyını kısmadan) ama ben yemedım.
O aslında bizim içimizdeki bahane, misafire ayıp olmasın :)
Şimdi kendine guvenebilirsin cunku zor kararı almıssın zaten. insanın ben dıyete baslıyorum demesi bile baslı basına bir iş...

Pelin oyle guzel soylemıskı, evde un seker vs sureklı gıden ve alınan gıdalardı dıye. aynen bende sureklı kek pogaca vs vs.. aylardır evde normal un yok :) kepeklı ve tam bugdaylı var onlarıda ekmek yapmak ıcın kullanıyorum.
Biz elimizden geleni yaparız, sende ilk gunler aclık ıllakı olucak onunla savas. ben defalarca dıyet yapmıs olmama ragmen, yenıden basladıgımda kazınıyordum basta.. :)

Menün güzelmiş sekerim afiyet olsun...

sağol arzucum
Spor cezaları kalkmasiiiiiinnnnnn..........

:128:

Kesinlikle hemde nasıl etkileniyoruz. ben son iki yaptıgım corbayı burda menulerde gordum de aa corba yapayım dedım de yaptım. ve menulerde tatlı gordugum kımı zamanlarda bır kayısı bır ıncır yedıgım oldu. :)
Bir sure sonra mide kuculuyor, diyette aclık sıkıntısı olmuyor da, işte o zaaflarımız zorluyor bizi sanırım.

yok canım senın kalorinden bişi olmaz
canım kendıne hakım olamadıgın hıc bırseyı sokma eve. ben onun cikolatalısına deli oluyorum. :125: bende onda ayar bilmiyorum. o yuzden sade yada meyvelisini alıyorum :26:

Ne güzel. Birbirimizi ne güzel etkiliyoruz. :) Hoşuma gitti. :)
Yeni dizileri izlemiyorum, onlar da değişti gibi geliyor ya da seveceğim bir şeye denk gelemedim henüz. :) İnatla devam ettiğim How I Met Your Mother var, onu da netten izliyorum. Madmen'e netten başlamıştım; aslında sarmıştı da ama neden bilmem ilk 10 bölümden sonra bir daha izlemedim. Merlin izliyordum, son sezonu hiç izleyemedim. Aynı şekilde izleyemediğim birkaç dizi daha var.

Ya benim bilgisayar bir ara tırtladı. "Flash player çöktü" dedi; o gün bugündür o flash player hep çöküyor. Ve maalesef video izleyemiyorum. Çünkü hepsi takıla takıla, yavaş ilerliyor ve deli oluyorum. Aslında annemin bilgisayarından izleyebilirim, anca akşam eve geliyor. Ama benim takı masasını oraya taşımak da gözümde büyüyor.

Ben de Merlin izleyeyim tekrar bari, umarım cıvımamışlardır. :)

Ama Pelincim lütfen bir anda heveslendiğin gibi bir anda hevesin sönmesin, olur mu? :)
Dil konusu gerçekten hassah bir konu. Hele bu zamanda ingilizce her ama her yerde, her işte gerekli... Özenip de öğrendiğimizi düşünenler aslında ne kadar yanlış düşünüyor. Bu dil gerçekten bir mecburiyet.

:))) hadi beraber ogrenelim pelin :)))

hemde nasıl :)))
--------------------------------
ya sorma ahhhhh ahhhh simdiki vampirler yok mu
bol pudra iki fırlamıs diş vampir :))))
ki ozamanın sartlarına ve teknolojisine gore buffy ve angel super denilecek duzeydı. ben gecen sene ikisinide tekrar full izledim aradan kac yıl gectı hala kalıtelı. :)
-------------------------------------------
Zaten en buyuk sorun o gıdıp kayıt oluyorsun ama karsına ne cıkıcak bılmıyorsun. Ben artık senınde gazınla durmam hayatım. O dersleri iyice bir kurcalarım. İşe disiplin koymak icin ders saati bile yaparım kendime

Hadi öğrenelim de siz zaten biliyorsunuz,ben sizden çok gerideyim.en azından oğlum büyüyüp okula gittiğinde ona ders lerinde yardımcı olabileyim,annem ne bilir ki demesin

Raa ile tuni gelmişler,hoşgeldiniz.tuni ne güzel bir hafta sonu geçirmişsin,okuyunca kendime acıdım,benim eşim hep işte hep işte,ben hep oğluşla evde,sağda solda,pazarın cumadan,cumanın salıdan farkı yok,tek far diziler.
Arzu hastaydın canım nasıl oldun.
Bakın raa döktürür şimdi,kimbilir nasıl bir haftasonu geçirmiştir,faal kadın canım,benim gibi mi:)
sinem sen ekmeğini evde mi yapıyon kız,bana da yazsna bende yapayım.bi ara köy ekmeğine merak sardım,şu trabzon ekmeği varya onun gibi harika ekmekler yapıyordum,sonra beyaz ekmeği bırakınca vazgeçtim.hatta mermerciden tepsi gibi yuvarlak mermer bile aldım,fırının içinde duruyor,taş ekmeği gibi olsun ekmeklerim diye

Simdi esincim bu açık büfe kahvaltı cok kaçamak bı ifade olmus
Neler var icinde
Menülerini yazarken porsiyonlari net yazarsan yorum acısından daha iyi olur:))

fundacığım özür dilerim hem menüm 15 dakıka rötarlı hemde bu gnki mesaj sayım (mazretim eşim dün yurt dışından geldi gun boyu giremedim ,menünün geç olmaqsıda akşam dışardaydım yeni geldik..
sabah --yarım muz yarım portakal 3 çatal patates (kızartma)
öğle yoğurtlu salata 2 dilim kp.ekmek 1 erik
ara -- 2 karper kadar çikulata
akşam ..1 bıber dolma salata 1kase terhon çorba 1 dilim ekmek 2 ısırık su böregi
ara 1 muz

:) How I Meet Your Mother ı bende ızlıyorum. o kesinlikle keyiflenmek istediğinde izlenilecek bir dizi :) bu arada gecen sene RINGER basladı Sarah Michelle Gellar oynuyor o da fena sayılmaz. Desperate Housewives gecen sezon bıttı ama ızlemedıysenız kesınlıkle tavsıye ederım. aaaaa kızlar birde izlemediyseniz FRINGE i ısrarla tavsiye ederim.. :)

Fundacım Flash Player ı sitesinden yeniden yukledın mı hıc?

bu arada e2 ve cnbce dizileri ingilizce gelişimi için gerçekten çok etkili..ben özellikle ingilizce cümle kuramıyordum, şimdi de çok iyi değilim ama dizilerin çok faydası oluyor..
bende south park ve family guy hastasıyım :) eşim ne anlıyorsun şu salakça şeylerden diyor ama ne bileyim hoşuma gidiyor..cartman ve stewie can yaa:)

Evet pelincim benimde biraz fazla hareketli bı hayatim var aslında:))
Sen ne zamandır istanbuldan
Eminim Mersin'de olsan es dost akraba arkadas çokluğundan sende oyle olurdun:))

‎1 Bardak Kola, 1 Saatte Neler Yapıyor. ( İlginç Bilgi )

1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan 'fosforik asiddir'.

2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.

3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.

4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)

5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.

6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırırsınız.

7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde leptin ve insülin direnci gelişir.

8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir.

Bugun daha İyiyim canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…