- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.361
Günaydın sevgili takımım.
Raa,kolayla ilgili paylaşımın çok güzel,nadiren şekersiz olanını içiyorum,şekerlisine zehir gözüyle bakıyorum.bir de zaten şu kolaya rengini veren meyan kökünün fabrikada preslenirken içindeki farelerin de preslendiği hikayesi var ya,bir de ayrıca yine renk vermesi için bir böceğin kanını kullandıkları hikayesi,düşününce midem bulandı,sanırım artık diyet olanını da içemem.kolanın içindeki böcek,fare yazsanız internette bulursunuz.
Sinem canım peki bu ekmeği tost ekmeği gibi baton kalıbımla mı pişireyim,normal ekmek şekli verip taş tepsi üzerinde mi.şöyle yumuşacık tost ekmeği gibi olsun istiyorum,belki biraz süt te eklerim,sonucu yazıcam.bir de kutularda satılan un karışımları var,ekmek yapmak için,7tahıllı falan,onlarla deneyeyim.kendi ekmeğimi kendim yapayım,dilimler buzluğa atarım,her sabah birkaç dilimini mikrodalgada çözdürürüm,normalde de öyle yapıyorum zaten
günaydın canım takımımmmmmmmmm çok özledim sizi çok çok çoooooooooookkkkkkkkkkkk
aaaaaaaaaayyyyyyyyy ne çok yazmışsınız valla oku oku helak oldum vallamaşallahhhhhhhhhhh diyeyimmm
evet işte geldim burdayım
tunicim öncelikle geçmiş olsun Allah dan kasko varmış canım ,nişan elbisenin içine girebilmiş olman müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım tebrik ederim
buffyy canım profil resmin çok hoş bir maşallah da benden
arzu cum :alıntı çok güzel oolmuş canımcım
handecim hoşgeldin tatlım
hoşbulduk canım teşekkür ederim.ne güzel bir enerjin var sabah sabah hayran kaldım sana:))))
günaydın canım takımımmmmmmmmm çok özledim sizi çok çok çoooooooooookkkkkkkkkkkk
aaaaaaaaaayyyyyyyyy ne çok yazmışsınız valla oku oku helak oldum vallamaşallahhhhhhhhhhh diyeyimmm
evet işte geldim burdayım
tunicim öncelikle geçmiş olsun Allah dan kasko varmış canım ,nişan elbisenin içine girebilmiş olman müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım tebrik ederim
buffyy canım profil resmin çok hoş bir maşallah da benden
arzu cum :alıntı çok güzel oolmuş canımcım
handecim hoşgeldin tatlım
kız berivan aşkolsun ya,herkesin hali hatırı sorulmuş,herkes hatırlanmış,bana bi selam yok.ben de berivan gelmiştir şimdi diye açtım.küstüm işte banane.
Ayyy kızlar sabah uyanıp tartıldım inanamadım şok oldum,sevinemiyorum bile yarını bekliyorum yarın da aynı rakamı görürsem o zaman sevinicem,
59.5 çıktım.defalarca tartıldım evet 59.5
yani geçen cumadan tam 1kilo eksik.neyse yarın sabahı bekleyeyim,belki su kaybı falandır
Kız berivan aşkolsun ya,herkesin hali hatırı sorulmuş,herkes hatırlanmış,bana bi selam yok.ben de berivan gelmiştir şimdi diye açtım.küstüm işte banane.
Ayyy kızlar sabah uyanıp tartıldım inanamadım şok oldum,sevinemiyorum bile yarını bekliyorum yarın da aynı rakamı görürsem o zaman sevinicem,
yani geçen cumadan tam 1kilo eksik.neyse yarın sabahı bekleyeyim,belki su kaybı falandır
günaydın canım takımım,hepinizi çok seviyorum
funda raa sinem berivan hande arzuuuuu
tuni esin irem canlarım çok mutluyum süperim bugün.
