- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.001
Tebrikler Sinemcim giden kilolarına saglık canim....
bu hafta yüzdemiz baya gibi ama hadi bakalım:))
Şeytan beni de dürtüklüyor aslında da 2 hafta önceki gibi hüsran olmasın diye bir şey demiyorum. :)
selam fundacığım siteye gelmekte geciktim bu yüzden çok haklısın ama işte internetimin bağlantısında çeşitli sıkıntılar olunca rötar yaptım mecburen cevabın beni mutlu etti cnm teşekkür ederim kurallarınız çok yerinde ve mantıklı kesinlikle kabul ediyorum başka türlü yürümez bu iş zaten yalnız cumartesi kesin cevabı vereceğinden dolayı (ben öyle anladım)5 mesaj ve menü yazma kuralına bugün dahil olup olmama konusunda kararsız kaldım açıkçası.bu yönde beni aydınlatırsan sevinirim.ilgin için çok teşekkür ederim.
Bir yufkanın 1/4'ü bir ekmeğe denktir diye hatırlıyordum; hatam olmasın diye netten de baktım.
Bir diyetisyenin anlatımıyla yufkanın kalorisi:
Yufkanın kalorisi hazırlanma büyüklüğüne göre değişir.Bir dilim ekmeği 25 gram olarak aldığımızda nemlendirilmiş bir yufkanın öncelikli olarak tartılması gerekir.Ortalama olarak bir yufka 4 veya 6 dilim ekmek kadardır.Kısaca bir yufka 280-420 kalori kadardır.
Bir de şu şekilde bir not düşülmüş, diyabeti olan varsa ona da bildirmiş olalım:
Yufkayı ben de çok severim.Ancak şeker hastalarına daha çok mayalanmış hamurla hazırlanmış ekmekleri tercih etmeleri gerektiğini de hatırlatmak isterim.
1/4 ünü bir dilim ekmek olarak kabul edelim biz; ben kendi diyetisyenimden böyle gördüm.
canım çok sıkkın kızlar çok
aöf işletme 2. sınıfım
sınav ocak Da mıs yeni siteme girmiş bölüm sitelere bakıyorum 1 tane bi le kitap yok çünkü aöf ile anlaşmışlar konu anlatımlı kıtap çıkmayacak mıs olan kıtaplar da toplatılmıs aöf nin çıkartacagı kıt aptan ne beklersin offffff ya ne yapacagım ben bu ne biçim iş ya kredili sistemi de anlamıs dedılım ocaga surda ne kaldı ne kıtap var ne birsey
Yaa hava benide yakaladı((((( sabahtan beri hapsırıyorum Benim hastalıgımda hiç çekilmez oluyor. bir kaç gundur vardı ufak tefek birşeyler ama gece bir ara cok üşümüştüm o son nokta oldu sanırım antibiyotik yolları bana (((
Geçmiş olsun Sinemcim...
Benim de bademciklerim "bittin sen" diyorlar ama ben onları ciddiye almadan, henüz başlamamış olan bu durumu geçirmeyi planlıyorum. Pozitif düşünce hayatın her alanında etkili biliyorsun. Geçirebilirsin sen de...
Yaa hava benide yakaladı((((( sabahtan beri hapsırıyorum Benim hastalıgımda hiç çekilmez oluyor. bir kaç gundur vardı ufak tefek birşeyler ama gece bir ara cok üşümüştüm o son nokta oldu sanırım antibiyotik yolları bana (((
Raacım katılmak isteyenler başlığında ve takıma geldiğindeki ilk yazında 85 yazmışsın, o yüzden ben de 85 yazmıştım seni...85 de bir cuma günüymüş zaten. Bence düzeltmeye gerek yok ama siz bilirsiniz. İsteyen düzeltebilir, beni mazur görün; şu an hesaplarla tekrar uğraşamayacağım... :)
Bir de 2 haftadan öncesine gidersek kaça bölüneceği şaşırmış olur. 4 gün de az rakam değil, bence kalsın böyle.
Geçmiş olsun Sinemcim...
Benim de bademciklerim "bittin sen" diyorlar ama ben onları ciddiye almadan, henüz başlamamış olan bu durumu geçirmeyi planlıyorum. Pozitif düşünce hayatın her alanında etkili biliyorsun. Geçirebilirsin sen de...
Tesekkur ederim Arzucum, bende seni tekrar tebrik ederim canım..
şşşşşşttttt :)))) aynen, aynen bende sizin gibi acabayımama konusmaya korkuyorum :)))))))
hosgeldin reynaaa :)
vooooovvvv diyorumşok oldum valla.. ben hiç yufkanın kalorisine bakmamıştım ne kadar yüksekmiş. aksine bayağ düşüktür sanıyordum. Şuan yufka yemeyi düşünmüyorum ama, bu bilgi çok iyi oldu Fundacım sağol. Diyet bittiğinde bile borek yerken 2 kere dusunurum artık. (hala şoktayım)
kızlar yarışlar için eşleştikmi kaçırdım mı
biz raa ile dün eşleşmiştik kilo larımız nerede ise yakın diye
başka kımler eşleşti bakem
neyse canlarım ben çıkıyorum
inş 1. oluruzzz:)))
berivancığım yarış asıl bugün start verdi ,artık bilemiyorum karataymıııı,dukanmııı,klasik diyet üsülümü gidersinn ama pisssss yarışırım söyleyimm,helebirde yenilirsenn dilimdende kutulamssın:
Bu arada kilo olarak ben avantajlıyım yaş olarak sen ,senin metebolizma benimkini dover ,,amaaaaaaaa ablanda acayip yarışmacı ruhuna sahipp
hadi bakam ablacım start ı verdik yarış başları kim önce verecek kiloları hadı bakem çok fenakızıştım heeeee ama inanıyorum kı çok iyi bir takım arkadaşı olup yarısacagız :13:
bende inanıyorum bebegim....cnm bazen şaka ile yüklenebilirim altında hep sevgi olacağından emin ol ,yazılar mimiksiz olduğundan dolayı ciddi gelebilir inş şu an olduğu gibi hep birbirimizi sevgiyle yargılarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?