Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aa bu arada Fundacım buyuk ıhtımalle bılıyorsundur ama hatırlatıyım dedım yınede.
bogaz agrısında ve tahrısınde nasıl soguk içilmemesi gerekiyor, cok sıcak içinde aynı durum gecerli. caylar, kahveler, sutler kaynar değilde normal içilmeli. ben bekletiyorum hep biraz.
senin bildiğin bir bilgiyse bile bilmeyenler varsa hatırlatma olur..

merhaba fundacım..
cuma bütün gün dışardaydım, kuzenimle gelinlik bakmaya gitmiştik..eve de gece gelince yorgunluktan yazamadım..bahane değil ama :)

Arada olur İremcim; ama sık olursa problem olur. :)
Koca Eylül ayında büyük bir istikrarla her gün mesajlarını ve menülerini yazan sadece 2 kişi var mesela... :)

Kuzenin mi evlenecek?
Ay bu gittiğim nişan hiç yaramadı bana zaten... Kız kapıdan girdiğinde o kadar heyecanlıydı ki, ilk 5 dakikasını da bayıldı bayılacak şeklinde geçirdi. Önce onların mutluluğunu görmek beni keyiflendirmişti ama sonradan bunalıma girdim... Artık düğünlere ve nişanlara gitmeme kararı aldım...

tamam canım bende alıyorum simdi :)

ya bu arada yetenek sizsinize bakıyorum cok guldum yaa.. cok acaip tipler var

Ay o kadar güzelse ben de açayım dedim ama reklam almış. Beklerim artık. Gerçi bitmeye yakındır herhalde...

Boğaz ağrısına özel sıcak içilmemesi gerektiğini sanırım bilmiyordum, hatırlamadım çünkü öyle bir şey... :) Normalde çok sıcak tek bir şey içerim: süt. Sütü ya soğuk ya da kaynar kaynar içiyorum. Azıcık soğudu mu hoşuma gitmiyor...

Teşekkürler bilgi için Sinemcim. :)

Niye Fundacım anlamadım acele mi ediyorsun yoksa :44:

bugünkü menüm;

kahvaltı
2 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
menemen
2 fincan çay

öğle
2 kuru kayısı

akşam
2 adet pide (kır pidesi)
ayran

akşam dışarda olduğum için böyle oldu..yediğime de pişman oldum zaten, midem yanıyor..

su: 2 lt su
spor:2-3 saat sahilde yürüyüş

aldıgım 1000mg X 2 antibiyotiğe ver Fundacım :))))

Son düzenleme:

valla ne desem hafif kalır simdi bu menuye :) ogle 2 kuru kayısı (onlar ara ogune sayılır)
aksam kır pıdesı 1de değil 2 tane
dısarda ızgara; kofte, tavuk ve değişik sekillerde şiş var. hımm bırde hamurlu olup daha masum alternatıf olan lahmacun var.
sabahta 2 dilim Beyaz Ekmek+menemen..... ....aralarda yok....
valla iremcim bastan sona menunun diyet menuyle alakası yok. kacamak yasagını kaldırdık ama bukadar da değil..

İyi geceler kizlar bugun ku menüm
Sabah : yarım simit, kozlenmis kırmızı biber, 1 kk peynir, yarım haslanmis yumurta, salatalık

Öğlen : sabah geç kahvaltı yapıldı her pazar olduğu gibi

Ara : 1 activa yoğurt

Aksam : 2 dilim ekmek, 2 köfte, 2 parça tavuk, salata, 1bardak salgam suyu

1 kupa yeşil çay, 2 litre su
Spor yok maalesef

yazdıktan sonra bende onu dusundum :))) acele dedım ama erkek arkadasınla ne zamandır berabersınız onu bılmeden acele yanlıs bır tanım oldu :)

2,5 seneye yakın oldu... Makul bir rakam gibi aslında, değil mi? Yani ben de öyle derdim. Ben ömür boyu "Biriyle 5 yılı doldurmadan hayatta evlenmeye kalkmam." derdim. Ama bu ilişki yumuşak yerimden vurdu beni... Onu ilk 13 sene önce tanıdım, ortaokulda 1 seneliğine aynı sınıftaydık, arkadaştık da... İlk aşkımdı (platonik) ve yıllar boyu yanımda ya da aklımda her kim olursa olsun "onun yeri başka..." dedim. "bir gün evlenirsem bile o ayrı bir özel kalacak." dedim. :)

En sonunda 2,5 yıl kadar önce tekrar bulduk birbirimizi... O bacaksız halimle de o kadar güzel tanımışım ki onu. İnciğine cinciğine ne düşündüysem o çıktı. :) Ömür boyu istediğim ama asla bulamayacağımı düşündüğüm adam, meğer 13 sene önce aşık olduğum çocukmuş. Bak sen şu işe... Ay, ne kadar konuşuyorum. Nişan kötü yaptı beni gerçekten, çenemi düşürdü...

Hiç vakit kaybetmek istemiyoruz aslında, o yüzden her bir gün ayrı bir işkence oluyor. Hani sen dün bir yazı paylaşmıştın... Umut, güven, aşırı özgüven... Benimkisi de aşırı mıdır bilmiyorum ama ben mutlu olacağımıza inanıyorum. Hoş anlaşamayan çiftlerin en az yarısı da böyle düşünmüştür. :) Ömür boyu peri masalı olacağız demiyorum tabi ki... Ama gerçekten şu dünyada bulunması çok zor olan birini bulduğuma inanıyorum.

Lisede-üniversitede arkadaşlarım "odun" derdi bana... :) Ama o odun son yıllarda buna bağladı işte.

Ay, yeter; çok konuştum gerçekten... :)

Ay İremcim... O mide yanması yok mu...
Alışkın olmadığımız bir ağırlıkta yemek yediğimizde başlıyor hemen yanmaya...
Ben normalde ilaç kullanmaktan yana biri hiç değilim ama mide yanması dedin mi duruma göre 1 ya da 2 talcid alıyorum. Öbür türlü günler sürüyor, midem şişip kocaman oluyor falan... Sen de öyle yap istersen, tabi sen bilirsin...

Selam kızlar.
Özlediniz mi beni bakayım,yokluğumu farkettiniz mi,dün gündüz gelebilmiştim galiba en son.
Gün bitmek üzere,ben ilk mesajımı yazıyorum,dün menü de bildiremedim,akşam bağlandım ama bir türlü yazdğım cevapları yollayamadım,yazdıklarınızın tamamını da okuyamadım kopup durdu.

evet kzenim evlenecek..bikaç ay var daha ama şimdiden bakmaya başladık..
sorma zaten..düğün nişan işleri çok streslidir gerçekten, bende bayılacak gibi oldum ikisinde de, hele o salonun ortasına çıkarsın, tüm gözler senin üzerinde olur, dans edersin falan....
sakin, relax olmak lazım ama o gün heyecanlanmayacak insan yoktur bence:)

Kızlar kilo çizelgesi yapmakta sorun yaşarsanız buraya yazın. 5. takıma özel maksimum düzeyde anlaşılır bir "kilo çizelgesi hazırlama ve güncelleme" klavuzumuz var. :) Hemen onu paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…