- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.461
Uzay yoluna pazar bindim. Jetpack'in üstüne hiç güzel gelmedi diyeyim, sen anla.Varsa bin canım. Tek sorunu 3-3,5 dakika kadar sürüyor olması... Ama o adrenalin anlatılamaz... Deli gibi çığlık atıyordum bindiğimde, kalbim küt küt çarpıyordu. Trafiğin içinde giderken çok kötü oluyorsun. Zor kaçıyorsun arabalardan, zaten en büyük gerilimi o yaratıyor.
uzay yolundan da güzelse hemen deneyecegım adı ne olarak geçiyor du tatlım
kaptanım millet nerede :44:
Tunaydın Fıstıklar...
Esim az once gitti. Sabah 9:30 da kalktım. Sabah kahvesi ve kahvaltı coktan bıttı ama ancak geldım. Dunle bugunu okudum biraz. :)
----------------------------------------------------------
Fundacım testi yaptım ama mailime sadece bir link gelmis. senin ki gibi detaylı bir anlatım yok
Sitenin son sayfasında az bır acıklama vardı sadece.. O da şöyle;
TİP 1 : Mükemmeliyetçi
İdealist, amaçları olan, standartlara ve kurallara bağlı biriyim. Neyin hatalı olduğunu hemen görürüm ve düzeltirim ya da düzeltilmesini sağlarım.
+Güçlü Yönleri
Kalite Odaklı
Disiplinli
Detaycı
Geliştirici
-Geliştirmesi Gereken Yönleri
Eleştirel
Savunmacı
Esnek Olmayan
Yargılayıcı
Resimde elinde X işareti tutan bir adamcık vardı. Baloncugunda da soyle yazıyordu; Eleştirmiyorum, sadece doğru olanın yapılmasına çalışıyorum.
------------------------------------------------------------------------
Olumlu, olumsuz tum analizi dogru kesinlikle :) ben zaten herkesten once kendimi cok eleştiririm ve en çok kendime acımasız olurum hata kabul etmem. kararında olsa güzel bir huy ama benimki kararında değil o yuzden iyi bir huydan cıkıyor.
Ama cok kısa acıklama yapmıslar. O kadar sorudan sonra iki satır yazmıslar.
Cuma'dan beri kilom aynıydı. Tabi facia bir gun yasadım o gunden bugune (menu acısından) onunda etkısı oldugunu biliyordum, artı vucut alısık olmadıgı seyleri yiyince kac gundur mırastı bana yediklerim, tuvalete cıkamıyordum.ama yıne de 100gr az yada cok cıkmaması ''ne oldu bu tartıya otomatıge bagladı'' dedirtmişti bana
Kaç gundur buraya yazmıyorum unutmusum ama ben içimden hep olumlama yapıyorum. Dun olumlama cok yaptım, tartıyı bozmak icin surekli.. :)
64 kiloyum 64 kiloyum dedim durdum :)
bu sabah tartıldım 65.5 den 64.9 a dusmusum (yine:)))) sokzede olmadan oncekı kılomdu ya :)))) )
mutluyum, herşey çok güzel, 63 kiloyum... :)
Sinemcim o linke tıklayınca açılan sayfada "pdf" linki var. Yani bir sürü farklı formatta indirme linkleri var, biri de pdf... Ben onla açıp ayrıntısını görmüştüm. :)
Daha da düşecek o rakam canım. Olumlamaya devam!
Arkadaşlar 1 yaşında ikiz kızlarım var daha öncesinde bu forum sayesinde 10 kg vermiştim ama hamilelik doğum derken aldım yine eski kiloma dönmek istiyorum çocuklarla çok fazla diyet yapamıyorum açıkcası ne bulursam onu yiyorum ama şu an itibari ile bir karar aldımm diyete tekrar başlıycam önceden yürüyüş yapıyordum şimdi böle bişey yapamam ama dikkat ederek zayıflayabilirim yoksa alıp başımı gidicem şu anda 71 kg geliyorum ilk hedefim 63 kg bu arada boyum 1.60 yinede biraz çok ama ilk etap için yeterli beni takıma alırmısınızz...
Ay kızlar sabahtan beri bilgisayarla uğraştım. İlk mesajımdan sonra sürekli donmaya başladı. Açılmamaya başladı. Neyseki kurtardım... Çok korkmuştum yaa...O yüzden anca geldim ama daha pek bir hareketlilik yok anlaşılan. :)
Bu arada haftalardır içimde tutuyordum ama söylemeden edemeyeceğim, 5 boyutlu sinemaya gitmemiş olanınız varsa mutlaka gitsin. Ben en son 12-13 yıl önce Tatilya'da gitmiştim. Bu ay içinde 2 kere yine gittim. Çok güzeldi. :) Gitmeye karar verirseniz, gittiğiniz yerde jetpack varsa ona gidin. Sırtında bir roket oluyor, onla şehrin içinde uçuyorsun. Gökdelenlerin tepesinden aşağı iniyorsun, şehir trafiğinin içinde ezilmemeye çalışıyorsun... Tam bir adrenalin bombası. Tek dezavantajı insan değil, kedisiniz.Ama bu zaten pek bir şey fark etmiyor, uçan sizsiniz sonuçta...
İkizlerini emziriyor musun canım?
yok canım emzirmedim hiç emmediler 6 aylık doğdular kendileri çok stresli günler atlattım onun için bu zamana kadar bide diyetle kendimi strese sokmak istemedim serbest bıraktımm ama artık yeter...
Benim seni burdan tanıyabildiğim kadarıyla genel olarak uyduğunu düşünüyorum. Ama o mükemmeliyetçilik çok kötü bir şey...
XXXXXXXXXXXL mükemmeliyetçi bir annenin kızı olarak ben de mükemmeliyetçiydim. Yani o kadar kötüydüm ki, bir tablo yaptım diyelim, 2 ayımı harcadım, sonuna da geldim, bitirdim ve çok da güzel olduğunu düşünüyorum. Daha sonra o tabloya az bir şey tiner damladı diyelim. 2 ton fark oluştu. Onu çöpe atar, yenisini yapardım. :S
Neyseki artık aştım; nasıl yaptığım konusunda hiçbir fikrim yok gerçi...2 senedir normal biri oldum.
Sinemcim bu durum seni çok rahatsız ediyorsa Doğan Cüceloğlu'nun "İçimizdeki Çocuk" kitabını oku... İnsanların biraz miras bıraktığı kötü huyları; neden öyle olduğumuzu ve bunun mantıksal irdelemesini öyle güzel anlatıyor ki... Her konuda yapıyor bunu... Mükemmeliyetçilik, suçluluk duygusu, kendini küçük görme, acıdan zevk alma... Bütün bunların nedenlerini gösteriyor ve yıllardır yaşadığınız takıntıların, ruh hallerinin ne kadar gereksiz olduğunu anlıyorsunuz. İyice içinize işlediğiniz zaman da kendinizle barışıyorsunuz ve o huylar sizin gücünüze göre ya tamamen, ya da büyük ölçüde ortadan kalkıyor.
Hepinize tavsiye ederim. Okumayan varsa okusun. Okuyan da bir daha okusun.Ben de ara ara tekrar okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?