- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.301
Mesajını okuyunca gozlerim yuvalarından fırladı Fundacım. Sanki kendim yazmısım mesajı.. :) Niye mi ? Anlatıyım.. :)
Orta okula baslarken en buyuk sevıncım ıngılızce ogrenecek olmamdı. ilk sene ilk donem harıkaydı cok şeker bır hocamız vardı, cok guzelde ogrenıyordum. Ama ne yazıkkı ikinci donem hocamız ciddi bir rahatsızlık gecırdı ve tum sınıf kaldık ortada... (yerıne hoca bulamadılar) o zaman okulda koptu bende ingilizce ama kendim hep çabaladım.
Sene 95ler 12-13 yaslarındaydım Mtv ve blue jeans zamanları.. :) kucuk sarkı kıtapları verırlerdı (yabancı) onları yerdım resmen :)
Sonra Cnbce :) Buffy ismi nerden geliyor dersin :) Diziler 90lı yıllar 2000 yıllar ve hala devam. Bildiğim ne varsa onlardan ogrendım. Hala bıle dizi izlerken yeni bir şey farkettiğimde sozlukten bakarım :) (sık kullanılanlarda sozluk:) ) Bayag bayag da anlıyorum artık. ve hala 12-13 yasımdan tut bugune kadar yazdıgım cizdiğim bır suru defter vardır. :) Benim için artık iş cumle detaylarında saklı. Yani aylarca kursa gıtmem gerekmıyor ama gramer desteği şart sanırım..
İşin ozu hala kursa gıtsem de gıtmesemde ugrasıyorum. ...ve bu arada gittigim kursta aylarca what is your name? how are you? diye beynim utulendi. sonlara dogru will geliyorduki kurs bitti. :)))
Diyette nasıl motive ediyoruz ya birbirimizi bu konuda beni canlandırdın internetten buldugum dersler vardı onları kurcalıcam bıraz: tesekkur ederim :)
Ama beni şoke eden kısım :) mesajını okudugum an :))) yoksa biz kardeşmiyiz moduna soktun beni :))))))
memnun oldum sinem:)
belki inanmayacaksın ama bu benim ilk kontrollü diyete başlayışım (tam olarak başlayamasamda) yani bu kiloya kadar kontrolsüz geldim diyebilrim...eşim ve ben abur cuburu çok severiz..evlendikten sonra 10 kilo kadar aldım..nişanlığım 40 bedenken, şimdi 42 sıkmaya başladı..ne zaman 44 giymeye başladım o zaman kocaman bi DANK geldi diyebilirim:):) kk 2 senedir takip etsemde bir türlü üye olup başlayamadım ki bu da kendime güvensizliğimden geliyor..şimdi hamile kalana kadar ne kadar kilo versem kar diye düşünüyorum..çok daha özverili davranıcam sizlerin sayesinde..
Menün güzelmiş sekerim afiyet olsun...
Spor cezaları kalkmasiiiiiinnnnnn..........
Sonuc olarak bırbırımizin nasıl yediklerinden etkileniyorsak kaçamaklarından da etkileniyoruz ki bunun için buradayız. Birinin listesinde mercimek corbası ile yogurt yazsın en gec 3 gun içinde kıyısından köşesinden aynısını yeriz. O yüzden ilk seferde yediğim kaçamağın adını yazmadım kaçamak diye yazdım.
Zaten diyetteyiz zaten her gun ne yiyeceğiz derdimiz var. Birbirimize bakıp kuvvet topluyoruz.
Açık konusayım benim kilom 60 larda değil aşağıda yazıyor. Mönülere bakınca bunlarla mı doyuyorlar diyorum. Ha ben de o kiloya gelince demek ki bunlar bana yetecek diyorum. Ya da bakıyorum helal olsun kıza hem az hem öz yemiş dur ben de çok yemiyeyim diyorum.
***Kaçamağa spor cezası verilsin.
kız ben çok kaloriliyim yeme beni,
senin için çok değil demişsin,5kilo var aramızda ki ben bücürüm :)
ya sen nesfit yazdıkça benim canım istiyor,her markete gidişimde elim gidiyor ama almak istemiyorum,kendime hakim olamamaktan korkuyorum,çok severim çünkü,çok yiyebilirim
Kız ben çok pis heveslendim şimdi,bende ingilizce öğrenicem adam akıllı.zaten cnbce dizilerinden epey kazancım oldu,
madmen aaaahhhhhh don draper,ölüyorum o adamı izlerken,
breaking bad,yanlış yazmadıysam,ve dexter,ve de tudors allahım o nasıl bir diziydi.sağolsunlar bu diziler sayesinde yes,no'dan öteye gidebildim.
Devamını getiricem,şimdi karar verdim sayenizde.
Eşim bana hep der ki "kim bende hıyar var dese,sen tuz alıp koşuyorsun"tabii bu kadar kibar söylemiyor,ben sansürledim:)
Kız ben çok pis heveslendim şimdi,bende ingilizce öğrenicem adam akıllı.zaten cnbce dizilerinden epey kazancım oldu,
madmen aaaahhhhhh don draper,ölüyorum o adamı izlerken,
breaking bad,yanlış yazmadıysam,ve dexter,ve de tudors allahım o nasıl bir diziydi.sağolsunlar bu diziler sayesinde yes,no'dan öteye gidebildim.
