- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.441
Mesaj 3
İnşallah canım benim.Bende bugün ip atladım biraz acaip yoruyor gerçekten nefes nnefese kalıyor insan herkese tavsiye ediyorum.İyi kalori yaktırdığı kesin:))
benim dünya şampiyonu boksör bir akrabam var,bir ara bjk'deydi,bana kulüpten ip getirdi al atla diye,en süper sporlardan biridir,birçok kasını birden çalıştırır dedi.ben pek yapamadım,evde olmuyor,eşyalara lambaya takılıyor,çok gürültü çıkıyor falan diye,açık arazide bahçede yapma imkanı olan varsa yapsın süper
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrgünaydın kızlarrr
dün dediğim gibi erkenden yattım ama hala uykum var
gerçekten uyudukça insan dinlenmiyor daha çokuyumak istiyormuş derlerdi inanamazdım:))
cok halsiz yorgun ve mutsuz hissediyoruumm(
funda kızacak olumlama nerde diye ama öyle hissediyorum
gerçek ruh halim bu
ruh halim buyken olumlama yapamıyorum((
günaydın kızlarrr
gerçekten uyudukça insan dinlenmiyor daha çokuyumak istiyormuş derlerdi inanamazdım:))
gerçek ruh halim bu
yok öyle ruh halim kötü mötü.bervinanın dediği gibi bir kahvaltı yap bi duş al kendine gelirsin.bazen insan iyi hissetmez bilirim kendini ama iyi olmak uğraş istiyen bir iş.iyi olucaz mutlu olucaz der ve buna inanırsak başarıya ulaşırız canım benim
masajı elle mi yapıyordun canım,benim kabak lifim var,onla da yapabilirim.bir de anlamadım,masajdan sonra duş alırken sadece su mu kullanıcam,liflenmek yok mu.sadece karnıma yapsam yeter
günaydın kızlarrr
gerçek ruh halim bu
Ay kızlar sabahtan beri bilgisayarla uğraştım. İlk mesajımdan sonra sürekli donmaya başladı. Açılmamaya başladı. Neyseki kurtardım... Çok korkmuştum yaa...O yüzden anca geldim ama daha pek bir hareketlilik yok anlaşılan. :)
Bu arada haftalardır içimde tutuyordum ama söylemeden edemeyeceğim, 5 boyutlu sinemaya gitmemiş olanınız varsa mutlaka gitsin. Ben en son 12-13 yıl önce Tatilya'da gitmiştim. Bu ay içinde 2 kere yine gittim. Çok güzeldi. :) Gitmeye karar verirseniz, gittiğiniz yerde jetpack varsa ona gidin. Sırtında bir roket oluyor, onla şehrin içinde uçuyorsun. Gökdelenlerin tepesinden aşağı iniyorsun, şehir trafiğinin içinde ezilmemeye çalışıyorsun... Tam bir adrenalin bombası. Tek dezavantajı insan değil, kedisiniz.Ama bu zaten pek bir şey fark etmiyor, uçan sizsiniz sonuçta...
aaaaaaaaa çok güzel miş esk de var m ki acaba inşallah vardır yaaaaaaaaaa
Vardır bence canım, öğrenci şehri sonuçta...Büyükşehirlerin birçoğunda var.
fundacım senin dediğin 5 boyutlu olan mı cosmic e binmiştim ben de tren ,uzay yolu falan o mu çok güzel oluyo ama dediğine binmedim varsa hemen deniyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?