Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

raacığım bitanem hoşbuldum insanın senin gibi bir dostu ve hayat klavuzu olduktan sonra zorlukların üstesinden gelmesi çok daha kolaylaşıyor bu bağlamda kendimi çok ama çokkk şanslı hissediyorum iyiki varsın dünya güzelim ...

1. oldugumuza en son ben seviniorum ya du 2 göbek atayımmmmmm
takımım benim nazar boncugumuzu unutmayalım mazallah nazar değmesin takım birlik ve beraberliğimize
pelin bacımmmmmmmm maşallah anam 1 takımlar arası 2. olmuşun tebrik ettim canımmmmmmmm

Merhaba 13.Takım ben 5. takımdan Handemi.Nasılsınız bakalım??Efem ben dün yarım dilim Tiramisuyu mideye götürünce Takdir edersinizki kendimi burda buldum.Binevi günah çıkarmaya geldim kızlar Bu hafta daha zor bir hafta olucak çünkü gidicek çok yer var ama kararlıyım yemicem.Kızlar bana yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

Güzelim,İnceyim,Sağlıklı kilo veriyorum:)))

İşte kızlar aynen böyle yazdım.Biraz yumuşatmışım olayı evet okuyunca bende fark ettim.Yorumlara gelince hepsi ''Afiyet olsun'' demiş ama '' spor yapmayı unutma sakın''diye de eklemişler.Hatta ''2 saat spor yap bakalım bir daha tiramisu yiyonmu'' demişler.Şu spor olayını bi halledemedim bende ya yürüyüş yapıyorum ancak oda haftada 2 veya 3 kere.Kızlar asılmam lazım şu spor olayına

Seviyorum bizi,inceyim,güzelim ve sağlıklı kilo veriyorummmmm

Son düzenleme:
yaaa arkadaşlar aynı mesajım üç kere çıkmış bilgisayar göndermeyince sanırım fazla bastım sonuç bu silmeye çalıştım ama olmadı lütfen kusura bakmayın acemilikmi desem bilgisayarın azizliğimi desem bilemedim.

mesajın güzelliği diyelim bebeğim...

**reynacım hoşgeldin canımmmmmmmmm raa yı biz de çokkkkkkkkkkk seviyoruzzzzzzz siğarayı bırakmış olman çok mutlu ettı benı kılo vermek zaman ıster ama sigarayı bırakmıs olmak buuk bir felaketın üstünden gelmek demektır tebrik ederım kıloları hep birlikte verecegız canımmmmm
***handecim canım hepimizin sinirlerinin bozuk oldugu zamanlar oluyo canım herseye ragmrn bizimlesin fundacım da sebebını soylemıs kılo verıp başlangıc yap istemis canım zaten bızım üyemizdın bacım anlaşmazlıgın düzeldıgıne çok sevindim
****tuni ablacım menün gayet güzel bugun alısverıs yapacagım altınbaşak nasıl birsey ara ögun için ben de alayım
*****sinem kıyamam canım nasıl oldu bogazların canımmmmmmmmm
******raaa evet meydan okuduk valla korksun herkes bızden ( tabi sen de heeee kaşamak yapmıssın ben senden önce zayıflayacagımmmmmmmm oohhhhhhhhhh )
*******pelincim canım kıyamam uımut nasıl simdi kafasın da gözünde birsey yok demı sıkma canını çokcuk tur dıyecegım ama karsıda kı çocuk degıl iyiki ordamıssın canım çok geçmiş olsun canım
********kkaçamaklar yapılmıs yazılmıs çok zor oluyo vala yawww utana sıkıla gıdıon yazıyon ben yazdıgım ds bırı sey demıstı sızın ıcın iyide bizim canımız sizin kaçamakları cekmez inş demiş tı onlar ıcın ters tepkı olmaz inşallah
**********fundacım eglenmene çok sevındım şıkır şıkır gıtmıssın ohhhhhhhhh 2 göbek de bizim için ataydın sinsi planlar içindeyız yıne cezalarla ilgili
kızlar alıntı yapamıyorum o yuzden bu sekılde yazıyorum

neyse herşeye rağmen burada olmak güzel geceden kalma feci bir uykusuzluğum var gözlerim yanıyor sanki .bugün ilk günüm bugün miladım bugün başlangıçların sonu olsun inşallah..burada kendime sizlere ve birtanem racığıma söz veriyorum ki bu işin peşini bırakmıycam pes etmiycem lütfen arkadaşlar motiveye ve yardımlarınıza ihtiyacım var.inşallah bu defa son olacak..

