Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arzuuuuu bu neee
Aynı gün
Hem pogacaa
Hem borek
Hem patates salatasi
Hem tavuk gogsuu

Nazarmi degdirdik menülerine!!!

Bir kase misir gevreği kac kasiktirki..?.
Sen bilirsin gercide kase deyince bir kase misir gevreginin uzerine 1 bardak sutmu ?.
ara ogun icin cok geldi birden malum o gevrekler baya kaloriliya

Dun aksamdan beri aktif olan kural.... Kaçamak yapanlar buyrun harika kaptanımızın harika kuralı

Bir kase misir gevreği kac kasiktirki..?.
Sen bilirsin gercide kase deyince bir kase misir gevreginin uzerine 1 bardak sutmu ?.
ara ogun icin cok geldi birden malum o gevrekler baya kaloriliya

Tunicim kaşıkla hiç saymadım canım. :) Pakette kalanı döktüm. Sütü de bardakla ölçmedim, belki bir bardaktan daha azmıştır. Ağır olabilir evet, haklısın. Zaten bitirdim, bir daha almayacağım. GDO'lu mısırların 1 numaralı kullanım alanının mısır gevrekleri olacağı daha yeni aklıma geldi de...

afiyet olsun canım.

Yarın benim için çok tehlikeli bir gün,misafirlerim gelecek,en yakın arkadaşlarım,öyle çok çeşit yapmıycam ama yİne de tehlikeli.
Menümü yazayım
sabah
1yumurta,haşlama yiyemiyorum,bir çay kaşığı zeytinyağında yapıyorum
1kk kadar peynir
1dilim tambuğday ekmeği
1bardak sütten kahve

ara yok çok doydum kahvaltıda

öğlen
1kase tarhana çorbası
2közlenmiş kırmızı biber

ara yok dışardaydım

akşam
işte zurnanın zırt dediği yer,en hafif geçmesi gereken öğün en ağırı oldu
2dilim ekmek,hemde beyaaaaaaz
4köfte
pişmiş domates,biber,soğan
yarım kase yoğurt

Benimde burnuma bugün tarhana kokusu geliyordu. Demek sen yediğin içinmiş.

Yürü be tutar seni.... Ne zamam başlıyoruz yarışa bu cumadan sonramı olacak?

Canim benim yaa benim oğlumda ablası giderken ben ne zaman başlıcam die sorar durdurdu zaman öyle çabuk geçiyor ki bak başladı bile simdi gündüzleri ikisi de yok bir bosluktayim sanki her an telefon çalacak beni cagiracaklarmis gibi me geliyor...

Saka yaptınız dımı alacağınız olsun sizin bu ne dedim yok artık Sinem yapmaz böyle şey dedim kendi kendime inanmamıştım zaten ama niye yaptığınızı anlamış değilim hala?

Yok canım sen düşünürde yersin zaten eminim cok değildir
Ben bir kase misir gevreği gözüme pek cok göründüğü icin yazdım:))

Çok fena midem bulanıyor benim de,bu ne ya iki gündür çok halsizlm karnım da ağırıyor,arzunun dediği salgındn mı ki?
Arzu haberlerde gördün mü,büyük sınıflardan bir kız birinci sınıftan bir küçük kızı almış tuvalete kapatmış,üstünü soymuş,dövmüş falan,kız travma geçirmiş,okul aileyi çağırmamış,kızı doktora götürmüşler,bulduklarında şoktaymış titriyormuş.herhalde önce sakinleştirelim de başımız belaya girmesin dediler.çok üzüldüm ya,çok etkilendim

pelincim afiyet olsun..

:) zurna yemeklerinde zırtlamamıs ama, iki dilim beyaz ekmek te olmus. et yada tavuk azıcık fazla olunca cok cok kotu değil bence.

Neyse Kizlar ben tarcinli yesilcayimida içip yatıyorum
Yarın yepyeni bir gün icin ğuzelce uyuyayım
Yın güzelce yapmak istediğim ve bir türlü ayarlayamdigim islerim icin bir plan yapicam
Ayrıca yarın öğle arkadaşlarla yaptığımız aylik bı yemeğimiz var yaklaşık 30 kisi oluyoruz bazen daha cok
Sezonu actık
Benim artık millet yerken zorlanmamalı icin bı care bulmam gerek
Çünkü bundan sonra sık sık disardaydim yada misafirim vardı yazılarımı okuyacaksınız
Onerilerinizide bekliyorum ayrica

İnsan cocuğu olduktan sonra dahada etkileniyor bunlardan((

Bu arada sen bugun tartildim mı tartı hala eksilerdemi o kadar merak ettim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…