Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sinem çok geçmiş olsun canım.
Kızlar varya ben haşlanmış bulgura bayılırım,ama öyle sade yemem,yoğurtla karıştırırım,bazen bir tabak dolusu yerim,hem hafif hem sağlıklı bir öğün olur,tok ta tutar

Kız Arzu çay hiç ara öğün olur mu? Listeyi mi kabatmaya çalışıyorsun bakayım? Bugün arasız olmuş, olsun. Her gün mükemmel menüler çıkmıyor maalesef... Afiyet olsun. :)

Hic bişey de kaçmıyor Fundacim senden hee napiuim baktım bugun ara ogün yapamamasim doldurayım dedim menüyü.....))) saka bı yana aksamı geç yapınca canim bişey yemek istemedi çay ictim bende

Dışarı da olunca gercekten zor oluyo menüyü uydurmak napalim arada bir oluyo böyle bide dışarı da olup yemeği kaçıranlar oluyo sen gayet iyi yapmışsın

Kimsescikler kalmamış bende yatiyim bari.... Yarın pazar cocukların yüzme kursu başlıyor gündüz giremem aksama görüşürüz artık hepinizi coook öpüyorum iyi hafta sonları......

Merhaba kızlar öğleden sonra misafirim vardı ancak vakit bulabildim hemen menümü paylaşim

Sabah : 3 adet altınbaşak bisküvi,bir yumurta haşlanmış,2 çatal peynir,dereotu,maydonoz,yeşil çay
Ara : 1 armut
Öğlen : 1 adet altınbaşak bisküvi,5 kaşık sebze yemeği,2 kaşık yoğurt
Ara : 4 adet fındık,4 adet kuru kayısı,yeşil çay
Akşam : 4 adet tavuk kanadı(ama küçüklerdi),dereotu,maydonoz,3 küçük parça fırında patates
Şimdi de yeşil çayımı içiyorum

İşte böyle kızlar yarın Dedemin kuranı var onun için sabah erken gidicem muhtemelen geç gelirim.Ama geç de olsa girip menümü muhakkak yazıcam İnşallah...

Hadi bakalım hayırlısı.Çok zorlanmıştım zaten 13. takıma yazarken sevindim şuan.Fakat bu kaçamak yapıcam anlamına gelmiyo elbetteki.Valla bugün çok dikkat ettim inşallah böyle devam ederiz kızlar

İnşallah ya acaip hırslı gördüm seni dediğin gibi.Bak şimdi bende hırs yaptım yahu:))

Hiç denemedim canım ama denicem şuan okadar açımki haşlanmış bulgur bile yerim

Günaydın kızlar! :)

2 günlük değerlendirme:

28 Eylül:

Berivan menü yazmadı.
İrem ve reyna hem mesajlarını hem de menülerini yazmadılar.

29 Eylül:
Berivan menü yazmadı.
Pelin menü yazmadı.
Şeyda hem mesajlarını hem de menüsünü yazmadı.

Tunaydın Kızlar..

iki gundur mesajlarınıza bakıyorum ama alıntı yapıp yazmak zor gelıyor ınanın

bugun hala cok ıyı değilim, ama eyleme gıdıcem, cunku gunler once verılmıs bır sozdu ve benım organıze ettıgım ınsanlar vardı sımdı benım gıtmemem olmaz.

pelincim bende 2. gun yogurtla yedim bulguru zaten :) o zaman bıseye benzedı ama sade benım hosuma gıtmedi.
Kızlar sağolun geçmil olsun dileklerinize.. ama ne olur siz de dikkat edin bu bireysel bir sogukalgınlıgı değil. resmen virus, bogazım full enfeksyon oldu. bol vitamin tuketın. en cok vıruslerın gezdıgı zamanlar..

FUNDACIĞIM 28 eylül benim ilk başvuru tarihimdi ve sen kesin alınıp alınmayacağımın cumartesi günü belli olacığını yinede menü msj ve kendimi tanıtan bir yazı yazmamı istemiştin bende o gün için düzenli bir menümün olmadığını hoşgürüne sığınarak msj ve menü yazmaya yarın başlamak istediğimi yazmıştım sende tamam demiştin bende o gün için sadece kendimi tanıtan bir mesj yazmıştım bunun haricinde dünki msjlarım ve menüm tam yazıldı tarafımdan geçmiş sayfalarda bu dediklerimi bulacakasındır arkadaşrım.senin işin gerçekten zor bu kadar insanı takip etmek elbette kolay değil istedimki bunu açıklayarak sana yardımcı olayım.sevgiler..

Reynacım haklısın canım. Sen yazınca öyle dediğimi hatırladım. Ama senin adını listeye ayın 28'inde yazmışım. Bu yüzden karışıklık olmuş. Düzelttiğin için sağol. :)

Gittim geldim kimsecikler yine yok.. bugunlerde niye boyle tatsız ve sessız oldu takımımız anlamadım.

ya kızlar, insan hastayken, daha bir duygusal oluyor ya. umdugumdan daha cok ınsan gordum ve cok duygulandım. :2:
meger sesimiz ne yuksek cıkabılıyormus. burası boyleyse istanbul nasıldır kımbılır.

cnm umarım sesinizi ,duyurmaya çalıştığınız herkez duyar....

Harika paylaşım Raacım. Teşekkürler. :)

İlk 5 madde olumlamaya yönelik. :)

6 yapmam gereken şey, 7 her alanda hep yaptığım şey. 11 burda hep beraber yaptığımız şey.

15 Tanrı'nın insanlara bir lütfu... :)

Yazının sonuna gelemeyecek kadar üşenenlere okuma bahanesi olur bunlar belki... :)
Yer imlerine atıyorum ki, hiç unutmayayım, arada tıklayayım.

Sinemcim haberlerde İstanbul'daki yürüyüşü gördüm canım. Oldukça kalabalıktı. :) Umarım amacınıza ulaşırsınız... "Amacımıza" aslında, aklı başında ve vicdanı hala yerinde olan her insanın amacına...

Kızlar bir süre önce yılbaşı için kendimize yılbaşı hedeflerimizin de yazılı oldduğu mektuplar yazmıştık. Bu mektupları ben kaydedip, yılbaşında takımımıza yazacağım yine. Böylece herkes katettiği yolu görmüş olacak. Aramıza bir sürü yeni arkadaş katıldığı için bunu hatırlatmak istedim. İlgilenenler açıklama ve bizlerin mektup örnekleri için sayfa 1634'e ve onu takip eden birkaç sayfaya bakabilir.

Son düzenleme:
evet canım istanbul'u bende gordum harıkaymıs.. :) umarım bıdıklar ıcın amacımıza ulasırız.

sen nasılsın fundacım neler yaptın bugun.. bir seni bir de raa'yı gordum bugun sadece.

raa'cım paylasımın ıcın tesekkurler canım... nasılsın....

İyiyim Sinemcim. Biraz boğazların kötüydü ve hafif ateşim vardı. 30 dk spor yaptım, şimdi daha iyiyim. Evdeydim bugün. Pek giren olmadı dediğim gibi, pazarları böyle oluyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…