Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay canım benim,ne demek o saçmalama.sen hiç kilo vermemiş,hatta almış bile olsan aramızdaki bağın önemi yok mu hiç,bak burda dertlerimizi sıkıntılarımızı bile paylaşıyoruz.
Senin bu hafta ya da gelecek hafta listeye girmen fundanın insiyatifine kalmıştı,yani ya bu hafta yazılacaktın ya da gelecek hafta.senin izin durumunla ilgili olarak gelecek hafta da yazmasının forum kurallarınca mahsuru olmadığından,e sen de bu hafta kilo vermediğinden,takım ortalaması düşmesin diye yazmadı,gelecek haftaya bıraktı.zaten bu hafta kimse senden kilo vermeni beklemezdi canım,zor günler yaşıyorsun,buraya devam edebilmeni bile takdir ediyorum.hem ne fark eder ki,önemli olan paylaşımımız,takım ruhumuz,ve sen de buna herkes kadar dahilsin,kilon ortalamaya bu hafta veya gelecek hafta katılmış ne farkeder,sen yanlış anladın galiba,seni takıma almakla ilgili fundanın kararsız kaldığını düşündün galiba,böyle birşey yok

handeciğim senın kilo veremediğin için moralin bozur,birse bu tadilat işleri insanı çok yoruyor ,oda senin iç huzurunu bozmuş ;cnm liste grup hepsi araç bizim amacımız kilo vermek eyer araçlar amaç olursa ozaman yolumuzu şaşırırz,sen gurubun üyesisin funda listeye yazmamışsa kesin bir sebebi vardır,iki haftadır gözlüyorum kesinlikle çok küçük ayrıntılara bile dikkat ediyor,o yüzden bırak bu cumayı bizim için önemli olan artık gelecek cuma ihadi bak berivanla ben tüm gruba meydan okuduk ,insan bize inat bile gazaaa gelirr yaaahadı yaz bakalım neler yedin bu gün...

Bugünki menümü yazayım,yarın adam akıllı yemekler hazılamam lazım kendime,bugün de hep saçma sapan yedim,az yedim ama sağlıklı değildi

sabah
1bardak sütten neskafe

ara
4badem

öğlen
1patlıcan dolması

akşam
1buçuk haşlanmış patates,yoğurt,domates

ara
1bardak sütlü neskafe

Ya öğleden beri vitamin topu oldum. ama bogazım nasıl ilerledi yara varmış gibi acıyor yanıyor ( ballı tarçınlı süt içtim az once banamısın demedi

cok geçmiş olsun sinemciğim, inş pazara çok iyi olursun...cnm yediklerinde ziyade dinlenmek çok önemli uzanabildiğin kadar uzanmaya çalışş.

Bugunku menum

Sabah
1 haslanmıs yumurta
1 kk peynır
2 zeytın
1 dilim kepekli ekmek

ara
4 çiğ badem

öğle
4 kaşık haşlanmıs bulgur
1 bardak ayran

ara
1.5 şeftali

aksam
3 kaşık nohut yemeği
2 kaşık yogurt
--------
1 bardak ballı tarçınlı sıcak süt ( 1 tatlı kasıgı bal+ yarım çay kaşığı tarçın )
3 kiraz saplı bitki çayı

cok geçmiş olsun sinemciğim, inş pazara çok iyi olursun...cnm yediklerinde ziyade dinlenmek çok önemli uzanabildiğin kadar uzanmaya çalışş.

çok sağol canım. evet dinlenmek cok onemli. zaten bugun mutfakta yemek yaparken ıyıce fena oldum daha fazla carpılmıyım dıye vantılator acmadım saatlerce eridim mutfakta. ondan sonra tansiyonum falan da düştü. yarın full kalkmıcam yerımden

