- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.021
Hoşcakal fundacımmmmmmmm iyice eğlen canımmmm
hiç şüphen olmasın canım biz tüm grupları geçeriz bu hırs ve azimle
kız daha gitmedim. :d ama kuaföre gideceğim birazdan. Ojelerim kurusun diye bekliyorum.
Kız daha gitmedim.Ama kuaföre gideceğim birazdan. Ojelerim kurusun diye bekliyorum.
şuu durumda diyerlerinede ikili olarak meydanı okudukkkkkgazamız bübarek olsunnnnnnnnn
nasıl birsey giywcwksın ne renk ojen anammmm çok merak ettım saçını nasıl yaptıracaksın söylemezzsen çatlarım vallaa
fundacığım sana iyi eylenceler,hayattaki en büyük en asil güzellik kendine güvendir cnm,sendede onun olduğuna çok eminim ,yani nişanın en güzel bayanı olacaksım ..
Güzel canım elbise çok yakısmıstı şu dizde olan elbisen demi tatlım çok hos hadi bakem sen git anca yetiştirirsin kendini bacım
Bugün cuma olduğu için bugünden mesaj ve menü yazmaya başla canım. Böylelikle 2 hafta sonraki cuma sen de listeye girersin.
Zaten dediğim gibi ben bugüne kadar müsaade verdiğim kişinin geleceğini sanmıyorum. 2 hafta sonra çıkar da gelirse eğer, takımdaki yere göre değerlendirilir. Zaten 3 hafta onu bekledim. Sen yaz, %99 bizlesin.Bu arada cumartesi dediğim de saat 00:00 olduğunda olmuş olacak. Yani 9 saat sonra cevap vereceğim.
Kendini tanıtarak başlarsan daha iyi olur. Sonuçta henüz hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. :)
teşekkür ederim fundacığım elbette kendimi tanıtayım 34 yaşında 1 çocuk annesiyim 4 ay önce 78 kiloyken sigarayı bıraktım ve malesef 4 ay içinde 91 kiloya ulaştım bu durum her ne kadar çok üzücü olsada sigaradan kurtulduğum için bir o kadar da mutluyum.
menü konusuna gelince fundacığım işin gerçeği bugün yediklerim gerçekten düzenli değildi o yüzden hoşgörüne sığınarak yarından itibaren mesajlarımla ve menülerimle düzgün ve tam bir şeklide başlamak istiyorum.grup bilinci ve ceza sistemiyle beraberce bu işi halledip mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum..RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Ya her dakika bir şey çıkıyor, deli olacağım ben de... Bir arkadaşım açık liseye gidiyor. Okul işlerinde de ben ona yardımcı oluyorum. Yabancı dil alanında okuyordu ama alanlar kalkmış. 2 gün önce ders seçmek için bir girdik alan diye bir şey yok. Bugüne kadar alan derslerinden kazandığı dünya kadar kredi vardı. O da güme gidecek sanırım. Üniversiteye girerken alan farkı kalkmış diye okudum aol'nin sitesinde... Ben de bu sene açıktan 4 yıllık bir bölüm bitireyim diye sınava girecektim, ne olacak, hangi bölüme girebileceğim bilmiyorum. Kimse bir şey bilmiyor. Senin anlattığın kadarıyla açıköğretimin hali hazırdaki bölümlerini bile karıştırmışlar baksana... Kitap olmadan ders nerden çalışılacak? Offf, offf... Deli oluyorum şu ülkenin evcilik oyununa dönmüş eğitim sistemine. Her sene her şey tekrar değişiyor...
***5. TAKIM 276. ETAP ***
areser (63.2 / 62.5 / 0.7 / %1.11)
berivannnn26 (79.2 / 78.6 / 0.6 / %0.76)
Buffy26 (65.5 / 64.7 / 0.8 / %1.22)
Funda08 (73.2 / 72.8 / 0.5 / %0.68)
Raa (85 / 83 / 1 / %1.18) (Yeni üye, kilosu 2'ye bölündü)
tunituni (72.7 / 72.9 / -0.2 / -%0.28)
UmutCan (60.5 / 59.2 / 1.3 / %2.15)
5. TAKIM ORTALAMASI: 0.97
Listemiz bu kızlar.
***5. TAKIM 276. ETAP ***
areser (63.2 / 62.5 / 0.7 / %1.11)
berivannnn26
Buffy26 (65.5 / 64.7 / 0.8 / %1.22)
Funda08 (73.2 / 72.8 / 0.5 / %0.68)
Handemi
Raa
tunituni (72.7 / 72.9 / -0.2 / -%0.28)
UmutCan (60.5 / 59.2 / 1.3 / %2.15)
5. TAKIM ORTALAMASI:
Berivan nerde? :44:
Kızlar ortaya bir öneri atıyorum. Bildiğiniz gibi Hande uzun ayrılığının ardında geçen hafta yine aramıza katıldı. Peşpeşe geçirdiği sadece 1 hafta var, kilo da vermemiş. Ben Hande'yi listeye haftaya yazalım diyorum, ne dersiniz? En büyük söz hakkı onda tabi ki ama dışarda olacakmış sanırım. O yüzden biz karar vereceğiz. Bu haftaki kiloyu başlangıç yazar, haftaya öyle 2'ye böleriz diyorum.
Açıkcası kızlar şuan hem çok üzgünüm hemde çok sinirim bozuldu.Kilo veremediğim için çok üzgünüm zaten ruh halim iyi değil.Sanırım benim bu kötü ruh halim sizide etkilemeden ve ben listeye hiç girmeden takımdan ayrılsam iyi olur.Bunuda oylamaya sunsak sanırım herkes kabul edicektir.Sıkıntı yok siz sırada bekliyen arkadaşlara takımda yer var diyebilirsiniz.Size keyifli kilo vermeler diliyorum.Herşey gönlünüzce olsun.
hande sen gruba gireli ne kadar oldu cnmmm..
Açıkcası kızlar şuan hem çok üzgünüm hemde çok sinirim bozuldu.Kilo veremediğim için çok üzgünüm zaten ruh halim iyi değil.Sanırım benim bu kötü ruh halim sizide etkilemeden ve ben listeye hiç girmeden takımdan ayrılsam iyi olur.Bunuda oylamaya sunsak sanırım herkes kabul edicektir.Sıkıntı yok siz sırada bekliyen arkadaşlara takımda yer var diyebilirsiniz.Size keyifli kilo vermeler diliyorum.Herşey gönlünüzce olsun.
Sağol Fundacım. Ya Pazar gunu Hayvanlar için Eylemimiz var saglıklı olmam lazım, ondan biraz panikledim. Ama haklısın, hemen pozitif olmam lazım.
Bugun ara ogunlerimide biraz meyve ıle cogaltıcam. Antibiyotik ters tepmesin.
Kendimi harika hissediyorum, çok sağlılklı, çok dirençli ve çok zindeyim.
burda da taksimde yapılacakmış o eylem,katılmayı çok isterdim ama umutla o kalabalığa giremem,ne olur ne olmaz,türkiye burası,olay olur,arbede çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?