Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım çok sıkkın kızlar çok
aöf işletme 2. sınıfım
sınav ocak Da mıs yeni siteme girmiş bölüm sitelere bakıyorum 1 tane bi le kitap yok çünkü aöf ile anlaşmışlar konu anlatımlı kıtap çıkmayacak mıs olan kıtaplar da toplatılmıs aöf nin çıkartacagı kıt aptan ne beklersin offffff ya ne yapacagım ben bu ne biçim iş ya kredili sistemi de anlamıs dedılım ocaga surda ne kaldı ne kıtap var ne birsey

Tebrikler Sinemcim giden kilolarına saglık canim....

Tesekkur ederim Arzucum, bende seni tekrar tebrik ederim canım..

bu hafta yüzdemiz baya gibi ama hadi bakalım:))

Şeytan beni de dürtüklüyor aslında da 2 hafta önceki gibi hüsran olmasın diye bir şey demiyorum. :)

şşşşşşttttt :)))) aynen, aynen bende sizin gibi acabayım ama konusmaya korkuyorum :)))))))

hosgeldin reynaaa :)

vooooovvvv diyorum şok oldum valla.. ben hiç yufkanın kalorisine bakmamıştım ne kadar yüksekmiş. aksine bayağ düşüktür sanıyordum. Şuan yufka yemeyi düşünmüyorum ama, bu bilgi çok iyi oldu Fundacım sağol. Diyet bittiğinde bile borek yerken 2 kere dusunurum artık. (hala şoktayım)

Yaa hava benide yakaladı ((((( sabahtan beri hapsırıyorum Benim hastalıgımda hiç çekilmez oluyor. bir kaç gundur vardı ufak tefek birşeyler ama gece bir ara cok üşümüştüm o son nokta oldu sanırım antibiyotik yolları bana (((

Ya her dakika bir şey çıkıyor, deli olacağım ben de... Bir arkadaşım açık liseye gidiyor. Okul işlerinde de ben ona yardımcı oluyorum. Yabancı dil alanında okuyordu ama alanlar kalkmış. 2 gün önce ders seçmek için bir girdik alan diye bir şey yok. Bugüne kadar alan derslerinden kazandığı dünya kadar kredi vardı. O da güme gidecek sanırım. Üniversiteye girerken alan farkı kalkmış diye okudum aol'nin sitesinde... Ben de bu sene açıktan 4 yıllık bir bölüm bitireyim diye sınava girecektim, ne olacak, hangi bölüme girebileceğim bilmiyorum. Kimse bir şey bilmiyor. Senin anlattığın kadarıyla açıköğretimin hali hazırdaki bölümlerini bile karıştırmışlar baksana... Kitap olmadan ders nerden çalışılacak? Offf, offf... Deli oluyorum şu ülkenin evcilik oyununa dönmüş eğitim sistemine. Her sene her şey tekrar değişiyor...

Geçmiş olsun Sinemcim...
Benim de bademciklerim "bittin sen" diyorlar ama ben onları ciddiye almadan, henüz başlamamış olan bu durumu geçirmeyi planlıyorum. Pozitif düşünce hayatın her alanında etkili biliyorsun. Geçirebilirsin sen de...

geçmiş olsun şekerler size
dikkat edin kendinizee:)))

tamam fudacığım önemli deyıl , bundan sonrası önemli zaten ben daha takıma katılmayınca cok da dikkat etmemiş olabilirim(diyetin ilk günlerinde birgün 86 birgün 85 çıktığımk oluyordu)sen az olanı söylemişin daha iyi olmuh ,kimsenin hakkına girmemiş olduk.

Sağol Fundacım. Ya Pazar gunu Hayvanlar için Eylemimiz var saglıklı olmam lazım, ondan biraz panikledim. Ama haklısın, hemen pozitif olmam lazım.
Bugun ara ogunlerimide biraz meyve ıle cogaltıcam. Antibiyotik ters tepmesin.

Kendimi harika hissediyorum, çok sağlılklı, çok dirençli ve çok zindeyim.

evet çokmuş hakkaten kalorisi
düşününce kağıt gibi bişey aslında dimi:)

mesela 6 yufkadan böreği yaptık
benim tepsimde 12 dilim çıkıyor
yani bir dilimde yarım yufka var
içine koyduğumuz iç yağ yumurta vs
hadi bizim yaptıklaırmız çok yağlı dğeildir ama ya dışarda yediklerimi!!!

yani şuna karar verdim ben
ay zayıflayayımda bu diyet bitsin gibi bi düşünceyi kafamdan attım
çünkü gördümki dikkat etmeyi bıraktığım an geri alıyorum
tabi bu şekilde sıkıca devam edemeyebilirim ama kesinlikle ipleri elimden bırakmayacağım inşş

bu arada kızlar bi blog avr daha önce söylemişmiydim bilmiyorum ben takip ediyorum hoşumada gidiyor
tavsiye ederim
tabi şu an değil korkuma dönemine geçtiğimizde daha çok işimize yarayacak bir blog

BİR DİYETİSYENİN BESLENME GÜNLÜĞÜ

kızlar yarışlar için eşleştikmi kaçırdım mı
biz raa ile dün eşleşmiştik kilo larımız nerede ise yakın diye
başka kımler eşleşti bakem

Berivancım herkes kendi eşini kendi buldu biliyorsun canım. :)
Bu konu daha gündeme gelmeden önce ben zaten tuni ile gayriresmi eştim, artık resmi olduk.
Bir de Pelin ve Arzu var.

İsteyen eş arayışına devam edebilir.

kızlar yarışlar için eşleştikmi kaçırdım mı
biz raa ile dün eşleşmiştik kilo larımız nerede ise yakın diye
başka kımler eşleşti bakem

berivancığım yarış asıl bugün start verdi ,artık bilemiyorum karataymıııı,dukanmııı,klasik diyet üsülümü gidersinn ama pisssss yarışırım söyleyimm,helebirde yenilirsenn dilimdende kutulamssın:
bu arada kilo olarak ben avantajlıyım yaş olarak sen ,senin metebolizma benimkini dover ,,amaaaaaaaa ablanda acayip yarışmACI RUHUNA SAHİPP

hadi bakam ablacım start ı verdik yarış başları kim önce verecek kiloları hadı bakem çok fenakızıştım heeeee ama inanıyorum kı çok iyi bir takım arkadaşı olup yarısacagız :13:

hadi bakam ablacım start ı verdik yarış başları kim önce verecek kiloları hadı bakem çok fenakızıştım heeeee ama inanıyorum kı çok iyi bir takım arkadaşı olup yarısacagız :13:

BENDE İNANIYORUM BEBEGİM....cnm bazen şaka ile yüklenebilirim altında hep sevgi olacağından emin ol ,yazılar mimiksiz olduğundan dolayı ciddi gelebilir inş şu an olduğu gibi hep birbirimizi sevgiyle yargılarız

hiç şüphen olmasın canım biz tüm grupları geçeriz bu hırs ve azimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…