- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.161
Tunicim dun sanırım sen yazmıstın haslama bulguru nasıl yedın dıye :) tadı kotu olmustu.. :)
kotuydu ama bakliyatada ihtiyacı var vucudun yapmısken yedim artık :)
aslında bıraz daha vardı ama kalanı köpüşlerimden birine verdim o afiyetle yuttu :)
Kız Arzu çay hiç ara öğün olur mu?Listeyi mi kabatmaya çalışıyorsun bakayım? Bugün arasız olmuş, olsun. Her gün mükemmel menüler çıkmıyor maalesef... Afiyet olsun. :)
Menüm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 yumurta
domates-salatalık
1 bardak süt
Ara:
2 şeftali
Öğleden sonra:
4 köfte
3 dilim ekmek
Ara
1 şeftali
Ara
2 porsiyon üzüm
Dışarda olunca menüler şaşıyor maalesef... Boğazlarımdaki rahatsızlık durduğu için bugün spor yapmayı düşünmüyorum. En azından bu bahaneyle dambıl-twister yaparım. Yeşilçayımı da içmedim daha, 1 büyük bardak da ondan içerim. Bugün hiç su içemedim ama...O hoş olmadı.
Selam kızlar... 13. takıma yazılan cezalar kalkmıştır, bilginize...
Kaçamakların da peşini tutamıyoruz. Herkes listesini yazsın, kaçamak yaptığını düşünen isterse spor cezasını yapsın. Biz normal yorumumuzu yine yaparız.Bu iş de kapansın artık, zaten bir türlü anlaşamıyoruz. Herkesin vicdanına bırakılsın. Herkes tüm yediklerini çekinmeden yazabilir. Cezalar vicdani...
Şimdi gidip yazdıklarınızı okuyayım. :)
Sinemcim geçmiş olsun...
Reynacım hala kendini tanıtmadın, yoksa ben mi kaçırdım? İsmin, yaşın, hiçbir şey bilmiyoruz. :) Bu arada kilo çizelgesi eklemen gerekiyor canım, kurallarımızda da yazıyor.
Esincim önerilerin için teşekkür ederiz. :)
Kızlar acayip hırs yapmış durumdayım. Bundan sonra bizden her hafta ilk 3 bekliyorum.Başka yolu yok. :)
sinem çok geçmiş olsun canım.
Kızlar varya ben haşlanmış bulgura bayılırım,ama öyle sade yemem,yoğurtla karıştırırım,bazen bir tabak dolusu yerim,hem hafif hem sağlıklı bir öğün olur,tok ta tutar
Günaydın kızlar! :)
2 günlük değerlendirme:
28 Eylül:
Berivan menü yazmadı.
İrem ve reyna hem mesajlarını hem de menülerini yazmadılar.
29 Eylül:
Berivan menü yazmadı.
Pelin menü yazmadı.
Şeyda hem mesajlarını hem de menüsünü yazmadı.
FUNDACIĞIM 28 eylül benim ilk başvuru tarihimdi ve sen kesin alınıp alınmayacağımın cumartesi günü belli olacığını yinede menü msj ve kendimi tanıtan bir yazı yazmamı istemiştin bende o gün için düzenli bir menümün olmadığını hoşgürüne sığınarak msj ve menü yazmaya yarın başlamak istediğimi yazmıştım sende tamam demiştin bende o gün için sadece kendimi tanıtan bir mesj yazmıştım bunun haricinde dünki msjlarım ve menüm tam yazıldı tarafımdan geçmiş sayfalarda bu dediklerimi bulacakasındır arkadaşrım.senin işin gerçekten zor bu kadar insanı takip etmek elbette kolay değil istedimki bunu açıklayarak sana yardımcı olayım.sevgiler..
Gittim geldim kimsecikler yine yok.. bugunlerde niye boyle tatsız ve sessız oldu takımımız anlamadım.
ya kızlar, insan hastayken, daha bir duygusal oluyor ya. umdugumdan daha cok ınsan gordum ve cok duygulandım. :2:
meger sesimiz ne yuksek cıkabılıyormus. burası boyleyse istanbul nasıldır kımbılır.
evet canım istanbul'u bende gordum harıkaymıs.. :) umarım bıdıklar ıcın amacımıza ulasırız.
sen nasılsın fundacım neler yaptın bugun.. bir seni bir de raa'yı gordum bugun sadece.
raa'cım paylasımın ıcın tesekkurler canım... nasılsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?