Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menumu yazayım

Sabah
1,5 dilim ekmek
2 yumurta
Peynir
Domates

Ara
1 haslanmis misir

Öğle
Nesfit

Ara
3 kuru erik
10 fındık

Aksam
3 kasik ispanak
Yoğurt
Salata

Ara
1 dilim kavun
1 elma

çok geçmiş olsun sinemcim...kendine dikkat et :)

merhaba çıtır bayanlar...menüm;

kahvaltı
1 bardak süt
4 adet eti yulflı bisküvi

öğle
yarım kabak dolması
1 bardak ayran

akşam
1 dilim çavdar
yarım poğaça (iki ısırık)
1 kk peynir
3 zeytin
yarım domates-bir tutam maydonoz
2 çay kaşığı nutella
2 fincan çay

su:2 lt
spor:3 saat hafif tempoda yürüyüş

bende yazayım unutmadan menumu

sabah
1 yumurta
1,5 dilim ekmek
2 zeytin
yarım domates
2 çay kaşıgı bal
1kk peynir

ara
4-5 badem

ogle
2 kasık nohut yemegı
3-4 kasık yogurt

ara
2 şeftali

aksam
3 kasık nohut yemegı
bır kase yogurt (daha rahat yedıgım ıcın yemekten fazla onu tercıh ettım)

tum gun naneli ıhlamur ıctım 5-6 tane olmustur sanırım (yesıl caya falan sıra gelmedı)

Tunicim dun sanırım sen yazmıstın haslama bulguru nasıl yedın dıye :) tadı kotu olmustu.. :)
kotuydu ama bakliyatada ihtiyacı var vucudun yapmısken yedim artık :)
aslında bıraz daha vardı ama kalanı köpüşlerimden birine verdim o afiyetle yuttu :)

İremcim akşama neden nutella canım? Akşam akşam yazık değil mi?
Ara öğünlerini yap, günde 3 öğünle doğru dürüst kilo verilmez. Üstelik 3 öğün yediğin için yediklerin az da kalıyor. 2 hafta sonra tıkanırsın, veremezsin.

Menüm

Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 yumurta
domates-salatalık
1 bardak süt

Ara:
2 şeftali

Öğleden sonra:
4 köfte
3 dilim ekmek

Ara
1 şeftali

Ara
2 porsiyon üzüm

Dışarda olunca menüler şaşıyor maalesef... Boğazlarımdaki rahatsızlık durduğu için bugün spor yapmayı düşünmüyorum. En azından bu bahaneyle dambıl-twister yaparım. Yeşilçayımı da içmedim daha, 1 büyük bardak da ondan içerim. Bugün hiç su içemedim ama... O hoş olmadı.

haklısın fundacım..çayı şekersiz kullandığım için, canım da tatlı çekince tutamadım kendimi yedim..geç kalktığım için öğün sayısı az kaldı, haklısın canım..

canım benim kendimi tanıttım kaçırmış değilde unutmuş olabilirsin eee buda çok doğal tabi hepimizi tek tek okuyup yorum yazmak elbette ki kolay değil unutmuş olabilirsin dedim çünkü kendimi tanıttığım yazıya yorum yapmıştın ama sorun değil yine yazarım hayatım sen iste yeterki 34 yaşındayım 1 çocuk annesiyim çalışmıyorum ismim reyna olarak bilinsin mahsuru yoksa ve burda olmaktan mutlu ve umutluyum sevgiler...

bugünkü menüm
sabah:kavun ve karpuz-az peynir 2 dilim kepek ekmeği

ara:bir türk kahvesi

akşam:ızgara tavuk 2 dilim ekmek-salata ayran

sabah kahvaltısını 11-30 civarında yaptığım için akşam yemeğimi 5 de yedim öğün saatleri düzensiz oldu malum hafta sonu tatili menülerde ölçü yazmam gerekiyormu bilmiyorum hoş ölçü işinide pek beceremem günü kazasız belasız atlattık hamdolsun..

Hayırlı olsun diyelim canim hosgeldin aramıza.... herkes buraya birşeylere son vermek,icin geldi inşallah hepimiz istediğimiz kilolaramsaglikli bir sekilde kavuşuruz....

Çok geç olmadan yaziyim menumu

Sabah : 2 dilim ekmek, yarim salatalık, 1 kk peynir, 1 yk Menemen

Ara : yok sabah kahvaltısı geç oldu

Öğlen : bir tabak taze fasulye, 2 dilim ekmek, yoğurt

Aksam : 2 parça palamut, salata

Ara : yeşil çay

Kizlar bı selam verip çıkayım
Yatıyorum
Yarın ananeme gidicez
Annemler orada bugünden gittiler
Bizde cok erken çıkmayı planlıyoruz 7 gibi sehir disi çünkü
Ben yinede yazarım tabiki

Yesilcay içmediğimi hatırladım sizi okuyunca
Büyükçe bir barak içip yatıyorum
Öpüyorum siziii:)))

Türk kahvesi ara yerine geçmez bu arada... :) İçine şeker atsan da geçmez, ki atmadığını umuyorum. :) İçeceklere şeker atmayı 10 yıl önce bıraktım. Bıraktığım gün bile daha bir lezzetli olmuşlardı. :) Herkese de bırakmasını tavsiye ederim. Boş kalori...

Kız Arzu çay hiç ara öğün olur mu? Listeyi mi kabatmaya çalışıyorsun bakayım? Bugün arasız olmuş, olsun. Her gün mükemmel menüler çıkmıyor maalesef... Afiyet olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…