- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.181
İyiyim Sinemcim. Biraz boğazların kötüydü ve hafif ateşim vardı. 30 dk spor yaptım, şimdi daha iyiyim.Evdeydim bugün. Pek giren olmadı dediğim gibi, pazarları böyle oluyor. :)
Kızlar bir süre önce yılbaşı için kendimize yılbaşı hedeflerimizin de yazılı oldduğu mektuplar yazmıştık. Bu mektupları ben kaydedip, yılbaşında takımımıza yazacağım yine. Böylece herkes katettiği yolu görmüş olacak. Aramıza bir sürü yeni arkadaş katıldığı için bunu hatırlatmak istedim. İlgilenenler açıklama ve bizlerin mektup örnekleri için sayfa 1634'e ve onu takip eden birkaç sayfaya bakabilir.
fundacım bende bakayım bızım yazılara tekrar dedım :) ama sayfa numarasında bır karısıklık var sanırım. Sayfa 6533 ve devamı.
6533 mü?
Bende zaten şu an 1680. sayfadayız.
Format farkı falan mı var acaba? Anlayamadım...
Neyse... Herkes kendininkine göre bakar böylece...
hadi yaaa... allah allah yok canım format farkıyla alakası yoktur da, sonuçta forum sitesi o diğer 5000 sayfa nerde o zaman sende dusundurucu bır durum :) (bende suan 6719.sayfadayız) ve de kotu aslında aramızda sayfa sayısı konusurken kopukluk yaratıcı bır durum
Eki Görüntüle 521081
Bu da benden Sinemcim. :)
Ben de hep neden ilk sayfa bir konuşmanın gayet de ortasında başlıyor diye merak ederdim.
Bende bir tuhaflık var ama ne bilmiyorum. :)
Acaba bir sayfada kaç cevap gösterileceği ile ilgili bir ayar mı var?
Dur bir bakayım...
İşte buldum.
Eki Görüntüle 521082
Bir diğer seçenek de "bir sayfada 20 mesaj" belki sende öyle ayarlıdır...
:) enteresan :)) bende onu sorucaktım sana, o zaman ilk sayfadakı mesajlar gorunmuyor, nasıl baslıyor ılk sayfa dıyecektım :)
yok canım, bende de standart seçili.
a.s. a.s. a.s.
5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar... yerimseniben
PÜSKÜÜT
günaydın canlarım, aklımdaki bir kaç konuyu yazmakistedim size ama başlamadan dedimki hepiniz kendinizi tanıttınız ben de tanıtayım.
39 yaşındayım 1 yılı aşkın süredir bu diyet işinin içinde çırpınıp duruyorum, önceleri düzenli kilo verirken bu yıl veremez oldum, bunun içinde en büyük sorunum sporu kesmiş olmamdı, yeniden adapte olup spora başlayabilmem zor oldu aylar geçtikten sonra ilk kez geçen hafta yapmaya başladım ve hemen etkisini gördüm inanın sporsuz diyet aylarca sürünseniz işe yaramıyor...umarım sizinle yaptığımız başlangıç hepimiz için iyi olur...evettt nerede kalmıştık, 39 yaşında 3 kız annesiyim, ayrıca 1 kediş 1 de köpüş annessiyimde diyebilirim...
şimdi geçelim konumuza... diyet;
yarışma kurallarını okuyanınız varmı bilmiyorum ama okusanız iyi olur..http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-t154953/index.html
birde önemli olan bir konu daha var, silinen mesajlarımız, yarışma organizatörümüz sevgili püsküütümüz zamanının büyük bölümünü ayırarak burada mesaj temizliği yapıyor buna katkı sağlamak amacıyla yapacağınız bir yardım var.. buraya kadınlar kulübünden bir konu aktarırken lütfen kopyala yapıştır değilde link vererek işleminizi yapınız...
her cuma kilo bildirimimiz oluyor biliyorsunuzki, kilo bildirimlerinde lütfen geç kalmayalım öğlen saatlerinde bu işimz bitmiş olsun..mazeret bildirmeden kilo bildirimi yapmayan arkadaşlarımız 1. hafta uyarı alır 2. tekrarda ise yarışmadan diskalifiye olur...
kilo bildirimlerimiz her üyenin sorumluluk alması amacı ile yüzde hesabı yapılarak bildirilir.. yüzde hesabını bilmeyen olursa bir kaç hafta yardımcı olucam zaten merak etmeyin...
ilk haftanız deneme süresidir kurallar gereği... ama ilk günlerinizde mesajlarınız ve katılımınız ile aramızda olduğunuzu belli ederseniz önümüzdeki ilk cuma kilo bildirimine katılabilirsiniz... a.s.
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
1 domates
Ara:
1 elma
Ara:
1 paket diyet bisküvi
Akşam:
Yarım palamut ızgara
1 dilim ekmek
+ 1 büyük bardak yeşil çay
+ 30 dk eliptik
dun aksam yemeği yoktu, bugun de ogle yemeği. dun susma hakkımı kullandım ama bugun kullanmıcam fundacımogle nerde fundacım nerde nerde nerde
:44: :44: :44: :44:
İlk sayfam 30.06.2008'de şu mesajla başlıyor:
Ardından da 02.07.2008'de şu mesaj var:
Sende nasıl?
şimdi daha ilginç bir durum oldu işte.bende de ilk sayfada onlar var. sırlar gecesi gibi oldu ürktüm valla
e ara sayfalar eksık o zaman cok saçma ama ya..
"Ben yazmasam kimse görmez" diye düşünmüştüm ama seni unutmuşum Sinemcim.
Dün dışarda olduğumdan öyleydi. Bugün de işlerle uğraşırken zaman akıp gitmiş. Bayağı bir süre babamı bekledim bir de; dışardaydı, meyve alıp gelecekti ama işi uzadı herhalde, hala gelmedi... O yüzden böyle oldu...
Bir ara öğün daha yapayım ödeşelim.Siyah üzüm olacaktı evde...
Aldım üzümleri o zaman önüme Sinemcim.
Onlar bittikten sonra da çayımı içeceğim.
afiyet olsun canım
çayını alırken haber ver. ben bugun sadece ıhlamur ıctım hep. bende seninle bir yeşil çay içeyim.
Günaydın kızlar! :)
2 günlük değerlendirme:
28 Eylül:
Berivan menü yazmadı.
İrem ve reyna hem mesajlarını hem de menülerini yazmadılar.
29 Eylül:
Berivan menü yazmadı.
Pelin menü yazmadı.
Şeyda hem mesajlarını hem de menüsünü yazmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?