- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.621
berivan tamam cnmmmmm..şu durumda eşiz amaaa bakk bu raa amaa sıkı yarışçıymışş:))))) ben buna yetişemiyorum demek yak:))))))))))))))))))) tamammı...cnm şaka bir yana evet ben 166 boy 83.5 kiloyum...
selam kızlaaaarr
ooo pek bi yazmışsınız okuyayım geliyorum hemen
Tunicim, dün menünü göremedik...
bana bi haller oluyor bu günlerde
dün akşam oğluşu uyutucam derken o uyumamış ben uyumuşum:))
o derecee
ayağımda sallıyordum en son hatırladığım sonra kafamı bi yerlere koydum gözüm gitti o uyumamış kalkmış gitmiş
ben uyumuş kalmışım
menü filanda yazamadım tabi gözümü açtığımda saat 2ydi ve ben yatağımdaydım
Kızlar öglen yemegım
1 haslanmıs but ,salata ve cacık yedım bır de bır kase sakızlı muhallebi kendı mı çok suclu hıssedıyorum
Kasım "bir daha olmayacak" demiş. İyi ama Kasım, olan oldu. Şehre kadar gittik, o kadar dikkat çektik. Boşuna çıktı, her kapıda işaret vardı. İşareti sen yapmayacak mıydın Kasım?
Bu kadar kolay yırtmak yooook...
Sağlam bir ceza kesmek lazım bu defa gerçekten. Spor cezası verirsek en az bir 600-700 kalori olur gibime geliyor. Ama bence güzel alternatifler de bulmalıyız. Ben vakti zamanında kardeş takıma yazı yazmayı önermiştim, eski bir kuraldan çakarak... Ama ona yorum yapan olmamıştı, işinize gelmemişti kesin...
Bak Raa'cım. Bence bu kuralı uygulamanın tam sırası... Kimse seni aşağılamıyor, yanlış anlama. Aşağılanmana da çalışmıyor. Ama ben bu cezanın çok etkili olacağını düşünüyorum. Kardeş takıma gidip:
"Dayanamadım, yedim, şu boğazımı bir tutamadım. x yedim doymadım, w yedim doymadım. Ettim ettim de yine kendime ettim.
Bir daha bunu yapmayacağım. Ben zayıflamak için burdayım. Tekrar kendime zarar vermeyeceğim. spor yapacağım."
ya da benzeri bir yaz. Hatta bence "lütfen bu yazdıklarıma yorum yapın" da de. Takım dışında birilerinden de yorum almış olursun. Aynı olayı bir daha tekrarlamamak için tekrar yemezsin.
Tuttum ben bu fikri ya... Çok büyük bir şiddetle karşı çıkan yoksa bu kuralı uygulamaya koyuyorum kızlar. Bizi en iyi bu adam eder. Düşünsenize aynı şeyi 5. kez yapmışız. Kardeş takımın maskarası oluruz artık.Eninde sonunda pes eder ve vazgeçeriz diye düşünüyorum.
Evet ya... Yapacağım bunu, bu defa şeytan olacağım.
Kaptanlık inisiyatifimi kullanıyorum.
İtiraz edemezsiniz.
Çünkü buna yapılan itiraz açıkca "Ben kaçamağımı yaparım, başkalarına yazıp da rezil olmak istemiyorum, keyfime göre yemek istiyorum." demektir. Bu kurala yapılan itirazlar iyi niyetli O-LA-MAZ.
Spor cezasından daha etkili olacak bu.
Yeni kuralımız hayırlı olsun kızlar.
Aylık kaçamağınız dışında ya da eşle-dostla dışarda yenen mecburiyetler, özel günler dışında bir tanecik jelibon, bir tanecik cips, bir parçacık bile çikolata yiyen bunu kardeş takıma yazacak ve özellikle yorum istediğini söyleyecek.
