Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

karar defterini okudumda şimdi fundacım aklıma bir yer takıldı

2-Haber vermeden, geçerli bir neden ileri sürmeden yarışmadan ayrılan ve herhangi bir nedenle diskalifiye edilmiş olan yarışmacılar, bir daha yarışamazlar. Dolayısı ile konuyla ilgili bilgi paylaşımı esastır. Başvuru topiğinde, bu tanıma uyan arkadaşlarımızı gördüğümüzde gerekli uyarıları yazalım

şimdi bu maddede bir neden ileri sürmeden yarışmadan ayrılanlar tekrar yarışamazlar diyorya

7- Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

burdada kendi isteğiyle ayrılan 6 ay yarışamaz diyor

ben anlayamadım şimdi ilk madedekide kendi isteğiyle ayrılmış o neden yarışamıyor 6 ay sonra

çizelgemi değiştirdimm
gerçeklerden daha fazla kaçamam
bence kilo alsakta çizelgeyi her hafta güncelleyelim ( pek hoşumuza gitmiyor belki ama)
bribirimizin kilosunu doğru birşekilde görürüz
arzunun çok kafası karıştı bugün meselaa:))

Şeydacım, Pelin'e katılıyorum. Çok zorlanıyorum senin yazdıklarını anlamaya çalışırken. Bu kadar kısaltma yapmazsan daha iyi olur.

Erken derken "önce bir uyuyun" demek istemiştim.
Tebrikler Pelincim. Süper bir yüzde...

Yaa bende yanlış hesaplamisim

Gecen hafta : 63.200

Bu hafta : 62.500

Bir hesaplamasını yaparmışiniz kafam iyice karıştı....

Arzucum tebrikler, hiç fena değil.

Tebrikler Raacım.

Gerçekten böyle inan, bak gör önümüzdeki hafta neler olacak.

dısardayım

kilo bildirimi
gecenhafta 65.5
bu hafta 64.7

Sinemcim tebrikler.

günaydın canlarım aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy oku oku bitiyo mu ayol atlamadan okumak istediğim için geç kaldım bildirim yapayım bakalım
geçen hafta :79,2
bu hafta :78,6
fark:600
79,2/78,6/%0,76

Son düzenleme:

İlk madde diskalifiyelerden bahsediyor canım. Onlar bir daha yarışamıyorlar. "geçerli bir neden ileri sürmeden yarışmadan ayrılan" derken; bir anda ortadan puf olanları kastediyor. Onlar da zaten diskalifiye oluyor.

Hemde nasıl karıştı kendımın ki doğru olduğu halde bı önceki haftadan hesaplamisim

pelin cim arzucum maşallah aynısınız harika vermişsiniz
raa cım az az gitsin bizim olsun 500 gr süper gitmiş
tunicim olsun anca gidiyor kilolar ablacım
sinem kız dikkat et temizlik yapayım derken deterjanlara aman dikkat et karıstırıp kullanma sakın tertemiz mis gibi olmus tur rmin güle güle otur canım 800 gr gitmiş maşallah
fundacım bu hafta süper miyiz neyiz anacım ---- eksiler ohhhhh 500 gr gitmiş maşallah
hande bacım üzme kendini anca gidiyo kılor sıkma canını canımcımmmmmmmmm

***5. TAKIM 276. ETAP ***

areser (63.2 / 62.5 / 0.7 / %1.11)
berivannnn26 (79.2 / 78.6 / 0.6 / %0.76)
Buffy26 (65.5 / 64.7 / 0.8 / %1.22)
Funda08 (73.2 / 72.8 / 0.5 / %0.68)
Raa (85 / 83 / 1 / %1.18) (Yeni üye, kilosu 2'ye bölündü)
tunituni (72.7 / 72.9 / -0.2 / -%0.28)
UmutCan (60.5 / 59.2 / 1.3 / %2.15)

5. TAKIM ORTALAMASI: 0.86

---

Bir kontrol edin kızlar.

Berivancim ben ilk yaptıgım bildirimimi yanlış yapmisim ben bu hafta 700 gr verdim canim... Sana da tebrikler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…