azmin i çok tebrik ettim canım hiç merak etme tek tek gidecek kılolar canımmmmmmmmm

selam kızlar
kotu bır gece gecırdım. sureklı uyandım nefes alamadım. bogazım daha da ılerledı. aksamdan beri konusamıyorum sesım gıttı zorlayıp konusmaya calıssam acıyor. dun antıbıotık aldım. bugunde antibiyotiğe devam ediyorum artı 2 takvıye daha alıyorum ınsallah iyi gelir.

ben usuttum sanıyordum ama bu vırusu esım getırmıs galıba. o da 2 gun once bogazım agrıyor demıstı (o kolay hastalanmaz hep boyle bana tasır) aman kızlar dıkkatlı olun bol vitamin alın. ozelliklede eslerinize dikkat edin. birde minnoşlarınız var sızın..

İnşallah arkadaşım kararlı olmana çok sevindim.Beyinde bitirmek gerekiyo bu kilo verme işini.Sende öyle yapmışsın belli inşallah istediğin sonuçlara varıcaksın

Arkadaşım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine yat dinlen.Dinlenmeden geçmiyo bu hastalık.Acil şifalar diliyorum sana canım.....

Selam kızlar... 13. takıma yazılan cezalar kalkmıştır, bilginize...

Kaçamakların da peşini tutamıyoruz. Herkes listesini yazsın, kaçamak yaptığını düşünen isterse spor cezasını yapsın. Biz normal yorumumuzu yine yaparız. Bu iş de kapansın artık, zaten bir türlü anlaşamıyoruz. Herkesin vicdanına bırakılsın. Herkes tüm yediklerini çekinmeden yazabilir. Cezalar vicdani...

Şimdi gidip yazdıklarınızı okuyayım. :)

Sinemcim geçmiş olsun...

Reynacım hala kendini tanıtmadın, yoksa ben mi kaçırdım? İsmin, yaşın, hiçbir şey bilmiyoruz. :) Bu arada kilo çizelgesi eklemen gerekiyor canım, kurallarımızda da yazıyor.

Esincim önerilerin için teşekkür ederiz. :)

Kızlar acayip hırs yapmış durumdayım. Bundan sonra bizden her hafta ilk 3 bekliyorum. Başka yolu yok. :)

Arkadaşım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine yat dinlen.Dinlenmeden geçmiyo bu hastalık.Acil şifalar diliyorum sana canım.....

sağol handecim, aynen bugun mecbur olmadıkca kalkmıyorum yerımden.

cok yerinde bir karar olmus fundacım. bencede bunun konusu kapansın artık.

Sinemcim geçmiş olsun...

Kızlar acayip hırs yapmış durumdayım. Bundan sonra bizden her hafta ilk 3 bekliyorum. Başka yolu yok. :)

sağol canım.
--------
e normal fıstıgım 1. olmak insanı oldukca motıve ediyor :)

sağlıklıyım, zindeyim, istikrarlıyım ve harika kilo veriyorum..

Aynen canım bende cok hırs yaptim:))

Sen girdiğinde demissinya zaten gayet kendinden emin her hafta sizi birinci yapmaya geldim diye:))
Aslan burcu olmalıymışsin sen:))

Gecmis olsun tatlisimmm:))
Dikkat et kendine:))

Bencede fundacim kendimizi diyetimize verelim
Sonuçta kurallarımız arasında 3 hafta kilo alan diye bir maddemiz var
Önemli olan kilo verip hedefimize ulaşmak
Mesela ben iki haftada toplam 1,1 kg almış oldum
Hadi ben sıkıyorsa kaçamak yapayım bu hafta kilo almayı geçtim kilo veremezsem resmen ayrılıyorum
Onun icin herkes kendine en uygun şeyi yapsın burda yine birbirimize yorum yapalım ama kaçamak konusunu takmayalım artık:))

yaptırımı yüksek bir cezaydı ,ama kalkması iyi olmuş cnm,bu gun kızımın sütüne şeker ekledim kaşığı çıkardım ve tam tadına bakıcakken siz ve o cezaalar geldi reflek olarak kaşığı dırek evyeye atmışımm...

Son düzenleme:
menüm
sabah 1 yaş mor incir
ara 2 galeta
öğle 2 dilim ekmek 1 tabak sadece etle pişirilip içine hiç yağ konmayan yeşil fasulye
ara bıraz badem bıraz fındık
ara 1 şeftali
akşam öğlenin aynısı
ben yazmıyorum ama hergun 1 saat yuruyorum bu gun henuz yurumdım 2 lıtre suyumu içtim
ayrıca 1 haftalık yemın ettım çok özel durumler hariç yedi buçukdan sonra hiç bir şey yemıycem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…