Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım takımım,alkışa gerek yok,şımartıyorsunuz beni:)
iyilik tunicim,kahvaltı edicez oğluşla,birazdan gelicem,hande ne yazmış alıntı yaparmısın fundaaa,bakalım

Rahatsız olup da bunu söylerlerse yazmayız.
Kalkmasını istiyorsanız takımın oyuna sunun. Bana kalsa "kalkmayacak" derdim ama madem onlar her haltı yiyor sonra bize yorum yapıyor... Düşünün o zaman hep birlikte kaçamaklar için etkili nasıl bir ceza gelebilir. Ben de sürekli bu meseleyle uğraşmaktan deli oldum artık. :84:

Derecelerini söyleyip hafifletmiyor musun? :) Misafireydi, çok lezzetliydi... :) Yine yumuşak... Hande de öyle yazmış zaten. Her topu bana atmayın. Benim için problem yok, yaz; gerekli gördüğüm eleştirileri yaptım zaten.

Funda bencede başka bı çözüm bulalım
Yemişler yemişler oooh pekte lezzetliydi demişler yorumlarda afiyet olsun demişler
Bizde gidip sunu yedik diyoruz
Yok yok cok komik oluyor başka şey bulalım:))

Yemişler yemişler oooh pekte lezzetliydi demişler yorumlarda afiyet olsun demişler

Tunicim kardeş kaptana mesaj attım. "Bu uygulamayı siz de yapın isterseniz" falan dedim. Beraber yaparsak dediğin sorun ortadan kalkar. Yok eğer kardeş takım kabul etmezse başka bir yöntem bulun. Ben artık kaçamaklar konusunda çok konuşmak istemiyorum, kaçamak konusu fobik oldum.

eveettttttttt....ben aslında gece yaptığım bır kaçamak için kıvranırken ,sabah inanılmaz moral bozukluğuyle kalktım,vucut sistemimle ben ayrı akıllara sahibiz bunu kesin çözdüm işin fena tarafı onun benden daha akıllı ve zeki olması ,tam artık direnci kalmayıp depodan yağları verecekken bana oyle bir oyun oynuyorki ,gecenin bir vakti kendimi koca bir üçken tablerone yerken buldum,yemin ederim refleks gibi bir şeydi ,sinemciğim en çok senin eleştirilerin beni ,geriyor (bu kesinlikle iyi birşey ,yani senden çok çekiniyorum) çünki benimde çok iyi bildiğimi şeyleri bir başkasından duymak (ama o başarmış ben başarmamak için hala dıreniyorum) çok gurur kırıcı...
evet cezamı çekicem ama sizi hakkaten söz veriyorum artık böyle saçma sapan kaçamaklar yokkk sözzz ,kendime ve size ,ben buraya boşu boşuna mesai harcıyorum eyer kilo vermıyceksem saatlerce burda durmaın hiç bir mantığı yok ayrıcada sizi meşkul etmenin.
fakat arkadaşlar simit kesinlikle kaçamak deyıldir 8dışarda olan birinin büyük öğününü 1 simitle geçirmesi çok makul ve çok akılcı hiç bir şey onun yerini tutamaz (gireyim izgara yiyeyım desen tam bir saat ) simidi kaçamakçıkartalım derim ,inanın bütün diyetisyanler veriyor ...
ben bu cezayı fazlasıyla hakettimde karşı takım diyecek bunlar ne kocaboğazlıymışşşş,,kızlarrrrr gelinn takımım için ben yazzzzzzzzzzzzzzzzzmayımmmmmmmmmmmm baaakınnnn bize kocaboğaz diyeceklerrrr..offffffffff funda sen kesin yaz diycen ben direk gidiyorummm yazmayaaaaaaaa ...

tuniciğim ,işin kötüsü o işde komik duruma duşmek,bu gidişde orası zaten kardeş takımdan çıkıp resmen düşmen takım olucak ,şimdiden yorumları düşünüp düşünüp utanıyorum,ya sen gerçek hayatta sözü dinlenen fikirleirne güvenilen biri ol saonrada geç bir çikulata için duymadığın laf kalmasın valla çok sinizr bozucu offfffff offfffffffffffff

çok acımasızsın fundacığımmmm

Raacım, bir başkası olsaydı "madem öyle diyorsun, istersen yazma" derdim. Mesela Hande'ye derdim bunu. Peki neden?

İşte bu yüzden:

Bu yazdıkların bana "Bu ceza bana faydalı olacak" diyor. :)
Acımasızlığımdan değil, sana iyi geleceğine inandığımdan "yaz" dedim.

