Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ev temizlendi,yemekler pişti,öğle yemeğide yendi artık komşuya gidip bir kahve içebilirim.Dönücem yine kızlar görüşmek üzere:)

selam kızlar
nasılsınız
sabah tlfndan girdim okudum ama yazamadım
bugün oğlanın keyfini oynadık:))
bugün güzel gidiyor bende artık spora başlaıdm
yürüyüş yapıyorum akşam üstleri oğlumla
çok iyi hissediyorum kendimii:))

maşallah pelincimmm
snein metabolizma hakkaten çok hızlı
sporda baya işe yarıyor
tebrik ediyorum darısı bizim başımıza:))

göğüs için şınav cektin heralde dimi??

yani ben karatay diyetiyle ilgili çok ayrıntılı bişey bilmiyorum
tv dan duyduklarım kadarıyla az cok bilgim var
yani zaten sağlıklı ve düzenli beslendiğimizde kilo veriyoruz helede spor yapınca
onun için ayrıca karatay diyeti yapmaya gerek varmı emin dğeilim açıkcası
genel hatlarıyla örenkeler alabilirisniz ama mesela bildiğim kadarıyla tereyağı serbest o diyette o tarz şeyleri uygulama konusuna katılmıyorum ben
yada yumurta
tamam yumurtanın kolesterolu çıkarma çıkarmama etkisi artık tartışılır durumda ama bence yumurta serbest demek sağlıklı bi sonuç vermez
vs..

onun için diyete dikkat edip sporda yapıldıgı zaman bence zaten gayet güzell ve sağlıklı kilolar gidecek
bence sizde direk karatay diyeti diye takılmayın ama ondan bazı yerlerde esinlenin ama tamamen o diyete yönlenmeyin

yani hayatımız karatay diyetiyle devam edemeyeceğine göre diyeti bırakınca ( yani karatay diyetini) hoop kiloları geri almak çok kolay olabilir
onun için hayat boyu devam edilebilecek bi diyete başlamak ve yapmak sonuçta bizi geçici sevinşelr vermemesi ve hüsrana uğratmaması açısından önemli diye düşünüyorum benn:))
tabi takdir size kalmış:)))

berivancımm nasılsın cnaım
hafta sonu özlüyoruz seni:))
spora başlamana sveindim bende başladım artık:)
sporsuz olmuyor gerçekten kilo verilmiyor
bu hafta full time sporrrrrr

berivancımm nasılsın cnaım
hafta sonu özlüyoruz seni:))
spora başlamana sveindim bende başladım artık:)
sporsuz olmuyor gerçekten kilo verilmiyor
bu hafta full time sporrrrrr

sporsuz kilo veremedık canım bir de spor yaparak denıyecegım 1 ay bırakmadan dpor yapacagım tunicim dediğin gibi sadece esinlenecegim yoksa ben yumurta hayatta yıyemem sene de 5 yumurta meyişliğim yokktur yemeklerın içine koyulan harıs gunde 2-8 yumurta yemem imkansız

Handecim sen neler yapıyorsun bakalım gel de 2 lafın belini kıralım kızlar nerdesiniz fundayı da hiç görmedim bugun fundacım hersey yolunda mı :26:

bencede doğru karar canım:))
bende ilk başlarda gayet güzel kilo veriyordum spor yapıyordum çünkü:)
ne zaman sporu aksatmaya başladım o zmana yavaşladı kilo vermem
madem bu kadar çabalıyoruz günde 1 saatimizide ayıralımda sonuç tam olsun dimi ama:))

bencede doğru karar canım:))
bende ilk başlarda gayet güzel kilo veriyordum spor yapıyordum çünkü:)
ne zaman sporu aksatmaya başladım o zmana yavaşladı kilo vermem
madem bu kadar çabalıyoruz günde 1 saatimizide ayıralımda sonuç tam olsun dimi ama:))

kesinlikle ablacım şimdilik yapmak zor geliyoe ama alışacagım
şu şınav çeken arkadaşlara bayılıyorum maşallah 200-300 çekenler bile var mıs

Menümü yazayım kızlar
Sabah
Yarım yufka
Domates
Peynir
4 zeytin

Ara
1 yeşil elma

Öğle
5 altinbasak
Domates

Ara
5 petibor bisküvi
1 yeşil elma

Aksam
3 kasık taze fasulye
5 kasık bulgur pilavı
Domates salatası
2 kasık yoğurt

merhaba kızlar..
bugün çok hastayım..dün camları silerken galiba soğuk almışım..sabah yataktan kalkamadın belim, böbreklerim ağrıyor..bütün gün yattım diyebilirim. midem bulanacak gibi oluyor doğru dürüst bişey de yiyemedim..menüm;

kahvaltı
2 küçük dilim çavdardan tost (beyaz peynir koydum arasına)

öğle
1 adet nektari

akşam
1 kase mercimek çorbası

çorbayı zorla içtim diyebilirim..yine girerim kızlar battaniye altında yatışa devam

aaaaaaaaa çok geçmiş olsun canım dikkat et tatlım dinlen birseyler se ye ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…