Ben ne şirret bir insanmışım ya,bugün anladım gerçekten,parkta rezillik çıkardım,herkes beni izledi.
Oğlum umut kaykayda oynuyordu,yüzüstü uzanmış yukarı doğru bakıp gülüyordu,bir anda on yaşlarında iri bir çocuk birdenbire kaykaya oturup hızla kaydı,umut zaten daha iki buçuk yaşında üstelik cılız bir çocuk,o hızla kayarak kocaman eşek kadar ayaklarını ayakkabısını oğlumun yüzüne güm diye vurdu,bilerek isteyerek,görerek kaydı.birkaç saniyede oldu,yetişip oğlumu alamadım.umut yüzüne tekme yemiş oldu birden acıyla ağlamaya başladı,orda kendimi kaybettim,çocuğu öldürecektim,saldırdım,bir tane patlattım koluna vurdum,anası falan gelse onu da parçalardım yemin ederim,gözüm döndü,o kadar bağırdım ki o. Çocuğu bile dedim,inanın çok pişmanım,o kadar pişmanım ki pişmanlıktan ölüyorum o tokadı keşke öyle yavaşça değil de bütün gücümle suratına patlatsaydım hayvan oğlu hayvanın

afiyet olsun tunicim. ama o kuru eriklere dıkkat et azı yarar da kaloriside az değil :)

canım sabahın yok o kotu olmus bır de bı tane aran yok. onun dısındakı ogunlerındekıler guzel.
afiyet olsun. yarın mıden daha mutlu olsun :)

aa,o kadar sıcak mı hala oralar.şaşırdım.
Canım senin boğazın tahriş olmuş zaten,tarçın beter etmez mi,minik sert taneleri var ya,öğütülmüş ağaç kabuğu sonuçta.keşke içmeseydin.bak bir kocakarı tarifi vereyim,çok kötüysen tek başına yetmez belki ama ilaç kullansan da yanında bunu dene.bir cezve ya da küçük tavaya eşit miktarda tereyağı ve pekmez koyup,mesela birer çorba kaşığı,yağ eriyip iyice birbirine karışana kadar ısıtıyorsun,içine karabiber atıyorsun,mesela 1 çay kaşığı silme,bu ölçü için.bol olacak yani.bunu sıcak sıcak bir kaşık içiyorsun üstüne su içme,o boğazını yakıyor epey,çok iyi geliyor ama,iyileştiriyor.öksürüğe de çok iyi

Son düzenleme:

:124: :124: :124:1. olduk kızlarrrrrrrrr... Herkesi cok cok tebrik ederim... :124: :124: :124:

:124: :124:Ayrıca Pelinde bireyselde hafta ikincisi oldu Pelincim cok tebrik ederim canımmmmm..:124: :124:

Sağol sinemcim,
tüm takımı tebrik ediyorum bende okudum heyecanla geldim buraya yazayım diye,sinem benden önce yazmış.nasıl mutluyum nasııııııııl anlatamam.

Arzu,anacım ben sırf seni değil,kimleri kimleri yenmişim kız,baksana

Afiyet olsun canım guzel olmus
Haslanmis bulguru nasil yiyorsun
Yagsiz tuzsuzmu tadını sevmedim demistinya gecen gün?.
evet canım cogu zarar tabi
Ben hic yemezdim once hatta bunlar dolapta aylardır bekliyor annemde yemedinmi hala o kadar kuruttum diye söyleyip duruyordu
Ben tadına bile bakmamıştım
Ama nasil guzel birseymis ilk defa yedim
Helede kahveyle super oldu:))
Kalorisinede baktım Yemeden once makul olsun diye
100 grmda 225 kalori varmış
5 erikte 20 grmmis
Yani 5 erik 45 kalori:))
Hesap edilerek yenilmistir yani:)))

:124: :124: :124:1. olduk kızlarrrrrrrrr... Herkesi cok cok tebrik ederim... :124: :124: :124:

:124: :124:Ayrıca Pelinde bireyselde hafta ikincisi oldu Pelincim cok tebrik ederim canımmmmm..:124: :124:

Ooooooo evet demiştim demiştimmm
Tebrik ediyorum hepiniziiii:)))

Pelincim senide tebrik ederim canımmmmm

Korkulur valla senden

Aaaa nooldu şimdi sinem mesajın silinmiş,yanlış mı hesaplamışlar nedir,düzeltme mi yapıyorlar.

Takımımız birinci,ben de bireysel ikinci olmuştum öyle yazıyordu

Aaaa nooldu şimdi sinem mesajın silinmiş,yanlış mı hesaplamışlar nedir,düzeltme mi yapıyorlar.

Takımımız birinci,ben de bireysel ikinci olmuştum öyle yazıyordu

Oyle yazıyor hala ne silinmiş anlamadım
Yalnız paylaşım alanına bı grup biz bildirim yaptık ama istedi yokuz duzeltirmisiniz demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…