Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pelin senin egonu yerim. Bize de ver ondan azıcık, bütün takım birbirimize ukala olsak şakır şakır kilo veririz kesin.
Örnek için bakınız: Haftanın bireysel 2. si

Son düzenleme:

Raacım, kurallara göre simit ve kraker kaçamağa giriyor canım. Kardeş takıma yazman gerekiyor.

Handecim tiramisu da kardeş takıma yol gösterir. Zorla yedirdi demişsin, ama sanırım takımımız bahane kabul etmez. Sokakta yokluktan yediğimizde bile kabul edilmiyor çünkü...

Raacım ve Handecim, bugün Pelin'e örnek olarak yazdığım Berivan'ın mesajına bakarak ve o anlamdaki keskinliği bozmayarak kardeş takıma yazınızı neler yediğinizi de belirterek yazmanızı ve yorum istemenizi bekliyoruz sizden.

tuttum seni kız,burda bi çatlak bendim,iki olduk.
aaa canımm..ben çok fenayımdır..2 çatlak ilerler duruuzz..azcık sürtünim sana da bende ii kilocuklar vereyimmm
Pelin senin egonu yerim. Bize de ver ondan azıcık, bütün takım birbirimize ukala olsak şakır şakır kilo veririz kesin.
Örnek için bakınız: Haftanın bireysel 2. si

evet bende tebrik ederim cnmm...

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 salatalık
1 domates

Ara
1 şeftali

Bu kadar.
Hazırlanma telaşında vaktim olmadı, o yüzden başka bir şey yiyemedim, neyseki acıkmadım. Nişanda da hiçbir şey kaçırmadım.

Pelincim nişanı sormuşsun canım. Kuzenimin kuzeninin nişanı. Ne alaka, değil mi? :)
Ama onlarla komşu sayılırız, aramızda 2 sokak var. Zaten teyzem de orda oturuyor, teyzemlerin komşusu oldukları için çocukluğumdan beri tanıyorum onları. Zaten nişanlanan çocuk, adam daha doğrusu, teyzemin kocasının yeğeni... Yani onların akrabası, onlar akraba olarak komşu şeklinde yaşıyorlar. Ve annemleri de ezelden beri tanıyorlar. Yani böyle... Umarım karışık anlatmamışımdır, akrabalık ilişkilerini tanımlamakta hiç iyi değilimdir.

Normal bir kıyafetle gidecektim ben aslında ama annem "Gençsin, şimdi giymeyeceksin de ne zaman giyeceksin" deyince giyiverdim. :) Bir de salkım saçak gitmeyim, azıcık şık gideyim, güzel sözler duyayım da şımarayım dedim. Rejim yaparken ihtiyacımız oluyor. Onlar beni yıllardır bu kilolarda görüyorlar ama spor kıyafet dışında hiçbir şey giydiğimi görmemişlerdi.

mesaj4

ohh iyi etmişsin canım..şıkır şıkır giyindin eğlendin..bugün bende tek öğünle geçiştirdim..şimdi bir kurt kadar açım..sıcak suyumu yudumlar dururum artık..inşallah eğlenmişsindir canım

Son düzenleme:
Mesaj 1

Günaydıııın gözümden uyku akıyor ama uyumicam kalktım ılık suyumu içtim kendime gelmeye çalışıyorum.Umutluyum bu haftadan kilo vericeme inanıyorum.Ayrıca zor bir hafta olucak benim için şöyleki.Gidilicek okadar çok yer varki hepsi bu haftaya sıkıştı kızlar.Gittiğim yerlerde yememeye kararlıyım ama.Benim kardeş takıma bir ziyaret yapmam gerekiyor kızlar görüşürüz:)

Mesaj 3

Eveeet kızlar görev yerine getirilmiştir.Kardeş takıma uğradım özellikle yorum yapmalarını da istedim.

Güzelim,İnceyim,Sağlıklı kilo veriyorum:))

aaa canımm..ben çok fenayımdır..2 çatlak ilerler duruuzz..azcık sürtünim sana da bende ii kilocuklar vereyimmm

evet bende tebrik ederim cnmm...

Bende bu aralara nasıl bi kafa var hiç bilmiyorum.mucizemm sanırım sana hoşgeldin demedim yada hatırlamıyorum.Hoşgeldin canım aramıza.İnşallah hepberaber hedefe ulaşıcaz.

