- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.421
kız bak şimdi ben o turşu kavurmasından yemezsem ölürüm,hiç yemedim ama çok canım çekti.binbir çeşit turşum var evde,çok severim ama yemiyorum,iştah açıyor,ekmek yediriyor
Merhaba takım!
Anca girebildim kızlar, gündüz bir ara günün yarısını okudum ama cevap verme fırsatım olmadı.
Raa eşli yarıştan bahsetmiş. Yapalım bunu, daha önce de Tuni bahsetmişti sanırım ama çok yorum yapılmamıştı herhalde. Şimdi isteyenler var gördüğüm kadarıyla... Katılım mecburi değil, kim istiyorsa yazsın, hatta bir liste yapayım hemen şimdi, isteyen istemeyen yazsın. İsteyenleri eşleştirelim, istemeyen olursa zorlamayalım. Benim için fark etmez, açıkta kalan olursa eşi olurum, olmazsa katılmam. :)
tunituni
Buffy26
berivannnn26
UmutCan
areser
Raa
Brave_
Handemi
Merhaba takım!
Anca girebildim kızlar, gündüz bir ara günün yarısını okudum ama cevap verme fırsatım olmadı.
Raa eşli yarıştan bahsetmiş. Yapalım bunu, daha önce de Tuni bahsetmişti sanırım ama çok yorum yapılmamıştı herhalde. Şimdi isteyenler var gördüğüm kadarıyla... Katılım mecburi değil, kim istiyorsa yazsın, hatta bir liste yapayım hemen şimdi, isteyen istemeyen yazsın. İsteyenleri eşleştirelim, istemeyen olursa zorlamayalım. Benim için fark etmez, açıkta kalan olursa eşi olurum, olmazsa katılmam. :)
tunituni
Buffy26
berivannnn26
UmutCan
areser
Raa
Brave_
Handemi
Ya kızlar bişey daha ben nezaman diyet yapsam bir müddet sonra vücudum ödem topluyo.Şuanda öyleyim,göbeğim gitmişti ne güzel ama şuan acaip şiş bilmiyorumki napsam:44:
Menüm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Öğle:
1 dilim ekmek
Yarım palamut (fırında)
Ara:
1 şeftali
Akşam:
2 dilim ekmek
1 kk penir
1 bardak süt
Sabırla rejime ve spora devam edeceksin. İllaki bir gün pes edecekler...
Kızlar bugün öldüm resmen
Fener - Trabzon maçına gittik kızım ve arkadaşlarla ama acaip yoruldum sesim kısıldı boğazım acıyo,ayaklarım ağrıyo.
Baya bir yol yürüdük onun için spor yaptım sayıyorum kendimi.Koştur koştur giittik sahaya aman ne kalabalık ne kalabalık.Hayır hepsi ok de ben Beşiktaşlıyım sırf kızımın hatrına çektim bunca sıkıntıyı,bi daha da para virseler gitmem
Canım kahvaltı ve öğle arası yok ihmal etme ara öğünlerini
Kızlar yukarıdaki mesajda listeyi boşuna mı yazdım yahu... :)
Listeden devam edelim lütfen...
Eşli takip isteyenler:
tunituni
Buffy26
berivannnn26
UmutCan
areser istiyor
Raa
Brave_
Handemi istiyor
NOT: Yeni güne geçtik, mesaj sayılarına dikkat.
Handecim çok haklısın ama dışardaydım, maalesef böyle oldu... Yanıma bir şey alabilirdim ama unuttum onu da...Normalde çok dikkat ediyorum biliyorsunuz. Yarın daha güzel olacak.
Kizlar ben yatıyorum uykum geldi size iyi geceler yarın da dışarıda olucam başladı benim koşturmasa cocukları yüzmeye verdim onaların tahlillerini alıcam.....öptüm sizi".....
Pelincim öncelikle senden şunu istiyorum. Lütfen kahve-limon başlığını okuma. Çünkü çok olumsuz konuşanlar var. Ben oraya ilk yorumumu karışımı 2 hafta uyguladıktan sonra yazmıştım gibi hatırlıyorum... Denemeden abuk subuk konuşuyorlar. Orayı okuma ve yapacağın şeye inan. Çünkü ben çok inanmıştım. Bir fırsatını bulsam yine yapacağım zaten, kararlıyım.
Macun kıvamı gibi yapmıyordum ben; yani ilk başta öyle başlamıştım ama sonra sulu daha iyi olduğuna karar vermiştim. Yani macun kıvamından daha sulu olacak ama kahveli limon kıvamında da olmayacak.Ben onu komple tüm vücudumdaki çatlaklara sürüyordum ve çok masaj yapıyordum, benim kadar yapan kaç kişi olmuştur bilmiyorum. 1 saat masajla yediriyordum, sert masaj yapıyordum; derimi parçalamayacak kadar ama oldukça sert. Diyelim kolumdan başladım, bir kola ilk postada 3 dakika harcadım, sonra geçtim göbeğime 5 dakika, bacağa geçtim 5 dakika... Sonra kola 2. postayı sürdüm. İlk sürdüğüm kahveler kurumuş oluyordu ben de onları elimle sürterek döküp yenisini sürüyordum. Karışım bitene kadar sürüyordum. Sonra da banyoya giriyordum. Duş jeli ya da sabun kullanmıyordum, krem de öyle...
En azından %50 fark oldu bende. Ama unutma, şüphe edersen fayda göremezsin. Bak ben canlı örneğim burda sana. İnan ve başla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?