çok acımasızsın fundacığımmmm

bak gidiyorummmm son yalvarışımmmm karışmam bize kocaboğazlı takım demesinler diye uğraşıyorum ben ,kendim için se inan ne olayımmm..
off tamam tamammm ,inan ben hiç nkaçamak yapmam diye takımın adını bile almadım ,hangi takımdı..

Haftanın 1. sine varsın olsun "kocaboğaz" desinler. Hiç umrumda olmaz.
Kendileri her şeyi yesinler, sona bize kocaboğaz mı diyecekler. Desinler anacım. :)

13. takım...

Selam Kızlar,

Kaçamaklar konsunda farklı bir bakış açısı sunmak istiyorum. Önce sorunu tespit edelim. Sorun herkesin farklı diyet tarzları uygulaması değil mi ? Öyleyse ... Kişiye özel çözüm üreteceğiz. Nasıl mı ? Herkes ne diyet uyguluyorsa yazacak...

Mesela, Berivan Karatay uyguluyordu. Karatay'da ekmek, şeker pasta, börek yasak.
Umutcan 'da diyor ki ben arada bir şey yemessem dünyayla bağlantım kesiliyor diyor. ( -ki kendisi bu haftanın en çok kilo vereni ve alkışlananı ) Demek ki Umutcan boyle zayıflıyor.

Bir başkası işte 6 öğün yicem ben arada bir top dondurma var diyor. Ama diğeri dondurmayı okuyunca benım de canım çekti diyor. İkisi de haklı. İnanır mısınız geçen gün bir mönüde b. kurusu yazmış biri aylardır yemiyordum. Markete gidince ilk onu aldım. Bu kadar iradesizsen burada ne işin var diyen de olabilir.

Şimdi kızlar;

Kadınların ömrünün yarısı bugun ne pişircem diye düşünürken gidermiş... Bu işin bekarı evlisi yok... Geçen gün ben mesela Karatay topiğinde Tarhana çorbası yazdım azcık da ballandırarak anlattım baktım 3-4 arkadasın ertesi günkü mönüsünde var. Birimiz ne yersek diğerimiz en geç 3 gün içinde onu yiyor. Neden ? Göz, yazının fotografını çeker... ve eşleştiği zaman hatırlatma yapar. O yüzden '' Söz uçar yazı kalır ''
Bu yüzden de kaçamakları yazmak sıkıntı oluyor. E diceksiniz bu kadar anlattın çözüm ne ...

Çözüm :

1. Adım : Herkes ne yaptıgını önce bir anlatsın. Karatay mı, dukan mı, diyetisyen diyeti mi yoksa kendi başına porsiyon küçülterek diyet yapıyor bile olabilir. Yazsın...

2. Adım: Herkes ne yapıyorsa en az bir hafta süreyle yapsın. ve tecrübelerini bizimle paylaşsın.Nerelerde zorlandı , nerelerde keyifliydi gibi...

3. Adım: Ortak platformda bulunmak demek karsılıklı saygıda bulunmak demektir. Ben Karatay yapıyorum diye Umutcan Karatay yapmak zorunda değildir. Ya da başkası Dukan yapıyor diye diğeri dukanı kötüleyemez. Şok diyetleri hariç tutuyorum tabii...

Kızlar zaten Sevgili Funda hem cok bilgili hem de çok arastırmacı bir kaptan ve tüm diyet sistemleri hk bilgisi var . Hatta Berivan'a kaşarı sormustu... Bu takımın en büyük güzelliği Funda gibi bir kaptan Buffy gibi bir toparlayıcı Umutcancık gibi dünya şekerinin olması...

4. Adım: Biri bana mönüde sakızlı muhallebi değil de ''bir porsiyon tatlı'' diye yazarsa canım çekmez.

Sonuc olarak burada ne yiyeceğimizi yine biz belirliyoruz.

***pasta,börek,simit, açma ve türevleri için........... sadece unlu yiyecek

***tiramisiu,cheesecake,profiterol, dondurma ve türevleri için... sadece tatlı diyebiliriz.

**** patates , kabak, patlıcan kızartması için de .... sadece kızartma diyebiliriz..

Böylece kimsenin de canı çekmemiş olur. Ha nedir kaçamak yaptıysan da kaçamak diye yazarsın kaçamakta ne yediğin de kimsenın umrunda değildir!! Ama o kaçamağın cezasını çekmen yani bir bedel ödemen herkesi ilgilendirir. Buradaysak sorumluluk alıcaz.