Simit kacamagi girermi yahu
Ben diyetisyene giderken kahvaltıdan sıkılırsan yarım simit yiyebilirsin demişti
Hem kardes takıma gidip ben simit yedim derse gülerler valla:))

Amaninnnn tek ogunn ((
Hem o kadar ac kalıp hem nisanda birsey kacirmamisinya tebrik ederim sekerim:))

Bu arada o elbiseyi 68 kiloyken giydim demistinya nasil oldu simdi, cok spor yapiyorsunya sikilasmismisin?.

Şimdi ben gidicem kardeş takıma diyce ki heeeey kardeş takım benim dibim kara ama sizinkier benden de kara.
Ya bence bu cezayı kaldıralım,saçma.kendileri herşeyi yiyor,sonra biz yarım simit,yarım tiramisu için gidip onlara yazıyoruz,bi de yorum istiyoruz,tanımadığımız insanlara maskara oluyoruz.hem günde biimiz bu cezayı alıyor ortalama,onlar da sıkılıp ne bu böyle,rahatsız oluyoruz demesinler,izin istedik mi biz bunlardan bunu uygulamak için.
Kıvırmıyorum valla,şimdi gidip yazıcam.13.takımdı dimi söyleyin,birazdan yazıcam

Mesaj 3

Eveeet kızlar görev yerine getirilmiştir.Kardeş takıma uğradım özellikle yorum yapmalarını da istedim.

Güzelim,İnceyim,Sağlıklı kilo veriyorum:))

Handecim örnek cümlelerle aynı sertlikte demiştik. :) Senin cümleler biraz XL yumuşak olmuş. :) Ama tabi bir daha yaz diyecek değiliz.

Kızlar lütfen cümleleri yumuşatmayalım. Yoksa cezanın bir anlamı kalmıyor.

Simit kacamagi girermi yahu
Ben diyetisyene giderken kahvaltıdan sıkılırsan yarım simit yiyebilirsin demişti
Hem kardes takıma gidip ben simit yedim derse gülerler valla:))

Tunicim ben esnek davranabilirim canım ama kaçamağa giriyor. Takımın kararı bu; en ufak bir şey kaçamak. "Böyle olsun istemiyorsanız, yorum yapın" dedim. Yorum yapmayanlar yine yapmadı. Ben de yorum yapanların genel kararına göre değerlendiriyorum menüleri...

Diycem ki sevgili kardeş takım,ayıptır söylemesi bu hafta bireysel ikinci oldum,takımın da birincisiydim,1,3 kilo verdim ama geçen gün misafirlerime hazırladığım enfes yiyeceklerden (işte burda ballandıra ballandıra anlatmazsam ne olayım,buraya yazmayayım canınız çekmesin)yedim.e yememek enayilik olurdu,herkes telaşla yediğinin tarifini yazmak için kağıt kalem ararken ben siz yiyin ben bakayım diyemedim.ama bizim takımımızın böyle bir kuralı ve de eli maşalı bir kaptanı var :) bunu yapmam gerekiyor,ben pisboğazın tekiyim,olmasam diyet topiğinde ne işim vardı zaten de mi,yedim yedim de kendime ettim,kaç günlük emeğim ziyan oldu diycem okey mi

Amaninnnn tek ogunn ((
Hem o kadar ac kalıp hem nisanda birsey kacirmamisinya tebrik ederim sekerim:))

Bu arada o elbiseyi 68 kiloyken giydim demistinya nasil oldu simdi, cok spor yapiyorsunya sikilasmismisin?.

3 kilo daha fazla giymiş oldum (yeni tartıya göre)...
Ben pek bir fark görmedim açıkcası; o zaman korseyle giymiştim, şimdi korsesiz giydim. Çok bir şey fark etmiyordu zaten. Belki kollarım biraz daha kalınmıştır bu defa... Bilemiyorum. :) Ama büyük bir fark yoktu. Üstelik o elbiseyi giydiğim zaman da spor yapıyordum:
Yürüyüş+dambıl+twister+pilates...

Şimdi eliptik+ ara sıra dambıl+ twister yapıyorum. Pilates yapmıyorum. Özlüyorum pilatesi, taş gibi bacaklarım vardı. Semsertlersi, ne güzel... Ama hepsine zaman ayırırsa spordan soğurum diye pilatesi 65 civarlarına bıraktım artık. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…