Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu olumlama anlaşılan işe yarıyor
ama ben bi türlü alışamaıdm
bi komik geliyr söylediğim laflar ama pelin funda ve sinem hemn etkisini görmüssünüz anladığım kadarıyla

onun için bende alışmaya çalışıcamm
güzleim mutluyum kolay kilo veriyorum ve aman allahımmmm 69 kiloyummm:))))

kurallara uyabilirim ancak ben cumartesi pazar günleri yada akşam mesaj atamayabilirim çocuklarla olduğum süre içerisinde bilgisayarı açmam ve başına oturmam çok zor oluyor gün içerisinde iş yerinden olabildiğince paylaşımda bulunurum birde bu günlerde taşınacağımdan dolayı evde bilgisayarla hiç uğraşamıyorum biraz da izin alıcam o yüzden iki hafta kadar deneme sürem olursa çok sevinirim olabilir mi acaba

sabahki modumdan çok şükür kurtuldum
bi arkadaşı aradım dışarı çıktık yemek yedik muhabbet ettik
akşam üstü içinde başka bi arkadaşla sözleştik birazdan onunla çıkıcaz
hatta o arada başka çok sevdiğim bi arkadaşım geldi çıkalım diye:)) onu artık yarına erteledim:))

sabah napsam ne etsem derken sağolsun arkadaşlarım beni iyi hissettirdi
akşamda bi arkadaş çağırdı ama gidermiyim bilmiyorum
aman allahım bir günde 3 kapıda yapmayayım artık onuda başka sefere kullanayım:))

2 hafta deneme süren zaten olacak. :) Ama o süre içinde de normal bir üye gibi olman, yani tüm kurallara uyman gerekiyor. Mesaj atmak çok problem olacaksa başka bir takıma git istersen. 1. takımın mesaj zorunluluğu yok diye biliyorum. Onlara sorabilirsin, olmadı yarışmaya katılmak isteyenler başlığına da yazabilirsin.

Son düzenleme:
Tunicim keyiflendiğine çok sevindim canım. Bir yandan bisiklete biniyorum, o yüzden uzun cevap yazamıyorum sana. :)

teşekkür ederim canım:)))
yürüyüş yapamıyorum bugün dün yeni bi ayakkabım vardı onu giydim aman allahım nasıl vurmuş ayağımı korkunç
neyse bi iki güne toparlar heralde bende evde yaparım bişeylerr:))

çok sorun olmaz ama olabileceği zamanlarda olabilir tamam canım ben yarışmaya katılmak isteyenler başlığına yazayım kuralları bozmak istemem sağol

canım ben diyetin basından bu yana yapıyorum, alısırsın zamanla :) bir de kucuk kagıtlara yazıp gece yastıgımın altına koyuyordum olumlamalarımı. :) fundam sağolsun burda da hareketlendirdi. ben bir süredir unutmustum yapmıyordum. birde ben bunu sadece diyette değil güncelde de cok yaparım.
gectiğimiz gunlerde eşim işten ayrılmıstı hatırlarsanız, en umutsuz anlarımda birden en pozife gecerim, gunlerce iş bulamadı moralıfım sıfırdı, olumlamaya basladım tekrar...
''harika bir iş buldu, tam istediğimiz gibi, artık her şey yolunda'' diye. ve şükür sonunda gercekten buldu. ben olumlamaya basladıgımın 2.gununde :)

ben enerjıye ve beyın gucune cok ınanırım. pozitif her zaman, pozitifi çeker.. ...ve beyin gucu zaten ispatlı bir olay..

ilki tesadüf olabilir...
ikincisi de tesadüf olabilir..
ama üç'de ya da daha fazlasında tesadüf demek inançsızlıktır..

:) yani tunim yurekten inanarak yap olumlamalarını ve sadece dıyet ıcın değil istediğin herşey için.

canım ne guzel arkadaslarla vakıt gecırmeyı cok ozledım. bekarken edindiğim tum arkadaslarım hep baska sehırdeler.. yaş ilerledikçe yenileride zor oluyor..
ne guzel organize edemiyorsun 1 gune :) iyi eglenceler, tatlı muhabbetler..

Sinem seni artık resmi ruh ikizim ilan ediyorum.

Ben de çok yazmışımdır bunları buraya... Hayatınızın her alanında uygulayın bunu kızlar. Yaşamak istediğiniz şeyi düşünün, hayalini kurun ama inanın, hiçbir şüphe girmesin hayallerinize... O zaman istediğinizi elde edersiniz.

Kızlar üye kaçırıyorum diye bana kızmayın.
Daha ilk baştan mesaj sayısı pazarlığı olunca o üyenin sürekli olacağına pek inanmıyorum. Ya yazmayacak, sonunda bize sadece bir başka üyeyi almada vakit kaybettirmiş olacak, ya da günde 2-3 mesaj yazıp uğraştıracak gibime geliyor. Bu yarışmada başka takımlar da var; herkes kendi için en uygun yere gitsin. Biz yeri geliyor bir günde 3 sayfa yazıyoruz; zaten 2 den aşağı da yazmıyoruz. Başka takımlarda 3 günde 1 sayfayı anca dolduranlar bile var. O takımların da zaten düzeni öyle, mesaj atamayacak biri oralarda daha iyi olur diye düşünüyorum. :)

kesinlikle haklısın canım

gencim,güzelim herkesin kıskandığı zayıf biriyim

Sımsıkı bir karnım ve formunda, kaslı bacaklarım var. Metabolizmam çık hızlı çalışıyor. Gencim, çıtırım, hayatımın keyfini çıkarıyorum.

Birimiz pozitif, hepimiz pozitif! :118::118::118:

Haklisin fundacim
Önemli olan bize uyum sağlayacak ol paylasimli ve uyumlu birini bulmak:))
Sabah yazan başka bı arkadas daha vardı onun profiline baktimda aynı anda birçok takıma yeriniz varmi yazmış
İyiki cevap vermemissin

Evet burdan cevap yazmadım o kişiye... Çünkü katılmak isteyenlere yazmıştı. Ordan çağırdım. Ama ben çağırmama rağmen 3. takıma gitmiş.

Olumlamalar süper kızlar bayıldım valla harikasınız... Bi olumlama da benden

Kimse inanmaz benim iki çocuk annesi olduğuma fıstık gibiyim masallahh......

iyi akşamlar arkadaşlargün boyu dışardaydım şimdi geldim ve takımım ne durumda diye sizleri okudum genel itibariyle hepimiz iyiyiz şükür..
menümüm
sabah 1 yumurya ve yağsız peynırle yapılmış omler 1 erik
ara 1 dilim su böregi (özel yağsız kıymalı)
öğle--
ara ve akşam 1 kase bol sebzeli kısır 1 kıymalı börek
şimdi yarım domates yarım salatalık ve 1 kep galeta
1 saat cok tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…