Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Berivan, Sinem, Raa... 3 evetimiz var.

Ben hayır diyorum. (dediğim gibi 4 hafta çok fazla geldi bana)

9 aktif üyemiz var kızlar. Oy çoğunluğunu yakaladığmız anda cevap vereceğim. Lütfen kalan arkadaşlar da fikirlerini söylesin.

Linke tıklamayın kızlar.

Bu şekilde hiç tanımadığı insanlardan, rastgele oy istemek hiç hoş değil. Ne olduğunu bile göremiyoruz, görsek de fark etmez. Ben neden kişisel işlerimi karıştırmıyorum buraya? Üstelik ben bu forumun da, bu yarışmanın da, bu takımın da aktif üyesiyim.

Her şeyin bir yolu var, bu şekilde olmaz.

bugünkü menüm;

kahvaltı
2 dilim çavdar
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates 1 tutam maydonoz
3 fincan çay

öğle
yok kaptanım yaa yine geç kahvaltı yaptım

ara
1 adet nektari

akşam
1 tabak yaze fasülye
biraz patates salatası

birazdan belki sütlü nescafe içerim

su: yatana kadar 2 lt olur
spor: tüm evi sildim, süpürdüm, balkon yıkadım, çamaşır astımm...yani bahane çok, spor bugünlük yok:)

Menün güzel canım. Beğendim.
Spor da tam yazdığın gibi olmuş.

kızlar dün konuşulmuş eşli yarıştan bahsetmişsiniz..ben çoğunluğa katılırım, hem belki daha daha motive edici, daha hırslandırıcı olur..yeteri kadar hırslı değilim zaten hırslanmaya ihtiyacım var..ben uyarım her türlü, kaptanımız kim kiminle eşlenecek karar versin, bizde uygulayalım..

fundacım linkini vediğin testi bende yaptım..valla süper bişey, sonuçlar gerçekten gerçeğe çok yakın..

TİP 9: BARIŞÇI

Temel motivasyon kaynağınız, uyum içinde yaşamak ve çatışmadan kaçınmak. Hayatınızda uyumlu ilişkilere sahip olmak istediğiniz için, kendi enerjinizi ve gücünüzü çok fazla ortaya koymuyorsunuz. Huzurlu hissetmek ve barışı korumak sizin için daha önemli. Çatışma çıkmaması için problemleri büyütmekten, çatışma çıkarıcı davranışlarda bulunmaktan ve öfkenizi göstermekten kaçınıyorsunuz

Enneagram Tipinizin Güçlü Yönleri

Dinleyici, kabul edici, açık, duygusal olarak dengeli, rahat ve sakin birisiniz. Olumlu ve destekleyici bir tutum sergiliyorsunuz. İnsanları rahat hissettiriyorsunuz, sakinleştirici ve moral verici etkiniz var.
Olaylara kolaylıkla diğer insanların gözünden bakabiliyorsunuz. İnsanları biraraya getirip, arabuluculuk yaparak grup içinde uyumu sağlıyorsunuz. Gerektiği yerde de güçlü ve dinamik olmasını biliyorsunuz.
Huzur ve uyum arayan birisiniz. Rekabetten pek hoşlanmıyorsunuz ve işbirliği içinde olmayı tercih ediyorsunuz.

Fikirbirliği sizin için önemli. Tüm bakış açılarını dikkate alan, tüm tarafları dinleyen ve herkes
tarafından kabul edilebilecek çözümler bulabilen birisiniz. Herkesin ne düşündüğünü bilmek
istiyorsunuz ve bu görüşleri bir araya getirerek, kabul edilebilir çözümler üretmeye çalışıyorsunuz.
Diğer insanlarla kaynaşmak, barış içinde yaşamak istiyorsunuz. Taraf tutmak yerine arabuluculuk rolü
oynamayı tercih ediyorsunuz. Kendi isteklerinizi ön plana çıkarmak yerine genellikle diğer insanların
isteklerine, düşüncelerine uymayı tercih ediyorsunuz.
Dengeleyici bir etkiniz var. Aşırı sevinç veya hüznü nötrlüyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin iyinin
içindeki kötüyü, kötünün içindeki iyiyi görmelerini sağlayabiliyorsunuz.

Stres Altında Hissettiğinizde;

Dengeli, rahat ve sakin biri olmanıza rağmen stres altında hissettiğinizde Tip 6’nın olumsuz yönlerini
sergileyebiliyorsunuz: Endişeye kapılabiliyor, yok yere evham yapmaya başlayabiliyor ve daha şüpheci
olabiliyorsunuz.
Kendinizi Güvende Hissettiğinizde;
Dengeli, rahat ve sakin biri olmanızın yanısıra yanısıra kendinizi güvende hissettiğinizde Tip 3’ün
olumlu yönlerini sergileyebiliyorsunuz: Ne yapılması gerektiğine hızlıca karar veriyor, hedefe
odaklanıp, verimli ve üretken bir şekilde çalışarak sonuca ulaşabiliyorsunuz.

güçlü yönleri:
uyumlu
uzlaşmacı
hoşgörülü
dengeleyici

geliştirmesi gereken yönleri:
üşengeç
çatışmadan kaçınan
kararsız
İNATÇI:)

İremcim herkes istediği kişiyle eşleşiyor canım. Ben müdahelede bulunamam. İki kişinin anlaşması önemli.

fundacığım iyi olduğunu okuddum ama ,nezaketen bende geçmiş olsun demek istiyorum cnmm..

Teşekkür ederim Raacım. :)

biri beni itelesin lütfen, yürümeye inememek için nerdeyse kendimi hastalamak üzereyim...

Ben iteleyim seni...
Bugünkü 500 kalorilik ceza bitti mi?
Sabah Berivan'ın kardeş takıma ceza yazdığını biliyorsun değil mi Raacım?

Kızlar bugün konuştuğumuz Püsküüt'ün önersine cevaplarınızı yazın. Bu akşam kararımızı açıklayacağım. Fikrini yazmayan çıkan sonuca daha sonra itiraz etmesin.

Kızlar bugün konuştuğumuz Püsküüt'ün önersine cevaplarınızı yazın. Bu akşam kararımızı açıklayacağım. Fikrini yazmayan çıkan sonuca daha sonra itiraz etmesin.

Yani bende söyle bı okurumda
Once 1 ay banada cok gelmişti sonra sen yazmisisn
Eger bildirim yapabilecekse kisi diger günler bizim aramızda izinli olur ama bildirimini gelir yaparsa bu konuda bı sıkıntı yoksa bencede olabilir ama ben yinede 4 haftayı cok buldum açıkcası
Yani bı insanın 1 hafta 2 hafta izin alabileceği durumlar olur bunu illa 1 ay yapmak zorunda kalırsa onu diyettende uzaklaştırmış olmazmiyiz bilemedim(

Menümüde yazayım bu atada
Sabah
Yarım yufka
domates peynir
5 zeytin

Ara
1 bardak sut
1 yesil elma

Öğle 2 dilim ekmek
Peynir
3 kasik patates salatasi

Ara
3 eti form limon lifli
1 yesil elma

Aksam
1 dilim ekmek
Yoğurt
3 kasik Kozlenmis biber salatasi

1 avuc Antep fıstığı
5 erik

Bolca yesil çay icmem lazım
Henüz icemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…