Hadi yine iyisiniz, sayemde birkaç yüz gram fazladan vereceksiniz.
berivancım, sen bence geçmişi okumuyorsun... :)
dün yeni bir kural (kaçamak cezası) geldi. Bundan sonra uygulanacağını da söylemiştim. şimdi kardeş takıma neler yaman gerekiyor biliyor musun? :d
ya kızlar ben napıcam
sanırım motivasyonumu kaybettim
farketmişsinizdir zaten
ve bugün sabah yine artılardaydımm
ve 3 hafta üstüste 1kgyı geçen diskalifiye olacaktı
ben geçen hafta +900 düm ve bugün onun üzerinede artıdayım nedir nedendir bilmiyorum
diskalifiye olmadan kendimmi ayrılsam bilemedim şu an kendimi kötü hissediyorum(
ya kızlar ben napıcam
sanırım motivasyonumu kaybettim
farketmişsinizdir zaten
ve bugün sabah yine artılardaydımm
ve 3 hafta üstüste 1kgyı geçen diskalifiye olacaktı
ben geçen hafta +900 düm ve bugün onun üzerinede artıdayım nedir nedendir bilmiyorum
diskalifiye olmadan kendimmi ayrılsam bilemedim şu an kendimi kötü hissediyorum(
yok anam yok raa da gordum ceza falan var dı net bilgim yok :26:
işte bu... Geçmişi okumayan arkadaşlar bu mesajı okuyun. "ben bilmiyordum" bahanesi kabul edilmeyecek.
tunı abla saçmalama öncelikle cizelgeni duzelt bence nere de kaldını gorebılmen acısından sonra nerede yanlış yapıyorsun neyi fazla yıyıp eksık yıyorsun hepsine bak canım ayrılmak koly pesetmek yakısıyo mu sana tunicim
Tuniiiiiii.... Kızıyorum ama.......
Yerince olumlama yapmıyorsun 1, her gün tartılarak kendini strese sokuyorsun 2...
Öyle "ayrılayım" demek yok. Bak samimi söylüyorum; eğer kaçamak yapıp da buraya yazmıyorsan suç kaçamaklarındır. Ama eğer kaçamak da yapmıyorsan suç "kilo veremeyecek miyim, takımdan atılacak mıyım?" düşüncelerinindir.
Hala vaktin var. Cumaya kadar verirsin. Geçen haftanın üstüne + kaç gösteriyor?
ya canlarım kesinlikle ay şöyle oldu hoop hadi ben takımdan ayrılayım değil düşüncem böyle zannedilsin istemem(
sadece bu diyete başlamadan önceki hallerim gibiyim
zayıflama istiyorum ama zayıflayamıyrm gibi
yani ne güzel gün be gün gr gr da olsa _ler çıkarken şimdi üdşünüyrmda 2 aydır tık yok
bayramdı sonrasıydı almıştım vermiştim derken yerimde syaıp duruyrm diye kızıyrdum iki haftadır yerimde bile sayamıyorum
artılardayımm
bunu kapris gibi algılamayın lütfen gerçekten içimdne gelenleri yazdım
bir türlü son iki aydır hayatıma bi çeki düzen veremiyorum
istediğim şeyleri planlayıp yapamoıyorumm(
buda ona zincereleme geldi
ya canlarım kesinlikle ay şöyle oldu hoop hadi ben takımdan ayrılayım değil düşüncem böyle zannedilsin istemem(
sadece bu diyete başlamadan önceki hallerim gibiyim
zayıflama istiyorum ama zayıflayamıyrm gibi
yani ne güzel gün be gün gr gr da olsa _ler çıkarken şimdi üdşünüyrmda 2 aydır tık yok
bayramdı sonrasıydı almıştım vermiştim derken yerimde syaıp duruyrm diye kızıyrdum iki haftadır yerimde bile sayamıyorum
artılardayımm
bunu kapris gibi algılamayın lütfen gerçekten içimdne gelenleri yazdım
bir türlü son iki aydır hayatıma bi çeki düzen veremiyorum
istediğim şeyleri planlayıp yapamoıyorumm(
buda ona zincereleme geldi
Söyledim geldim kaptanım
gördüm berivancım. :) gelen yorumları da okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?