Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menum

sabah
1 dilim kepekli ekmek
1kk peynır
1 haslanmıs yumurta
1 domates
3 zeytın

ara
3 cig badem
1 bardak sut

ogle
3 kaşık patates salatası (cok az zeytınyaglı)
yarım bardak ayran

ara
üzüm (kucuk bır kase)

aksam
1 avuc kadar yagsız tavuk (fırında)
coban salata
1 bardak ayran

şimdiye kadar bende çok az bilgim vardı ve çokda mantıklı gelmemişti ama kitabı okuyunca çok mantıklı geldi sinemciğim,orda tereyağı şu şekilde bahsediyor kesinlikle işlem görmüş yağlar yok sadece doğal, katı yağlardan margarin ve benzeri yağlar yok ama zeytın yağı ve tereyağı var,diyetin mantığı ,işlem gören yiyeceklerden uzak dur doğal şeyleri orantılı şekilde ye ,meyvede doğal olmasına ramen diyette çok az öneriliyor
sebebi ise doğalda olsa içindeki şeker oranının inisülünle bağlantısı,ayrıca spor zorunluluğu bu diyettede var,aslında sağlıklı sabah 2 yumurta hariç ben hepsini cok tuttum ,meyveye dayanabilirsan yapmayı düşünüyorum...

çok güzel sinemciğim..

sabah--1 armut 2 erik
öğle 2 çatal yağsız peynir yarım domates yarım dılım tam buğ.ekmegi
ara 6 mercimek köfte 1 kase salata 5 6 yaprak marul
ara 2 galeta
akşam 1 armut 2 erik ...
henüz yürümedim birazdan yürümeye çıkıcam...

Afiyet olsun canım her zamanki gibi güzel olmus

Senin kahvaltılara bı çözüm bulamiycaz galiba(

İyii akşamlar canlar yeşil çayımı aldım geldim bi yandan içiyorum, naptınız bütün gün döktürmüşsünüz ben biraz geçmişi okuyayım geliyorum şimdi....

Geçmiş olsun canım sen dinlenme bak...

Bugün kü menüm
Sabah : 2 dilim ekmek, peynir, domates, fasulye turşusu kavurması

Ara : 1 etiform mısırpatlağı (dışardaydım çantamda o vardı onu yedim)

Öğlen : Yarım çiğkofte dürüm, aslında 1 dürümdü çok geldi yarısını yiyebildim, 1 bardak ayran

Ara : YOk

Akşam : 3 kofte, 2 dilim ekmek, 1 bardak ayran,

Ara : Yeşil çay, 1 elma

Spor: Yapmadım ama bugün okula tam 5 kez gittim geldim, gece yatarken de abroketle mekik çekicem

Selam arkadaşlar,çok yoğun bir gün geçirdim,önce menümü yazayım
sabah
1yumurta
1kk beyazpeynir
1dilim tambuğday ekmeği
1kupa sütten kahve

öğle
2kase yoğurt çorbası
yarım dilim ekmek

akşam
yarım palamut(yağsız tavada)
birkaç çatal yağsız salata
bir kase yağsız közlenmiş patlıcan salatası

ara
1kupa sütten kahve

bugün ara öğünlerimi yapamadım,çok koşturdum,fırsatım olmadı,zaten hiç acıkmadım da.

kız bak şimdi ben o turşu kavurmasından yemezsem ölürüm,hiç yemedim ama çok canım çekti.binbir çeşit turşum var evde,çok severim ama yemiyorum,iştah açıyor,ekmek yediriyor

Handecim sen neler yapıyorsun bakalım gel de 2 lafın belini kıralım kızlar nerdesiniz fundayı da hiç görmedim bugun fundacım hersey yolunda mı :26:

Berivancım dışardaydım, ondan giremedim. :) Her şey yolunda.

İremcim çok geçmiş olsun.

Bugün sen girmek istersen gir ama mesaj sayısını doldurmak için girme. Battaniye altında iyileşmek için yatış olsun, mesaj yetiştirme yatışı olmasın. Bugün izinlisin. Ama iyileşmek için daha çok yemen lazım canım, iştahın yoktur belki ama en azından meyve yemeye çalış derim.

