- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.141
selam kızlar
kotu bır gece gecırdım. sureklı uyandım nefes alamadım. bogazım daha da ılerledı. aksamdan beri konusamıyorum sesım gıttı zorlayıp konusmaya calıssam acıyor. dun antıbıotık aldım. bugunde antibiyotiğe devam ediyorum artı 2 takvıye daha alıyorum ınsallah iyi gelir.
ben usuttum sanıyordum ama bu vırusu esım getırmıs galıba. o da 2 gun once bogazım agrıyor demıstı (o kolay hastalanmaz hep boyle bana tasır) aman kızlar dıkkatlı olun bol vitamin alın. ozelliklede eslerinize dikkat edin. birde minnoşlarınız var sızın..
merhaba çıtır bayanlar...menüm;
kahvaltı
1 bardak süt
4 adet eti yulflı bisküvi
öğle
yarım kabak dolması
1 bardak ayran
akşam
1 dilim çavdar
yarım poğaça (iki ısırık)
1 kk peynir
3 zeytin
yarım domates-bir tutam maydonoz
2 çay kaşığı nutella
2 fincan çay
su:2 lt
spor:3 saat hafif tempoda yürüyüş
İremcim akşama neden nutella canım? Akşam akşam yazık değil mi?
Ara öğünlerini yap, günde 3 öğünle doğru dürüst kilo verilmez. Üstelik 3 öğün yediğin için yediklerin az da kalıyor. 2 hafta sonra tıkanırsın, veremezsin.
Sinemcim geçmiş olsun...
Reynacım hala kendini tanıtmadın, yoksa ben mi kaçırdım? İsmin, yaşın, hiçbir şey bilmiyoruz. :) Bu arada kilo çizelgesi eklemen gerekiyor canım, kurallarımızda da yazıyor.
Esincim önerilerin için teşekkür ederiz. :)
Kızlar acayip hırs yapmış durumdayım. Bundan sonra bizden her hafta ilk 3 bekliyorum.Başka yolu yok. :)
azmin i çok tebrik ettim canım hiç merak etme tek tek gidecek kılolar canımmmmmmmmm
neyse herşeye rağmen burada olmak güzel geceden kalma feci bir uykusuzluğum var gözlerim yanıyor sanki .bugün ilk günüm bugün miladım bugün başlangıçların sonu olsun inşallah..burada kendime sizlere ve birtanem racığıma söz veriyorum ki bu işin peşini bırakmıycam pes etmiycem lütfen arkadaşlar motiveye ve yardımlarınıza ihtiyacım var.inşallah bu defa son olacak..
bugünkü menüm
sabah:kavun ve karpuz-az peynir 2 dilim kepek ekmeği
ara:bir türk kahvesi
akşam:ızgara tavuk 2 dilim ekmek-salata ayran
sabah kahvaltısını 11-30 civarında yaptığım için akşam yemeğimi 5 de yedim öğün saatleri düzensiz oldu malum hafta sonu tatili menülerde ölçü yazmam gerekiyormu bilmiyorum hoş ölçü işinide pek beceremem günü kazasız belasız atlattık hamdolsun..
Çok geç olmadan yaziyim menumu
Sabah : 2 dilim ekmek, yarim salatalık, 1 kk peynir, 1 yk Menemen
Ara : yok sabah kahvaltısı geç oldu
Öğlen : bir tabak taze fasulye, 2 dilim ekmek, yoğurt
Aksam : 2 parça palamut, salata
Ara : yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?