Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız bak şimdi ben o turşu kavurmasından yemezsem ölürüm,hiç yemedim ama çok canım çekti.binbir çeşit turşum var evde,çok severim ama yemiyorum,iştah açıyor,ekmek yediriyor

Fasulye turşusuna ben bayılırım kavurması da süper oluyo, ben kendim yapmiyorum sağolsun Karadenizli bir komşum var o yapar cok. 3-4 çatal yedim bende....

Kızlar bugün öldüm resmen
Fener - Trabzon maçına gittik kızım ve arkadaşlarla ama acaip yoruldum sesim kısıldı boğazım acıyo,ayaklarım ağrıyo.
Baya bir yol yürüdük onun için spor yaptım sayıyorum kendimi.Koştur koştur giittik sahaya aman ne kalabalık ne kalabalık.Hayır hepsi ok de ben Beşiktaşlıyım sırf kızımın hatrına çektim bunca sıkıntıyı,bi daha da para virseler gitmem

Menüm

Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 kk peynir

Öğle:
1 dilim ekmek
Yarım palamut (fırında)

Ara:
1 şeftali

Akşam:
2 dilim ekmek
1 kk penir
1 bardak süt

Ben istiyoooruummmm.......

Ya kızlar bişey daha ben nezaman diyet yapsam bir müddet sonra vücudum ödem topluyo.Şuanda öyleyim,göbeğim gitmişti ne güzel ama şuan acaip şiş bilmiyorumki napsam:44:

Bende istiyorum valla süper olur sabah da okudum arkadaşımızın teklifini çok hoşuma gitmişti.Heyecan bile yaptım yav

Kızlar yukarıdaki mesajda listeyi boşuna mı yazdım yahu... :)
Listeden devam edelim lütfen...

Eşli takip isteyenler:

tunituni
Buffy26
berivannnn26
UmutCan
areser...........istiyor
Raa
Brave_
Handemi........istiyor

NOT: Yeni güne geçtik, mesaj sayılarına dikkat.

Son düzenleme:

Ben de bayılırım Handecim maclara özellikle kadınlara olanları pek kaçırmam bu mac hafta sonu olsaydı mutlaka gidecektim. Bei Fenerbahçe taraftarı olarak........

Mesaj 2
heeee anlamadık biz onu kaptan öğrencez bu işi zamanla

Handecim çok haklısın ama dışardaydım, maalesef böyle oldu... Yanıma bir şey alabilirdim ama unuttum onu da... Normalde çok dikkat ediyorum biliyorsunuz. Yarın daha güzel olacak.

Mesaj 3
İnşallah canım benim.Bende bugün ip atladım biraz acaip yoruyor gerçekten nefes nnefese kalıyor insan herkese tavsiye ediyorum.İyi kalori yaktırdığı kesin:))

Son düzenleme:
Kizlar ben yatıyorum uykum geldi size iyi geceler yarın da dışarıda olucam başladı benim koşturmasa cocukları yüzmeye verdim onaların tahlillerini alıcam.....öptüm sizi".....

Kızlar size bir şey yazayım da hem gülün, hem de olumlama ruhu görün.

Dün sabaha karşı ezan sesiyle uyandım; sağolsun hoca mikrofonun ayarını birazcık kaçırmış. :)
Ben de "Uyanmışken boş durmayayım, olumlamamı tekrarlayayım da iyice içime sinsin" dedim.
Onu tekrarlaya tekrarlaya uyumuşum.

Buraya da yazayım da eksik kalmasın:

Rahatım, huzurluyum, her an daha da kilo veriyorum. Kendime inanıyorum.

Birimiz pozitif, hepimiz pozitif. :118::118::118:

Kızlar test yapmaktan kaçınız hoşlanır bilmiyorum ama sitede dolaşırken çok başarılı bir karakter testi buldum. Buyrunuz link:

http://www.kadinlarkulubu.com/testler/545874-yeni-test-enneagram.html

Ben Tip 8 (meydan okuyan) çıktım. Ruhum asi zaten canım.

Tip 8, Meydan Okuyan: Kendinden emin, kararlı, sorumluluk almaktan çekinmeyen ve baskınlık kurma eğiliminde bir yapıya sahiptir. Kendi kendine yeterli olmak ve güçlü olmak, dünya üzerine büyük etki yaratmakla motive olur.

Temel motivasyon kaynağınız güçlü olmak, etki yaratacak işler yapmaya çalışmak ve olayları/durumları kontrol altında tutmaya çalışmak. Kendine güvenen, tartışmadan kaçmayan ve koruma içgüdüsü yüksek birisiniz. Sahip olduklarınızı korumak, ortamdaki kontrolü elinizde tutmak, denetimi ve adaleti sağlamak istiyorsunuz. Kararsızlıktan, belirsizlikten, kısıtlanmaktan ve kontrol edilmekten hiç hoşlanmıyorsunuz.

