- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.381
Ev temizlendi,yemekler pişti,öğle yemeğide yendi artık komşuya gidip bir kahve içebilirim.Dönücem yine kızlar görüşmek üzere:)
Günaydın canım takımım,hepinizi çok seviyorum
funda raa sinem berivan hande arzuuuuu
tuni esin irem canlarım çok mutluyum süperim bugün.
göbeğim eridi belim incecik oldu,şınav çekiyorum göğüslerim daha 2,3günde toparlandı bile,eee 50leri de gördüm,yanında 9buçuk olsa da,gencim güzelim,sağlıklıyım,eşim sağlıklı oğlum sağlıklı allahım daha ne ister bir insan
sana şükürler olsun.
Para pul gelir gider,umurumda değil.
Ah şu karnımdaki çatlaklara da bir çözüm bulayım,bekar kızım diye yuttururum kendimi valla:)
darısı hepinize canlarım,yılmak yok,devam,sporun mucizesine inanın,mutlaka yapın
berivancığım benimde arkadasım 2 ayda 10 kilo vverdi ve bende hemen kıtabını aldım ve okudum banada aslında çok mantıklı geldi hatta bende yapmayı düşünüyorum takımda sorun olmazsa birlikde yapalım,,hatta ben fundaya söylücekdem takımızda ikili yarışlar yapsak hem canlanma hem hareket ve neşe kata bilir...
kızlar cumartesi günü pendiğe gittik viaport daydım çok güzel geçti ama yorucuydu menülerimi tam hatırlamıyorum ama agır hiç birsey yemedım sadece 1 poçaca fazla oldu o kadar
sözümü tuttum spora başladım
sporum :45 dk tempolu yürüyüş ,tvistim var az yapabildim kaç dk bilmiyorum birde hergün 200 ip atlıyorum
dün çarşıda lise den arkadaşım la karşılaştık kız benden kiloluydu ama bir gör 55 kilo olmus ben şok zor tanıdım valla oturduk bir kahve içtik bana dırrını anlattı KARATAY DİYETİ dedi uzun uzun neler yaptıgını anlattı 6 ay da 25 kilo vermiş hemde hiç zorlanmadan kıtabını okumus ve aynen yapmıs hayatından emekle alakalı herseyı sılmıs poğça ,simit ,kek falan
pilav ,makarnayı da çok saglıklı gorunuyodu kıtabını aldık bana bolca da kuruyemıs fındık,fıstık,bdem bunları bol tuketeceksın dedı işin sırrı bu dedı aasla ekmek yemek yok günlük yumurta peynır zeyzın ye kuvvetlı yap kahvaltını dedı rvr grldım kıtabı hatım ettım hepsını okudum kafa ma çok yattı kızı bır gorsenız öyle hos olmuşkııııııııı
kızlar ben karatay dıyetı yapmak istıyorum takım için bır masuru olur mu :26::26::26:
günaydın canım takımımmmmmmmmm çok özledim sizi çok çok çoooooooooookkkkkkkkkkkk
aaaaaaaaaayyyyyyyyy ne çok yazmışsınız valla oku oku helak oldum vallamaşallahhhhhhhhhhh diyeyimmm
evet işte geldim burdayım
tunicim öncelikle geçmiş olsun Allah dan kasko varmış canım ,nişan elbisenin içine girebilmiş olman müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım tebrik ederim
buffyy canım profil resmin çok hoş bir maşallah da benden
arzu cum :alıntı çok güzel oolmuş canımcım
handecim hoşgeldin tatlım
berivancımm nasılsın cnaım
hafta sonu özlüyoruz seni:))
spora başlamana sveindim bende başladım artık:)
sporsuz olmuyor gerçekten kilo verilmiyor
bu hafta full time sporrrrrr
sporsuz kilo veremedık canım bir de spor yaparak denıyecegım 1 ay bırakmadan dpor yapacagım tunicim dediğin gibi sadece esinlenecegim yoksa ben yumurta hayatta yıyemem sene de 5 yumurta meyişliğim yokktur yemeklerın içine koyulan harıs gunde 2-8 yumurta yemem imkansız
sporsuz kilo veremedık canım bir de spor yaparak denıyecegım 1 ay bırakmadan dpor yapacagım tunicim dediğin gibi sadece esinlenecegim yoksa ben yumurta hayatta yıyemem sene de 5 yumurta meyişliğim yokktur yemeklerın içine koyulan harıs gunde 2-8 yumurta yemem imkansız
bencede doğru karar canım:))
bende ilk başlarda gayet güzel kilo veriyordum spor yapıyordum çünkü:)
ne zaman sporu aksatmaya başladım o zmana yavaşladı kilo vermem
madem bu kadar çabalıyoruz günde 1 saatimizide ayıralımda sonuç tam olsun dimi ama:))
neyse şekerler ben şimdilik kaçıyorum
gideyim oğlumu alayım
yürüyeyim biraz
onu parka götüreyimm
görüşürüz
aaaaaaaaa çok geçmiş olsun canım dikkat et tatlım dinlen birseyler se ye amamerhaba kızlar..
bugün çok hastayım..dün camları silerken galiba soğuk almışım..sabah yataktan kalkamadın belim, böbreklerim ağrıyor..bütün gün yattım diyebilirim. midem bulanacak gibi oluyor doğru dürüst bişey de yiyemedim..menüm;
kahvaltı
2 küçük dilim çavdardan tost (beyaz peynir koydum arasına)
öğle
1 adet nektari
akşam
1 kase mercimek çorbası
çorbayı zorla içtim diyebilirim..yine girerim kızlar battaniye altında yatışa devam
Menümü yazayım kızlar
Sabah
Yarım yufka
Domates
Peynir
4 zeytin
Ara
1 yeşil elma
Öğle
5 altinbasak
Domates
Ara
5 petibor bisküvi
1 yeşil elma
Aksam
3 kasık taze fasulye
5 kasık bulgur pilavı
Domates salatası
2 kasık yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?