Göbeğim eridi belim incecik oldu,şınav çekiyorum göğüslerim daha 2,3günde toparlandı bile,eee 50leri de gördüm,yanında 9buçuk olsa da,gencim güzelim,sağlıklıyım,eşim sağlıklı oğlum sağlıklı allahım daha ne ister bir insan
sana şükürler olsun.
Para pul gelir gider,umurumda değil.
Ah şu karnımdaki çatlaklara da bir çözüm bulayım,bekar kızım diye yuttururum kendimi valla:)
darısı hepinize canlarım,yılmak yok,devam,sporun mucizesine inanın,mutlaka yapın
ben çıkayım şimdi,çoooook işim var bugün,akşama ancak gelirim.kaçamak yok,süper menü yapıcam bugün,akşama misafirim gelecek,fırında yağsız tavuk veya balık,yanına salata yuapıcam.tatlı da yapmıycam,dondurmam var,kekim var buzlukta,tadına bile bakmıycam sadece ikram edicem.buı gaz bana bir yıl yeter
Kız berivan aşkolsun ya,herkesin hali hatırı sorulmuş,herkes hatırlanmış,bana bi selam yok.ben de berivan gelmiştir şimdi diye açtım.küstüm işte banane.
Günaydın canım takımım,hepinizi çok seviyorum
funda raa sinem berivan hande arzuuuuu
tuni esin irem canlarım çok mutluyum süperim bugün.
göbeğim eridi belim incecik oldu,şınav çekiyorum göğüslerim daha 2,3günde toparlandı bile,eee 50leri de gördüm,yanında 9buçuk olsa da,gencim güzelim,sağlıklıyım,eşim sağlıklı oğlum sağlıklı allahım daha ne ister bir insan
sana şükürler olsun.
Para pul gelir gider,umurumda değil.
Ah şu karnımdaki çatlaklara da bir çözüm bulayım,bekar kızım diye yuttururum kendimi valla:)
darısı hepinize canlarım,yılmak yok,devam,sporun mucizesine inanın,mutlaka yapın
kızlar cumartesi günü pendiğe gittik viaport daydım çok güzel geçti ama yorucuydu menülerimi tam hatırlamıyorum ama agır hiç birsey yemedım sadece 1 poçaca fazla oldu o kadar
sözümü tuttum spora başladım
sporum :45 dk tempolu yürüyüş ,tvistim var az yapabildim kaç dk bilmiyorum birde hergün 200 ip atlıyorum
dün çarşıda lise den arkadaşım la karşılaştık kız benden kiloluydu ama bir gör 55 kilo olmus ben şok zor tanıdım valla oturduk bir kahve içtik bana dırrını anlattı KARATAY DİYETİ dedi uzun uzun neler yaptıgını anlattı 6 ay da 25 kilo vermiş hemde hiç zorlanmadan kıtabını okumus ve aynen yapmıs hayatından emekle alakalı herseyı sılmıs poğça ,simit ,kek falan
pilav ,makarnayı da çok saglıklı gorunuyodu kıtabını aldık bana bolca da kuruyemıs fındık,fıstık,bdem bunları bol tuketeceksın dedı işin sırrı bu dedı aasla ekmek yemek yok günlük yumurta peynır zeyzın ye kuvvetlı yap kahvaltını dedı rvr grldım kıtabı hatım ettım hepsını okudum kafa ma çok yattı kızı bır gorsenız öyle hos olmuşkııııııııı
kızlar ben karatay dıyetı yapmak istıyorum takım için bır masuru olur mu :26::26::26:
berivancığım benimde arkadasım 2 ayda 10 kilo vverdi ve bende hemen kıtabını aldım ve okudum banada aslında çok mantıklı geldi hatta bende yapmayı düşünüyorum takımda sorun olmazsa birlikde yapalım,,hatta ben fundaya söylücekdem takımızda ikili yarışlar yapsak hem canlanma hem hareket ve neşe kata bilir...
kızlarrrr e2 de martha da türk pazarındalar :))))
nasıl canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?