- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.201
Demlemeye gidiyorum şimdi canım. 5 dakikaya olur.
tamam canım bende alıyorum simdi :)
ya bu arada yetenek sizsinize bakıyorum cok guldum yaa.. cok acaip tipler var
İrem, Şeyda ve reyna...
Boyunuzu, şu anki kilonuzu (ya da mümkünse bu cumaki kilonuzu) ve hedef kilonuzu yazar mısınız?
merhaba fundacım..
cuma bütün gün dışardaydım, kuzenimle gelinlik bakmaya gitmiştik..eve de gece gelince yorgunluktan yazamadım..bahane değil ama :)
:)))))))
bende izliyorum şu an..inek gitti, oyun bitti :))))
tamam canım bende alıyorum simdi :)
ya bu arada yetenek sizsinize bakıyorum cok guldum yaa.. cok acaip tipler var
aa bu arada Fundacım buyuk ıhtımalle bılıyorsundur ama hatırlatıyım dedım yınede.
bogaz agrısında ve tahrısınde nasıl soguk içilmemesi gerekiyor, cok sıcak içinde aynı durum gecerli. caylar, kahveler, sutler kaynar değilde normal içilmeli. ben bekletiyorum hep biraz.
senin bildiğin bir bilgiyse bile bilmeyenler varsa hatırlatma olur..
Arada olur İremcim; ama sık olursa problem olur. :)
Koca Eylül ayında büyük bir istikrarla her gün mesajlarını ve menülerini yazan sadece 2 kişi var mesela... :)
Kuzenin mi evlenecek?
Ay bu gittiğim nişan hiç yaramadı bana zaten... Kız kapıdan girdiğinde o kadar heyecanlıydı ki, ilk 5 dakikasını da bayıldı bayılacak şeklinde geçirdi. Önce onların mutluluğunu görmek beni keyiflendirmişti ama sonradan bunalıma girdim...Artık düğünlere ve nişanlara gitmeme kararı aldım...
Niye Fundacım anlamadım acele mi ediyorsun yoksa :44:
Acele derken Sinemcim? :)
İrem, Şeyda ve reyna...
Boyunuzu, şu anki kilonuzu (ya da mümkünse bu cumaki kilonuzu) ve hedef kilonuzu yazar mısınız?
bugünkü menüm;
kahvaltı
2 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
menemen
2 fincan çay
öğle
2 kuru kayısı
akşam
2 adet pide (kır pidesi)
ayran
akşam dışarda olduğum için böyle oldu..yediğime de pişman oldum zaten, midem yanıyor..
su: 2 lt su
spor:2-3 saat sahilde yürüyüş
yazdıktan sonra bende onu dusundum :))) acele dedım ama erkek arkadasınla ne zamandır berabersınız onu bılmeden acele yanlıs bır tanım oldu :)
bugünkü menüm;
kahvaltı
2 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
menemen
2 fincan çay
öğle
2 kuru kayısı
akşam
2 adet pide (kır pidesi)
ayran
akşam dışarda olduğum için böyle oldu..yediğime de pişman oldum zaten, midem yanıyor..
su: 2 lt su
spor:2-3 saat sahilde yürüyüş
Arada olur İremcim; ama sık olursa problem olur. :)
Koca Eylül ayında büyük bir istikrarla her gün mesajlarını ve menülerini yazan sadece 2 kişi var mesela... :)
Kuzenin mi evlenecek?
Ay bu gittiğim nişan hiç yaramadı bana zaten... Kız kapıdan girdiğinde o kadar heyecanlıydı ki, ilk 5 dakikasını da bayıldı bayılacak şeklinde geçirdi. Önce onların mutluluğunu görmek beni keyiflendirmişti ama sonradan bunalıma girdim...Artık düğünlere ve nişanlara gitmeme kararı aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?