Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun ku menüm

Sabah : 2 kepekli grisini, yarım yumurta haslanmis, 1 kk peynir, 1 bardak yeşil çay

Öğlen : 1 pogaca, yarım dilim börek, patates salatası

Ara : yalancı tavuk göğsü

Aksam : 1 yeşil elma, 1 kupa yeşil çay

Ara yaparmıyim bilmiyorum belki kuru kayısı yerim

Dikkat et canim kendine usutmeyse nane lımon iç hemen, ama bu aralar salgın var heralde benim kızın sınıfında ki cogu cocukta katın ağrısı migde bulantisi var o yüzden dikkat et canim...

Bugunku Menüm

sabah
sucuklu yumurta
2 dilim normal ekmek
1 dilim kıymalı su böreği
3 çatalcık şokela :125:

ara
1 tabak tavuklu pilav(tereyağlı)
1 sprite

öğle
BIG KING Menu
(patetes ve içecek buyuk boy)
4 soğan halkası

ara
Sundae (burger king çikolata soslu dondurma)

akşam
Et sote
1 tabak pilav
yarım tabak patates kızartması
yarım porsiyon rus salatası
yarım porsiyon acı ezme
2 duble de rakı

Kizlar bugun cok sınır oldum, 2 kilo al hemen söylerler kilo alışsın die ama 3 kilo ver kimse bişey söylemez bende mutlu mutlu gitmiştim fark ederler die ama kimse bişey demedi....((

Olsun ben yine mutluyum, kilo veriyorum zayıfım

Sinem kiz sen yeni kuralı görmedin galiba yedin mı bunların hepsini gercekten inanmıyorum sana saka yapıyorsun dımı?

hadddi beeeeeeeeeee
:):)

Banane Banane ben seni istiyorummm

Canim sağol cümlemizin cocuklarını bağışlasin bu resimde oğlum 2,5 kızım 5 yaşındaydı.....

Sinemcim mesaj alınmıştır canım da sen de görüyorsun... :)
Herkesin kendi sorumluluğunu alması lazım, bizim yaptığımız sadece tekrar oluyor. Bir de 1-2 kişi dışında kimse suya sabuna dokunacak yorumlar pek yapmıyor.

AFİYET OLSUN!

Son düzenleme:

bak sen hiç sorma,vermişmiyim nasılım falan diye,sonunda onlar çatlar söylerler.kimileri gıcıklığına yapar,farkeder de söylemez.evin altında bir onurex market şubesi var,önünden geçerken kasiyer zevzek kız taaa caddeye ablaaaaaa diye bağırdı,ne oldu kız dedim,karnımı gösteriyor çok zayıflamışsın diyor,kahkahayı patlattım

Daha ilk satır ( sucuklu yumurtayi görünce hemen yukarı çıkıp başka brimi diye baktım:))
Anladım isin icinde bişeyler olduğunu
Yoksa Sinem mumkunmu 3 çatalcik!! Sokella yicek

Canım benim, empatine hayranım.... :) seviyorum seni... cumlemize afiyet olsun artık

mutluyum, zayıflıyorum, anlıyorum, anlaşılıyorum daha ne isterim ki....

Banane Banane ben seni istiyorummm

Canim sağol cümlemizin cocuklarını bağışlasin bu resimde oğlum 2,5 kızım 5 yaşındaydı.....

tamam kız,ben seni gramlarımla döverim be:)
benim oğlum da ağlıyor hergün okula gidecem diye,alıyorum oğlumu deli gibi hergün okula gidip veli numarası yapıyorum ayyyyyy valla deli miyim neyim ya,çocuklar tenefüse çıkıyor,derse giriyor,izliyoruz,koridorda geziyoruz,sınıflara bakıyoruz

Kötü niyetli onlar! Kıskançlar!
Daha da mutlu ol Arzucum, o kadar güzelleşmişsin ki egolarından söylememişler!

Ay öldürürüm ben öyle yapanı.

Daha ilk satır ( sucuklu yumurtayi görünce hemen yukarı çıkıp başka brimi diye baktım:))
Anladım isin icinde bişeyler olduğunu
Yoksa Sinem mumkunmu 3 çatalcik!! Sokella yicek

O sucuklu yumurtada ben de bir "Allah allah..." oldum... Şokellayı gördüm, "Aman aman" oldum. Devamını görünce anca anladım, sen benden daha hızlı çıkmışsın Tunicim.

Menüm

Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir

Ara
1 kase mısır gevreği
1 bardak süt

Öğle
2 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin

Saat 21:30 olmuş, gidip bari bir yoğurt, meyve falan bir şey bulayım... Bu saatten sonra bir de acıkırsam "eyvah halime" olur.

Yokk hic sorarmiym sormadım tabi sorsam hic fark etmedik derlermiş bide hepten gicik olurmuşum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…