- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.081
Sağol sinemcim,
tüm takımı tebrik ediyorum bende okudum heyecanla geldim buraya yazayım diye,sinem benden önce yazmış.nasıl mutluyum nasııııııııl anlatamam.
Arzu,anacım ben sırf seni değil,kimleri kimleri yenmişim kız,baksana
sabah 1 portakal
ara 1 elma
öğle 1 simit
ara 1 yaş incir
akşam 1 tabak yeşil fasulye 1 kuru soğan piyazı (sadece lımon ve maydonoz) 2 dilim ekmek
ara yarım muz birkaçtane(sanırım 4 dü)üzerinde çörek otu olan kraker)
aaa canımm..ben çok fenayımdır..2 çatlak ilerler duruuzz..azcık sürtünim sana da bende ii kilocuklar vereyimmmtuttum seni kız,burda bi çatlak bendim,iki olduk.
Pelin senin egonu yerim.Bize de ver ondan azıcık, bütün takım birbirimize ukala olsak şakır şakır kilo veririz kesin.
Örnek için bakınız: Haftanın bireysel 2. si
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 salatalık
1 domates
Ara
1 şeftali
Bu kadar.
Hazırlanma telaşında vaktim olmadı, o yüzden başka bir şey yiyemedim, neyseki acıkmadım.Nişanda da hiçbir şey kaçırmadım.
Pelincim nişanı sormuşsun canım. Kuzenimin kuzeninin nişanı.Ne alaka, değil mi? :)
Ama onlarla komşu sayılırız, aramızda 2 sokak var. Zaten teyzem de orda oturuyor, teyzemlerin komşusu oldukları için çocukluğumdan beri tanıyorum onları. Zaten nişanlanan çocuk, adam daha doğrusu, teyzemin kocasının yeğeni... Yani onların akrabası, onlar akraba olarak komşu şeklinde yaşıyorlar. Ve annemleri de ezelden beri tanıyorlar. Yani böyle... Umarım karışık anlatmamışımdır, akrabalık ilişkilerini tanımlamakta hiç iyi değilimdir.
Normal bir kıyafetle gidecektim ben aslında ama annem "Gençsin, şimdi giymeyeceksin de ne zaman giyeceksin" deyince giyiverdim. :) Bir de salkım saçak gitmeyim, azıcık şık gideyim, güzel sözler duyayım da şımarayım dedim.Rejim yaparken ihtiyacımız oluyor. Onlar beni yıllardır bu kilolarda görüyorlar ama spor kıyafet dışında hiçbir şey giydiğimi görmemişlerdi.
aaa canımm..ben çok fenayımdır..2 çatlak ilerler duruuzz..azcık sürtünim sana da bende ii kilocuklar vereyimmm
evet bende tebrik ederim cnmm...
Raacım, kurallara göre simit ve kraker kaçamağa giriyor canım. Kardeş takıma yazman gerekiyor.
Handecim tiramisu da kardeş takıma yol gösterir. Zorla yedirdi demişsin, ama sanırım takımımız bahane kabul etmez. Sokakta yokluktan yediğimizde bile kabul edilmiyor çünkü...
Raacım ve Handecim, bugün Pelin'e örnek olarak yazdığım Berivan'ın mesajına bakarak ve o anlamdaki keskinliği bozmayarak kardeş takıma yazınızı neler yediğinizi de belirterek yazmanızı ve yorum istemenizi bekliyoruz sizden.
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 salatalık
1 domates
Ara
1 şeftali
Bu kadar.
Hazırlanma telaşında vaktim olmadı, o yüzden başka bir şey yiyemedim, neyseki acıkmadım.Nişanda da hiçbir şey kaçırmadım.
Pelincim nişanı sormuşsun canım. Kuzenimin kuzeninin nişanı.Ne alaka, değil mi? :)
Ama onlarla komşu sayılırız, aramızda 2 sokak var. Zaten teyzem de orda oturuyor, teyzemlerin komşusu oldukları için çocukluğumdan beri tanıyorum onları. Zaten nişanlanan çocuk, adam daha doğrusu, teyzemin kocasının yeğeni... Yani onların akrabası, onlar akraba olarak komşu şeklinde yaşıyorlar. Ve annemleri de ezelden beri tanıyorlar. Yani böyle... Umarım karışık anlatmamışımdır, akrabalık ilişkilerini tanımlamakta hiç iyi değilimdir.
Normal bir kıyafetle gidecektim ben aslında ama annem "Gençsin, şimdi giymeyeceksin de ne zaman giyeceksin" deyince giyiverdim. :) Bir de salkım saçak gitmeyim, azıcık şık gideyim, güzel sözler duyayım da şımarayım dedim.Rejim yaparken ihtiyacımız oluyor. Onlar beni yıllardır bu kilolarda görüyorlar ama spor kıyafet dışında hiçbir şey giydiğimi görmemişlerdi.
Mesaj 3
Eveeet kızlar görev yerine getirilmiştir.Kardeş takıma uğradım özellikle yorum yapmalarını da istedim.
Güzelim,İnceyim,Sağlıklı kilo veriyorum:))
Simit kacamagi girermi yahu
Ben diyetisyene giderken kahvaltıdan sıkılırsan yarım simit yiyebilirsin demişti
Hem kardes takıma gidip ben simit yedim derse gülerler valla:))
Amaninnnn tek ogunn((
Hem o kadar ac kalıp hem nisanda birsey kacirmamisinya tebrik ederim sekerim:))
Bu arada o elbiseyi 68 kiloyken giydim demistinya nasil oldu simdi, cok spor yapiyorsunya sikilasmismisin?.
Simdi baktım kardes takımada
Daha ilk sayfada
Pizzalar
Pastalar
Dondurmalar
Kruvasanlar
Varda var
Kimden yorum istiyoruz yahu bizzz!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?