Devamını getiricem,şimdi karar verdim sayenizde.
Eşim bana hep der ki "kim bende hıyar var dese,sen tuz alıp koşuyorsun"tabii bu kadar kibar söylemiyor,ben sansürledim:)
Biz bu alanda çok benziyoruz senle anlaşılan. :)
Ben yeni nesil vampirleri hiç ciddiye almıyorum; ne öyle elmas gibi parlıyorlarmış da, vejeteryanlarmış da...Ona bakarsak Angel, Allah'ın parlak Cullen'larından daha vejeteryan; zavallı kasaplardan, hastanelerden kan satın alırdı. Hala daha vampir dendi mi onların değişen yüzleri gelir aklıma...
Ben kurslara zaten güvenmiyorum. Öğretmen diye karşıma gelecek kişi benden az biliyor bile olabilir diye düşünüyorum. Anlaşılan sende de durum aynı. Bizim artık kurslardan alacağımız bir şey kalmadı anacım. Yola kendi çabamızla devam edeceğiz...
Selam Kızlar ;
Sabah : 1 muz
Ara : simit + ayran
Akşam üstü : açık büfe kahvaltı
Akşam : Naneli su
SPOR: 2 SAAT YÜRÜYÜŞ ( normali 1 saat dünkü kaçamak için + 1 saat)
** Her geçen gün irademe daha hakim oluyorum. Vucudum gittikçe sıkılaşıyor ve güzelleşiyorum.
Ne güzel.Birbirimizi ne güzel etkiliyoruz. :) Hoşuma gitti. :)
Yeni dizileri izlemiyorum, onlar da değişti gibi geliyor ya da seveceğim bir şeye denk gelemedim henüz. :) İnatla devam ettiğim How I Met Your Mother var, onu da netten izliyorum. Madmen'e netten başlamıştım; aslında sarmıştı da ama neden bilmem ilk 10 bölümden sonra bir daha izlemedim.Merlin izliyordum, son sezonu hiç izleyemedim. Aynı şekilde izleyemediğim birkaç dizi daha var.
Ya benim bilgisayar bir ara tırtladı. "Flash player çöktü" dedi; o gün bugündür o flash player hep çöküyor.Ve maalesef video izleyemiyorum. Çünkü hepsi takıla takıla, yavaş ilerliyor ve deli oluyorum. Aslında annemin bilgisayarından izleyebilirim, anca akşam eve geliyor. Ama benim takı masasını oraya taşımak da gözümde büyüyor.
Ben de Merlin izleyeyim tekrar bari, umarım cıvımamışlardır. :)
Ama Pelincim lütfen bir anda heveslendiğin gibi bir anda hevesin sönmesin, olur mu? :)
Dil konusu gerçekten hassah bir konu. Hele bu zamanda ingilizce her ama her yerde, her işte gerekli... Özenip de öğrendiğimizi düşünenler aslında ne kadar yanlış düşünüyor. Bu dil gerçekten bir mecburiyet.
Raa ile tuni gelmişler,hoşgeldiniz.tuni ne güzel bir hafta sonu geçirmişsin,okuyunca kendime acıdım,benim eşim hep işte hep işte,ben hep oğluşla evde,sağda solda,pazarın cumadan,cumanın salıdan farkı yok,tek far diziler.
Arzu hastaydın canım nasıl oldun.
Bakın raa döktürür şimdi,kimbilir nasıl bir haftasonu geçirmiştir,faal kadın canım,benim gibi mi:)
sinem sen ekmeğini evde mi yapıyon kız,bana da yazsna bende yapayım.bi ara köy ekmeğine merak sardım,şu trabzon ekmeği varya onun gibi harika ekmekler yapıyordum,sonra beyaz ekmeği bırakınca vazgeçtim.hatta mermerciden tepsi gibi yuvarlak mermer bile aldım,fırının içinde duruyor,taş ekmeği gibi olsun ekmeklerim diye
Raa ile tuni gelmişler,hoşgeldiniz.tuni ne güzel bir hafta sonu geçirmişsin,okuyunca kendime acıdım,benim eşim hep işte hep işte,ben hep oğluşla evde,sağda solda,pazarın cumadan,cumanın salıdan farkı yok,tek far diziler.
Arzu hastaydın canım nasıl oldun.
Bakın raa döktürür şimdi,kimbilir nasıl bir haftasonu geçirmiştir,faal kadın canım,benim gibi mi:)
sinem sen ekmeğini evde mi yapıyon kız,bana da yazsna bende yapayım.bi ara köy ekmeğine merak sardım,şu trabzon ekmeği varya onun gibi harika ekmekler yapıyordum,sonra beyaz ekmeği bırakınca vazgeçtim.hatta mermerciden tepsi gibi yuvarlak mermer bile aldım,fırının içinde duruyor,taş ekmeği gibi olsun ekmeklerim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?