Örnek mönü 1
öğlen : mercimek corbası, pırasa yemeği, salata, 2 dilim unlu yiyecek
ara : tatlı ( kaçamak değil)
akşam : ızgara köfte , salata
ara: tatlı kaçamağı ( cısssssss) <---------------------- (cezalık)

*** Bu mönüde 1. tatlı diyetisyenin listesinde varken 2. tatlı kaçamak olmustur. Herkes cezalık kaçamağını kendi diyetine göre belirler.

Kaçamaklara ne yapılmalı ?

Tabii ki başka takıma yazmak da olabilir ama ... Spor cezası olmazsa olmaz. Kızlar cok basit bir hesap:
Giren kalori =Çıkan kalori bu olursa dengede kalırız. Daha cok kalori çıkarırsak zayıflarız.

Şimdi sen diyet yapmaya ya da sağlıklı yaşamaya karar vermişsin. Atıyorum 4 gün yapmışsın 5. gün de bir unlu yiyeceği ya da tatlıyı ya da kızartmayı kıvırıvermişsin. Eh bedeli ödenecek!!! Zaten gördüğüm kadarıyla bu takımda hiç spor yapımlıyor . En azından cezalarda spor yapılmış olur. Ki tekrar yaparken akla o ceza gelsin.

Kızlar burada Funda'ya özel bir tebrik gönderiyorum. Cidden çok ugrasıyor. düşünsenize hepinizin siniri onda patlıyor. Gazınızı alıyor. Eşinize annenize yapmadıgınız kaprisi kızcağıza yapıyorsunuz. Hangi biriyle uğraşsın:

-kaçamakla dolu mönülerinizle mi

-tembellikten yapamadıgınız sporlarla mı

- zamanında yapmadıgınız bildirimlerle mi

- çemkirmelerinizle mi

- fikir beyanında bulunmadıgınız kurallarla mı boğuşsun

Kızcağız Don Kişot misali yeldeğirmenlerle yani bizle savaşıyor. O da nihayetinde bizim gibi etten kemikten ve duyguları olan bir insan... Lütfen dediklerine uymaya çalışalım o bizi çok seviyor. Birimiz hepimizi için...

Bir de bakıyorum uzun zamandır olumlama yapan yok

**** Kendimi ve herkesi seviyorum. Sıkı sıkı sımsıkıyım :)

Bu da benden takıma hediye gelsin : ) Beybiler seviyorum sizi :)

Kenan Doğulu - Sımsıkı Sıkı Sıkı 1994 - YouTube

*** Heee biri de bana sen de kimsin bizim takımda bile değilsin de bizi eleştiriyorsun derse küserim, masum masum bakar göz pınarlarımı doldurur daha da yazmam peşinen soyliim de...

süper bir gözlem harikabir yorum,teşekkürler arkadaşım..
sonunakadar katılıyorum yazına belki içinde bir iki konuya tam katılmıyorum ama hepsi mükemmel,bende çok güzel bir gruba ve kaptana sahip olduğumuzu düşünüyorum,kaçamak konusu ancak bu şekilde çözebiliriz herkez dürüsve samımı olduğu sürece yaptığı kaçamağı bilir ,ceza(karşı takıma yazmak)ve telafide(spor yapmak)bence çok ıyı bir yontem.
tekrar teşekkürler...

Tebrikler arkadaşım oldukça etkileyici:) Çok etkilendim iyi bir gözlemci olduğun kesin:)

günaydın canlarımmmmmmmmm
pinkyeffect canım yazdıkların çok anlamlı çok hoş olmuş çok saolasın canım ilgınç gelen takıp etmiş olan benim dukan ,karatay tecrubelerım falan

Fundam çokmu yumuşatmışım şidmi ben Tiramisumu:)))))
Bi gideyim bakayım yorumlara ne yazmışlar merak ettim şimdi.
AAAAh ahhh ben ettim kendime ettim kıvırdım tatlıyı indirdim mideye sonrada ağlar yanarım kilolar gitmiyo diye :)))

raacığım bitanem hoşbuldum insanın senin gibi bir dostu ve hayat klavuzu olduktan sonra zorlukların üstesinden gelmesi çok daha kolaylaşıyor bu bağlamda kendimi çok ama çokkk şanslı hissediyorum iyiki varsın dünya güzelim ...

raacığım bitanem hoşbuldum insanın senin gibi bir dostu ve hayat klavuzu olduktan sonra zorlukların üstesinden gelmesi çok daha kolaylaşıyor bu bağlamda kendimi çok ama çokkk şanslı hissediyorum iyiki varsın dünya güzelim ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…