Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gınaydın...
Daha yeni kalktım. Kahvemi iciyorum, ayılamadım. :)

Pelincim, seneler once o bilgiyle çarpıştığım için bıraktım zaten :) cok iyi oldugu hatırlattıgın :) ben böceklerden iğrenirim ve acaip urperım o yuzden baslı basına ıgrenc geldı (( ayrıca fare olayıda tarladan hasat yapılırken cok dıkkatsız yapıldıgından, sadece öğütmede kemikleri cıkarbılıyormus. geri kalanı içer de yani (((

ya zaten boyle buyuk uretımlerde ıllakı bırseyler vardır, ben hep buna ınanırım.. ben bıraktıgımdan beri daha cok ayran ıcer oldum. onun dısında da soda..

evet canım baton gıbı kalıpla yaparsan ıyı olur. cunku hamurun kıvamı bıraz cıvık oluyor, kıvamını ona gore ayarla pelincim. Yani elle yogurma malzemelerı koy, kahvaltı bıcagıyla cevırerek karıstır. (pogaca hamuru gıbı değil kıvamı) sut koyacaksanda bir daha ki sefer dene bence onu once bır normal yap. (yıne sen bılırsın tabı)
kalıba koyduktan sonra 1 saat malum beklet mayalansın (bunları bılıyorsundur ama ben hatırlatıyım dedım yıne )
bende aynen oyle yapıyorum, 2-3 tane yapıyorum bır gun, atıyorum dondurucuya hergun taza taze alıyorum. :)

Hoşbulduk canım teşekkür ederim.Ne güzel bir enerjin var sabah sabah hayran kaldım sana:))))

hosgeldin beriş :) dun hafıf bır mesaj gunuyle atlatıyorduk aslında, ama aksam herkes aynı anda gelınce yıne dokturduk sanırım

sağol canım :) o resmi koymam bana yaradı valla. burda cok vakıt gecırıyorum sonucta hedefımı sureklı gormem benı ayrı bır motıve edıyor :)

Kız berivan aşkolsun ya,herkesin hali hatırı sorulmuş,herkes hatırlanmış,bana bi selam yok.ben de berivan gelmiştir şimdi diye açtım.küstüm işte banane.

Ayyy kızlar sabah uyanıp tartıldım inanamadım şok oldum,sevinemiyorum bile yarını bekliyorum yarın da aynı rakamı görürsem o zaman sevinicem,
59.5 çıktım.defalarca tartıldım evet 59.5
yani geçen cumadan tam 1kilo eksik.neyse yarın sabahı bekleyeyim,belki su kaybı falandır

Günaydın canım takımım,hepinizi çok seviyorum
funda raa sinem berivan hande arzuuuuu
tuni esin irem canlarım çok mutluyum süperim bugün.
göbeğim eridi belim incecik oldu,şınav çekiyorum göğüslerim daha 2,3günde toparlandı bile,eee 50leri de gördüm,yanında 9buçuk olsa da,gencim güzelim,sağlıklıyım,eşim sağlıklı oğlum sağlıklı allahım daha ne ister bir insan
sana şükürler olsun.
Para pul gelir gider,umurumda değil.
Ah şu karnımdaki çatlaklara da bir çözüm bulayım,bekar kızım diye yuttururum kendimi valla:)
darısı hepinize canlarım,yılmak yok,devam,sporun mucizesine inanın,mutlaka yapın

ayyyyyyyyyy tatlım seni hiç unutur muyum canım arkadaşım o peynrleri görmedim sanma şekerim nasılsın kız ne göktürmüşsünüz oku oku yorulmuştum valla nasılsın umutcum nasıl bakalım

:) pelincim tamam sevinme hemen dogru yapıyorsun bazen tartı adilik yapıyor, amaaaaaa gecen haftakı durumdan dolayı dogru olma ıhtımalıde yuksek bence :)
bugun dıkkat et bısey kacırmada bol bol su iç bıtkı cayı iç tuvalete cık. Belki su kaybı demişsin ama belki de kilon dusmustu aslında ama odem de olabılır eger odem gıtmısse tartı yalancı değildir. :) bazen kılo verıyoruz aslında ama odem gıtmıyor gıtmıyor kilo veremedık sanıyoruz, bırden gıdıyor odem tartıda da anıden cıkıyor. sen sevınmesende yarına kadar ben sevınme hakkımı kullanıyorum. uzun zamandır 50lerı duymamıstım

Ben çıkayım şimdi,çoooook işim var bugün,akşama ancak gelirim.kaçamak yok,süper menü yapıcam bugün,akşama misafirim gelecek,fırında yağsız tavuk veya balık,yanına salata yuapıcam.tatlı da yapmıycam,dondurmam var,kekim var buzlukta,tadına bile bakmıycam sadece ikram edicem.buı gaz bana bir yıl yeter

bekarlara taş çıkartırsın canım masallahhhhhhhhhhhh ohhhhhhhh
süperiz ya

kolay gelsin bacımmmmmmmm

Waoww süper arkadaşım hadi bakalım inşallah su değil yağ kaybıdır:))

gunaydın mutlu azimli grubum,günaydın pelinciğm..

berivancığım benimde arkadasım 2 ayda 10 kilo vverdi ve bende hemen kıtabını aldım ve okudum banada aslında çok mantıklı geldi hatta bende yapmayı düşünüyorum takımda sorun olmazsa birlikde yapalım,,hatta ben fundaya söylücekdem takımızda ikili yarışlar yapsak hem canlanma hem hareket ve neşe kata bilir...

Bak bu banada mantıklı geldi arkadaşım bencede acaip motive edebilir bu ikili yarışma olayı bizi:)

fundacığım ben bir şey paylaşmak istiyorum,yukardaki mesejımdada belirttiğim gibi kendi gurubumuzun içindede ,birbirimize kilo aralığı yakın herkez bir arkadaş seçip yarış yapabiliriz herkez kendi partnerini konturol eder ,yani kaba hatları böyle arkadaşlarda yeni fikirlerle yarışı genişletebilir ve sayfamızı daha eylenceli (şu anda zaten eylenceliyiz tabikideyarış anlamında .:)))))..) arkadaşlarımız gayet anlayışlı ve medeni kendi aramızdada sorun olacağını düşünmüyorum..

çok iyi düşünmüşsün raa cım karatay yapmaya başladım ben
sabah:2 yumurta çok zor yedım ama yumurta hiç yiyemem ,biraz peynır,domates,3 de ceviz yedim
öğlen :kocaman bir kase yogurt,1 avuç fıstık yedım

nasıl canım :26:

saat 3'de ve 6'da tekrarı var sanırım. e2 kanalında The Martha Stewart Show var. Yemek ve hobi programı, amerikanın en ünlülerinden.
Ben yurtdısında bir Türk pazarı sanmıstım (gordugumde tezgah basındalardı) ama Mısır Çarsıymıs ayyy cok hosuma gıttı. :)
Çarşıyı, biraz tarihini ve tezgahları gezdıler.. peynirler, pastırmalar, sucuklar, türk kahveleri, kuruyemişler... Guzel bir tanıtım tarzında olmus :) canım ülkem yaaa oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…