Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam canım hazırlan canım biz burdayız

canım 600gr icin o cumle kurulmaz bence

ilk 1 ay 7 kılo falan vermısım ( hemen muhasebe yapmaya baslamıstım 7 kıloyu gorunce ) ama yeri geldi 300gr gıttı, yeri geldi 1 küsür gıttı..
ikinci ay 3-4 kılo verdım
ve simdi 2-3 kıloya bile razıyım :) ayda..
yani haftalık 600gr guzel bır rakam, ama sen bunu bağımsız kendi menulerini kendin ayarlayarakta zaten verirsin. eski sisteme donmekle en iyisini yapmıssın. şimdi bir de çiftli yarışlar var allahhh diyorum kim tutar seni.. :)

pelin sinem ve arzu üçünüzü ayrıca tenrik ederimm:)))

tunicim bende ayrıca tekrar tesekkur ederim :)

aslında gecen haftanın fazlası 600'u verdıkten sonra ekstra 200gr vermısım cok değil ama arada dogum gunu faciası vardı, onu temizlemişim bu haftaya kadar, ona sevındım ben esas. :)

kendimi bu hafta aranızda çirkin ördek yavrusu gibi hissetttimmmm

canım ne ilgisi var, hepimizin yaşadıgı ve alıştıgımız bır durum..
tunicim son iki haftayı unut... zaten gecen hafta ne demıstık tartıdan sonra unutmustuk. simdi fundayla kapışmanızı heyecanla takip edicem nam nam yapmıdaktan sonra gıtmeyecek kilo yok

Bu arada kızlar aranızdaki şeker rekabete bayıldım ben gırmedıgım ıcın, haftalık menulere gore arada varsıyamda bulunurum. :)

Günaydın kızlar... :)

Raacım, senin takıma giriş kilon kaçtı? Onu başlangıç alarak hesap edeceğiz ya...

fundacığım ilk seninle konuştuğum güm 86 idim,gunlerden salıydı o haftanın cuması 85 oldum,ama ilk takıma katıldığım güm 86 içim...

fundacığım ilk seninle konuştuğum güm 86 idim,gunlerden salıydı o haftanın cuması 85 oldum,ama ilk takıma katıldığım güm 86 içim...

Raacım katılmak isteyenler başlığında ve takıma geldiğindeki ilk yazında 85 yazmışsın, o yüzden ben de 85 yazmıştım seni... 85 de bir cuma günüymüş zaten. Bence düzeltmeye gerek yok ama siz bilirsiniz. İsteyen düzeltebilir, beni mazur görün; şu an hesaplarla tekrar uğraşamayacağım... :)

Bir de 2 haftadan öncesine gidersek kaça bölüneceği şaşırmış olur. 4 gün de az rakam değil, bence kalsın böyle.

Son düzenleme:

Tebrik ederim canim aynen devam......

En azından kilo almamassin canim tebrikler...

Tebrik ederim Tunicim 50 gr da olsa gidecek bu kilolar yılmak yok yola devam.....

dısardayım

kilo bildirimi
gecenhafta 65.5
bu hafta 64.7

Tebrikler Sinemcim giden kilolarına saglık canim....

iki hafta önce cuma 85 miş sonuçta bence kalmalı böyle:)

selam fundacığım siteye gelmekte geciktim bu yüzden çok haklısın ama işte internetimin bağlantısında çeşitli sıkıntılar olunca rötar yaptım mecburen cevabın beni mutlu etti cnm teşekkür ederim kurallarınız çok yerinde ve mantıklı kesinlikle kabul ediyorum başka türlü yürümez bu iş zaten yalnız cumartesi kesin cevabı vereceğinden dolayı (ben öyle anladım)5 mesaj ve menü yazma kuralına bugün dahil olup olmama konusunda kararsız kaldım açıkçası.bu yönde beni aydınlatırsan sevinirim.ilgin için çok teşekkür ederim.

Bugün cuma olduğu için bugünden mesaj ve menü yazmaya başla canım. Böylelikle 2 hafta sonraki cuma sen de listeye girersin.

Zaten dediğim gibi ben bugüne kadar müsaade verdiğim kişinin geleceğini sanmıyorum. 2 hafta sonra çıkar da gelirse eğer, takımdaki yere göre değerlendirilir. Zaten 3 hafta onu bekledim. Sen yaz, %99 bizlesin. Bu arada cumartesi dediğim de saat 00:00 olduğunda olmuş olacak. Yani 9 saat sonra cevap vereceğim.

Kendini tanıtarak başlarsan daha iyi olur. Sonuçta henüz hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. :)

fundacım sana ne sorucam
geçen bi söylemiştin sanki ama hatırlayamadım
bir yufkanın kalorisi neydi

şimdi bazen annanemlerden yufka getiririz biz
hani sçata pişriilir yeneceği zaman sulanır ve dürülürya
çok nadir ama olsun aklıma geldi

kahvaştılarda abzen içine domates peynir koyup yeriz
annemler yarın annaneme gidecekler getiriler belki diye aklıma düşüverdi:))

aramıza hoşgeldiiiinn:)))))

Bir yufkanın 1/4'ü bir ekmeğe denktir diye hatırlıyordum; hatam olmasın diye netten de baktım.

Bir diyetisyenin anlatımıyla yufkanın kalorisi:

Yufkanın kalorisi hazırlanma büyüklüğüne göre değişir.Bir dilim ekmeği 25 gram olarak aldığımızda nemlendirilmiş bir yufkanın öncelikli olarak tartılması gerekir.Ortalama olarak bir yufka 4 veya 6 dilim ekmek kadardır.Kısaca bir yufka 280-420 kalori kadardır.

Bir de şu şekilde bir not düşülmüş, diyabeti olan varsa ona da bildirmiş olalım:
Yufkayı ben de çok severim.Ancak şeker hastalarına daha çok mayalanmış hamurla hazırlanmış ekmekleri tercih etmeleri gerektiğini de hatırlatmak isterim.

1/4 ünü bir dilim ekmek olarak kabul edelim biz; ben kendi diyetisyenimden böyle gördüm.

hımm evet mantıklı
nette 100gr için 152 kalori diyor ama sonuçta kaç gr olduğunu bilmediğimiz için ona göre hesap yapmak zor
yani bir yufka 4 dilim ekmek
zaten 1 yufka yemek için çok
yarısı kahvaltı için ideal anlaşılan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…