- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.701
Arzuuuuu bu neeeBugun ku menüm
Sabah : 2 kepekli grisini, yarım yumurta haslanmis, 1 kk peynir, 1 bardak yeşil çay
Öğlen : 1 pogaca, yarım dilim börek, patates salatası
Ara : yalancı tavuk göğsü
Aksam : 1 yeşil elma, 1 kupa yeşil çay
Ara yaparmıyim bilmiyorum belki kuru kayısı yerim
Menüm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Ara
1 kase mısır gevreği
1 bardak süt
Öğle
2 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Saat 21:30 olmuş, gidip bari bir yoğurt, meyve falan bir şey bulayım... Bu saatten sonra bir de acıkırsam "eyvah halime" olur.
Evet ya... Yapacağım bunu, bu defa şeytan olacağım.
Kaptanlık inisiyatifimi kullanıyorum.
İtiraz edemezsiniz.
Çünkü buna yapılan itiraz açıkca "Ben kaçamağımı yaparım, başkalarına yazıp da rezil olmak istemiyorum, keyfime göre yemek istiyorum." demektir. Bu kurala yapılan itirazlar iyi niyetli O-LA-MAZ.
Spor cezasından daha etkili olacak bu.
Yeni kuralımız hayırlı olsun kızlar.
Aylık kaçamağınız dışında ya da eşle-dostla dışarda yenen mecburiyetler, özel günler dışında bir tanecik jelibon, bir tanecik cips, bir parçacık bile çikolata yiyen bunu kardeş takıma yazacak ve özellikle yorum istediğini söyleyecek.
Hadi yine iyisiniz, sayemde birkaç yüz gram fazladan vereceksiniz.
Hadi bakalım, kardeş takım topiğine...
"Dayanamadım, yedim, şu boğazımı bir tutamadım. x yedim doymadım, w yedim doymadım. Ettim ettim de yine kendime ettim.
Bir daha bunu yapmayacağım. Ben zayıflamak için burdayım. Tekrar kendime zarar vermeyeceğim. spor yapacağım."
Tarzınızı kesinlikle hafifletmeden KAÇAMAĞIN YAPILDI GIDA yazılıyor kardeş takıma. Ayrıca özellikle YORUM YAPMALARI da İSTENİYOR.
Yukardaki cümlelere benzer olacak,
"Kızlar ben XXXXXX yedim, kurallar gereği bunu buraya yazıyorum, bana yorum yapın" falan demek yok. O kadar kolay kurtulmak yok.
Bir kase misir gevreği kac kasiktirki..?.
Sen bilirsin gercide kase deyince bir kase misir gevreginin uzerine 1 bardak sutmu ?.
ara ogun icin cok geldi birden malum o gevrekler baya kaloriliya
Arzuuuuu bu neee
Aynı gün
Hem pogacaa
Hem borek
Hem patates salatasi
Hem tavuk gogsuu
Nazarmi degdirdik menülerine!!!
Menüm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
Ara
1 kase mısır gevreği
1 bardak süt
Öğle
2 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Saat 21:30 olmuş, gidip bari bir yoğurt, meyve falan bir şey bulayım... Bu saatten sonra bir de acıkırsam "eyvah halime" olur.
Yarın benim için çok tehlikeli bir gün,misafirlerim gelecek,en yakın arkadaşlarım,öyle çok çeşit yapmıycam ama yİne de tehlikeli.
Menümü yazayım
sabah
1yumurta,haşlama yiyemiyorum,bir çay kaşığı zeytinyağında yapıyorum
1kk kadar peynir
1dilim tambuğday ekmeği
1bardak sütten kahve
ara yok çok doydum kahvaltıda
öğlen
1kase tarhana çorbası
2közlenmiş kırmızı biber
ara yok dışardaydım
akşam
işte zurnanın zırt dediği yer,en hafif geçmesi gereken öğün en ağırı oldu
2dilim ekmek,hemde beyaaaaaaz
4köfte
pişmiş domates,biber,soğan
yarım kase yoğurt
İzin oylamasına cevaplar gelmiyor. Ben o zaman 4 hafta olduğu için hayır diyorum. Nedenini de belirteceğim.
tamam kız,ben seni gramlarımla döverim be:)
benim oğlum da ağlıyor hergün okula gidecem diye,alıyorum oğlumu deli gibi hergün okula gidip veli numarası yapıyorum ayyyyyy valla deli miyim neyim ya,çocuklar tenefüse çıkıyor,derse giriyor,izliyoruz,koridorda geziyoruz,sınıflara bakıyoruz
Mesaj tekrarı olmuş
hem dizi izliyorum hem size yetişiyorum bakıııın ne kadar becerikliyim
Sinemcim mesaj alınmıştır canım da sen de görüyorsun... :)
Herkesin kendi sorumluluğunu alması lazım, bizim yaptığımız sadece tekrar oluyor. Bir de 1-2 kişi dışında kimse suya sabuna dokunacak yorumlar pek yapmıyor.
AFİYET OLSUN!
Tunicim kaşıkla hiç saymadım canım. :) Pakette kalanı döktüm. Sütü de bardakla ölçmedim, belki bir bardaktan daha azmıştır. Ağır olabilir evet, haklısın. Zaten bitirdim, bir daha almayacağım. GDO'lu mısırların 1 numaralı kullanım alanının mısır gevrekleri olacağı daha yeni aklıma geldi de...
Yarın benim için çok tehlikeli bir gün,misafirlerim gelecek,en yakın arkadaşlarım,öyle çok çeşit yapmıycam ama yİne de tehlikeli.
Menümü yazayım
sabah
1yumurta,haşlama yiyemiyorum,bir çay kaşığı zeytinyağında yapıyorum
1kk kadar peynir
1dilim tambuğday ekmeği
1bardak sütten kahve
ara yok çok doydum kahvaltıda
öğlen
1kase tarhana çorbası
2közlenmiş kırmızı biber
ara yok dışardaydım
akşam
işte zurnanın zırt dediği yer,en hafif geçmesi gereken öğün en ağırı oldu
2dilim ekmek,hemde beyaaaaaaz
4köfte
pişmiş domates,biber,soğan
yarım kase yoğurt
sülümana mı bakıyorsun pelin :) bende ona bakıyorum :)))
sülümana mı bakıyorsun pelin :) bende ona bakıyorum :)))
Çok fena midem bulanıyor benim de,bu ne ya iki gündür çok halsizlm karnım da ağırıyor,arzunun dediği salgındn mı ki?
Arzu haberlerde gördün mü,büyük sınıflardan bir kız birinci sınıftan bir küçük kızı almış tuvalete kapatmış,üstünü soymuş,dövmüş falan,kız travma geçirmiş,okul aileyi çağırmamış,kızı doktora götürmüşler,bulduklarında şoktaymış titriyormuş.herhalde önce sakinleştirelim de başımız belaya girmesin dediler.çok üzüldüm ya,çok etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?