- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.981
bencede doğru kararr:))))
ama 600grmıda küçümseme yani her hafta 600 gr versek ayda 2400 şki ayda 4800 yapar hiç fena değil:))
kendimi bu hafta aranızda çirkin ördek yavrusu gibi hissetttimmmm
rica ederim. :)
öyle deme tunicim. Ilerki haftalarda bir cuma elbet sen de başı çekenlerden olursun.
----
kızlar ben artık yavaş yavaş hazırlanmaya başlıyorum. Bisiklete de binmem gerek, işim çok...
Ama gözüm burda yine, cevap vermeye çalışacağım. şimdilik vaktim var gibi...
Kızlar karatay lada bir hüsran daha yasadım o kadarcık yemeye 600 gr mı verilir hiç
Bıraktım anacım karatayı da dukanı proteini de ne biçim iş bu yesen veemıoyon aç yatsan yıne veremıyon iyice canım sıkılıyo bu işe yok yok yok kafayı yıyecegım eski sisteme dönüyorum az ve sık yıyecegım bu gidisle ne bayram heddefıne nede yılbaşı hedefıne yetısırım ben
pelin sinem ve arzu üçünüzü ayrıca tenrik ederimm:)))
kendimi bu hafta aranızda çirkin ördek yavrusu gibi hissetttimmmm
Günaydın kızlar... :)
Raacım, senin takıma giriş kilon kaçtı? Onu başlangıç alarak hesap edeceğiz ya...
fundacığım ilk seninle konuştuğum güm 86 idim,gunlerden salıydı o haftanın cuması 85 oldum,ama ilk takıma katıldığım güm 86 içim...
mıncırasım geldı o yanacıgını heeeeeeeeeeeeeeBelkı aramızdakı kuğusundur
günaydın ...
83.5......83.0
_500 gr
ben proteyin diyeti yapmadığım sürece çok yavaş veririm ama bu sefer kesinlikle proteyine yüklenmemeye kararlıyım azda olsa,yavaşda olsa neticede gr gr gidecek bu kilolar ,önemli olan istikrar...
tartı bu hafda beni güldürdü umarım gelecek hafdada öyle olur..
Kızlar çok acil çıkıyorum akşama kadar yokum.Hemen kilomu yazim anacım
ne bir gram almışım ne vermişim sayıyorum yerimde öyle
64.2 değişiklik yok yani hadi kızlar öptüm sizi görşürüz:))
gelelim benimkineee
geçen hafta 72.7
bu hafta 72.9
fark -200
72.7/72.9/-0.2/%-0.26
bu duruma sevindiimmm
garip bişey tabi
ama geçne hafta fundanında dediği gibi
çarşamba sabahı 73.7 çıkıyordum o günkü depresifliğimin sebebide oydu zaten
en azından onalrı atmış olmanın mutluluğu içindeyim
zaten anladımki moral bozmanın kimseye faydası yok
önümüzdeki haftalara bakıcaz:)))))
dısardayım
kilo bildirimi
gecenhafta 65.5
bu hafta 64.7
Raacım katılmak isteyenler başlığında ve takıma geldiğindeki ilk yazında 85 yazmışsın, o yüzden ben de 85 yazmıştım seni...85 de bir cuma günüymüş zaten. Bence düzeltmeye gerek yok ama siz bilirsiniz. İsteyen düzeltebilir, beni mazur görün; şu an hesaplarla tekrar uğraşamayacağım... :)
Bir de 2 haftadan öncesine gidersek kaça bölüneceği şaşırmış olur. 4 gün de az rakam değil, bence kalsın böyle.
Bu da benden:
Geçen hafta: 73.2
Bu hafta: 72.8
Fark: 0.5
% 0.68
günaydın canlarım aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy oku oku bitiyo mu ayolatlamadan okumak istediğim için geç kaldım bildirim yapayım bakalım
geçen hafta :79,2
bu hafta :78,6
fark:600
79,2/78,6/%0,76
Merhaba. :)
Sen bir süre gelmeyince, ben gelemeyeceğini düşündüm ve yeni üye aldım. Takımımız da şu anda dolu görünüyor. Ama şöyle bir durum var... Şu an takımda 10 kişi aktif, 2 kişi izinde... İzinde olanlardan biri henüz listeye girmiş bile değil. :) Yani ben aslında izinli 2 üyenin de geri geleceğini pek düşünmüyorum. Bir tanesi için "28 eylüle kadar zamanı var" demişim. Bugün de 28 eylül.
İşin özü... Sen gel bizle yazmaya başla, en geç bu cumartesiye yerimiz olup olmayacağı kesinleşir. :) Ben kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra takıma girip girmeyeceğini bize bildirirsin canım.
5. TAKIM KURALLARI
1. Hamile olan, bebek emziren ya da rejim yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olanların üye olarak kabul edilebilmesi için yaptığı rejimin kesinlikle diyetisyen ya da doktor kontrolünde olması lazımdır. Bu kuralın istisnası yoktur.
2. Hızlı kilo verdiren “5 günde 5 kilo, haftada 3 kilo” gibi rejimleri ve dukan diyeti vb. sağlıksız rejimleri yapma planları olanlar takıma üye olarak kabul edilmezler.