Raacım, çok az yiyorsun hep canım. Duraksamaya girersen eğer, bir daha nasıl hareketlendireceksin? Zaten menün çok az... O yüzden şimdiden biraz bol tut ki, ilerde kısman gerektiğinde kısabil.

Merhaba takım!

Anca girebildim kızlar, gündüz bir ara günün yarısını okudum ama cevap verme fırsatım olmadı.

Raa eşli yarıştan bahsetmiş. Yapalım bunu, daha önce de Tuni bahsetmişti sanırım ama çok yorum yapılmamıştı herhalde. Şimdi isteyenler var gördüğüm kadarıyla... Katılım mecburi değil, kim istiyorsa yazsın, hatta bir liste yapayım hemen şimdi, isteyen istemeyen yazsın. İsteyenleri eşleştirelim, istemeyen olursa zorlamayalım. Benim için fark etmez, açıkta kalan olursa eşi olurum, olmazsa katılmam. :)

tunituni
Buffy26
berivannnn26
UmutCan
areser
Raa
Brave_
Handemi

----
funda canım sen şu kahve limonu nasıl uyguluyordun bir denemek istiyorum anlatabilir misin

Pelincim öncelikle senden şunu istiyorum. Lütfen kahve-limon başlığını okuma. Çünkü çok olumsuz konuşanlar var. Ben oraya ilk yorumumu karışımı 2 hafta uyguladıktan sonra yazmıştım gibi hatırlıyorum... Denemeden abuk subuk konuşuyorlar. Orayı okuma ve yapacağın şeye inan. Çünkü ben çok inanmıştım. Bir fırsatını bulsam yine yapacağım zaten, kararlıyım.

Macun kıvamı gibi yapmıyordum ben; yani ilk başta öyle başlamıştım ama sonra sulu daha iyi olduğuna karar vermiştim. Yani macun kıvamından daha sulu olacak ama kahveli limon kıvamında da olmayacak. Ben onu komple tüm vücudumdaki çatlaklara sürüyordum ve çok masaj yapıyordum, benim kadar yapan kaç kişi olmuştur bilmiyorum. 1 saat masajla yediriyordum, sert masaj yapıyordum; derimi parçalamayacak kadar ama oldukça sert. Diyelim kolumdan başladım, bir kola ilk postada 3 dakika harcadım, sonra geçtim göbeğime 5 dakika, bacağa geçtim 5 dakika... Sonra kola 2. postayı sürdüm. İlk sürdüğüm kahveler kurumuş oluyordu ben de onları elimle sürterek döküp yenisini sürüyordum. Karışım bitene kadar sürüyordum. Sonra da banyoya giriyordum. Duş jeli ya da sabun kullanmıyordum, krem de öyle...

En azından %50 fark oldu bende. Ama unutma, şüphe edersen fayda göremezsin. Bak ben canlı örneğim burda sana. İnan ve başla.

Kızlar... Şu bizim ingilizce olayını yabancı dil başlığına açabiliriz. Ama sanırım "ingilizce öğrenmek isteyenlerin karşılıklı motivasyon ve birbirini takip grubu" gibi bir başlık açsak daha uygun olacak. Eğer hala kararlıysanız açalım. Bir de nasıl şeyler bekliyoruz o başlıktan, aklınızda neler var, neler yapmak istiyorsunuz, bunu yazın ki uygulanabilirliğine bakalım. Ve de eğer uzunca bir süre devam edebileceğinize inanıyorsanız açalım başlığı. Çünkü yabancı dil bölümü maalesef çöplük gibi, birbirinin benzeri bir sürü eski konu var ve çoğu tek sayfalık...

Bir de bu konudaki fikirlerinizi özelden yazarsanız daha iyi olur, zayıflama topiğini bulandırmayalım. :)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar hemen menümü paylaşim önce

Uyanınca : bir bardak ılık su
Kahvaltı : bir dilim ekmek,bir yumurta,iki çatal peynir
Ara : bir kahve
Öğlen : bir kepçe sulu köfte yemeği bir dilim ekmek,iki kaşık yoğurt
Ara : yeşil çay,bir elma
Akşam : bir kase çorba,bir ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…