Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar paylaşım alanını okuyanınız var mı bilmiyorum. Püsküüt şöyle yazmııştı:

Siz de fikirlerinizi yazın. Benim şahsi fikrim:

İzin 3 haftadan az olmasın. Yılda 3 ideal bir rakam.

Kızlar ben galiba üşüttüm. :2:

Grip gibi değilim gerçi... Ama mide ağrısı-bulantısı, karın ağrısı var...
Hiç iştahım yok. Bir şeyler yemeye çalışıyorum ama bilemiyorum. Umarım saçma bir menüm olmaz...

dun geceden berı sayfa acık kalmıs bugun çarşamba klasik eşim izinli o yuzden pek fırsat olmadı gırmek, keyıf yapıyoruz :)

Sinemcim, hani spora başlıyordun? Menülerde hiç spor göremiyorum...

fundacım basladım da 30dk yapabılıyorum. bisikleti kucuk odaya koydum, ismindende anlasıdıgı uzere kucuk ve ardıye gıbı bır yer 30dk bile zor duruyorum o odada.
bugun yapmadım ama

canım başın sağolsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. allah sabırlar versin sana ve tum ailene canım benim..

Fundacım anneciğine soyle bır corba yapsın sana mis gibi. hem hafıf olur, agır gelmez midene, hemde ekmek yersın bulantını bastırır.

Fundacım anneciğine soyle bır corba yapsın sana mis gibi. hem hafıf olur, agır gelmez midene, hemde ekmek yersın bulantını bastırır.

Annem çalışıyor canım, evde değil. Zaten çalışmasa da yapmaz. "Sen yap." der.
Kötü değil durumum aslında ama iştahım olmadığı için eksik yiyip rejimi gümletmekten korkuyorum.

Haa, bu arada çorba var evde. Şimdi hatırladım. Ama bizimkiler musluk suyuyla yapıyor çorbayı... Musluk suyu da malum olduğu için ben içmiyorum.

---

Püsküüt'ün izin önerisi hakkında fikirlerinizi yazın kızlar. Cevap vermemiz gerekiyor.

Canım musluk suyu konusunda cok katılıyorum sana. ben ne yemege ne caya kahveye kullanmam hiç. çok halsız değilsen ve evde malzeme varsa cabuk corba olarak alternatıf verıyım (bugun olmasa bile baska zaman yaparsın)

1 bardak mercımek
1 buyuk patates (kucuk varsa 2 tane)
2 havuc
1 sogan

patates, havuc ve soganları dograyıp tencereye at, mercmegıde ekleyıp su ilave et. kaynadıktan sonra blender dan gecır hoop hazır :)
------------------------------------------------------------------------------------------

ben önerinin 4 hafta durumunu anlamadım. simdi ben mesela kasımda 3 gun istanbulda olucam (salı-carsamba-persembe)

o 3 gun ıcın 1 ay mı ızınlı olmak zorundayım ? Eğer boyleyse bu mantıksız.

Tarif için teşekkürler Sinemcim. :) Bugün halim yok ama bir ara deneyeceğim. :)

Evet 4 haftanın altında izin olmasın denmiş.

Bence en iyisi en az 3 hafta olsun, 1-2 hafta bildirimsiz idare edilir. Ya da izne giden cuma ne yapar eder bildirimini yazar. Oylama şimdi 4 haftalık haliyle yapılıyor bu arada...

hayırdır tatlım neyın var :26:

rica ederim canım.

yani bildirim yaptıktan sonra, illa illa izinli olunacak dıye zorunlama yoksa o zaman bence okey.

ama dediğim gibi hafta arasında sırf 2-3 gun ıcın bıldırımden de muaf tutulup 1 ay uzaklasmak durumunda kalınacaksa o mantıksız. cunku buraya bıldırım yapabılmek cok onemlı, kendi adıma soylıyım bana buyuk sorunluluk verıyor burada size bildirim vermek.

hayırdır tatlım neyın var :26:

Önemli bir şey değil canım, biraz üşütmüşüm.

"2-3 gün, 1 hafta" şeklindeki acil izin artık takımlar arasında ayarlanacak. Sonuçta listede yazılmadığı sürece hiçkimse kimin 4 günlük tatile gittiğini bilmez. Takıma yazmış, yazmamış kimsenin umrunda olmaz. Bu mesele sürekli kilo alıp ya da canı sıkılıp izin alanlar için çıktı. Bugün paylaşım alanında bir konu vardı; yanlış hatırlamıyorsam aynı üye bir ay içinde 3 kere izin almış.

Takıma mesaj atamayacağı için izin alma olayını biz kendi içimizde hallederiz, kendi içimizde izinli yazarız. Ama listelerde durum farklı olacak. Bir de internete ulaşılabilecek yerlerde izin bence alınmamalı. Asude'nin yırtdışındaki yoğunluğu ne kadar bilemem ama bence günde 5 mesaj atabilirdi ama izinli olmak daha kolayına geldi gibime geliyor. Ben bir yere gidecek olsam kesin mesaj atarım. O yüzden takım içinde izin olayı boyut değiştirecek bence... Zırt pırt izin alınamayacak.

merhaba kızlar..

kusura bakmayın dün giremedim..daha önceden çapada randevum vardı..saat 1de gittiğim çapadan 5te çıktım..bütün hastaneyi dolandım diyebiliriim..muayene olup tahlil için 2 tüp kan verdim..yarın yine gidicem, 20 gün sonra yine gidicem...off valla anlatırken bunaldım..
dün eve geldiğimde o kadar yorgundum ki kızlar, yine de girecektim ama eşim çalıştığı için laptopa el koydu bende yorgunluğun verdiği etkiyle erkenden yattım zaten..

dünkü menüm;

kahvaltı

2 dilim çavdar
1 kk peynir
1 domates
3 zeytin

öğle
yok (kahvaltıyı geç yapmıştım zaten)

ikindi

1 porsiyon döner (dışardaydım böyle oldu )

akşam
1 kase mercimek çorbası

2 lt. su

Fundacım sağol fıstıgım detaylı anlatmıssın, simdi tam kavradım konuyu. :) Amac bunun yolunu kesmekse super olur. cunku hakikaten sık sık izinler oluyor ve bu ızınler dediğin gibi internetsizlikten değil, yemekten genelde...

benim yazın bayag bir yazamadıgım oldu mesala, takımada haber vermıstım yatılı mısafırım var duzenlı gıremıcem ama menu ve kılo bıldırımı yapıcam dıye. Gunduzleri yemek hazırla gezme falan hıc vakıt bulamıyordum. ama gece yatmadan menulerımı yazıp ve haftalık bıldrımımı yapıyordum.
biz zaten takım olarak bu tarz durumları ıdare ediyoruz. ben uygulamaya cok cok evet'im o zaman. cunku izinli bile olsam takım içi, bir şekilde net'e girer yaparım bildirim. :)

iyi akşamlar güzel,, zarif akıllı,gurup arkadaşlarım evime geldim geçmişi okudum ve menümmmm
sabah 1 sade omlet
öğle 1 biber dolma
ara ve akşam birleşdi saat 4 gibi yedim -- 1 kibrit kutusu beyaz tavuk eti, 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 yeşil biber 2 tane açma börek
2 erik 1 armut

benbilmem kocam bilirrrr(takımım bilir) kaptancığım uygun olan ne ise ben ondan yanayım,kuralda bence gayet makul...

Son düzenleme:

İremcim tekrar geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…