Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah 1 portakal
ara 1 elma
öğle 1 simit
ara 1 yaş incir
akşam 1 tabak yeşil fasulye 1 kuru soğan piyazı (sadece lımon ve maydonoz) 2 dilim ekmek
ara yarım muz birkaçtane(sanırım 4 dü)üzerinde çörek otu olan kraker)

kızlar özür dilerim..ben öyle hızlı yazayım derken hoppp kelimeler haffler uçuyor..daha dikatli olucamm...
şimdi benim anlamadığım konu..takım dolu dediniz ama ben varım ne olcam ben:44:çoğu sayfaları bugün okuyamadım benim internetimde sorun var bu aralar...sürekli netten düşüyorum..bugün kaç sefer denedimm...vee sürekli misfir geldi gitti..bugn beslenmem çok fena...

sabah geç kalktım..bütün gece karnımın ağrısından uyuyamadım sabah 5 te yatınca saat 12 de kalktım..bu seferde miğdem kötüydü bir şey yiyemedim.sadece 1 elma yedim..
öğlende (öğlen dedime bakmayın saat 16:15) 1kepçe tavuk çorbası,2 but olarak tavuk yemeği,4 ymk kaşığı pilav salata
yedim fakat yine kötü oldu ..bir daha da bir şey yiyemedim bir tek form çay ve soda içtim..

bu arada bana tartıl dediniz bende tartıldım 80.3 kilom

İlk güzel adım atılmış, sigara bırakılmış.. :)
Şimdi bizle beraber atacağın 2. güzel adımla beraber mutluluk ve sağlık bombası olacaksın canım. :)
Menünü yarından itibaren yazmaya başlayabilirsin.

Öncelikle verdiğin güzel haber için teşekkür ederim Handecim... Zaten zor okuyan bir arkadaşım; hayatta bütün o dersleri kolay kolay veremezdi, bu iyi oldu. :)

Handecim, canım... Dışlanmak ne demek... Sen dışarda olmasaydın sen ne dersen o yapılacaktı... Bilseydim yine de yazardım seni, üzülmene üzüldüm... Sen bizim takımımızın resmi bir üyesisin artık. Ben senin de kararın bu yönde olur diye düşünmüştüm. Bunun adı dışlanmak değil. Listeye girmek isteyeceğini bilsem yazardım.

Ama şimdi kızarım. Ne bu böyle "oylayıni gönderin ben, zaten gitmemi istersiniz"... Bunlar nasıl sözler? Bu takımda senin gitmeni isteyen 1 kişi bile yoktur. Listeye-takıma girmeden diye bir şey yok. Sen zaten bu takımdasın, girdin zaten. Böyle şeyler duymayayım bir daha...

Şeydacım takım dolu, evet. Ama sen o 12 kişinin içine dahilsin.

Funda nasıl geçti nişan,kimin nişanıydı bu,bu kadar hazırlandın,süslendim bakalım?umarım eğlennişsindir,takımımızın birinci olduğunu bilsen iki göbek te fazladan atardın heralde

Bu benim bu takıma attığım ilk mesaj; bu ben varken aldığımız ilk birincilik. Hepimizin ortak zaferi...

Ama ben hiç mutlu değilim. "Birinci olmuş muyuzdur acaba?" nın telaşlı merakıyla sayfayı açtığımda bambaşka mesajlar okudum.
Üstelik Hande kendine yazılan o kadar mesajın üzerinde hiçbir şey de dememiş. "Sonuncu olsaydık keşke" diyecek kıvamdayım.
Bu takımın neredeyse tüm üyeleri kilo aldığı haftaları da gördü. Bunun için kim kovuldu, kim dışlandı? Hiçkimseye "bu hafta seni izinli yazalım" bile demedik. Handenin bu hafta ilk haftası olacaktı, evet... Ama 2 hafta önce girmiş gibi olacaktı ve hiç kilo vermemiş olacaktı. Ben onun da kilo verdiği bir başlangıç yapmak isteyeceğini düşündüm, bu kadar problem edeceğini bilmiyordum açıkcası...

