Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız daha gitmedim. Ama kuaföre gideceğim birazdan. Ojelerim kurusun diye bekliyorum.

fundacığım sana iyi eylenceler,hayattaki en büyük en asil güzellik kendine güvendir cnm,sendede onun olduğuna çok eminim ,yani nişanın en güzel bayanı olacaksım ..

nasıl birsey giywcwksın ne renk ojen anammmm çok merak ettım saçını nasıl yaptıracaksın söylemezzsen çatlarım vallaa

Resimleri atarken 68 halimde giydiğim elbise vardı ya... Onu giyeceğim. Ayakkabı-çanta siyah, pullu... Ojem açık gri, daha ilk katını sürdüm, 2. yi de yapmam gerekecek, böyle beyaz gibi duruyor. Saçlarıma da dalgalı fön çektireceğim canım. Bayağı dalgalı olacak, lüle lüle gibi... Hatta fön demişken ben artık gideyim. Yoksa yetişemeyeceğim.

Gelince yazarım yine kızlar.

fundacığım sana iyi eylenceler,hayattaki en büyük en asil güzellik kendine güvendir cnm,sendede onun olduğuna çok eminim ,yani nişanın en güzel bayanı olacaksım ..

Teşekkürler Raacım.

Güzel canım elbise çok yakısmıstı şu dizde olan elbisen demi tatlım çok hos hadi bakem sen git anca yetiştirirsin kendini bacım

Eve attım kendimi sonunda. Artık çıkmadan önce "ben gittim" derim size.

teşekkür ederim fundacığım elbette kendimi tanıtayım 34 yaşında 1 çocuk annesiyim 4 ay önce 78 kiloyken sigarayı bıraktım ve malesef 4 ay içinde 91 kiloya ulaştım bu durum her ne kadar çok üzücü olsada sigaradan kurtulduğum için bir o kadar da mutluyum.
menü konusuna gelince fundacığım işin gerçeği bugün yediklerim gerçekten düzenli değildi o yüzden hoşgörüne sığınarak yarından itibaren mesajlarımla ve menülerimle düzgün ve tam bir şeklide başlamak istiyorum.grup bilinci ve ceza sistemiyle beraberce bu işi halledip mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum..RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

cnmm hoş geldin sen siğarayı bırakarak ,kilo vermekden çokdaha zorunu başardın eminim bunu çak daha kolay halledeceksindir,ama yolumuz uzun önemli olan bu yolda hangimiz tokezlersek onun kolundan tutup yolumuza devam etmemiz...
tekrar hoş geldin hayatım...

Canım bende açık liseye gidiyorum Alan kalktı doğru ama,alandan aldığımız krediler eksilmicek bildirim istedim.

Adımı göremedim ama??

Anladım şimdi arkadaşlar kilo veremediğim için dışlanmışım oy birliği ile listeden.Bende bu hafta giricem diye sevinmiştim.Ama kötü bir hafta geçirdim takdir edersinizki buna rağmen girmeye çalıştım.Funda bana bu hafta girersin demişti lakin olmamış sağlık olsun problem değil.Canınız sağolsun...

Açıkcası kızlar şuan hem çok üzgünüm hemde çok sinirim bozuldu.Kilo veremediğim için çok üzgünüm zaten ruh halim iyi değil.Sanırım benim bu kötü ruh halim sizide etkilemeden ve ben listeye hiç girmeden takımdan ayrılsam iyi olur.Bunuda oylamaya sunsak sanırım herkes kabul edicektir.Sıkıntı yok siz sırada bekliyen arkadaşlara takımda yer var diyebilirsiniz.Size keyifli kilo vermeler diliyorum.Herşey gönlünüzce olsun.

hande sen gruba gireli ne kadar oldu cnmmm..

hande sen gruba gireli ne kadar oldu cnmmm..

Canım ben ilk giriş tarihimi hatırlamıyorum ama ilk bir hafta aktif olarak paylaşım yaptım sonra evim tadilata girdi.Bir iki hafta kadar giremedim.Tekrar döndüğümde Funda bir hafta sonra listeye girersin demişti bende umutlandım.İsmimi göremeyince çok üzüldüm ve bunun kabul edilmesi beni daha da çok üzdü.Motivasyon şuan sıfır anlican...

Handecim hic üzülmene gerek yok canım
Kendini dışlanmış hissetme lütfen bizi tanıdın artık böyle düşünmediğimizi bilmen lazım:))
Listeye girmeye hak kazandın tabiki sadece hem kilo veremedigin icin girmemiş olman sana bı zarar sağlamayacak ki
Funda o kadar paylaşım yapmasına rağmen 3 hafta listeye girmememişti
Ben hakeza oyle
Yani bunda kızacak üzülecek birsey yokki
Seni seviyoruz

Menumu yazayım
Sabah
Yarım paket altinbasak
Peynir

Ara
1 bardak sut
1 elma

Öğle
2 dilim ekmek
5 zeytin
Peynir
Domates

Ara
10 badem
5 kuru etik

Aksam
Tavuk ızgara
Domates salatasi
3 kadik yogurt

2 bardak yesilcay

burda da taksimde yapılacakmış o eylem,katılmayı çok isterdim ama umutla o kalabalığa giremem,ne olur ne olmaz,türkiye burası,olay olur,arbede çıkar

Handecim uzulecek motive dusurecek bisey yok tatlım. biz seni neden dıslayalım. biz boyle tepki vericegini dusunmemistik işin aslı.
hiç moral bozmak yok.

burda da taksimde yapılacakmış o eylem,katılmayı çok isterdim ama umutla o kalabalığa giremem,ne olur ne olmaz,türkiye burası,olay olur,arbede çıkar

Pelincim, zaten kucuk cocuklar ıcın hıc uygun bır ortam değil. en dogrusu canım. biz burdakinde de özellikle uyardık 14-15 yaş altında cocuklar gelmesın dıye.

Ya öğleden beri vitamin topu oldum. ama bogazım nasıl ilerledi yara varmış gibi acıyor yanıyor ( ballı tarçınlı süt içtim az once banamısın demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…