Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mesaj 3
İnşallah canım benim.Bende bugün ip atladım biraz acaip yoruyor gerçekten nefes nnefese kalıyor insan herkese tavsiye ediyorum.İyi kalori yaktırdığı kesin:))

benim dünya şampiyonu boksör bir akrabam var,bir ara bjk'deydi,bana kulüpten ip getirdi al atla diye,en süper sporlardan biridir,birçok kasını birden çalıştırır dedi.ben pek yapamadım,evde olmuyor,eşyalara lambaya takılıyor,çok gürültü çıkıyor falan diye,açık arazide bahçede yapma imkanı olan varsa yapsın süper

Günaydıııın anam kimseler uğrtamamış henüz noldunuz kızlar hadi uyanın:))
Çocukları yolladım iki bardak suyumu içtim şimdi kahvaltı zamanı.

günaydın kızlarrr
dün dediğim gibi erkenden yattım ama hala uykum var
gerçekten uyudukça insan dinlenmiyor daha çokuyumak istiyormuş derlerdi inanamazdım:))

cok halsiz yorgun ve mutsuz hissediyoruumm(

funda kızacak olumlama nerde diye ama öyle hissediyorum
gerçek ruh halim bu
ruh halim buyken olumlama yapamıyorum((

aslında müsait bi ortam olsada atlasak
geöen gün oğluşla atladık zıpladık onu oyalıycaz diye kan ter içinde kaldım
asilında gittim atlamalık ipte aldım ama bi türlü evde yapamadım
dışardada çok skain bi yer olması lazım koskoca kadınız sonuçtaaa

Eşli takip isteyenler:

tunituni ( olabilir tabi ama ben zaten fundayla yarışıyorummmm)
Buffy26
berivannnn26
UmutCan.........olabilir
areser...........istiyor
Raa
Brave_
Handemi........istiyor

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
hayırdır ablacım neyin var neden yorgun ve mutsuzsun kalk bır kahvaltı yap canım kendıne gelırsın

Yok öyle Ruh halim kötü mötü.Bervinanın dediği gibi bir kahvaltı yap bi duş al kendine gelirsin.Bazen insan iyi hissetmez bilirim kendini ama iyi olmak uğraş istiyen bir iş.İyi olucaz mutlu olucaz der ve buna inanırsak başarıya ulaşırız canım benim

kesinlikle canım dün me maça mı gittin iyi yapmjıssın senin kız kaç yaşında bacım

Günaydın kızlar. :)

masajı elle mi yapıyordun canım,benim kabak lifim var,onla da yapabilirim.bir de anlamadım,masajdan sonra duş alırken sadece su mu kullanıcam,liflenmek yok mu.sadece karnıma yapsam yeter

Ben elimle yapıyordum canım. Sadece su kullanıyordum, evet. Sabun falan sürmüyordum.

İhtiyacından fazla uyuyunca öyle oluyor Tunicim. Bence biraz spor yapsan daha iyi hissedersin. :)

Ay kızlar sabahtan beri bilgisayarla uğraştım. İlk mesajımdan sonra sürekli donmaya başladı. Açılmamaya başladı. Neyseki kurtardım... Çok korkmuştum yaa... O yüzden anca geldim ama daha pek bir hareketlilik yok anlaşılan. :)

Bu arada haftalardır içimde tutuyordum ama söylemeden edemeyeceğim, 5 boyutlu sinemaya gitmemiş olanınız varsa mutlaka gitsin. Ben en son 12-13 yıl önce Tatilya'da gitmiştim. Bu ay içinde 2 kere yine gittim. Çok güzeldi. :) Gitmeye karar verirseniz, gittiğiniz yerde jetpack varsa ona gidin. Sırtında bir roket oluyor, onla şehrin içinde uçuyorsun. Gökdelenlerin tepesinden aşağı iniyorsun, şehir trafiğinin içinde ezilmemeye çalışıyorsun... Tam bir adrenalin bombası. Tek dezavantajı insan değil, kedisiniz. Ama bu zaten pek bir şey fark etmiyor, uçan sizsiniz sonuçta...

aaaaaaaaa çok güzel miş esk de var m ki acaba inşallah vardır yaaaaaaaaaa

fundacım senin dediğin 5 boyutlu olan mı cosmic e binmiştim ben de tren ,uzay yolu falan o mu çok güzel oluyo ama dediğine binmedim varsa hemen deniyecegim

Uzay yoluna pazar bindim. Jetpack'in üstüne hiç güzel gelmedi diyeyim, sen anla. Varsa bin canım. Tek sorunu 3-3,5 dakika kadar sürüyor olması... Ama o adrenalin anlatılamaz... Deli gibi çığlık atıyordum bindiğimde, kalbim küt küt çarpıyordu. Trafiğin içinde giderken çok kötü oluyorsun. Zor kaçıyorsun arabalardan, zaten en büyük gerilimi o yaratıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…