Açık davranmaktan hoşlanıyorsunuz ve başkalarının da bu şeklilde davranmalarını istiyorsunuz. Herkesin sizinle aynı görüşte olmasını beklemiyorsunuz ama kendi fikirlerini savunacak güce ve cesarete sahip olmalarını bekliyorsunuz. Başkalarının sizi sevmesini değil size saygı duymasını önemsiyorsunuz.

Masumiyet ve adalet sizin için çok önemli kavramlar. Haksızlığı ve sahtekarlığı hiç sevmiyorsunuz. Çevresindekileri koruyan birisiniz. Sevdiğiniz kişiler ve haksızlığa uğradığını düşündüğünüz insanlar uğruna mücadele etmekten kaçınmıyorsunuz. Çatışmadan kaçmak bir yana, “adaleti uygulayan kişi” kimliğini benimsiyorsunuz.

Adaletin savunucusu. Çoğu arkadaşım yolda yürürken bile insanlarla tartışmaya yer aradığımı söyler. Birinin bir tavrına sinir oldum mu hemen laf söylerim. Başkalarının sesini çıkarması gerektiği ama çıkarmadığı yerde laf söylerim. Günlerim milleti dize getirme sevdası yolunda kavgalarla geçiyor. Tabi siz internet ortamında yumuşak halimi görüyorsunuz. :) Hele otobüste, metroda bir kavga gördüm mü hemen durup dinliyorum, haklı olanı anlayıp destek çıkmak için. Çok karışıyorum başkalarının işine galiba.

Tabi bu bana ne getiriyor: Sadece bol bol sinir. Millet yine bildiğini okuyor anacım. Bu dünya düzelmez.

Dünya üzerinde etki bırakmak tek amacım diyebilirim gerçekten, bunu nasıl başaracaksam... Çok da kontrolcüyüm. Bir işe bulaştım mı illa her şeyini ben kontrol edeyim istiyorum, öbür türlü dayanamıyorum. Kötü bir huy, değil mi?

Stres Altında Hissettiğinizde;
Güçlü, sorumluluğu ele alan ve kararlı biri olmanıza rağmen stres altında hissettiğinizde kendi başınıza kalmayı isteyebiliyor, neler olup bittiğini anlamaya çalışıyor, elinizde karar vermek için yeterli veri olmadığını düşünerek harekete geçmekte tereddüt edebiliyorsunuz.

Karamsar da yazıyordu stres için, burda yazmıyor galiba... Çok kötü bir durum işte, bir stres oldum mu "Hep ben, hep ben. Hiçbir şey yolunda gitmiyor. Yine olmayacak. Kahretsin." moduna giriyorum... Kendi kendimi toparlayabiliyorum ama en aznıdan. Gerçi birkaç saat geçmiş oluyor.

Güçlü yönleri:
Kararlı
Kendinden emin
İşbitirici
Koruyucu

Geliştirmesi gereken yönleri:
Baskın
Aşırı saldırgan
Bildiğini okuyan
Uzlaşmaz

Tip8'i tanımlamak adına çizilen grafik de şu:

Karşısındakiyle tartışan tip8 "Saldırgan değilim, sadece açık sözlüyüm" diyor.

Saldırgan değilim gerçekten yaaa. Tamam yumuşak söylemiyorum, bodoslama sivri sivri söylüyorum ama bu aşırı saldırgan olduğum anlamına gelmez, değil mi? Tip 8'in resminde de kıpkırmızı fon önünde masaya vuran bir yumruk var.

Ay yeter bu kadar, kendimi çok korkunç ve gıcık gördüm. Yani yazanlar doğru, en isabetli grup çıktım. Can alıcı yerlerden vurdu ama ben burda anlatılan o korkunç yaratık olamam ya... Kasten kötü göstermişler beni... :)

-----

Meraklınız varsa, yapıp sonucunu paylaşsın. Ben sizin sonuçlarınıza meraklıyım çünkü... Ben bayıldım bu teste. Bir tane de kendim bulup da çok beğendiğim, "ilerde yine yaparım" diye sakladığım bir test var mailimde... Onda da 41 karakter arasından kim olduğunu buluyordu. :)

----

Ay bir testin peşine takıldım, size de yazayım dedim, saati yine neredeyse 2 yaptım. Yatayım ben artık en iyisi... Keşke bir de uyuyan smiley olsaymış :) Hadi iyi geceler kızlar...

masajı elle mi yapıyordun canım,benim kabak lifim var,onla da yapabilirim.bir de anlamadım,masajdan sonra duş alırken sadece su mu kullanıcam,liflenmek yok mu.sadece karnıma yapsam yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…