Son düzenleme:
Bu aksam geç kaldım kizlar hemen menumu yazıp yazdıklarınızı okuyayım....

Sabah : 3 grisini, 1 kk peynir, domates salatalık

Öğlen : 1 tabak çorba, 1 dilim Çavdar ekmegi, sabahtan kalan domates ve salatalıklar

Ara : 1 kayısıli activa

Aksam : 1 kepçe çorba, 2 tane etli dolma, yoğurt, 1 dilim ekmek

Spor yok : okula git gel, bi de ev ısı beni cok yoruyo kizlar su spor olayına bir Çözüm bulmam gerekiyor en kısa zamanda

Pelincim Berivan'ın kardeş takıma yazdığı mesaj:

Sen de bunun benzerini yazabilirsin. Ama keskinliğini bozmak yok ve yorum istediğini de özellikle belirt. Poğaça ve tatlı mı yemiştin sen o gün? Ben öyle hatırlıyorum. Onların ikisini de yaz.

Herkes birbirini kontrol etsin kızlar. Kaçamak gören kardeş takım cezası için uyarsın.

Gecmismolsun Sinemcim dikkat et kendine canim....

cnm sen de çok üzülme..onun ters tarafına gelmiştir.alınganlığına gelmiştir.bir şeye kızmıştır herlede..o anda kimseye de yorum yapmak istememiştir..o bunları okur düzelir canım..anlar oda seni..sorun ortadan kalkar cnmm

Aferin kiz sana valla gurur duydum simdi tekrar tebrik ederim canim canim....

:124: :124: :124:1. olduk kızlarrrrrrrrr... Herkesi cok cok tebrik ederim... :124: :124: :124:

:124: :124:Ayrıca Pelinde bireyselde hafta ikincisi oldu Pelincim cok tebrik ederim canımmmmm..:124: :124:

Simdi gördüm cok sevindim yaaa tebrikler kizlar, tebrikler 5. Takım .......

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum verdiğiniz destek için.Sanırım fazla duygusalım şu sıralar herşeyi abartıyor olabilirim.Beni düşünmenize çok mutlu oldum.E madem hala takımdayım ozaman menümü yazmakla başlıyım:)

Sabah : bir dilim ekmek,domates,salatalık,1 kk peynir
Ara : yarım tiramisu
Öğlen : pırasa yemeği 5 kaşık,yoğurt,bir adet çiğ köfte
Ara : bir armut yeşil çay
Akşam : 2 köfte bol salata bir dilim ekmek
Ara : bir fincan yeşil çay,3 fındık

Sabah kahvaltısına arkadaşıma davetliydim(moral olsun diye çağırdı sağolsun)İnanın kahvaltıda yemedim bişey ama tiramisuyu zorla yedirdi ama yarım dilim yedim.Sonra ordan çıkınca 1 saat kadar yürüdüm sonra binip geldim eve.Böyle kızlar bugünüm böyle geçti.Tiramisu yüzünden benimde kardeş takıma itirafda buluınmam gerekirmi???

Olur öyle seyler canim insanın ruh halı bir gunü bir gunüne uymayabilir. Kaçamaklara o da giriyor sanırım o yüzden bulunmam gerekebilir ama sen kızlara da bir sor istersen.....

Hande seni döverim.
Önce estir git, sonra "aaa takımda mıymışım" de, menü yaz. Manyağa bağladı bu takım beni artık. Her gün yeni bir olay çıkıyor.

E madem öyle, o zaman sevinelim bari... :) Zaten Hande'yi yazsaydık bile yine 0.85 le 1. oluyorduk.

El birliği ile verince oluyormuş, olumlamanın meyvesi hepimize afiyet olsun. :118:

Haftanın birincisi canım takımımı tebrik ediyorum.
:128::129::124:

Ayrıca haftanın 1. si olan müthiş takımımızın müthiş 1. si ve yarışma bireyselinin 2. si olan Pelincimi de tebrik ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…