3. Türkçe’yi olduğu gibi ve düzgün kullanmak kuraldır. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmak; v yerine w, g yerine q yazmak; cümleleri anlaşılmayacak şekilde birleştirmek; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmak yasaktır.
4. Kilo çizelgesi eklemek zorunludur. Her üye kendi kilo çizelgesini hazırlar ve her Cuma günü günceller.
5. Günlük 5 mesaj yazmak zorunludur. Her üye kendi yazdığı mesajların üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2…. 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala açıkça uymayan (yani günler boyu 5 mesajı doldurmayan veya saymayan) üye iki kez uyarılır. Aynı durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.
6. Günde 5 mesajı tamamlamak için üst üste mesaj atıp devamını getirmeyenler de iki kez uyarılır, tekrarı halinde diskalifiye edilir.
7. Henüz listeye girmemiş, deneme süresinde olan üye adayları için paylaşım daha da önemlidir. Günde 5 mesajın üzerinde paylaşımda bulunmaları gerekir ki niyetinin ciddi olduğu anlaşılsın.
8. Spor yapan yaptığı sporu günlük menüsünün sonuna ekler. Yapmayanlar için bir zorunluluk yoktur.
9. Her gün menü paylaşımı yapılması zorunludur. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılır. Aynı hafta içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye uyarılır. Bu durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.
10. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye, önce uyarılır, aynı davranışın 3. tekrarı halinde diskalifiye edilir.
11. 1 hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.
12. Üç hafta üst üste kilo alan üyenin aldığı toplam kilo 1 kg’nin üzeri ise, 3. haftanın sonunda üyenin yanına “Kendi isteği ile ayrıldı.” notu düşülür.
13. Kilo bildirimleri her Cuma en geç saat 13:00’e kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için “bildirimde bulunmadı” yazılır.
14. Kaçamak yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapmak zorundadır. Egzersiz listesinden ne yapacağını kendisi seçer.
EGZERSİZ LİSTESİ…………..……….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400
bu hafta yüzdemiz baya gibi ama hadi bakalım:))
selam fundacığım siteye gelmekte geciktim bu yüzden çok haklısın ama işte internetimin bağlantısında çeşitli sıkıntılar olunca rötar yaptım mecburen cevabın beni mutlu etti cnm teşekkür ederim kurallarınız çok yerinde ve mantıklı kesinlikle kabul ediyorum başka türlü yürümez bu iş zaten yalnız cumartesi kesin cevabı vereceğinden dolayı (ben öyle anladım)5 mesaj ve menü yazma kuralına bugün dahil olup olmama konusunda kararsız kaldım açıkçası.bu yönde beni aydınlatırsan sevinirim.ilgin için çok teşekkür ederim.
Şeytan beni de dürtüklüyor aslında da 2 hafta önceki gibi hüsran olmasın diye bir şey demiyorum. :)
selam fundacığım siteye gelmekte geciktim bu yüzden çok haklısın ama işte internetimin bağlantısında çeşitli sıkıntılar olunca rötar yaptım mecburen cevabın beni mutlu etti cnm teşekkür ederim kurallarınız çok yerinde ve mantıklı kesinlikle kabul ediyorum başka türlü yürümez bu iş zaten yalnız cumartesi kesin cevabı vereceğinden dolayı (ben öyle anladım)5 mesaj ve menü yazma kuralına bugün dahil olup olmama konusunda kararsız kaldım açıkçası.bu yönde beni aydınlatırsan sevinirim.ilgin için çok teşekkür ederim.
fundacım sana ne sorucam
geçen bi söylemiştin sanki ama hatırlayamadım
bir yufkanın kalorisi neydi
şimdi bazen annanemlerden yufka getiririz biz
hani sçata pişriilir yeneceği zaman sulanır ve dürülürya
çok nadir ama olsun aklıma geldi
kahvaştılarda abzen içine domates peynir koyup yeriz
annemler yarın annaneme gidecekler getiriler belki diye aklıma düşüverdi:))
Bir yufkanın 1/4'ü bir ekmeğe denktir diye hatırlıyordum; hatam olmasın diye netten de baktım.
Bir diyetisyenin anlatımıyla yufkanın kalorisi:
Yufkanın kalorisi hazırlanma büyüklüğüne göre değişir.Bir dilim ekmeği 25 gram olarak aldığımızda nemlendirilmiş bir yufkanın öncelikli olarak tartılması gerekir.Ortalama olarak bir yufka 4 veya 6 dilim ekmek kadardır.Kısaca bir yufka 280-420 kalori kadardır.
Bir de şu şekilde bir not düşülmüş, diyabeti olan varsa ona da bildirmiş olalım:
Yufkayı ben de çok severim.Ancak şeker hastalarına daha çok mayalanmış hamurla hazırlanmış ekmekleri tercih etmeleri gerektiğini de hatırlatmak isterim.
1/4 ünü bir dilim ekmek olarak kabul edelim biz; ben kendi diyetisyenimden böyle gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?